Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.03.2024

Πολλά και διάφορα φαίνεται να κινούνται στο μυαλό σου, Παρθένε μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, ο Μάρτης ξεκινά κάπως πιο βαθιά κι έντονα για εσένα. Καλό σου μήνα! Η μέρα σήμερα έχει μια ιδιαίτερη σκέψη και η εσωτερίκευση πολλών από αυτά που σε απασχολούν είναι κύριο χαρακτηριστικό. Καλά, όχι ότι δε θα τα μοιραστείς άμα σε ρωτήσεις κάποιος… Απλά δε θα τα πεις από μόνος σου! Όπως και να ‘χει, σήμερα θα χρειαστεί να φανείς πιο δυνατός σε κάποιες από τις συνεργασίες. Ναι, θέλεις να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι, αλλά με τις φωνές δε θα βγει άκρη, ούτε θα καταφέρεις και πολλά… Κάποια οικονομικά ζητήματα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις ρότα ή να κάνεις έναν πιο ενδελεχή έλεγχο για να βρεις το λάθος ή να σώσεις με κάποιο τρόπο την κατάσταση.

Ταύρος
Ταύρε μου, καλό σου μήνα. Αυτές οι συνεργασίες και οι επαφές με πολύ κόσμο σε κουράζουν σημαντικά. Είναι όμως κάποια επαγγελματικά σχέδια που πρέπει να τα προωθήσεις ακόμα περισσότερο και να μην βασιστείς μόνο στις δικές σου ιδέες. Είναι μια καλή μέρα για να συνεργαστείς και να βελτιώσεις τις ιδέες σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα δεχτείς υποδείξεις! Νέα άτομα, με φρέσκιες ιδέες μπορεί να σου δώσουν το μπουστάρισμα που χρειάζεσαι. Ή να σου δείξουν εναλλακτικές που δεν είχες σκεφτεί. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε δε σου αρέσει, αλλά και στο πόσο εύκολο θα σου είναι να αποτραβηχτείς και να κάνεις του κεφαλιού σου εντελώς πεισματικά!

Δίδυμοι
Καλό μήνα, Δίδυμέ μου. Μια νέα μέρα ξεκινά κι εσύ προσπαθείς να βρεις άκρη με τη δουλειά σου. Υπάρχει ένα ανάμεικτο κλίμα, το οποίο δεν ξέρεις πώς να ερμηνεύσεις. Από την άλλη, βλέπεις πως υπάρχει μια αρκετά θετική αντιμετώπιση στο πρόσωπό σου από ανωτέρους και αυτό σε ανεβάζει σημαντικά ψυχολογικά. Η μέρα όμως κρύβει μια έντονη κυκλοθυμία και μια νευρικότητα που δεν μπορείς να την ξεσπάσεις σε ένα μόνο κομμάτι. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις μπορεί να σε επηρεάσουν ψυχολογικά και να δημιουργήσουν ένα αίσθημα παγώματος ή μια άρνηση να συναναστραφείς με συγκεκριμένα άτομα. Ίσως μάθεις κάτι σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες, που δε θα σου αρέσει και τόσο…

Καρκίνος
Καρκίνε μου, καλό μήνα! Σήμερα προσπαθείς να προωθήσεις κάπως περισσότερο τις ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου, και αυτό σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Προσπαθείς να λειτουργήσεις όσο πιο οργανωμένα μπορείς, ώστε να απαντήσεις καταλλήλως σε άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή που προσπαθούν να υπονομεύσουν τη θέση σου. Από την άλλη, κάποιες αμφιβολίες που εσύ ο ίδιος εντοπίζεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάποια κομμάτια και απότομες αντιδράσεις ή το να μπεις σε θέση άμυνας με το παραμικρό, δε θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις αυτή την προσπάθεια που θέλεις να κάνεις. Και το να πάρεις απόσταση είναι ίσως κάπως παρατραβηγμένο…

Λέων
Λιοντάρι μου, καλό μήνα και σε σένα! Η μέρα ξεκινά με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ο γνώμονας που θα κινηθείς, τουλάχιστον είναι αυτός για σήμερα. Κάποια καβγαδάκια με το αμόρε θα κάνουν λίγο περίεργο το κλίμα και θα αλλάξουν τη διάθεσή σου, οπότε νεύρα και ένα πιο βαρύ συναίσθημα θα σε κάνει κάπως πιο… απρόσιτο! Όμως! Στα επαγγελματικά θα έχεις κάποιες συζητήσεις για να κλείσεις μια συμφωνία που ίσως να κυνηγάς καιρό, ή κάποια παλιότερη συζήτηση που είχε παγώσει, επανεκκινείται και μάλιστα με αρκετά θετικές προοπτικές. Αλλαγές στα πλάνα σου θα φέρουν μια ταραχή, και ίσως πελαγώσεις που θα βρεθείς να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα μόνος σου. 

Παρθένος
Καλό μήνα, Παρθένε μου! Πολλά και διάφορα φαίνεται να κινούνται στο μυαλό σου, και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα και γρήγορη εναλλαγή. Χτίζεις μια πιο γερή συνεργασία ή πιο στενή και καλά δομημένη επαφή με άτομα που θα σε στηρίξουν σε δύσκολες στιγμές, ενώ από την άλλη, έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο κομμάτι της δουλειάς σου, με αλλαγές της τελευταίας στιγμής και νεύρα που θα σου δημιουργήσουν συνάδελφοι. Κάποιες συζητήσεις θα σε φέρουν στο όριο να ξεκαθαρίσεις με απότομο τρόπο τη θέση σου, ώστε να καταλάβουν και οι άλλοι πως δε μπορούν να παίξουν μαζί σου. Απλά, μην το φτάσεις σε σημείο υπερβολής, ναι;

Ζυγός
Ζυγέ μου, καλό μήνα! Ο Μάρτης σε καλωσορίζει με την προσοχή σου στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν θέματα οικονομικά αλλά και με ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σου αξία! Το μυαλό σου κινείται στο πώς θα μπορέσεις να βρεις μια καλή οικονομική λύση και να ηρεμήσει κάπως το κεφάλι σου! Αυτό που δε μπορείς να καταλάβεις είναι γιατί δεν προχωρούν οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά, ενώ σε συζητήσεις που κάνεις καταλαβαίνεις πως δεν περνούν απαρατήρητες, ούτε απορρίπτονται με τη μία. Ίσως χρειαστεί να τις δουλέψεις λίγο παραπάνω ή να βγεις από τα κλισέ που τις ντύνεις. Ίσως χρειάζεται σήμερα να πάρεις ένα παράτολμο για εσένα ρίσκο και να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό!

Σκορπιός
Καλό μήνα, Σκορπιέ. Ο Μάρτης που ξεκινά σήμερα, θα σου δείξει το πόσο ενδιαφέρων μήνας είναι. Η μέρα σου ξεκινά με αρκετή ενέργεια, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα! Η προσωπική σου έκφραση έχει και σήμερα προτεραιότητα και δε σκοπεύεις να κάνεις βήμα πίσω. Από την άλλη, η ψυχολογία σου είναι λίγο έντονη και νιώθεις πως έχεις παράπονα από δικούς σου ανθρώπους. Σα να μη σε στηρίζουν. Τουλάχιστον όχι όσο πιστεύεις ότι το χρειάζεσαι! Αυτό που θέλεις όμως είναι να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και να λειτουργήσεις πιο αυτόνομα μέσα σε συνεργασίες, αλλά και μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, σήμερα θα παίξει μια όμορφη και ενδιαφέρουσα επικοινωνία!

Τοξότης
Τοξότη μου, καλό μήνα να έχεις κι εσύ! Από τη θέση του παρατηρητή και σήμερα, παρακολουθείς τις εξελίξεις και βλέπεις αν αυτές σε επηρεάζουν. Κάποια σκηνικά από το άμεσο παρελθόν περνούν και πάλι από το μυαλό σου και σα να ξυπνά λίγο ο θυμός σου. Σα να θέλεις να στείλεις ένα θυμωμένο μήνυμα, κατηγορώντας για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα… Καλό είναι να μην το κάνεις, γιατί μπορεί να μη σου αρέσει και η απάντηση που θα πάρεις πίσω! Κάποιες σπασμωδικές αποφάσεις θα αλλάξουν κάπως απότομα το πρόγραμμά σου σήμερα. Είναι μια καλή μέρα να ξεκουραστείς και να ακούσεις τις ανάγκες του σώματός σου!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό μας μήνα! Ο Μάρτης ξεκινά αρκετά δυναμικά και στο τραπέζι πέφτουν ιδέες και συνεργασίες που φαίνεται να έχουν μια αρκετά καλή βάση. Επαφές με παρέες και φίλους έρχονται να το κυκλώσουν και να ανεβάσουν περισσότερο την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή! Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως σε συζητήσεις για συνεργασίες τα ρίσκα περιττεύουν και ας ανεβάζουν το κύρος σου στα μάτια των άλλων! Επίσης, οι αντιδράσεις σου σε νέες προτάσεις με ιδέες ή κόνσεπτ που δε σου αρέσουν καλό είναι να μετριαστούν, γιατί δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μελλοντικά. Επίσης, μην φανατίζεσαι με το τι πιστεύεις πως είναι καλύτερο ή πιο σωστό! 

Υδροχόος
Καλό μήνα, Υδροχόε μου. Σήμερα έχεις μια ένταση και μια ανάγκη να εκτονωθείς τόσο πολύ μέσα από τη δουλειά σου. Να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και παράλληλα να βουλώσεις κάποια στόματα που σε σχολιάζουν σε ανώτερους! Όχι που δε θα τα μάθαινες… Έχεις ανάγκη όμως να ακούσεις και μια καλή κουβέντα, να πάρεις την αναγνώριση που σου αξίζει και να νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη. Και αυτό συμβαίνει σήμερα! Αυτό που δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα είναι η κυκλοθυμία σου και μπορεί εκεί που είσαι σε μια παρέα να θέλεις να αποτραβηχτείς και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε γεμίσει εκείνη τη στιγμή. Μια νευρικότητα που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, καλό σου μήνα. Σήμερα θέλεις τόσο πολύ να μοιραστείς κάποια κομμάτια του εαυτού σου και να δείξεις το πόσο έχεις μεγαλώσει μέσα από τις εμπειρίες του τελευταίου διαστήματος. Μπορεί να έχεις κάποια πλάνα για ταξιδάκι στο εξωτερικό. Απλά φρόντισε να το οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς. Σε άλλο κομμάτι, μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις, θα μάθεις για κρυφές κινήσεις ατόμων, κινήσεις πίσω από την πλάτη σου που μπορεί να σου δημιουργήσουν κάποιες αμφιβολίες, αλλά και νεύρα! Κι επειδή θα τους πιάσεις να τους μιλήσεις – και να τους αιφνιδιάσεις με αυτό τον τρόπο – θα δημιουργηθεί μια ένταση! Μήπως να πάρεις απλά απόσταση, χωρίς να δείξεις ότι ξέρεις;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ