Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.02.2024

Καρκίνε μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με περιστατικά που έχουν συμβεί καιρό τώρα, και από ό,τι φαίνεται τραβάνε αρκετά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Μπορείς να εμπιστευτείς τα άτομα που έχεις απέναντί σου, Κριέ; Με αυτό το ερώτημα καρφωμένο στο μυαλό σου ξεκινάς τη μέρα σου και προσπαθείς να δεις αν ισχύει. Πολλά εσωτερικά ερωτηματικά θα σε μπερδέψουν και το συναίσθημα ίσως θολώσει την κρίση σου σε τελικές αποφάσεις που θα πάρεις. Για αυτό, καλό είναι να μην κάνεις τίποτα. Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, που το τοπίο καθαρίζει αρκετά και μπορείς πιο εύκολα να κινηθείς. Πέρα από αυτό, κάποιες θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες και νέες συμφωνίες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σου δώσουν μια ψυχική δύναμη. Κάποια έξοδος μπορεί να κλείσει όμορφα τη μέρα σου!

Ταύρος
Ταύρε μου, αυτά τα πρέπει που σκάνε μύτη στη δουλειά σε αγχώνουν σημαντικά και δεν ξέρεις πώς να τα ιεραρχήσεις για να ξεκινήσεις από κάπου! Θα μπεις στον πειρασμό να ζητήσεις βοήθεια ή ακόμα και να φορτώσεις τις δουλειές που πρέπει να κάνεις σε άλλους, αλλά σήμερα να ξέρεις θα σου γυρίσει κάπως μπούμερανγκ… Ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς το άγχος σου πρώτα και μετά να δράσεις. Από το απόγευμα και μετά, η κατάσταση χαλαρώνει σημαντικά και αφού εσύ έχεις ξεκαθαρίσει αυτά που σε απασχολούν, νιώθεις πως μπορείς να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Δίδυμοι
Το ότι θέλεις να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία είναι κάτι που το επιζητάς το τελευταίο διάστημα, Δίδυμε. Από τη μία καταλαβαίνω πως περνάς σε μια φάση μεγαλύτερης ωριμότητας – εξαναγκαστικά – και από την άλλη βγάζεις μια κάποια αντίδραση σε όλο αυτό. Σήμερα, έχεις πολλά που διαπραγματεύεσαι με τον εαυτό σου, και πιθανότατα και με τους άλλους γύρω σου, και ψάχνεις να βρεις ίσως τα νέα σου όρια. Διλήμματα για πρέπει και θέλω κυριαρχούν μέσα σου, αλλά ξέρεις πως σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες ακόμα υποχωρήσεις, αν τουλάχιστον θέλεις να συνεχίσει η εξέλιξή σου! Από το απόγευμα και μετά, το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο κι εσύ νιώθεις κάπως πιο δυνατός!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με περιστατικά που έχουν συμβεί καιρό τώρα, και από ό,τι φαίνεται τραβάνε αρκετά. Η ψυχολογία σου δεν είναι κακή, απλά το άγχος φαίνεται να κερδίζει έδαφος και εσύ δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς. Πολλά που πρέπει να σκεφτείς να και συμπεριλάβεις στα επόμενά σου βήματα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα νέα δεδομένα. Από το απόγευμα και μετά, συγκεντρώνεσαι πολύ καλύτερα, μαζεύεις τις δυνάμεις σου και μπορείς πιο εύκολα να βρεις το μπουστάρισμα που χρειάζεσαι για να έχεις άμεσα αποτελέσματα!

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, δεν ξέρεις πώς να προσεγγίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν περισσότερο. Δείχνεις να είσαι αρκετά μπερδεμένος, και με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσα στη μέρα αποπροσανατολίζεσαι ακόμα περισσότερο! Το σημαντικό είναι πως υπάρχουν άτομα στον κύκλο σου, και κυρίως συνάδελφοι, που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις καλύτερα σε αυτά που πρέπει να γίνουν πρώτα. Οπότε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, μέχρι το απογευματάκι τουλάχιστον. Ίσως να σκεφτείς πως πρέπει να διακόψεις την επικοινωνία και με κάποια άτομα, που δε σε κάνουν να νιώθεις και τόσο καλά όταν τα συναντάς.

Παρθένος
Παρθένε μου, τα έξοδα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά κι εσύ αγχώνεσαι! Οι υποχρεώσεις που έρχονται είναι αρκετές και εσύ προσπαθείς να τις βάλεις σε μια σειρά. Στην αρχή θα ζοριστείς, γιατί μέσα στο κεφάλι σου είναι όλες εξίσου σημαντικές. Το να προσπαθήσεις να τις καλύψεις όλες μαζί ταυτόχρονα είναι ανώφελο, αλλά θα το προσπαθήσεις έτσι κι αλλιώς! Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων από τον κύκλο σου σε προβληματίζει αρκετά και θα υπάρξει μια δυσκολία στο να αποφασίσεις πώς είναι καλύτερα να χειριστείς τις υποθέσεις αυτές. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά το τοπίο καθαρίζει κάπως και δε θα αργήσεις να δράσεις!

Ζυγός
Πολλές οι εσωτερικές αναζητήσεις, Ζυγέ μου, και ακόμα περισσότερα τα διλήμματα στα οποία μπορεί να βρεθείς μπροστά, από την αρχή της ημέρας ακόμα. Αρχικά, δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς κάποια πράγματα που συνειδητοποίησες πρόσφατα. Τα σκέφτεσαι ξανά και ξανά και σήμερα αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Το θετικό είναι πως βρίσκεις κίνητρα και μικρές διεξόδους, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή κατεύθυνση και να νιώσεις μέσα από αυτές και πάλι ικανός και να δυνατός να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε, με το δικό σου πάντα τρόπο! Και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο το πείσμα που θα σε πιάσει!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, μαζεύεσαι, παρατηρείς, τσεκάρεις και κρατάς σημειώσεις! Γύρω σου μπορεί να συμβαίνουν διάφορα και το μόνο στο οποίο εστιάζεις είναι στο πόσο μπορούν όλα αυτά να επηρεάσουν εσένα, το αν και κατά πόσο θα χρειαστεί να προσαρμοστείς εσύ μέσα στη μέρα και πώς θα το κάνεις να γίνει ήπια. Άτομα για τα οποία έχεις αμφιβολίες θα φανερωθούν από κάποιες περίεργες κινήσεις που θα κάνουν και κάποιες υποψίες σου θα επιβεβαιωθούν! Από το απόγευμα και μετά περνάς σε μια πιο άνετη κατάσταση, αφού κι εσύ θα νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία στο πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτούς που στο παίζουν «φίλοι» και δικοί σου άνθρωποι!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα, κάποια θετικά νέα στα επαγγελματικά σου σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις για κάποια πράγματα. Μάλλον κάτι που πηγαίνει καλά μετά από καιρό, σε προβληματίζει, σε αγχώνει και ίσως να σε βάζει σε διαδικασία να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο. Εντάξει, θα σου περάσει. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Διαπραγματεύσεις ή και αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις θέλουν προσεκτικούς χειρισμούς. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πολύ καλύτερο κι εσύ βάζεις τα πράγματα στη θέση τους με όλους και με όλα! Νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου παίζουν επίσης!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα αναρωτηθείς αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος που έχεις πάρει επαγγελματικά. Δεύτερες σκέψεις και το ότι εστιάζεις περισσότερο στα δύσκολα που προκύπτουν τελευταία σε βάζουν σε μια φάση να αμφισβητείς σχεδόν τα πάντα, παρά το γεγονός ότι θέλεις να συνεχίσεις! Υπάρχει ένα άγχος αρκετά έντονο που δε μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Από το απόγευμα και μετά όμως όλο αυτό υποχωρεί σημαντικά και το μυαλό σου καθαρίζει και σε βοηθά να συγκεντρωθείς ακόμα περισσότερο σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Νιώθεις πιο δυνατός και επενδύεις στο πώς να ενισχύσεις το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζεσαι για να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, σα να τσεκάρεις αν έχουν βάση όλα αυτά που σκεφτόσουν τις προηγούμενες ημέρες και αν η φιλοσοφική υπόσταση κάποιων πραγμάτων μπορούν να σε βοηθήσουν! Περίεργη μέρα η σημερινή, αφού από τη μία έχεις τη διάθεση να περάσεις στην άμεση δράση και να κάνεις τα πράγματα ακριβώς όπως θέλεις, ενώ από την άλλη σκέφτεσαι κατά πόσο είναι σωστός ο τρόπος που θέλεις να ακολουθήσεις. Επίσης, σκέφτεσαι να κόψεις από άτομα που σου ξυπνάνε ανασφάλειες ή που σου ζητάνε συχνά χρήματα. Από το απόγευμα και μετά, τα άγχη και οι δεύτερες σκέψεις υποχωρούν σημαντικά και περνάς ξεκάθαρα στη δράση, αρπάζοντας σημαντικές ευκαιρίες!

Ιχθύες
«Μήπως δεν κάνω κάτι καλά;», «μήπως χρειάζεται να λειτουργήσω κάπως διαφορετικά;» και άλλα τέτοια ερωτήματα θα σε προβληματίσουν από την αρχή της ημέρας σου, Ιχθύ μου. Μια απογοήτευση από το ότι δεν είχες κάποια επιθυμητά αποτελέσματα θα σε ρίξουν λίγο πιο βαθιά και θα σε βάλουν σε διαδικασίες να εξετάσεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Η μέρα δεν είναι βαριά, ωστόσο, αρκεί να μην απορροφηθείς εσύ! Από το απόγευμα και μετά, φαίνεται να ξεμπλοκάρει το εσωτερικό σου κίνητρο και να εξετάζεις ενδεχόμενα και πιθανότητες για δράση με μεγαλύτερη χαρά και ίσως αδημονία! Μπορεί κάποιο άτομο που σε εχθρεύεται κρυφά να φανερωθεί!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ