Trending Now

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο το 2021

Μια σπαρταριστή ανασκόπηση της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Φινος Φιλμ αποχαιρετά το 2021
Φίνος Φιλμ © screenshot

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2021 με πρωταγωνιστές των ταινιών της. Δείτε το βίντεο.

«Oι ταινίες της Finos Films αρνούνται πεισματικά να γεράσουν». Αυτό που είχε πει σε μια συνέντευξη στην Athens Voice για τον Φιλοποίμενα Φίνο η ομάδα της Finos FilmΧριστίνα Σιγάλα και Στάθης Καμβασινός, συγγενείς της Τζέλλας Φίνου, είναι μια μεγάλη αλήθεια. 
Πραγματικά, στο διάρκειας μόλις ενός λεπτού βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, η Φίνος Φιλμ κάνει μια σπαρταριστή ανασκόπηση του 2021. Φυσικά εστίασε στην πανδημία του κορωνοϊού και στα όσα έγιναν την χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες, με αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της, που αντικατοπτρίζουν και τη σημερινή πραγματικότητα.

«Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φθαρούν από τον χρόνο, ενώ οι ατάκες αναπαράγονται διαρκώς μέχρι σήμερα, σκορπώντας γέλιο ακόμα και στις νέες γενιές», μας έλεγαν και εξηγούσαν: «Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι ταινίες αυτές είναι σαν προέκταση της ταυτότητάς μας, σαν μέρος της ευρύτερης οικογένειας κάθε Έλληνα. Η δύναμη που έχουν είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η καθολική αποδοχή τους από την πλειονότητα των Ελλήνων αλλά και η ακούραστη ζήτησή τους εδώ και τόσες δεκαετίες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι θα είναι κοντά μας για πολύ καιρό ακόμα».

Το βίντεο της Finos Film που αποχαιρετά το 2021

 

Ο Χρόνης Εξαρχάκος, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος και ο Ντίνος Ηλιόπουλος είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των ταινιών που χρησιμοποιεί η Φίνος Φιλμ για να περιγράψει τη δραματική χρονιά, με ανασκόπηση μήνα-μήνα, ανάλογα με τα γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ