TV & Media

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν big boss στο GNTM που έχει γίνει Squid Game

Μα πόσο πιο δύσκολες θα γίνουν οι δοκιμασίες στο ελληνικό GNTM;

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Φουρέιρα ήταν big boss στο GNTM που έχει γίνει Squid Game
© gntmgr/ facebook

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν το big boss στο τελευταίο GNTM που σταδιακά μετατρέπεται σε Squid Game

Ωωωω φίλες και φίλοι πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη αράζω και βλέπω GNTM αλά γκρέκα γιατί τελείωσε μία σειρά που έβλεπα και έψαχνα τόσο καιρό υποκατάστατο. Η σειρά που έβλεπα πριν -μαζί με 150 εκατομμύρια+ άλλες ζουρλές και ζουρλούς- ήταν το Squid Game. Έμοιαζε παιδικό και γλυκούτσικο αλλά το αίμα έρεε περισσότερο και από σπλάτερ ταινία Β, Γ, Δ διαλογής. 

Έτσι και στο GNTM. Βλέπεις όμορφα κορίτσια και αγόρια και λες «...δεν μπορεί. Είναι τόσο ωραία όλα, πόσο να αγριέψει το πράγμα;» αλλά το πράγμα αγρίεψε! Τι γυάλινοι διάδρομοι σε μεγάλο ύψος, τι κρεμαστά φεγγάρια που κουνιούνται με νερό από κάτω, ευτυχώς χωρίς κροκόδειλους και πιράνχας, τι άγριοι μηχανικοί ταύροι να πετάνε τα μοντέλα από την πλάτη τους και να τσακίζουν γονατάκια και καρπούς, τι γύρω-γύρω όλοι ανάποδα κλπ. κλπ.

 

 

Ε ναι, αυτό δεν είναι GNTM, Squid Game για μοντέλα είναι και ευτυχώς δεν τα πυροβολάνε στο τέλος, απλά τα στέλνουν σπίτι τους να δούνε πόσους followers απέκτησαν σε Instagram και Tik Tok και να χαρούνε λίγο. 

 

 

Αλλά η δοκιμασία της Τρίτης ήταν πολύ άγρια. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αν θες να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να τα βάλεις με κάποιο big boss -o πολύ κακός που συνήθως θέλει hack για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. 

Μόνο που εδώ το big boss εμφανίστηκε στη μέση του παιχνιδιού και δεν χάνει ούτε με hack. Στην περίπτωση του GNTM το big boss ήταν η Ελένη Φουρέιρα! Πάρτι στα media που ασχολούνται με GNTM «από τους εξαφάνισε η Φουρέιρα» μέχρι «τους έκανε να παραπατάνε» και «τους πήρε όλη την λάμψη». Αυτό δεν είναι Φουρέιρα, ο Γκοτζίλα είναι. Προφανώς αν βάλεις παιδιά -ως επί το πλείστον χωρίς πείρα- δίπλα σε μια καλλιτέχνιδα που φημίζεται για την σκηνική της παρουσία, τι περιμένεις; Οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν. Ήταν φωτιά και λαύρα η Ελένη Φουρέιρα και κάηκαν οι φωτό...

Στο επόμενο ίσως να τα βάλουν να παίξουν βόλους και μετά να μην σπάσουν το γλυκάκι από καραμέλα. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να φωνάξουν την Kendall Jenner να τα φάει σούσι. Τι τραβάνε και αυτά για ένα συμβόλαιο με καλό πρακτορείο μοντέλων. Τα πόνεσε η ψυχούλα μου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ