Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1 - 7 Απριλίου 2024

Ταύρε, η πρώτη εβδομάδα του μήνα έρχεται με «φορτωμένο» το πλανητικό σκηνικό κι αυτό δεν σε αφήνει καθόλου ανεπηρέαστο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1 - 7 Απριλίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα την χαρακτήριζα κρίσιμη για σένα, καθώς ο φίλος Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου (2/4). Θα δεις να σου παρουσιάζονται κάποια μικροπροβλήματα σε θέματα επικοινωνίας. Κάτι άλλο που θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα είναι η παρορμητικότητά σου – κάπου θα βιαστείς παραπάνω, κάπου θα τάξεις κάτι που δεν θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας... Ούτε και στα αισθηματικά σου όμως, μένεις ανεπηρέαστος από το πλανητικό σκηνικό, αφού σου βάζει εμπόδια σε σχέδια και επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή διατηρείς σχέση. Υπομονή, γιατί από τις 5/4 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, θα δεις το κλίμα να γίνεται πιο θετικό κι εσύ μπορείς να έρθεις πια πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Επαγγελματικά τώρα, σε θέλω οπλισμένο με υπομονή, γιατί είτε θα υπάρξουν κάποιοι από τον κύκλο εργασίας που άλλα θα τους λες και άλλα θα καταλαβαίνουν είτε εσύ θα οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Θα σε συμβούλευα να φιλτράρεις οποιαδήποτε πληροφορία δέχεσαι κι όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, η πρώτη εβδομάδα του μήνα έρχεται με «φορτωμένο» το πλανητικό σκηνικό κι αυτό δεν σε αφήνει καθόλου ανεπηρέαστο. Μη σου πω πως αυτή η εβδομάδα θα ορίσει κάπως το πώς θα κινηθεί κι ο υπόλοιπος μήνας σου. Κάποιες αφορμές για να επανέρχονται ζητήματα του παρελθόντος και κάποια παραπάνω εσωστρέφεια που θα σε διακατέχει είναι μερικά από αυτά που πρέπει να περιμένεις. Πάντως το ότι θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί θα σε βοηθήσει να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη. Από την άλλη, όσον αφορά τα αισθηματικά σου, σε βλέπω να σκαλίζεις έντονα το παρελθόν αυτές τις μέρες, ειδικά από τις 5/4 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να εμβαθύνεις περισσότερο στα συναισθήματά σου, κάτι που θα σε κάνει γλυκό και τρυφερό απέναντι στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα έχεις έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού, αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις – άρα θα σου πρότεινα να είσαι προσεκτικός στις νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά τώρα, θα τα αφήσεις όλα να κυλίσουν κάπως από μόνα τους γιατί θα σε συνεπάρει το συναίσθημα. Ίσως να προκύψουν και παρασκηνιακές συζητήσεις ή ζητήματα στον χώρο της δουλειάς σου.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, κάτι που σου δημιουργεί θεματάκια σε επικοινωνία ή σχέδια, κυρίως με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα σου πρότεινα να είσαι πολύ προσεκτικός σε συζητήσεις την εβδομάδα αυτή, γιατί μετά μπορεί να τρέχεις και να μη φτάνεις. Στα αισθηματικά σου, λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα είσαι πολύ συναισθηματικός και drama queen. Αν είσαι δεσμευμένος, το τόσο drama μπορεί να κουράσει τον σύντροφό σου ή να επηρεάσει κάπως τις αποφάσεις σου στο κομμάτι της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, θα τις έχεις τις γνωριμίες σου, αλλά πρόσεξε γιατί τα συμπεράσματα που θα βγάλεις για το άτομο αυτό μπορεί και να μην είναι απολύτως σωστά. Από τις 5/4 και μετά πάντως, με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό, το τοπίο φαίνεται να καθαρίζει. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που κάπως θα σε ταράξουν, αν κρίνεις πως δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρεις μια ανάσα, καθώς θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρελθοντικά ζητήματα.

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του (2/4) κι αυτό προκαλεί κάποιες παρανοήσεις ή καθυστερήσεις, κυρίως σε θέματα δουλειάς. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε ένα παρελθοντικό επαγγελματικό ζήτημα ή να ξαναθυμηθείς κάποια παλιά επαγγελματική πρόταση. Στα ερωτικά σου, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σού φωτίζουν έντονα τη συναισθηματική σου πλευρά. Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου, όπως το να πάτε μια βόλτα, κι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ανέβεις στο ροζ συννεφάκι σου και να ωραιοποιήσεις full ένα άτομο. Πάντως, ακόμα κι αν το κάνεις προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό, θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Ο τομέας των επαγγελματικών είναι που θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Συζητήσεις, αναθεωρήσεις καταστάσεων και δεδομένων, ανακατατάξεις… απ’ όλα θα έχεις! Γενικά όμως κοίτα να δαμάσεις τη βιασύνη σου αυτές τις μέρες γιατί θα έχεις πολύ κι από αυτό, αλλά μπορεί να σου βγει ξινό τελικά.   

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, αυτή την εβδομάδα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής κι σου φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Ίσως, λέω εγώ τώρα, συναντήσεις τυχαία κάποιο άτομο από το παρελθόν σου κι αυτό σου φέρει αναμνήσεις. Πάντως αν ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι ή γενικότερα μετακινήσεις για αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν νομίζω πως θα σου λείψουν τα απρόοπτα. Στα γκομενικά σου, δεν θα αποφύγεις τις αναδρομές. Αν είσαι σε σχέση, θα πιάσεις τον εαυτό σου να δημιουργεί μικροκαβγάδες για θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Αν όμως θες να κρατήσεις αυτή τη σχέση, μη μένεις σε αυτά που σας απομάκρυναν, αλλά κράτα όλα όσα σας φέρνουν κοντά. Από την άλλη, ούτε εσύ που είσαι ελεύθερος θα γλιτώσεις από το παρελθόν, καθώς δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί κάποιος και να ξαναθυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές. Επαγγελματικά τώρα, θα δεις κάποια σχέδιά σου είτε να καθυστερούν είτε και να αλλάζουν εντελώς. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, γιατί έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο να τα βάλεις κάτω και, γιατί όχι, να τα οργανώσεις καλύτερα.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε καλή εβδομάδα σου εύχομαι! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού (2/4) κι εσένα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις νέα που να αφορούν ένα παρελθοντικό οικονομικό σου πρόβλημα. Επειδή όμως η σωστή επικοινωνία θα σε βοηθήσει, δώσε βάση και στο τι λες αλλά κυρίως στο τι σου λένε. Στα ερωτικά σου, θα περάσεις μια εβδομάδα που θα καταλάβεις την αξία των συναισθημάτων και προς το τέλος της θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι σου, κάτι που είναι καλό, γιατί μέσα από το «μπιρι μπιρι» θα έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη του «μαζί» κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις που αφορούν κάποια νέα γνωριμία. Στα επαγγελματικά σου, θα σε απασχολήσουν συζητήσεις, συναντήσεις και κυρίως συμφωνίες. Εδώ θέλω τα μάτια σου ανοιχτά – όχι μόνο δεν θα λείψουν πρόσωπα που μέσω της κολακείας θα προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν, καθώς και γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις νέες συμφωνίες.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, δυναμική η πρώτη εβδομάδα του μήνα και πώς να μην είναι, αφού ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό κι εσύ νιώθεις να σε απασχολούν παρελθοντικά θέματα, κυρίως γύρω από τις σχέσεις. Άσε που ίσως παρατηρήσεις προβλήματα στην επικοινωνία, καθώς υπάρχει μια βιασύνη στην ατμόσφαιρα που δεν σε ευνοεί στο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Στα ερωτικά σου, οι μέρες αυτές θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να λύσεις θέματα που σε απασχολούν, αλλά ο φίλος Ερμής έρχεται και σου βάζει εμπόδια. Αν είσαι δεσμευμένος και θέλεις να παραμείνεις, προσπάθησε να προσεγγίσεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία κι όχι παρορμητικά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ίσως κλείσεις κάποιες πόρτες σε γνωριμίες που δεν έχουν και πολλή αξία ή ίσως έχεις και κάποια επανασύνδεση. Επαγγελματικά, αν είχες αφήσει εκκρεμότητες το προηγούμενο διάστημα, θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και θα αναζητήσουν λύση. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο – δεν σε φοβάμαι όμως, είσαι διπλωμάτης.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα, στις 2/4 συγκεκριμένα, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής στον Κριό κι αυτό δεν σε αφήνει στην απ’ έξω. Θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συναντήσεις ή την εργασιακή σου ζωή πρόκειται να σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ειδικά αν στο επαγγελματικό κομμάτι είχες αφήσει εκκρεμότητες, ετοιμάσου να τις βρεις μπροστά σου – μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα. Στα αισθηματικά σου, θα πιάσεις τον εαυτό σου να θέλει να λύσει θέματα που αφορούν το κομμάτι αυτό. Αν είσαι σε σχέση, θα αντιληφθείς πως τα θετικά συναισθήματα που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου είναι περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας απασχολούν κι αυτή η ιδέα θα εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να έχεις μια συνάντηση με ένα άτομο που θα σε γεμίσει συναισθήματα. Μη βασιστείς μόνο σε αυτό όμως, άκου και τη διαίσθηση και τη λογική σου. Ξέρουν πάντα κάτι παραπάνω. Επαγγελματικά, θα δεις πως κάποια μπερδέματα ή θέματα από το παρελθόν που είτε δεν διευθέτησες σωστά είτε δεν έδωσες την απαραίτητη σημασία τότε, τώρα ζητούν και προσοχή και επίλυση.

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη καλή εβδομάδα! Ανάδρομος Ερμής (2/4) και είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό (5/4), ένας συνδυασμός που φωτίζει τα αισθηματικά σου. Σκέφτεσαι κάτι από τα παλιά που έμεινε στη μέση; Μια γνωριμία που είχες πρόσφατα; Μια παλιά σχέση; Προσοχή στην επικοινωνία, ό,τι και να σκέφτεσαι. Στα γκομενικά σου λοιπόν, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να έχεις μια επανασύνδεση ή να δεις με άλλο μάτι ένα flirt που για κάποιον λόγο στο παρελθόν πάγωσε. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα επαναφέρεις συνήθειες του παρελθόντος, πράγματα που σας άρεσε να κάνετε μαζί, όπως μια κοινή δραστηριότητα, βόλτες, ταξίδια, κι αυτό θα αναθερμάνει τη φλόγα ανάμεσά σας. Επαγγελματικά, γίνεσαι ανυπόμονος –δεν σε αδικώ– καθώς περιμένεις εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Μη γίνεις παρορμητικός, αυτή η στάση μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Επίσης, αν πρόκειται να κάνεις κάποια συνάντηση για δουλειά ή να έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού, δώσε πολλή προσοχή και στα λόγια αλλά και στις λεπτομέρειες γύρω από αυτό για να αποφύγεις τυχόν παρανοήσεις ή/και παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις ή θέματα τρίτων που έχεις επωμιστεί. Ο ανάδρομος Ερμής (2/4), επίσης, φέρνει αλλαγές τόσο στο πρόγραμμα όσο και στις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό (5/4)  σε βοηθά να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι. Στα ερωτικά σου, θα έχεις έναν έντονο συναισθηματισμό που θα σε βοηθήσει σε κάποια συνάντηση ή συζήτηση. Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου στην ασφάλεια του δικού σας χώρου, θα θέλεις να χουχουλιάσετε σαν να λέμε. Αν είσαι ελεύθερος, το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί και πολύ τις νέες γνωριμίες, αφού δεν θα λείπουν προβλήματα στην επικοινωνία. Επαγγελματικά, ίσως προκύψουν καθυστερήσεις ή και αλλαγές που λίγο θα σου σπάσουν τα νεύρα. Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα στις σημαντικότερες υποχρεώσεις σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, έχει ups and downs. Ανάδρομος Ερμής είναι αυτός, τι περιμένεις; Ίσως προκύψουν ζητήματα που αφορούν μετακινήσεις, αλλαγές ή και καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου. Από την άλλη βέβαια, ίσως ξαναβρεθείς και με άτομα που είχες χαθεί. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, ο Ερμής μπορεί μέσω μια τυχαίας συνάντησης να φέρει στο προσκήνιο ένα παρελθοντικό flirt. Παράλληλα, και η Αφροδίτη στον Κριό σου λέει πως τώρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνεις αυτό το παλιό flirt, για εσένα που είσαι ελεύθερος λέω. Εσύ που είσαι σε σχέση, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με το έτερον ήμισυ, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την κακή επικοινωνία άρα και τις παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά, ναι μεν θα σε απασχολήσουν θετικά συζητήσεις και συναντήσεις, αλλά και κάποιες καθυστερήσεις που θα σε βγάλουν εκτός ορίων. Εγώ θα σου πω να μην το βάλεις κάτω, ο επιμένων νικά.

Ιχθύες
Εβδομάδα αλλαγών για εσένα, φίλε Ιχθύ. Παλιά οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά διακατέχεσαι και από έναν έντονο συναισθηματισμό που σε ωθεί να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Επίσης, δεν είναι μια καλή εβδομάδα για νέα βήματα ή νέες συμφωνίες, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει λίγο τα δεδομένα και μόλις ορθοδρομήσει αυτά θα αλλάξουν. Στα γκομενικά σου, τα έντονα συναισθήματα που σε χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες μπορεί να σε μπλέξουν, καθώς ίσως δεις με άλλο μάτι πρόσωπα και καταστάσεις και στο τέλος πάρεις λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις κάποια νέα γνωριμία ή να έχεις κάποια συνάντηση με άτομο που ήδη έχεις βάλει στον στόχο. Αν είσαι σε κάποια σχέση, ο ερωτισμός σου σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Επαγγελματικά τώρα, μπορεί να έχεις νέα από παλιότερες κινήσεις σου. Γενικότερα, όχι μόνο θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, αλλά θα σε πιάσει και μια ανάγκη να βάλεις τους στόχους, τα πλάνα και τα σχέδια σου πάνω από όλα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ