Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.05.2024

Κριέ μου, σήμερα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείς από άτομα που δε μπορούν να ακολουθήσουν τον δικό σου τρόπο σκέψης ή που δεν κατανοούν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείς από άτομα που δε μπορούν να ακολουθήσουν τον δικό σου τρόπο σκέψης ή που δεν κατανοούν – ή έστω δεν προσπαθούν – τη φιλοσοφία που έχεις. Το άγχος που βγάζεις προς τα έξω και η ένταση είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικό, και όχι άδικα. Μέσα σου είσαι κάπως μπερδεμένος και ίσως να βλέπεις πιο εύκολα αντιπάλους εκεί που δεν υπάρχουν σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, αλλά και σε επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Είναι πολύ σημαντικό να δείξεις ευελιξία και να μην επιμένεις σε πράγματα που σου αποδεικνύεται ότι είναι λάθος.

Ταύρος
Πολλή ένταση, Ταύρε μου, σήμερα και αυτή η αμφιβολία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε κρατά σε μια αγχωτική εγρήγορση που δύσκολα μπορείς να τη διαχειριστείς. Ενώ νιώθεις ότι είσαι κοντά στο να βρεις με τι θέλεις να ασχοληθείς ουσιαστικά, υπάρχει μια θολούρα που εύκολα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, ενώ το ότι δεν έχεις κάποια άμεσα αποτελέσματα για να επιβεβαιωθείς, σε απογοητεύει. Από το απόγευμα και μετά, θέλεις να δεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο φιλοσοφημένο πρίσμα, αλλά η αυστηρή στάση που κρατάς απέναντι στα γεγονότα και το ότι επιμένεις σε κάποια παρελθοντικά ζητήματα, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα σα να έχεις κάποιες αμφιβολίες για τα άτομα που έχεις απέναντί σου. Παρατηρώντας κινήσεις και συμπεριφορές, αρχίζεις να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα σχετικά με τα άτομα αυτά, αλλά και με το ποια στάση πρέπει να κρατήσεις εσύ. Σε πιάνει μια σκληρή στάση απέναντι σε κάποια πράγματα και το ενδεχόμενο να αντιλαμβάνεσαι ανταγωνισμό, ίσως το κάνει πιο έντονο. Από το απόγευμα και μετά, όλο αυτό φαίνεται να εντείνεται ακόμα περισσότερο, καθώς προσπαθείς να βασίσεις αυτές τις υποψίες σε γεγονότα. Είναι πολύ βασικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις όσο γίνεται πιο ουδέτερη στάση, γιατί η κρίση σου σήμερα δεν είναι και τόσο καθαρή.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή και να μην απομακρυνθείς πολύ από το πρόγραμμα που έχεις. Μέσα από συζητήσεις και παροτρύνσεις δικών σου ανθρώπων να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, μπορεί εύκολα να παρεκκλίνεις και να αφήσεις μισοτελειωμένες δουλειές. Το δίλημμα αν πρέπει να ακολουθήσεις την παρέα ή να κάνεις αυτό που πρέπει, φοβούμενος την κριτική, είναι το θέμα. Από το απόγευμα και μετά, ενισχύεται αυτό το αίσθημα του να θέλεις να νιώσεις πιο αποδεκτός από τους άλλους, ακόμα και αν πρέπει να αφήσεις τα θέλω σου στην άκρη για να το καταφέρεις. Θέλεις όμως…;

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, είναι πιθανό να προσπαθήσεις με διάφορους τρόπους να εδραιώσεις τις ιδέες που έχεις και να δοκιμάσεις να τις εφαρμόσεις. Μπορεί να νιώθεις ακόμα ένα μέρος της χτεσινής δύναμης και με βάση αυτή φαίνεται να προσπαθείς να σβήσεις από μέσα σου απογοητεύσεις και αμφιβολίες. «Καλύτερα να προσπαθήσω, παρά να μείνω με την απορία». Από το απόγευμα και μετά, αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με το πρόγραμμα σου, προσπαθώντας να το προσαρμόσεις με το ζόρι στα νέα δεδομένα. Η έλλειψη χρόνου δε σε πτοεί όμως και συνεχίζεις ακάθεκτος, χωρίς να καταλαβαίνεις αλλά και να ακούς τις προτροπές των γύρω σου.

Παρθένος
Η μέρα σου, Παρθένε μου, έχει μια περίεργη ενέργεια σήμερα. ψυχολογικά αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια πίεση και μια τάση να σου θολώνουν οι απέναντι τα νερά, κάτι που σε κρατά σε εγρήγορση. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως χρειάζονται τη βοήθειά σου, ενώ ο τρόπος που κινούνται και εκφράζονται δείχνει το αντίθετο. Πολύ σημαντικό σήμερα να διατηρήσεις τις θέσεις σου και να μην μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ξεμπροστιάσεις κανέναν, καθώς μπορεί να το γυρίσουν πάνω σου. Από το απόγευμα και μετά θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι που θα σε διασκεδάσει.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα τα πράγματα τα βλέπεις κάπως διαστρεβλωμένα. Η κατάσταση που επικρατεί στη δουλειά και ο φόρτος της καθημερινότητάς σου σε κάνει να μη σκέφτεσαι και καθαρά και οι υπερβολικές αναλύσεις που κάνεις, δυσκολεύουν τη μέσα σου αρκετά. Πολλά διλήμματα σήμερα θα σου φέρουν μια δυσφορία και μια πίεση να αποφασίσεις σύντομα για το τι πρέπει να κάνεις. Διλήμματα τόσο οικονομικού χαρακτήρα, όσο και ερωτικού, αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Παρατηρώντας συμπεριφορές ανθρώπων γύρω σου, θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολες, αλλά τις θεωρείς αναγκαίες.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, τα οικονομικά θέλουν περισσότερη προσοχή και ας βαρέθηκες να το ακούς. Εσύ μπορεί να έχεις μια διάθεση να δημιουργήσεις ή να βελτιώσεις την επιχείρηση που μπορεί να έχεις με κάτι έξτρα, το θέμα είναι πως σήμερα δε λαμβάνεις υπόψη τα έξοδα και αυτό μόνο καλά δε θα πάει. Υπάρχουν πολλά διλήμματα μέσα στη μέρα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου κατά κύριο λόγο, ενώ από το απόγευμα και μετά αρχίζεις και επεξεργάζεσαι τα πράγματα διαφορετικά, με πιο αυστηρά κριτήρια και με περισσότερη κριτική στους απέναντι.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η μέρα έχει αρκετή αναστάτωση. Η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι πεσμένη και τα ερωτηματικά που θα προκύψουν μέσα στη μέρα θα κάνουν το κλίμα ακόμα πιο περίεργη. Ξεκινάς με μια διάθεση ότι πρέπει να πάρεις αποστάσεις πάση θυσία από κάποιες καταστάσεις στη δουλειά, χωρίς όμως να λαμβάνεις υπόψη σου ότι δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και πως η ψυχολογία σου έχει τον πρώτο ρόλο στο πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Από το απόγευμα και μετά είναι πολύ σημαντικό να ελέγξεις καλύτερα τα οικονομικά σου, καθώς θα υπάρξουν μη τηρούμενες υποσχέσεις που θα δημιουργήσουν μια ταραχή.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η μέρα σου μοιράζεται σε δυο μέρη. Το πρώτο είναι αυτό που επιλέγεις να δουλεύεις σιωπηλά και να κάνεις όσο καλύτερα αυτό που ξέρεις, ξεσπώντας με αυτόν τον τρόπο και τα δικά σου εσωτερικά ζητήματα. Κάποια διλήμματα και μια επιθυμία για να κρατήσεις αποστάσεις σε στρέφει σε πράγματα γνωστά σου άλλωστε, όπως είναι η δουλειά. Από το απόγευμα και μετά, αρχίζεις και ανοίγεσαι περισσότερο και βγαίνεις στην ανοιχτά ενεργό δράση, κρατώντας όμως το ίδιο στυλ: δε χρειάζεται να ξέρουν όλοι τι κάνεις. Κάποιες σκέψεις που κάνεις φαίνεται να σε κρατάνε σε ένα αίσθημα απογοήτευσης. Μπορεί όμως αυτό να προκύψει και από συζητήσεις που θα κάνεις μέσα στη μέρα, γενικά.

Υδροχόος
Μια μέρα που πρέπει να συνδυάσεις το επαγγελματικό με το κοινωνικό σου κομμάτι, Υδροχόε μου. Εσύ μπορεί να έχεις την τάση και την επιθυμία να απομονωθείς για λίγο και να αποφορτιστείς από την ένταση που έχεις. Κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο σήμερα. Είναι σημαντικό για εσένα να διατηρείς μια κοινωνική εικόνα, και στο τέλος αυτό θα επικρατήσει σήμερα. Κάπως έτσι όμως θα «κρυφτείς» για λίγο και από ανασφάλειες που θα ξυπνήσουν από το πουθενά. Από το απόγευμα και μετά, αναγκαστικά κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφήνεις έτσι τους άλλους να αποκαλυφθούν στα μάτια σου, χωρίς να καταλάβουν το τι θέλεις να καταφέρεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που δε σου αρέσει και τόσο και αυτό φαίνεται σήμερα. Η εικόνα σου μαρτυρά πολύ εύκολα τους προβληματισμούς που έχεις, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να αποπροσανατολίσεις τους άλλους. Ίσως έτσι κι εσύ να προσπαθείς να αποφύγεις την ευθύνη του να τα επιλύσεις κάπως πιο άμεσα. Από την άλλη, οι σκέψεις που κάνεις είναι αρκετά έντονες και απρόβλεπτες, σε σημείο που κι εσύ ο ίδιος ίσως να δυσκολεύεσαι να τις ακολουθήσεις. Από το απόγευμα και μετά, θα ασχοληθείς περισσότερο με φίλους και την παρέα σου. Κι εκεί όμως καλό είναι να προσέξεις, καθώς ανά διαστήματα σου βγαίνει μια έντονη αυστηρότητα και γίνεσαι πιο καυστικός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ