Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 04.04.2024

Τοξότη, υπάρχουν πολλά που σε μπερδεύουν, που σου δημιουργούν μια θολωμένη κρίση και μια περίεργη ψυχολογία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 04.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα παραμένεις σε αυτή την κοινωνική διάθεση και έχεις τα κέφια σου, καθώς παίρνεις την προσοχή που χρειάζεσαι και δεν περνάς απαρατήρητος. Ένα σημαντικό που σήμερα θέλει δουλίτσα είναι ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σου δημιουργούν μια απογοήτευση και ένα αίσθημα «δεν είμαι αρκετά καλός», που ποτέ δε παραδεχτείς ανοιχτά, το ξέρω. Σήμερα μπορεί να δουλέψεις κάπως πιο έντονα πάνω σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, κάνοντας μια υπεραναπλήρωση μέσα από την εξωστρέφεια. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσεις τα πράγματα που σου ξυπνάνε τις ανασφάλειες, γιατί παίρνεις αποστάσεις χωρίς λόγο όταν νιώθεις κάπως ευάλωτος σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα νιώθεις ότι μπορείς να προωθήσεις κάποια από τα σημαντικά πράγματα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου με μεγαλύτερη άνεση, αφού έχεις μια καλύτερη ψυχολογία. Τώρα, καλό είναι, εφόσον θέλεις να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση να προσέξεις κάπως τις κινήσεις σου και να δώσεις βάση στα μικρά σημάδια που θα παρατηρείς. Μπορεί να σε γλιτώσουν από μια μεγαλύτερη απογοήτευση – εφόσον ήδη βιώνεις μια άρνηση ή μια αδυναμία να δημιουργήσεις μεγάλες προοπτικές. Επίσης, είναι πολύ πιθανό κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής να σε συγχύσουν και να σε ταράξουν αρκετά. Αγχώνεσαι και βγάζεις νεύρα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είσαι σε θέση να κάνεις ωραίες συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις που μπορεί να σου ανοίξουν άλλους δρόμους σκέψης και οπτικής των πραγμάτων. Είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, και ευάλωτος θα έλεγα στο να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σήμερα σε άτομα που επέλεξαν να απομακρυνθούν από εσένα. Στα επαγγελματικά σου σήμερα χρειάζεται να προσγειωθείς κάπως από μόνος σου, γιατί διαφορετικά η αλήθεια θα σε ρίξει απότομα. Υπάρχει μια απογοήτευση στην ατμόσφαιρα με κάποιες κινήσεις που γίνονται, οι οποίες νιώθεις να επηρεάζουν την εικόνα σου αρκετά. Έχεις και μια νευρικότητα που το κάνει ακόμα πιο βαρύ όλο.

Καρκίνος
Από τη μία κάνεις κάποια πλάνα μέσα στο κεφάλι σου, Καρκίνε μου, και σκέφτεσαι πώς θα χτίσεις ένα δίχτυ ασφαλείας μέσα σε αυτά, για να προχωρήσεις με μεγαλύτερη άνεση. Το θέμα είναι πως πέρα από αυτό, υπάρχουν διάφορα που ακούς γύρω σου σήμερα. Και μάλιστα από άτομα που δεν περίμενες να έχουν περίεργες απόψεις. Ναι, η απογοήτευση είναι αρκετή και χάνεις κάπως το κέφι σου. Το σίγουρο είναι πως δε θα το αφήσεις και όταν έρθει η στιγμή θα δώσεις απαντήσεις που θα δείξεις την ενόχλησή σου, αλλά και το ότι διαφωνείς κάθετα με αυτά που άκουσες νωρίτερα. Το σημαντικό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος όσο τα λες αυτά.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, μπορείς εύκολα να βρεις την άκρη και να συνεννοηθείς με άτομα που συνεργάζεσαι για χρόνια, καθώς ξέρετε ο ένας τους κώδικες του άλλου. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά σήμερα είναι οι οικονομικές συναλλαγές που θα κάνεις με νέους συνεργάτες – που ξεκίνησες κάποια συνεργασία στα κοντά. Ναι, εσύ μπορεί να είχες κάποια καμπανάκια και να προχώρησες, σήμερα όμως παίζει να βγουν αληθινές οι υπόνοιες που είχες στην αρχή. Επομένως, θα υπάρξει μια απογοήτευση αλλά και μια σκέψη πως δε μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα νέους συνεργάτες. Θα περάσει όμως. Καλό είναι να προσέξεις πώς θα συμπεριφερθείς, γιατί θα στοιχίσει στην εικόνα σου!

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα είναι μια μέρα που νιώθεις ότι μπορείς να δρομολογήσεις κάπως καλύτερα κάποια πιθανά θέματα υγείας που σε ταλαιπωρούν. Έχεις μια σχετική ηρεμία για να μπορέσεις να μπεις σε μια σειρά σε αυτό. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το πόσο μπορείς να εμπιστευτείς κάποιους από τους στενούς σου ίσως συνεργάτες. Έχεις κάποιες υπόνοιες, οι οποίες μέσα στη μέρα θα γίνουν βεβαιότητα και θα απογοητευτείς αρκετά. Καλό είναι να προσέξεις τι θα πεις και πώς θα εκφραστείς – αν μπεις στη διαδικασία να το συζητήσεις – γιατί δύσκολα θα κρατηθείς και τα νεύρα σου θα το κάνουν ακόμα χειρότερο.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να νιώθεις πιο δημιουργικός μέσα σε ομάδες που συνεργάζεσαι, Ζυγέ μου, και πιο έτοιμος να καταφέρεις πράγματα. Αυτό που χρειάζεται είναι να προετοιμαστείς ψυχολογικά ή να βρεις τρόπους να διαχειριστείς κάπως πιο άμεσα τις απογοητεύσεις που νιώθεις από τη δουλειά σου. Κάποια πράγματα τα βλέπεις κάπως πιο διαστρεβλωμένα και η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας θα σε ρίξει από τα σύννεφα. Επίσης, υπάρχει μια έντονη ανησυχία για κάποια οικονομικά ζητήματα. Ανησυχία που εύκολα θα γίνει εκνευρισμός, καθώς πυροδοτεί και διάφορες ανασφάλειες που σχετίζονται με αυτό το κομμάτι.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, έχεις μια επιθυμία να ξεκινήσεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην υγεία σου και σίγουρα θα σε ενισχύσουν ψυχολογικά. Είσαι αρκετά έτοιμος για αυτό. Από την άλλη, στα συναισθηματικά σου υπάρχει μια απογοήτευση και μια πτώση. Τα πράγματα εκεί δεν παίρνουν σήμερα και τόσο την τροπή που θέλεις και αυτό σε ρίχνει. Επίσης, το κλίμα στη σχέση σου ή με το άτομο που πάει να γίνει σχέση, γίνεται αρκετά έντονο και νευρικό, αφού παρατηρείς μια παγωμάρα από την άλλη πλευρά και αρχίζεις τα δικά σου, χωρίς να σκέφτεσαι το τι μπορεί να έχει περάσει ο άλλος μέσα στη μέρα του. Ρώτα πρώτα, πριν περάσεις στις «απαντήσεις» σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, υπάρχουν πολλά και διάφορα σήμερα που σε μπερδεύουν, που σου δημιουργούν μια θολωμένη κρίση αλλά και μια περίεργη ψυχολογία. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεις κάπως τα πατήματά σου στα επαγγελματικά και νιώθεις πιο δημιουργικός, είσαι κάπως συναισθηματικά και η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τονίζεται αρκετά σήμερα και σε απασχολεί ιδιαίτερα. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως, προσπαθώντας να μη φανείς πεσμένος, θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους, ιδίως στη δουλειά και θα επιλέξεις να ασχοληθείς με πράγματα που μπορείς να διεκπεραιώσεις μόνος σου. Λίγο θέλω να προσέξεις και την υγεία σου σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, πέρα από το σχετικά καλό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι, νιώθεις αρκετά καλά καταλαβαίνοντας πως έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι από την οικογένεια για τα επόμενα βήματα που σκέφτεσαι να κάνεις. Το θέμα είναι όμως πως σήμερα υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Αρχικά, υπάρχει μια θολούρα στο κεφάλι σου και δε μπορείς να δεις καθαρά τις λεπτομέρειες που σου δίνονται για διάφορα θέματα. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και παρεξηγήσεις από το πουθενά. Επίσης, αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσει να δουλέψεις μόνος σου πάνω σε κάποια ομαδικά πρότζεκτ που είχες κατά νου. 

Υδροχόος
Αν εξαιρέσεις πως το μυαλό σου έχει κάποιες εκλάμψεις σήμερα, Υδροχόε μου, και μπορείς να δεις τα πράγματα κάπως καλύτερα, κατά τα άλλα η μέρα έχει αρκετές προκλήσεις. Αρχικά, τα οικονομικά σου! Δεν υπάρχει και τόσο ξεκάθαρη εικόνα για το πού πηγαίνει το χρήμα που ξοδεύεις και αυτό σου δημιουργεί μια δυσφορία και μια ανασφάλεια. Παρά τη βοήθεια που θα πάρεις μέσα από κουβέντες που κάνεις, νιώθεις πως όλο είναι πολύ ρευστό σήμερα και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα, καθώς γίνονται κάποιες συζητήσεις στην οικογένεια που θα σε ταράξουν.

Ιχθύες
Καλέ μου Ιχθύ, σήμερα έχεις μια αρκετά καλή ψυχολογία, καθώς νιώθεις άνεση μέσα σε όλο το χαμό που μπορεί να γίνεται γύρω σου, άρα δεν θα ασχοληθεί εύκολα κάποιος με θέματα που σε ενοχλούν ή σε πονάνε. Από την άλλη, κάποια οικονομική βοήθεια φαίνεται να έρχεται. Τώρα, στο πιο ουσιαστικό, εσύ επιλέγεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί την απογοήτευση που νιώθεις, για αυτό και ίσως φαίνεσαι κάπως χαμένος στον κόσμο σου σήμερα. Από την άλλη, το μυαλό σου δουλεύει αρκετά γρήγορα, αλλά μάλλον προς λάθος κατεύθυνση. Και αυτό, γιατί θυμάσαι κάποια περιστατικά που σε εξέθεσαν και παίρνεις αποστάσεις από τα άτομα που ενεπλάκησαν σε αυτά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ