Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.03.2024

Παρθένε, μπορεί να έχεις πολλά ραντεβού, επαγγελματικά ή και μη, στο πρόγραμμά σου. Μη δημιουργήσεις προσδοκίες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου καλό, ασχολείσαι με ζητήματα του σπιτιού και σήμερα. Με την οικογένεια, καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, σα να πιάνεις κάποια υπονοούμενα στον αέρα και αυτό σε προβληματίζει. Σε ό,τι έχει να κάνει με κρυφά συναισθηματικά, σε θέλω προσεκτικό, γιατί επαναπαύεσαι σε αυτά που πιστεύεις για τον εαυτό σου και θα την πατήσεις. Μην βιαστείς να λήξεις συμφωνίες ή να τελειώσεις συζητήσεις, πριν πάρεις τις εξηγήσεις που χρειάζεσαι. Όσο και να έχεις ξενερώσει! Και μην επιμένεις πως η άποψή σου είναι η σωστότερη, γιατί πάλι θα την πατήσεις!

Ταύρος
Ταύρε μου, κάπως πολώνεσαι σήμερα και δεν ξέρεις ποια μεριά να ακολουθήσεις. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις ωραίες και σημαντικές επαφές επαγγελματικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι κάπως το οικονομικό, αφού εκεί μπορεί να γίνει η ζημιά. Για τα υπόλοιπα, έχεις τη φαντασία και την κατάλληλη γλώσσα για να τους κερδίσεις. Κάποιες συζητήσεις με φίλους μπορεί να σε ζορίσουν κάπως και να χρειαστεί να δεις τα πράγματα πιο προσεκτικά, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, φαίνεται να επιμένεις σε θέσεις που σου έχει ξεκαθαριστεί πως δεν μπορούν να εφαρμοστούν!

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα κάποια πράγματα θα ταράξουν αυτό το αίσθημα ασφαλείας που έχεις. Εσύ μπορεί να μη δίνεις βάση, σήμερα όμως είναι μια από αυτές τις λίγες φορές που θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Επαγγελματικά, υπάρχει μια κινητικότητα που από τη μία σου δημιουργεί μια μικρή δυσφορία γιατί δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, από την άλλη όμως, εμπνέεσαι μέσα από αυτό για να κάνεις κάτι καλύτερο. Ένα βασικό είναι να μην πορωθείς με τις ιδέες, γιατί έχεις την τάση να τις υπερασπιστείς μέχρις εσχάτων, τύπου να φανατιστείς. Από την άλλη, κάποιες κινήσεις που παρατηρείς σε προβληματίζουν για τα άτομα αυτά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις πολλά να κάνεις στο μυαλό σου. Η μέρα σου ξεκινά με τη διάθεση να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το όμορφο συναίσθημα που νιώθεις, αλλά και να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε εμπνεύσουν. Κάποια πράγματα που θα μάθεις σήμερα, θα σε προβληματίσουν αρκετά. Μπαίνεις σε πιο βαθιές σκέψεις και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, που τα βλέπεις να αλλάζουν. Όλο αυτό θα σου πυροδοτήσει ένταση και μπορεί να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Το καλό είναι πως δεν θα το αφήσεις να βγει εύκολα προς τα έξω, μέχρι να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις.

Λέων
Καλέ μου Λέοντα, έχεις πολλά μέσα σου που προσπαθείς να τα διαχειριστείς, και σήμερα όλο αυτό μπορεί να σου φανεί αρκετά σημαντική σα διαδικασία. Αρχικά, βλέπεις αλλαγή στη στάση των άλλων και θεωρείς πως έχει αλλάξει το συναισθηματικό τους απέναντί σου, επομένως +1 για την αφύπνιση των ανασφαλειών σου. Από την άλλη όμως, αυτό θα σε κινητοποιήσει περισσότερο να εστιάσεις στο τι χρειάζονται αυτές οι σχέσεις για να ανανεωθούν και να γίνουν πάλι όμορφες στα μάτια σου. Προσοχή στην υπερβολή και στην εμμονική στάση, μέχρι να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, μπορεί να έχεις πολλά ραντεβού, επαγγελματικά ή και μη, στο πρόγραμμά σου. Μη δημιουργήσεις προσδοκίες και καλό θα ήταν να περιμένεις την αντίδραση της άλλης πλευράς πριν προχωρήσεις παρακάτω. Είναι κάπως συγκεχυμένη η ενέργεια σήμερα και ενώ έχεις την ελπίδα, εκείνη τη στιγμή, όπως εξελιχθούν τα πράγματα, παίζει να φας την ψυχρολουσία. Και αναφέρομαι στα επαγγελματικά, γιατί εκεί θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση κάποιων ατόμων που θεωρούσες κοντινά σου. Μέσα σου παίζει να το σκέφτεσαι ήδη σαν ενδεχόμενο, αλλά να αρνείσαι να το παραδεχτείς.

Ζυγός
Ζυγέ μου καλέ, επαγγελματικά αγχώνεσαι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Έχεις ένα άγχος γιατί εστιάζεις στο πώς κινούνται οι υπόλοιποι στη δουλειά σήμερα και νιώθεις πως κάτι υπάρχει προς το πρόσωπό σου. Από μόνος σου όμως! Ενώ έχεις πολλά να κάνεις και να τα κάνεις με το δικό σου τρόπο, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να δώσεις το στίγμα σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς. Ένα βασικό που θέλω να προσέξεις είναι η υπερανάλυση των ιδεών, για να μη βρει κανείς ψεγάδι και σου την πει. Επίσης, δώσε χρόνο στο φλερτ σου και μην απορρίψεις το άτομο, επειδή σήμερα μπορεί να νιώσεις μια απόσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, βλέπεις πολλά να λέγονται, αλλά λίγα να πραγματοποιούνται από αυτά που ακούς και σήμερα κάπως αλλάζει το σκηνικό μέσα σου. Η φιλοσοφία σου προσαρμόζεται σήμερα και δεν σκοπεύεις να αφήσεις τίποτα χωρίς να το τσεκάρεις, και μάλιστα με αυστηρά κριτήρια. Αυτό παίζει να το εστιάσεις πολύ στο συναισθηματικό σου κομμάτι. Θέλεις να προστατεύσεις την ψυχολογία σου από αυτές τις αλλαγές, για αυτό και αποστασιοποιείσαι, ενώ παράλληλα προετοιμάζεις στο κεφάλι σου όλες τις αντιδράσεις σου για κάθε ενδεχόμενο που κάνεις νοητικά!

Τοξότης
Τοξότη μου, τι είναι αυτό που σε φοβίζει; Κάποια συναισθήματα ξυπνούν ίσως σήμερα και σε κάνουν να βλέπεις κάπως έντρομα τα ενδεχόμενα που αναπτύσσονται στο μυαλό σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα παραδέχεσαι στον εαυτό σου πως δε θέλεις να αποτύχει το συναισθηματικό σου και προσπαθείς να προλάβεις τις εξελίξεις. Βασικό είναι να μην ενδώσεις στα σενάρια που κάνεις και να μην επηρεαστείς από αυτά. Γιατί έτσι, θα βγάλεις συμπεριφορές αλλόκοτες και παρεξηγήσιμες! Καλό είναι επίσης να προσέξεις τα οικονομικά του σπιτιού σου. Ειδικά εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου αγαπημένε, σήμερα θέλεις να στρώσει το πράγμα με τους απέναντι, είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε ο σύντροφός σου. Θα ανοίξεις συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σου δημιουργούν υπόνοιες και περίεργες σκέψεις. Κι επειδή θα εστιάσεις στις πράξεις που έχουν προηγηθεί, κάποια δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα σου και να μη δώσεις κάποια ευκαιρία που θα σου ζητηθεί. Από εκεί και πέρα, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες, γιατί κάτι δεν πάει όπως περίμενες και αυτό σε ανησυχεί και σε κάνει κάπως υπερβολικά αγχωμένο με αυτό.

Υδροχόος
Υδροχόε, και σήμερα τα πράγματα στη δουλειά σου είναι αρκετά έντονα και γρήγορα. Απλά θα χρειαστεί να διαχειριστείς κάπως πιο ψύχραιμα τα απρόσμενα που θα παίξουν και να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να ρίξουν τους ρυθμούς σου. Μπορεί το αποτέλεσμα των κινήσεών σου να μην είναι αυτό που περίμενες και ίσως να επιμείνεις περισσότερο από όσο πρέπει, μέχρι να βγει αυτό που θέλεις! Τα οικονομικά σου χρειάζεται να τα προσέξεις λίγο καλύτερα, γιατί σήμερα δε μπορείς να υπολογίσεις τα έξοδα. Ναι, νιώθεις καλά με τις κινήσεις αυτές και το ότι διασκεδάζεις, αλλά προσεκτικά!

Ιχθύες
Ιχθύ μου καλέ, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις ή τι θέλεις να εκφράσεις μέσα από αυτό το καλλιτεχνικό που σου βγαίνει κάπως αβίαστα σήμερα, αλλά φαίνεται να είναι μπερδεμένο. Έχεις μια πεσμένη διάθεση ή δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα αυτό που συμβαίνει στα προσωπικά σου, για αυτό και μπορεί να έχεις ξεσπάσματα. Μέσα στη μέρα θα μάθεις πράγματα που θα σε θυμώσουν ή θα σου δημιουργήσουν μια ένταση, ενώ τα συναισθήματά σου αλλάζουν! Εσωτερικεύεις αυτή την ένταση όμως και θα προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς μόνος σου, χωρίς να δεχτείς εξωτερικές βοήθειες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ