Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 28 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2024

Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες μέρες σού επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες μέρες θα κυλίσουν αρκετά ομαλά για σένα και γενικά να έχεις στο μυαλό σου πως θα υπάρξουν απρόσμενα νέα...ΣΧΕΤΙΚΑ θετικά. Το σίγουρο είναι πως θα βάλεις σε τάξη ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο σε κρατάει πίσω πολύ καιρό τώρα. Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό. Στις αρχές του μήνα θα υπάρξουν θετικές εκβάσεις και πολύ τυχερές στιγμές, που θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο (ή οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα στην οποία μπορεί να ανήκεις). Για εσένα, το ελεύθερο πουλί της νιότης, δεν νιώθω πως αυτό που σε απασχολεί πιο πολύ τώρα είναι το γκομενικό. Παρόλα αυτά, θα έχεις τα τυχερά σου κι εσύ, ατιμούτσικο! Εσύ που είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι θα γίνουν συζητήσεις αρκετά ωφέλιμες, οι οποίες ενδεχομένως θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για ορισμένα θέματα. Επίσης, ενδέχεται να γίνει μια ξαφνική αλλαγή στο επαγγελματικό σου πρόγραμμα, αλλά θα είναι για καλό.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Τις αμέσως επόμενες μέρες, ίσως θα είσαι λίγο παραπάνω φορτισμένος συναισθηματικά και δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει λίγο αντιδραστικούλη. Θα έχεις την τάση να απαιτείς καινούργια πράγματα, τα οποία δεν είχες ζητήσει και ποτέ, στην τελική. Προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται στα αυτιά σου από τον όποιο καλοθελητή. Αν κάποια συγκυρία δεν σε βρίσκει σύμφωνο ή επικοινώνησέ το με διπλωματικό τρόπο ή μην το πεις καθόλου. Γενικώς θα υπάρξουν εντάσεις, αφού δεν θα είναι μια ειρηνική εβδομάδα. Στα αισθηματικά σου, είσαι λίγο απόμακρος και βιαστικός ταυτόχρονα, κάτι που σου δημιουργεί πρόβλημα στο flirt. Εσύ που έχεις σχέση, προσπάθησε να μην τεντώνεις το σκοινί κι αν θέλεις να είστε καλά μεταξύ σας, πρέπει και να το δείχνεις, δεν νομίζεις; Στα επαγγελματικά σου, με το που πατάει το πόδι του ο Ιούνιος, γίνονται όλα κάπως πιο εύκολα, καθώς οι συνεννοήσεις είναι πιο ευχάριστες.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Οι μέρες αυτές έχουν μια ευχάριστη νότα και πολλές στιγμές γέλιου και χαράς. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις, πολλά και τα θετικά. Ο Ερμής κι ο Ουρανός θα σου φέρουν μια ξαφνική είδηση ή αποκάλυψη, η οποία φαινομενικά μπορεί να φανεί παράξενη, αλλά θα καταλάβεις ότι συνδέεται με παρελθοντικά γεγονότα. Στα ερωτικά σου, στέκεσαι κι εκεί τυχερός, αφού οι όψεις του Δία και της Αφροδίτης −μη σου πω και του Πλούτωνα− σου φωτίζουν ένα μονοπάτι πολλά υποσχόμενο. Εσύ που είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν τίθεται θέμα βελτίωσης, μια και είναι σίγουρο, έτσι; Για σένα που είσαι ελεύθερος, αρχίζει σιγά σιγά να υπάρχει κινητικότητα, μια λάμψη, μια κάποια υπερβολική εύνοια, τέλος πάντων. Θα μπορούσα να σου δώσω ελπίδα και για μια πολύ σημαντική γνωριμία, που υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Επαγγελματικά, ορισμένα ζητήματα τα οποία είχαν μια κρυφή εσάνς, ξαφνικά έρχονται στο προσκήνιο και, είτε λύνονται με απόλυτη ψυχραιμία και σοφία είτε θα τους πάρει όλους ο Εξαποδώ  και θα έχεις και δίκιο.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε καλή εβδομάδα! Είναι πιθανό να σε απασχολούν θέματα, τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου, φυσικά...Classic Καρκίνος, θα πω εγώ. Όλα τα φαινόμενα στο ζώδιο των Διδύμων σού τονίζουν ότι έχεις μερικές ανάγκες, αλλά και πολλά θέλω τα οποία δεν επικοινωνείς. Ε, και μετά σου φταίνε οι άλλοι, καταλαβαίνεις; Σε άλλα, ευχάριστα νέα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σού φέρνει μια απρόσμενη συνάντηση ή επικοινωνία με ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον, που κάνει πιο ευχάριστη τη διάθεσή σου. Στα ερωτικά σου, γίνεται ένα χάος, αφού οι σκέψεις σου επηρεάζουν πολύ την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις πολύ κλειστός και επιφυλακτικός, ίσως και λίγο σαν κορόιδο. Εσύ που δεν έχεις σχέση, ίσως αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον με άλλο μάτι. Σε θέματα επαγγελματικών, η επικοινωνία αυτή την εβδομάδα θα είναι κάπως επιπόλαιη και βιαστική.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες μέρες σού επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Από τη μια, σε απασχολούν θέματα δουλειάς, τα οποία ίσως καταναλώσουν λίγο περισσότερο χρόνο απ' όσο πρέπει. Από την άλλη, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού φυλάει για σένα απρόσμενα νέα και εξελίξεις, με τα οποία θα σου πέσει το σαγόνι... ερμήνευσέ το όπως θες. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα σε αφήσει έτσι η αστρολογία. Στις αρχές του μήνα, ο Δίας συναντιέται με τον Πλούτωνα και σου φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες μέσα από φιλικές συναναστροφές ή μέσα από κάποια κοινότητα. Στα αισθηματικά σου, σίγουρα θα υπάρξουν απρόσμενα νέα, προσωπικά, θεωρώ, καλά. Εσύ που είσαι σε μια σχέση, αν στοχεύεις σε κάτι πιο μεγάλο ή στον σχεδιασμό μιας δραστηριότητας (π.χ. ταξίδι ή γάμο), οι μέρες είναι απόλυτα θετικές. Εσύ, πάλι, που δεν είσαι σε σχέση, κοίτα να βρεις όρεξη και να αρχίσεις να βγαίνεις και λίγο. Γιατί μέσα από φίλο φίλου, κατάλαβες, θα γίνει μια νέα γνωριμία, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε καρμική σχέση. Επαγγελματικά, δεν θέλω να κάνεις ούτε παρορμητικές σκέψεις −αλλά κυρίως− ούτε κινήσεις. Μείνε φειδωλός στα λόγια και τις πράξεις.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες μέρες κυλούν με αξιοπρέπεια για σένα, έχω να πω. Και τις επικοινωνίες σου μπορείς να τις κάνεις, και τα ταξιδάκια σου μπορείς να τα κάνεις, τι σου λείπει; Βέβαια, υπάρχει μια υποβόσκουσα βιασύνη για όλα αυτά, που μπορεί να δημιουργεί έναν εκνευρισμό, μια διάσπαση ίσως; Θέματα που αφορούν σπουδές ή εξορμήσεις στο εξωτερικό, θα έρθουν στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα, στα γκομενικά σου πνέει αέρας ειλικρίνειας, πράγμα στο οποίο δεν μας έχεις συνηθίσει. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και από τις απαντήσεις του συντρόφου σου θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό είχες ψευδαισθήσεις κι έκανες σενάρια με την φαντασία σου, αφού όσα νόμιζες δεν ισχύουν. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να προκύψει ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτάκι. Επαγγελματικά, όλα αυτά τα άστρα στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνουν πολυάσχολο, πολυμήχανο και πολυ-μίξερ. Κοινώς, χαμός γίνεται αυτήν την εβδομάδα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Θα ήθελα αυτές τις μέρες να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, μια και η σύνοδος Ερμή-Ουρανού, μπορεί να σε γεμίσει με νέες ιδέες και σχέδια. Ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις εύνοια στο αισθηματικό κομμάτι, καθώς έρχονται όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται αυτήν την εποχή να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σου δώσει νέο αέρα, κοινώς θα σε ανανεώσει. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην σχέση σου. Μάλιστα, ίσως σε πράγματα που σε προβλημάτιζαν τόσο καιρό, κι αυτό είναι μόνο για καλό. Επαγγελματικά, θα έχεις ευκαιρίες για συμφέρουσες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να κάνεις σεμινάρια ή να αναβαθμίσεις την εκπαίδευσή σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μόνο προς όφελός σου και να σε εξελίξει.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Αυτές οι μέρες σού φέρνουν συζητήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, είναι πράγματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν, κι εσύ αυτό το ξέρεις. Κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο, τα επικοινωνιακά σου skills θα χτυπήσουν κόκκινο. Έτσι, αν είσαι σε σχέση, μπορείς τώρα να προσεγγίσεις ίσως με έναν διαφορετικό τρόπο, ένα ζήτημα που σας βασανίζει καιρό, και γιατί όχι, να το λύσεις κιόλας. Αν, πάλι, δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη σού δείχνει πως υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει μια συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος και κάπως να θυμηθείτε τα παλιά, if you know what I mean. Επαγγελματικά, θα δεις πως σε απασχολεί αρκετά το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό, αφού πάλι βρίσκεις τρόπους να διευθετήσεις προβλήματα στον τομέα αυτό.  

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Το πλανητικό σκηνικό των επόμενων ημερών ευνοεί πολύ τις συναντήσεις, αλλά και τις συζητήσεις. Έτσι, αν σε απασχολούν ζητήματα κυρίως αισθηματικά ή επαγγελματικά, είναι κατάλληλες οι μέρες για να τα επικοινωνήσεις. Δεν αποκλείεται να σου προκύψουν απρόοπτα που αφορούν τη δουλειά, αλλά και κάποιο ταξίδι. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως τρέχει μια περίοδος αρκετά συμφέρουσα για εσένα, θα έλεγα. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, μια και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας είναι εξαιρετικά θετικό και ερωτικό. Αν δεν έχεις δεσμό, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον εντελώς διαφορετικό από εσένα, αλλά αυτό ακριβώς είναι που θα σου αρέσει. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, οι οποίες αρχικά θα σε ξαφνιάσουν αρνητικά, αλλά εντέλει θα καταλάβεις πως ήταν για το καλό σου.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Ασχολείσαι μόνιμα μόνο με drama, κουτσομπολιό και χαζομάρες που ακούς δεξιά κι αριστερά κοιτώντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Κάπου να συγκεντρωθούμε, όμως, γιατί η ανοησία έχει και όρια. Οι σχεδιασμοί σου, για πράγματα που αφορούν μελλοντικά σχέδια, υποκινούνται από τη δημιουργικότητα που σε διακατέχει (με τη δημιουργικότητα έχω μείνει). Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση, αξιοποιείς παλιότερες ιδέες που είχες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θέλεις να κάνεις πράγματα που θα συμπεριλαμβάνουν την κίνηση. Θα μπορούσατε να κάνετε και κάποια εκδρομούλα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος, μια πολύ απρόσμενη γνωριμία (ΧΑΧΑΧΑ) έρχεται, που λογικά δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο και του γούστου σου (πάλι καλά). Στα επαγγελματικά σου, όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει, έχω να πω.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Παρότι κάνεις αυτά που κάνεις, οι επόμενες ημέρες έχουν για σένα καλά νέα σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Έχει να κάνει με οικογένεια, με τα ερωτικά, με δουλειά; Απ' όλα έχει ο μπαχτσές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνεις μερικές συζητήσεις σχετικές με την οικογένεια ή όσον αφορά ένα ακίνητο. Στις 2 Ιουνίου, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, έρχονται θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Με τόσα φαινόμενα στο ζώδιο των Διδύμων, μαζί και με το προαναφερθέν τρίγωνο, όλα δείχνουν πως θα διανύσεις μια εβδομάδα απόλυτης τύχης και εύνοιας στα ερωτικά σου και δεν δικαιολογείται το να γκρινιάζεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, έχεις τα άστρα με το μέρος σου για να βρεις αυτό που πάντα έψαχνες. Καλά να πάθεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, ανανεώνεις τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου με νέες ιδέες, κομπλιμέντα και πολλή σωματική επαφή.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Πολλές οι επαφές, πολλά τα τηλεφωνήματα, πολλές οι συναντήσεις και είναι σίγουρα από/με άτομα, τα οποία συμπαθείς και δεν θες να αποφύγεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου σε βγάζουν από τη ζώνη ασφαλείας σου και σου λένε να φύγεις από εκεί που είσαι και να κάνεις κάποιο ταξιδάκι. Γενικά, οι μέρες θα φέρουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά δεν θέλω να παραμυθιάζεσαι από τον καθένα που έρχεται να σου πει το μακρύ και το κοντό του.  Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα φέρνει τύχη σε άσχετες στιγμές (πολλές φορές είναι τύχη, που στον συγκεκριμένο χώρο και χρόνο δεν μπορείς να την κάνεις και τίποτα). Έχεις κάνει αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμά σου και κατέληξες να αποδίδεις τα μισά, παλιο-τεμπέλη Ιχθύ. Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν είσαι σε περίοδο απόλυτου δεσίματος με το ταίρι σου και σαν να μην τα λέτε όλα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, επειδή δεν έχεις τι να κάνεις δεν σημαίνει πως πρέπει να διαλύσεις τις φιλίες σου για λίγο drama. Επαγγελματικά, τα πράγματα βαίνουν σχεδόν καλώς, αρκεί να βάζεις κι εσύ το κέρδος στην άκρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ