TV & Media

Με κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη - «Είχα 39 πυρετό» (βίντεο)

«Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της
Η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της @marakiiliaki/Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη είναι θετική στον κορωνοϊό. «Πλάνταξα στο κλάμα» ανέφερε σε δηλώσεις της η τηλεπαρουσιάστρια.

Η Μαρία Ηλιάκη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και μίλησε σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 για την κατάσταση της υγείας της. Η τηλεπαρουσιάστρια παραμένει σε καραντίνα μαζί με την 6 μηνών κόρη της, Κατερίνα.

«Είμαι εδώ με χαρτί για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω» τόνισε σε δηλώσεις της η Μαρία Ηλιάκη.

Και πρόσθεσε: «Έχω πυρετό που έχει φτάσει μέχρι 38 σήμερα. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε».

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Ηλιάκη όταν διαπίστωσε ότι έχει κορωνοϊό

«Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό πλάνταξα στο κλάμα. Δεν φοβήθηκα για μένα, αλλά και το παιδί μου. Οι έρευνες ακόμη δεν είναι συγκεκριμένες όσο αφορά στα βρέφη, μίλησα με την παιδίατρό μου, μου είπε να το παρακολουθούμε, συνεχίζω τον θηλασμό κανονικά, θα κάνω στην κόρη μου ένα μοριακό τεστ αύριο» ανέφερε επίσης η Μαρία Ηλιάκη.

Και κατέληξε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω». Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Ηλιάκη γέννησε την κόρη της στις 31 Μαΐου 2021.

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ