1821 Digital Gallery
Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και καθόλου σχολείο: Η αναρχία βασιλεύει στην οικογένεια των Brandgelina

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και καθόλου σχολείο: Η αναρχία βασιλεύει στην οικογένεια των Brandgelina

Οι αποκαλύψεις της πρώην νταντάς για την ανατροφή των έξι παιδιών, που καίνε Πιτ και Τζολί

Έχουν έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρία υιοθετημένα, τον Μάντοξ, 15 ετών, τον Παξ, 12, τη Ζαχάρα, 11 ετών, τη Σιλό, 10 και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν, 8 ετών.

Εκτός από τις τακτικές επισκέψεις τους σε εμπόλεμες ζώνες και καταυλισμούς προσφύγων, οι οποίες θεωρεί η Αντζελίνα πως τους κάνει καλό, η καθημερινή ζωή τους στο σπίτι δεν είναι κάτι άλλο εκτός από χάος.

Για την ανατροφή τους έχουν προσληφθεί έξι νταντάδες, μία για κάθε παιδί, ένας μάγειρας και ένας καθηγητής που τους παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.

Μερικούς μήνες πριν, η Αντζελίνα έχρισε τον αδελφό της Τζέιμς Χέιβεν υπεύθυνο για τα παιδιά της.

Σχετικα
Κορωνοϊός: Τι αλλάζει στις άδειες νόσησης εργαζόμενων γονέων
Κορωνοϊός: Τι αλλάζει στις άδειες νόσησης εργαζόμενων γονέων

Σύμφωνα με πρώην νταντά, τα παιδιά των Μπραντζελίνα δεν έχουν πάει ποτέ σχολείο, με εξαίρεση τον Μάντοξ ο οποίος φοίτησε για μικρό χρονικό διάστημα στο Lycee Francais στο Λος Άντζελες πριν από περίπου 5 χρόνια. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι διαθέτει έναν εξαιρετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Τώρα, η 40χρονη ηθοποιός φέρεται να θέλει να στείλει όλα της τα παιδιά για πρώτη φορά στο σχολείο, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν. Κατά τον Πιτ, αυτή είναι μια καλή προοπτική.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι τα παιδιά συνεχώς έβριζαν και καβγάδιζαν, με τον Μάντοξ και τον Παξ να είναι αυτοί που είχαν τα περισσότερα νεύρα, καβγαδίζοντας πολλές φορές με μαχαίρια. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Μάντοξ στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο μέσα στο κτήμα όπου βρίσκεται η βίλα της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην γκουβερνάντας στο περιοδικό «Touch», τα παιδιά υπάκουαν περισσότερο στις εντολές του Πιτ για πειθαρχία, παρά στης Τζολί, ωστόσο, κατά την άποψή της και οι δύο «δεν είχαν τον έλεγχο των παιδιών. Στη μέση της νύχτας έτρεχαν, ξυπνώντας τους γονείς τους, με αυτούς να προσπαθούν να τα ξαναβάλουν στα κρεβάτια τους».

Σχετικα
Τα κρούσματα πέφτουν, οι θάνατοι όχι: Γιατί γίνεται αυτό (βίντεο)
Τα κρούσματα πέφτουν, οι θάνατοι όχι: Γιατί γίνεται αυτό (βίντεο)

Άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν κατονομάζονται από το μέσο, αναφέρουν ότι η ανατροφή των παιδιών ήταν μεγάλη πρόκληση και ότι ο Πιτ συχνά τους φώναζε και προσπαθούσε να επιβάλει κανόνες, ενώ η Τζολί δεν το έκανε ποτέ.

Άνθρωποι που έχουν περάσει εύλογο χρονικό διάστημα με την οικογένεια μαρτυρούν ότι υπάρχει χάος όπου κι αν βρίσκονται, όποια πόλη κι αν επισκεφθούν.

Άλλη πηγή ανέφερε: «Με διαφορετική νταντά για κάθε παιδί (ο Μπραντ και η Αντζελίνα) δεν έκαναν ποτέ κάτι σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να μπουν τα παιδιά σε μια ρουτίνα. Κι επειδή ταξιδεύουν συνέχεια, είναι σχεδόν αδύνατο να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους όταν έχουν τζετ λαγκ».

Και πρόσθεσε: «Οι κουβερνάντες κάθονται και παρακολουθούν καρτούν με τα παιδιά όλη τη νύχτα, ενώ ο Μπραντ και η Άντζι κοιμούνται ήσυχοι σε άλλο δωμάτιο. Δύο νταντάδες παραιτήθηκαν, όταν η Άντζι γύριζε το 2008 την ταινία “Wanted”, επειδή είχαν καταλήξει να εργάζονται επί μήνες σε 24ωρη βάση, χωρίς ρεπό ή αργίες».

«Ο Μπραντ μπορεί ξαφνικά να αποφασίσει να φάει πίτσα με τα παιδιά ή να τα βγάλει έξω και να τα πετάξει έτσι εντελώς εκτός ρουτίνας. Για παράδειγμα, μια φορά στην Ιορδανία πήρε τα δίδυμα και βγήκε έξω μέσα στη νύχτα και τα τάισε παγωτό, αλλά αυτά είναι παιδιά, και επιπρόσθετα τα υιοθετημένα έχουν και θέματα εγκατάλειψης από τους βιολογικούς τους γονείς που πρέπει να λύσουν, για αυτό χρειάζονται ρίζες, δεσμούς, φίλους, ρουτίνα… όλα αυτά τα πράγματα που Πιτ και Τζολί δεν έχουν κάνει» προσθέτει η ίδια πηγή.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5