Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.04.2024

Έχεις τη διάθεση να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, παρατηρώντας την κατάσταση γύρω σου, αυτό που αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι είναι λίγη χαλάρωση. Επειδή όμως από τη φύση σου δε μπορείς να μείνεις ήσυχος, φροντίζεις να πιάσεις κουβέντα με κόσμο για να ξεχαστείς ή να εκτονώσεις κάπως την ένταση που έχεις. Παράλληλα, σκέφτεσαι τα πράγματα που έχεις να δρομολογήσεις και ίσως πάρεις έμμεσα τη γνώμη των άλλων για το πώς μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσεις και να μην σταθείς στο διαφορετικό που θα ακούσεις σήμερα. σου δημιουργείται μια άρνηση, καθώς θα νιώσεις πως κάτι δεν γίνεται σωστά. Τέλος, κάποια κρυφά οικονομικά σου κινούνται καλύτερα σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, η κοινωνική διάθεση παραμένει και μέσα από τις επαφές που κάνεις σήμερα νιώθεις πως παίρνεις έμπνευση και ιδέες για νέα πρότζεκτ. Επίσης, ανταλλάσσεις απόψεις με τους άλλους και αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο θα επιμείνεις στις θέσεις σου, θεωρώντας τες ως τις σωστότερες και λογικότερες. Οι απαντήσεις που θα πάρεις και ίσως οι κριτικές που θα δεχτείς για τη δουλειά σου παίζει να σε θυμώσουν αρκετά, αλλά για λίγο. Μέσα σου ξέρεις πως μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις αυτά που ακούς για να βελτιωθείς, άσχετα αν θα το κάνεις εσύ στο δικό σου χρόνο.

Δίδυμοι
Επαγγελματικά, Δίδυμε, σήμερα είσαι κάπως άμεσος. Λειτουργείς γρήγορα, στοχευμένα και προσπαθείς να το οργανώσεις καλύτερα για να αποφύγεις διάφορα που θα τύχουν. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που θέλεις να κάνεις και προσπαθείς να ολοκληρώσεις σήμερα τα περισσότερα. Κάποιοι μπορεί να σου πουν πως τους εμπνέεις για να συνεχίσουν τη δουλειά τους ή πως τους δημιουργείς το αίσθημα ότι κι εκείνοι μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά. Επίσης, κάνεις κάποιες πολύ στοχευμένες επιλογές, βάση της διαίσθησής σου. Υπάρχει η πιθανότητα να εμμείνεις στις απόψεις σου και να πωρωθείς με αυτές, ενώ μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός.

Καρκίνος
Μέσα από κάποιες συζητήσεις που συνεχίζεις σήμερα, Καρκίνε, θα καταλάβεις πως πρέπει να κάνεις κάποιες στοχευμένες αλλαγές, και μάλιστα άμεσα. Προσπαθείς να δεις τα πράγματα από ένα πιο θετικό πρίσμα, έχεις όμως στο νου σου ότι δεν πρέπει να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και μπλεχτείς σε ουτοπικές σκέψεις. Η διαίσθησή σου λειτουργεί αρκετά καλά αυτές τις μέρες και θα καταλάβεις περισσότερα για τα άτομα που συνομιλείς. Το μεσημέρι θα κολλήσεις με κάτι που θα ακούσεις και θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις για κάποια άτομα. Το καλό είναι πως υπάρχει ροή και γνωριμίες, κάτι που θα σε κάνει να ξεχαστείς εύκολα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, σου είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς περισσότερο με το μέσα σου και να βάλεις σε μια σειρά το τι νιώθεις. Είναι πιο εύκολο να αδράξεις την ευκαιρία τώρα που νιώθεις αποφασισμένος και μπορείς να το οργανώσεις καλύτερα και κάπως πιο ξεκάθαρα. Έτσι, θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι μια καινούργια μέθοδο προσέγγισης κάποιων καταστάσεων για το επόμενο διάστημα, ενώ σου είναι πιο εύκολο να καταλάβεις τι σε φοβίζει πραγματικά σε σχέση με το καινούργιο-άγνωστό. Θα προσπαθήσεις να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι στους συνεργάτες σου, αλλά θα καταλάβεις σχετικά έγκαιρα πως δεν θα βγει άκρη έτσι.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα κάνεις ευφάνταστες αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις, προκειμένου να διορθώσεις ή να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την κατάσταση με τους συνεργάτες, αλλά και τη σχέση σου. Νιώθεις πως έχεις καταλάβει τι χρειάζεται για βελτιωθεί το μεταξύ σας κλίμα και κινείσαι αρκετά γρήγορα. Το καλό είναι πως διατηρείς τα όρια που εσύ έχεις θέσει και προσπαθείς παράλληλα να μη γίνεις παρεμβατικός – ή τουλάχιστον να το κάνεις όσο πιο διακριτικά μπορείς. Ένα σημαντικό είναι πως το μεσημέρι, κάποια ζητήματα στη δουλειά θα σε απασχολήσουν και δε θα ηρεμήσεις μέχρι να τα ξεμπλέξεις μόνος σου.

Ζυγός
Έχεις τη διάθεση να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ μου. Θέλεις να την κάνεις πιο ανάλαφρη, πιο δημιουργική για αυτό και είσαι προσηλωμένος σε αυτό. Ανταποκρίνεσαι με αμεσότητα σε οτιδήποτε προκύψει και διεκπεραιώνεις άμεσα αυτά που σου ανατίθενται. Μέσα στη μέρα, και κυρίως το μεσημέρι θα σε πιάσει μια ένταση, καθώς το κομμάτι του φλερτ σήμερα φαίνεται αρκετά περίεργο. Μάλλον πρέπει να κάνεις περισσότερα, κάτι για το οποίο δεν είσαι διατεθειμένος. Από την άλλη, κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται να καλύπτονται κάπως πιο εύκολα ή μπορεί να γίνει κάποιος διακανονισμός εκεί που δεν περίμενες.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα ενισχύεται αρκετά το δημιουργικό σου κομμάτι αλλά και οι ιδέες που σου έρχονται για διάφορα επαγγελματικά που εντοπίζεις στον ορίζοντα. Γίνεσαι αρκετά δραστήριος είναι η αλήθεια και ανταποκρίνεσαι με μεγαλύτερη ευκολία στα διάφορα που θα σου ζητηθούν μέσα στη μέρα. Ένα σημαντικό είναι πως χρειάζεται να χαλαρώσεις κάπως, γιατί η ψυχολογία σου είναι τσιτωμένη σήμερα και δεν μπορείς να δεις με ευκολία κάποιες εναλλακτικές. Η βοήθεια που χρειάζεσαι έρχεται με ευκολία από τους απέναντι, αφού θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα την πηγή της έντασης αυτής.

Τοξότης
Με το βλέμμα στραμμένο σε θέματα του σπιτιού είσαι σήμερα, Τοξότη, καθώς σε πιάνει μια μανία να το τακτοποιήσεις, να το καθαρίσεις ή ακόμα και να αλλάξεις τη διακόσμηση και να γίνει ο χώρος σου πιο χρηστικός. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βρεις λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα, και κάπως έτσι βρίσκεις τρόπους για να τελειώσεις πιο γρήγορα τη δουλειά σου. Προσοχή σε λάθη λόγω βιασύνης θα σου πω. Επίσης, ο τρόπος σκέψης σου αλλά και το μυαλό σου γίνεται αρκετά πιο έντονος και νευρικός. Ζητήματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν ή άτομα που απλά σε άφησαν στο «διαβάστηκε» θα σου δημιουργήσουν μια ένταση.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, από το πρωί ακόμα προσπαθείς να βρεις τρόπους για το πώς μπορούν να εφαρμοστούν οι ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Η διαίσθησή σου είναι αρκετά καλή από σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να αναλύσεις καλύτερα τα πράγματα. Ίσως σε ζορίζει το οικονομικό και αυτό σου δημιουργεί μια ένταση και μια νευρικότητα που δύσκολα μπορείς να επικοινωνήσεις. Το σημαντικό είναι πως και σήμερα παραμένεις εστιασμένος σε πράγματα που θέλεις να κάνεις και σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα σχεδόν ταυτόχρονα. Μπράβο σου για αυτό, αλλά θα κουραστείς εύκολα αν δεν το μαζέψεις κάπως μέσα στη μέρα.

Υδροχόος
Τα οικονομικά γίνονται πιο βασικό σήμερα, Υδροχόε μου. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις είναι και σήμερα βιαστικές, καθώς περιμένεις άμεσα αποτελέσματα και αυτό σε κάνει κάπως έντονο και με μια αδυναμία να σκεφτείς κάτι διαφορετικό για να ξεχαστείς έστω και λίγο μέσα στη μέρα. Αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσεις λίγο περισσότερο σήμερα είναι η διάθεση που έχεις μέσα στη μέρα για να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν ή θα σου δώσουν έναυσμα για να ασχοληθείς με κάτι ευχάριστο για εσένα. Είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσεις κάπως καλύτερα έναν προγραμματισμό για τα έξοδα που αφορούν το σπίτι.

Ιχθύες
Η μέρα ξεκινά με την ίδια διάθεση της οργάνωσης και της βιαστικής δράσης, Ιχθύ μου. Γύρω στο μεσημεράκι θα σε πιάσει μια ένταση και ίσως κάποιες ενοχές στην περίπτωση που λειτουργείς παρασκηνιακά ή κάνεις τον ανήξερο όταν σε ρωτάνε για κάποια σημαντικά ζητήματα. Το καλό είναι πως από το απόγευμα και μετά, αφενός έχεις μια μεγαλύτερη έμπνευση ή μια εντονότερη διαίσθηση, ενώ μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τους λόγους που αλλάζουν τα συναισθήματά σου τόσο γρήγορα. Επίσης, θα σου δοθεί πρόσφορο έδαφος για να δουλέψεις κάπως πιο αυτόνομα και να επεκτείνεις τις ιδέες σου κάπως πιο δημιουργικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ