TV & Media

Survivor: Η Κάτια επέστρεψε αλλά η Ναυσικά μάλλον...δεν χάρηκε

«Δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο
Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο © ΣΚΑΙ/screenshot

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε πως δεν χάρηκε πολύ με την είσοδο της Κάτιας στο Survivor, καθώς επιθυμούσε στην ομάδα να μπει ένας άνδρας.

Η πρώην και ταυτόχρονα νυν παίκτρια του Survivor Kάτια Ταραμπάνκο έφτασε στην παραλία των Κόκκινων με βάρκα, δημιουργώντας έντονο ενθουσιασμό στην ομάδα. Ενώ η κόκκινη ομάδα βρισκόταν στην παραλία της είδε ένα σκάφος να πλησιάζει την ακτή, στο οποίο μέσα ήταν η νέα παίκτρια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο, που επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Όταν οι Διάσημοι την αντίκρισαν ενθουσιάστηκαν, καθώς στο περσινό Survivor ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες και την καλωσόρισαν ένθερμα.

«Λοιπόν γύρισα. Survivor 2022. Γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε. Ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρσι που κράτησε μόλις 3 εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς… με στείλανε πακετάκι σπίτι μου. Φέτος θέλω πολύ να κλείσει αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Είμαι περήφανη που γυρνάω στην κόκκινη ομάδα  για άλλη μια φορά και είναι περίεργο που είμαι πίσω, αλλά ωραίο. Η φετινή μου ομάδα μου φαίνεται χαμογελαστή και μου κάνει εντύπωση. Πέρσι υπήρχε άσχημη ψυχολογία, πολύ πείνα , πολλές ήττες, πολλά κοκάλα, χάναμε κιλά από μέρα σε μέρα και φέτος βλέπω πως έχω σε ανθρώπους που έχουν διάθεση, ενέργεια και κερδίζουν», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα.   

Η Κάτια Ταραμπάνκο φτάνει στον Άγιο Δομίνικο και προκαλεί πανικό! | Survivor | 12/02/2022

Survivor: Η παίκτρια των Διασήμων που δυσαρεστήθηκε με την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ωστόσο μετά από λίγο μια συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε στην κάμερα πως δεν χάρηκε πολύ με την είσοδο της Κάτιας, καθώς επιθυμούσε στην ομάδα να μπει ένας άνδρας.

panagiotakopoulou0702-682x384.jpg
© ΣΚΑΙ/screenshot

«Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να χαρώ παραπάνω, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας, εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ