- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Στο σφυρί προσωπικά της αντικείμενα
Και το απαλό γαλάζιο φόρεμα που έβαλε στα Όσκαρ του 1974
Στο σφυρί το φόρεμα της Λιζ Τέιλορ για τη βραδιά των 'Οσκαρ και 1.200 ακόμη προσωπικά της αντικείμενα
Ένα βραδινό φόρεμα που φόρεσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην τελετή απονομής των 'Οσκαρ το 1974 και περισσότερα από 1.200 ακόμη αντικείμενα από τη ζωή της ηθοποιού θα βγουν στο σφυρί στις αρχές Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο οίκος Julien's Auctions.
Το απαλό γαλάζιο φόρεμα από μεταξωτή μουσελίνα που η Τέιλορ φορούσε στα 'Οσκαρ, σχεδιασμένο από την 'Εντιθ Χεντ, αναμένεται να πωληθεί από 4.000 έως 6.000 δολάρια, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών.
Μια ζώνη Cartier από ατόφιο ασήμι με επίστρωση χρυσού που η Τέιλορ παρήγγειλε για τη μητέρα της θα βγει επίσης στο σφυρί. Ο Ντάρεν Τζούλιεν, πρόεδρος και επικεφαλής της διεύθυνσης του Julien’s Auctions, είπε ότι η ζώνη αναμένεται να πωληθεί περισσότερα από 40.000 δολάρια.
Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια. Προσφορές μπορούν επίσης να υποβληθούν μέσω του ιστοτόπου του οίκου δημοπρασιών.
Ανάμεσα στα ρούχα που θα πωληθούν, υπάρχει μια κάπα από πράσινη μάλλινη τσόχα που η ηθοποιός φόρεσε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχμαμ το 1970 και ένα μπουφάν της ομάδας μπέιζμπολ New York Yankees που φόρεσε για μια φωτογράφηση για το Vogue Paris.
Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει επίσης κοσμήματα, περούκες, αντικείμενα τέχνης και διάφορα είδη του σπιτιού της Τέιλορ. Ο Τζούλιεν πρόσθεσε ότι αναμένει επίσης να βγουν στο σφυρί έργα τέχνης που θα πωληθούν σε τιμές έως και 60.000 δολάρια.
Η Τέιλορ που πέθανε το 2011 σε ηλικία 79 ετών ήταν η επιτομή της λάμψης του Χόλιγουντ από τη χρυσή εποχή του, με την αγάπη της στα διαμάντια, τα βιολετί μάτια της και μια συναισθηματική ζωή με θυελλώδεις σχέσεις και οκτώ γάμους, οι δύο από τους οποίους ήταν με τον Ουαλό Ρίτσαρντ Μπάρτον.
Κατά τη διάρκεια των επτά δεκαετιών της καριέρας της, η γεννημένη στο Λονδίνο Λιζ έγινε γνωστή για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών με την ταινία «National Velvet» το 1944 και ήταν υποψήφια για πέντε 'Οσκαρ. Κέρδισε το 'Οσκαρ α΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Butterfield 8» (Ζήσαμε στην Αμαρτία, 1960) και το δεύτερο 'Οσκαρ της με την ταινία «Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» (1966).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.