Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Φεβρουαρίου 2024

Υδροχόε, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, με αυτή την κοσμική αλλαγή δηλαδή, βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 - 18 Φεβρουαρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ καλή εβδομάδα! Βρισκόμαστε στην εβδομάδα των ερωτευμένων, κάτι που σου κρυφοαρέσει. O Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη σε ωθούν να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και δημιουργούν κλίμα κοινωνικότητας που ευνοεί και τον ερωτικό τομέα. Μπορώ να πω ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει νέες ιδέες, αρκετές εξελίξεις (όχι αρνητικές) και μια γενικότερη κινητικότητα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, νέα πάθη θα ξεσπάσουν, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Εσύ που είσαι σε σχέση, ενδέχεται να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε εξόδους με το ταίρι. Επαγγελματικά, όλα βαίνουν καλώς. Θα σου πρότεινα να ελέγξεις  τα κληρονομικά θέματα. Επίσης, φρόντισε την ημέρα των ερωτευμένων να μη σε πιάσει το ανάποδο και το επαναστατικό σου του τύπου: «Δεν γιορτάζω εγώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι καταναλωτικό κόλπο για να ξοδευόμαστε κ.λπ.»

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε καλή εβδομάδα! Μιλάμε για την πλέον ερωτική εβδομάδα του χρόνου, όχι τόσο από αστρολογικής άποψης, όσο από άποψη εορταστικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπως ο Ερμής, ο Άρης, αλλά και η Αφροδίτη, ενεργοποιούν το υψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιό σου, τον δέκατο οίκο, τα επαγγελματικά, αλλά και την καριέρα.  Επιβάλλεται να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο αλλά λίγη προσοχή σε μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν, μην τραβάς το σχοινί από πλευράς σου. Στα ερωτικά σου, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι των σχέσεων, έχεις θέσει λίγο ψηλά τον πήχη και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στους στόχους που θέτεις στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα κληθείς να αλλάξεις λίγο τροπάριο γιατί βλέπεις ότι η φάση δεν σου κάθεται έτσι όπως το πας. Επαγγελματικά είσαι πολύ ευνοημένος και έχεις περισσότερες ιδέες. Παρ’ όλα αυτά μείνε προσγειωμένος στο επαγγελματικό κομμάτι.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Επιτέλους τα προγνωστικά είναι θετικά για εσένα, καθώς όλα τα φαινόμενα και οι πλανήτες βρίσκονται σε φιλικό αέρινο ζώδιο, τον Υδροχόο. Σίγουρα βλέπεις μια μεγαλύτερη κινητικότητα και ένα μικρό ξεμπλοκάρισμα στην καθημερινότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τη δική σου στάση πια απέναντι στα πράγματα, η οποία είναι πιο θετική. Βέβαια, παίζουν και τον ρόλο τους οι αυξημένες οικονομικές απολαβές! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να ρίξεις έναν καβγά τρικούβερτο, καθώς είσαι σε μια φάση που θες συνέχεια να κάνεις καινούργια πράγματα  – κάτι που κουράζει τον σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, ένας πολύ καινούργιος, τύπου του κουτιού, άνθρωπος εμφανίζεται στα πολύ ξαφνικά για να σου ταράξει τα νερά. Στα επαγγελματικά σου τώρα, είναι κάπως τεταμένη η ατμόσφαιρα αλλά δεν το βάζεις κάτω.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Παρότι θα έπρεπε αυτή η εβδομάδα να είναι αφιερωμένη σε σένα, καθώς είναι η πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου, δηλαδή αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θεωρώ πως εσύ θα ασχοληθείς ενεργά με το γκομενικό της υπόθεσης. Αντιθέτως, θα δώσεις αρκετή έμφαση σε συνεργασίες και γενικότερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έρχεται μια εποχή στην οποία διαπιστώνεις κι εσύ ο ίδιος ότι πολλά πράγματα τελειώνουν, κλείνουμε κύκλους ώστε να ανοίξουμε καινούργιους. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι σου κάνουν πλάκα, ότι παίζει κάποιος μαζί σου, αλλά μην ανησυχείς, αυτές οι σκέψεις εξηγούνται από το χαρακτηριστικό της υπερβολής που σε διακατέχει. Στα αισθηματικά σου δεν θα λείψουν οι αγαπούλες, οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια. Εσύ που είσαι ελεύθερος, νιώθεις μια ζέστη να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι σε σχέση, το ταίρι σου περνάει από σαράντα κύματα εφόσον του φορτώνεις τα προβλήματά σου συνεχώς. Στο εργασιακό κομμάτι πρόσεχε ποιον κουτσομπολεύεις και πού γιατί δεν σε βλέπω καλά – κοινώς μην εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και θα προκύψουν κάποιες στιγμές δικαίωσης για εσένα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δηλαδή μην αναβάλλεις ποτέ μια απόφαση που πρέπει να πάρεις σήμερα, για αύριο. Κάποιες φορές βρίσκεσαι μόνος σου σε αδιέξοδα, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι σ' αρέσει αυτό. Στα αισθηματικά σου τώρα, εκπέμπεις μια εξαιρετική αυτοπεποίθηση η οποία δεν περνάει καθόλου αδιάφορη. Αυτό φυσικά το αντιλαμβάνεται και η μόνιμη σχέση σου, αλλά και εσύ που δεν έχεις βρει το καταλληλότερο ταίρι βλέπεις να το αντιλαμβάνονται οι γύρω σου. Πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Στα επαγγελματικά σου, βελτιώνονται φανερά οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και επιτέλους μπορείς να βγάλεις άκρη και συνεννόηση. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει κάνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε καλή εβδομάδα! Μια εβδομάδα χαράς αναμένεται για εσένα, καθώς παίρνεις ικανοποίηση από διάφορα θέματα που «τρέχουν». Καταρχάς επιτέλους ανακτάς την ενέργειά σου. Ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο του οικογενειακού σου κύκλου με το οποίο είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και νιώσεις πολύ όμορφα. Το ξεκαθάρισμα σημαντικών και ωφέλιμων πραγμάτων της καθημερινότητας λειτουργεί θετικά σας πηγή πνευματικής ξεκούρασης. Στα αισθηματικά τώρα, θα έχεις πολύ θετικές εκπλήξεις λόγω μιας πολύ ευχάριστης όψης, η οποία προσφέρει επιτυχίες που μπορεί να είναι εφήμερες αλλά και πάλι σου δίνουν ενέργεια. Εσύ που είσαι σε σχέση επικοινωνείς με πολύ όμορφο τρόπο τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος καταφέρνεις να κατακτήσεις μια παλιά σου κάψα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε αυτό. Στα επαγγελματικά σου λειτουργείς ξεκάθαρα με τους δικούς σου χρόνους, χωρίς πίεση και άγχος κι αυτό φέρνει αποτελέσματα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, μια εβδομάδα πολλά υποσχόμενη για εσένα! Το πλανητικό σκηνικό συνδυάζει και ευνοεί οικογενειακά και θέματα καρδιάς. Θα νιώσεις πιο ανανεωμένος, δημιουργικός και πολυμήχανος. Προσοχή μόνο σε οτιδήποτε καινούργιο εμφανιστεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες σε οποιονδήποτε τομέα. Στα αισθηματικά σου, παρ’ όλο που θα δεις τη λίμπιντό σου ανεβασμένη, εσύ που είσαι σε σχέση, ταυτόχρονα θα φανείς και λίγο χειριστικός με το ταίρι σου, χωρίς όμως να το καταλάβεις. Πρόσεξε μόνο μην είσαι πιεστικός με το άλλο σου μισό και από μαζί καταλήξετε χώρια, μέρες που είναι! Εσύ που δεν είσαι σε κάποια σχέση, θα νιώσεις κάπως θερμή την ατμόσφαιρα και θα μπεις στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου. Λίγη προσοχή στη διαχείριση πιθανών εξόδων. Παρόλα αυτά στον εργασιακό τομέα παραμένεις παραγωγικός και δημιουργικός, κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα σου θα κυλήσει με κάποια ασάφεια... Ίσως σου προκύψουν κάποια έξοδα που μπορεί στιγμιαία να σε ρίξουν. Θυμήσου, όμως, πως η κακή σου διάθεση είναι δική σου ευθύνη και εμποδίζει την παραγωγικότητά σου. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, οι οποίες βέβαια θα είναι προσωρινές. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να τη διαφυλάξεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι, γιατί θα σου δημιουργήσει μόνο μπελάδες. Επίσης, μίλα ανοιχτά στον σύντροφό σου για οτιδήποτε μπορεί να σε ενοχλεί. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, έχεις ευκαιρίες να κάνεις τις γνωριμίες σου και να περάσεις καλά, αν ξεκουνηθείς και διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο μην πέσεις θύμα χειριστικής συμπεριφοράς ή μην πράξεις εσύ έτσι γιατί  θα χάσεις. Επαγγελματικά, δράση και εξέλιξη θα υπάρξουν, αλλά δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Από τη μια θα έχεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες με θετικό πρόσημο, από την άλλη θα νιώθεις ανασφαλής και κάπως φοβισμένος.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτή η εβδομάδα θα έχει ενδιαφέρον  για εσένα με άκρως επικοινωνιακό και κοινωνικό mood. Από την μια οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε πιέσουν, από την άλλη θα θες να κανονίσεις και κάποιο ταξιδάκι μέσω του οποίου ίσως κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί πολύ τα προσωπικά σου, καθώς ξεκινάει μια ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, μόνο αν ξεκολλήσει το μυαλό σου από τα στερεότυπα που έχεις πλάσει τελευταία. Πρόσεξε, μην υποκύψεις σε ανήθικες προτάσεις ή και πειρασμούς. Εσύ που είσαι σε σχέση, να ξέρεις πως οι μέρες σε βοηθούν να αναζωπυρώσεις το πάθος σου και να βάλεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου. Στα επαγγελματικά, όχι μόνο θα λάβεις κάποια χρήματα που θα σε χαροποιήσουν, αλλά θα έχεις και τις επαγγελματικές σου προτάσεις, οι οποίες όμως σε βάζουν σε διαδικασία σκέψης σχετικά με το τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορη αυτή η εβδομάδα, όμως μην εστιάζεις τόσο σε όσα βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου. Πιστεύεις πολύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητές σου, παρ’ όλα αυτά μπορείς να αξιοποιήσεις την έπαρσή σου για επαγγελματικούς σκοπούς, μια και πνίγεσαι  στη δουλειά. Αισθάνεσαι μια πίεση σε θέματα οικογενειακά που δεν λειτουργεί θετικά, παρά μόνο σου φέρνει αναστάτωση και ένταση. Στα αισθηματικά σου τώρα, το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σε φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτός ο στόχος είναι να προσεγγίσεις επιτέλους το πρόσωπο που σου έχει βγάλει την ψυχή. Αν είσαι δεσμευμένος, σε πιάνει μια πρεμούρα σταθερότητας. Στα επαγγελματικά σου είσαι πιο Αιγόκερως από ποτέ, εξελίσσεσαι και προοδεύεις. Αμήν και πότε! Οικονομικά, πολλές οι συζητήσεις που μπορούν να σου αυξήσουν τον τραπεζικό λογαριασμό, όχι όμως άμεσα... Αλίμονο!

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλή εβδομάδα! Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, με αυτή την κοσμική αλλαγή δηλαδή, βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά, ειδικά αυτή την εβδομάδα που περνάει και ο Άρης, αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Έχεις πολλές ριψοκίνδυνες αποφάσεις στο μυαλό σου, για τις οποίες καλό θα ήταν να συμβουλευτείς άτομα από τον κύκλο σου και την οικογένειά σου πριν αρχίσεις τα απερίσκεπτα εγχειρήματα. Στα αισθηματικά σου βιώνεις μια πίεση. Μην αφήνεις την ένταση από τη δουλειά να περνάει στα ερωτικά σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, περνάς λίγο τα όρια μεταξύ των θέλω σου και των θέλω του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πολλές οι ερωτικές κατακτήσεις, αλλά δείχνεις πως είσαι και λίγο αχόρταγος, ρε παιδί μου. Στα επαγγελματικά σου, είσαι δραστήριος και αποφασιστικός. Παράλληλα, μια βαθύτερη ευχή σου πραγματοποιείται  προς στο τέλος της εβδομάδας.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, πρόκειται μια εβδομάδα αρκετά ωφέλιμη για εσένα, καθώς η σκέψη γίνεται πράξη και τα θέλω γίνονται ανάγκη. Εσύ που έχεις κάποιες υποχρεώσεις μεγάλης βαρύτητας, όπως κληρονομικά, νομικά ή εφοριακά ζητήματα, τα βλέπεις να μπαίνουν πια σε μια τάξη. Ωστόσο, κάποια πράγματα που διαισθάνεσαι δεν είναι πάντα αληθή, καθώς ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σε γεμίζει με ψευδαισθήσεις. Οπότε απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις κριτικές. Στα αισθηματικά τώρα, δεν θα λείψει το έντονο ταμπεραμέντο σου, το οποίο ελκύει πάρα πολύ κόσμο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα σε κάποιον χώρο διασκέδασης. Εσύ που είσαι σε σχέση, από το να πετάς σπόντες και μπηχτές ή μη μιλάς καθόλου ή τουλάχιστον μίλα ευθέως. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, είναι κάπως τεταμένη η ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα πρέπει επιτέλους να μάθεις να λες όχι στη διαχείριση ζητημάτων που σε αγχώνουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ