Wine & Spirits

«Λευκό Γράμμα», ένα κρασί για να γυρίσεις σελίδα

Η οινοποιία Μπουτάρη μόλις κυκλοφόρησε το νέο της κρασί

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευκό Γράμμα: Το νέο κρασί της οινοποιίας Μπουτάρη

Λευκό Γράμμα: Το νέο κρασί της οινοποιίας Μπουτάρη σηματοδοτεί την ανάγκη μιας καινούργιας αρχής

Στη διάρκεια μιας ζωής συμβαίνουν τόσα πολλά αναπάντεχα. Άλλες φορές ευχάριστα κι άλλες… όχι και τόσο. Η ιδέα της νέας σελίδας, το λευκό χαρτί που ισοδυναμεί με μια νέα, «καθαρή» αρχή είναι συχνά κάτι παραπάνω από ανακουφιστική, κάποιες φορές είναι και η μόνη διέξοδος.

Για την οινοποιία Μπουτάρη η ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα προέκυψε τις ημέρες της πανδημίας. Μέσα σε αυτή τη δύσκολο περίοδο γεννήθηκε η ιδέα για ένα κρασί-σύμβολο. Το «Λευκό Γράμμα»*, ένα αρωματικό blend από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Sauvignon Blanc και Μαλαγουζιά, πάνω στην ετικέτα του γράφει: «Κάθε στιγμή θα μπορούσε να είναι μια καινούργια αρχή, να αφήσει κανείς πίσω του ό,τι τον βαραίνει, ό,τι δεν χρειάζεται, να καθαρίσει τη σκέψη του όπως ακριβώς τη θέλει, σαν ένα Λευκό Γράμμα».

Λευκό Γράμμα: Το νέο κρασί της οινοποιίας Μπουτάρη

Λευκό Γράμμα
Το «Λευκό Γράμμα» θέλει να είναι ένα κρασί που να υπενθυμίζει πως πού και πού όλοι χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα, την αρχή για μια καινούργια ιστορία. Κυρίως, όμως, είναι ένα κρασί με λαμπερό χρώμα, φρέσκο και τολμηρό (όπως άλλωστε κάθε νέα αρχή). Στη μύτη έχει έντονες νότες εσπεριδοειδών με το λεμόνι να κυριαρχεί. Στο στόμα η δροσιστική του οξύτητα σε συνδυασμό με τη φυσική ορυκτότητα οδηγούν σε ένα άκρως ισορροπημένο αποτέλεσμα, σε ένα κρασί με γεμάτο σώμα και μακρά, πιπεράτη επίγευση. Συνοδεύει υπέροχα ψάρια και θαλασσινά, ψητά λαχανικά, πράσινες σαλάτες, πλατό τυριών και φρούτα εποχής. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι οι 8-10°C.

Τις περισσότερες φορές η ροή των πραγμάτων βρίσκεται στα χέρια μας, η τροπή που θα πάρουν, όμως, είναι άλλο κεφάλαιο. Με άλλα λόγια δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, μπορούμε, όμως, να διαχειριστούμε τον βαθμό στον οποίον θα μας επηρεάσουν. Και, αν μη τι άλλο, ένα κρασί πάντα βοηθάει… Στην υγειά, λοιπόν, κάθε καινούργιας αρχής!

Λευκό Γράμμα: Το νέο κρασί της οινοποιίας Μπουτάρη

*Μπορείτε να βρείτε το Λευκό Γράμμα σε επιλεγμένα εστιατόρια, café-bar και κάβες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ