Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.05.2024

Υδροχόε, σήμερα έχεις ένα περίεργο μουντ που δεν μπορείς να εξηγήσεις εύκολα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η σημερινή η μέρα είναι από αυτές που χρειάζεται να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις και να προωθήσεις περισσότερο επαγγελματικά πλάνα, τα οποία και δουλεύεις πιθανότατα εδώ και καιρό. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από τυπικά πράγματα που ρυθμίζονται εύκολα, αλλά και από τον τελικό στόχο και να δεις την μεγαλύτερη εικόνα. Από το απόγευμα και μετά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε σειρά μέσα στο κεφάλι σου, ενώ θα έχεις και κάποια τυχερά στο φλερτ. Το σημαντικό είναι να μετακινηθείς από την εμμονική στάση στο να πετύχεις γρήγορα αυτό που θες.

Ταύρος
Το ότι χρειάζεται να δεις διαφορετικά κάποια πράγματα, Ταύρε μου, το αντιλαμβάνεσαι περισσότερο σήμερα. Μπορεί να σε μπλοκάρει το ότι δε νιώθεις αρκετά ασφαλής. Αντιλαμβάνεσαι όμως και τη δυνατότητα που έχεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα προς το δικό σου μέρος και να τα μεθοδεύσεις καλύτερα, όσο κι αν θέλεις να τελειώσει σύντομα όλο αυτό. Από το απόγευμα και μετά, η πίεση μειώνεται αρκετά και εσύ νιώθεις πιο ασφαλής, ενώ εξελίξεις στα οικονομικά σε ανεβάζουν σημαντικά. Το κύριο κομμάτι είναι πως χρειάζεται επιτέλους να βάλεις στο πρόγραμμα και αυτά που πρέπει να κάνεις την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μην το αναβάλλεις άλλο.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείς και με ψύχραιμες κινήσεις να δεις τα πράγματα πιο ουσιαστικά. Αντιλαμβάνομαι πως η καθημερινότητα ίσως να μη σου αφήνει χρόνο, σήμερα όμως μπορεί να είναι αναγκαίο να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις δικές σου ανάγκες. Πολύ σημαντικό το ότι εσωτερικά αντιλαμβάνεσαι μια ανάγκη για αλλαγή κάποιων μοτίβων και αυτό μπορεί να σε παρακινήσει ακόμα περισσότερο. Από το απόγευμα και μετά, χαλαρώνεις σημαντικά και δίνεις στον εαυτό σου χρόνο να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης. Θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που χρειάζεται να ασχοληθείς σημαντικά με τα άτομα που θεωρείς σημαντικά για εσένα. Κάποιες περίεργες σκέψεις και καταστάσεις που νιώθεις να σε πιέζουν συναισθηματικά, είναι μια ευκαιρία σήμερα να τις συζητήσεις και να καταλάβεις καλύτερα και τι είναι αυτό που έχουν οι απέναντι στο μυαλό τους. Με ψυχραιμία όμως. Από το απόγευμα και μετά, είσαι πιο ήρεμος και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να βγεις έξω και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας. Είναι πολύ σημαντικό να μην εστιάζεις σε πράγματα που ξυπνάνε φόβους και άγχη, εκτός αν μπορείς να τα αξιοποιήσεις ως μέρος μιας πιο ουσιαστικής αλλαγής.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα, ιδιαιτέρως το πρωί θέλω να είσαι προσεκτικός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά βεβαρυμμένο και δύσκολα θα μπορέσεις να αναβάλεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αργότερα μέσα στη μέρα, το πράγμα ηρεμεί σημαντικά και εσύ μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις χρόνο με την παρέα σου. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να επεξεργαστείς καλύτερα στόχους που έχεις καθώς και να εκμεταλλευτείς κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείς πως υπάρχουν άτομα γύρω σου, στα οποία μπορείς να στηριχτείς.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις αρκετά καλή διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν με θετικά συναισθήματα. Μπορεί το πρωί να υπάρχει κάποιο θέμα σε επαγγελματικά ζητήματα με ανωτέρους και να αγχωθείς κάπως περισσότερο, όμως αυτό δε θα διαρκέσει πολύ. Υπάρχει βοήθεια που θα βρεθεί ξαφνικά και θα το λύσεις αρκετά εύκολα. Από το απόγευμα και μετά, η διάθεση ανεβαίνει σημαντικά και πιθανότατα κάποια νέα επαγγελματική πρόταση να σκάσει από εκεί που δεν το περιμένεις. Ή κάποια πλάνα που έχεις μπορεί να ξεκολλήσουν και να αρχίσουν και πάλι να κινούνται. Το σημαντικό είναι να μην εστιάζεις στις αρνητικές πιθανότητες που περνάνε ασταμάτητα από το μυαλό σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις ένα σημείο μέσα στη μέρα που θα μπορέσεις να έχεις την ηρεμία σου, για να συγκεντρώνεσαι από τα διάφορα που συμβαίνουν και να μην χάνεσαι σε αυτά που έχεις να κάνεις. Από το πρωί θα δεις πως υπάρχουν κάποιες διαφωνίες στο πώς πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που σε αφορούν και θα δεις άτομα να προσπαθούν να σου επιβάλλουν κάπως την άποψή τους. Σταδιακά όμως, και συγκεκριμένα από το απόγευμα και μετά θα δεις πως οι τόνοι πέφτουν κι εσύ μπορείς ευκολότερα να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου και να εμβαθύνεις περισσότερο στο τι πρέπει να κάνεις για σένα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα στο μυαλό σου τριγυρνούν διάφορα και ο τρόπος που επικοινωνείς είναι κάπως περίεργος. Έχεις τις αμφιβολίες σου για το τι πρέπει να μοιραστείς και τι χρειάζεται να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Επίσης, πολύ σημαντικό για σένα είναι και ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις όλα αυτά που θέλεις. Μπορεί το πρωί να βλέπεις κάποιες περίεργες συμπεριφορές που σε προβληματίζουν στο κομμάτι της δουλειάς. Από το απόγευμα και μετά όμως, το κλίμα εξομαλύνεται και οι τόνοι πέφτουν σημαντικά, κάτι που σε βοηθά κι εσένα να χαλαρώσεις και να αποδώσεις καλύτερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις που κάνουν να χρωματίσουν διαφορετικά τα δεδομένα που βλέπεις γύρω σου.

Τοξότης
Από το πρωί, Τοξότη μου, αντιλαμβάνεσαι πως το κλίμα είναι λίγο ανάμεικτο. Κάποιες δυσκολίες στη δουλειά μπορεί να σε ζορίσουν λίγο παραπάνω. Το καλό είναι πως κινείσαι με μεγαλύτερη ευελιξία και θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Επίσης, κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σου φαίνεται να σου ανεβάζουν την ψυχολογία σημαντικά. Κάποια αύξηση ίσως. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα αλλάζει τελείως και γίνεται πιο ανάλαφρο, ενώ ευκαιρίες για έξτρα χρήματα θα εμφανιστούν από το πουθενά. Παρά τις καχυποψίες που έχεις και τις αμφιβολίες που σε πιάνουν, φαίνεται να είναι μια καλή μέρα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι μια μέρα που μπορεί να ξεκινά έντονα, έχεις οργανωθεί καταλλήλως όμως και δεν επηρεάζεσαι σε μεγάλο βαθμό. Το θετικό της ημέρας είναι πως βρίσκεις πρόσφορο έδαφος να δουλέψεις ατομικά και να επεξεργαστείς ακόμα καλύτερα τις επαγγελματικές ιδέες που έχεις. Από το απόγευμα και μετά, η πίεση σχεδόν εξαφανίζεται κι έχεις μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, αλλά και συναισθηματικής έκφρασης. Είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τους άλλους μέσα από κοινά ενδιαφέροντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έχεις ένα περίεργο προαίσθημα ότι πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις στα οικονομικά σου.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα έχεις ένα περίεργο μουντ που δεν μπορείς να εξηγήσεις εύκολα, ούτε όμως φαίνεται να έχεις την διάθεση και την υπομονή να επεξεργαστείς και να εκφράσεις προς τα έξω. Είναι σημαντικό να δεις ποιες επαγγελματικές σου κινήσεις θέλουν καλύτερη οργάνωση σήμερα, ενώ καλό είναι να μην εμμένεις σε φλερτ που βλέπεις πως δεν προχωρούν. Από το απόγευμα και μετά μπορεί να νιώθεις καλύτερα και να ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που σε γεμίζουν. Το σημαντικό είναι να μην το κάνεις όλο αυτό για να ξεχαστείς από την περίεργη διάθεση που έχεις όλη τη μέρα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, το κλίμα σήμερα είναι λίγο περίεργο, γιατί η ψυχολογία σου νιώθεις ότι πιέζεται από καταστάσεις δε μπορείς να ρυθμίσεις άμεσα. Η διάθεσή σου είναι κάπως πιο πεσμένη το πρωί, ενώ αργότερα, θα παρατηρήσεις αυτό το αίσθημα να υποχωρεί ολοένα και περισσότερο. Από το απόγευμα και μετά, η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά και θα έχεις αρκετές εξελίξεις τόσο σε θέματα σπιτιού, όσο όμως και σε επαγγελματικά. Κάποιες γνωριμίες επίσης θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έχεις ένα περίεργο βάρος που δεν ξέρεις από τι προέρχεται. Ίσως χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που νιώθεις πως λειτουργούν σαν εμπόδια για εσένα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ