Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.01.2024

Ταύρε μου, σήμερα η μέρα είναι ιδιόμορφη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, λίγο ακόμα καταγίνεσαι με τα οικονομικά σου. Από το μεσημεράκι και μετά προσπαθείς και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και πηγαίνει κάπως καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα έχεις ένα ζόρι που σε περιορίζει ψυχολογικά και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια δυσκολία κινήσεων και για να το αλλάξεις αυτό θα κινηθείς αρκετά παράτολμα και θα πάρεις περισσότερα ρίσκα από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Γιατί είσαι και λίγο πιο υπερβολικός σε κάποια πράγματα σήμερα. Ένα καλό νέο που έχει να κάνει με μια δουλειά που έχεις στα σκαριά θα σου φτιάξει κάπως τη διάθεση μέσα στη μέρα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η μέρα είναι ιδιόμορφη. Φαίνεται να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς για να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύεσαι να μπεις σε μια ροή ή να ακολουθήσεις κάποια πρέπει που φαίνεται να σου επιβάλλονται σήμερα. Έτσι, δε θα μπορέσεις να κινηθείς με την ευκολία που περίμενες αλλά και συναισθηματικά παίρνεις τα πράγματα κάπως πιο βαριά… Αυτή η ένταση που δημιουργείται γίνεται αντιληπτή και κατανοητή από εσένα, απλά δυσκολεύεσαι να τη διαχειριστείς και να συμπεριφερθείς τύπου πιο τυπικά σε κάποια ζητήματα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην γίνεις σκληρός με τους φίλους σου που δυσκολεύονται να αναλάβουν κάποιες ευθύνες που τους αναλογούν.

Δίδυμοι
Δίδυμε, δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου και τα πολλά που έχεις να κάνεις κάνουν τη μέρα σου ακόμα πιο δύσκολη. Κι ενώ προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητες που έχεις, το κάνεις με πολύ ζόρι. Έχεις κάποια πράγματα που σε χαλάνε στο κομμάτι της σχέσης και σήμερα δεν είσαι σε θέση να τα κρατήσεις άλλο. Ναι, είναι πιθανό να τα συζητήσεις και μάλιστα να τα πεις ακριβώς όπως τα έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Το φίλτρο είναι αναγκαίο, αλλά δεν έχεις τη διάθεση να το εφαρμόσεις. Είναι μια μέρα αρκετά έντονη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σε ακούσουν, χωρίς να σε κριτικάρουν.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα αυτό που δε μπορείς να διαχειριστείς είναι τα ξαφνικά καβγαδάκια στην παρέα σου. Η διαφορά που υπάρχει στις απόψεις με τους φίλους σου δημιουργεί μια ένταση, αλλά και μια επιμονή δική σου να αποδείξεις πως έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Γίνεσαι απόλυτος και σκληρός. Αλλά κι εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα γίνεσαι εκνευριστικός στο αμόρε και δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι πρέπει να κάνετε από κοινού κάποια πράγματα. Και ναι, δε μπορείς να το πεις με μια ηρεμία, ούτε όμως να αφήσεις και το δίκαιο να βγει στην επιφάνεια. Γίνεσαι αρκετά εκνευριστικός και, σε πολλές φάσεις μέσα στη μέρα, αρκετά εριστικός.

Λέων
Λέοντα, σήμερα πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Και αν δε νιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο, τότε καλό είναι να ελέγξεις πιο ενδελεχώς αυτά που έχεις στα πλάνα σου να κάνεις, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά μικροδουλίτσες που θα σε πάνε πίσω και θα αγχωθείς. Αρχικά υπάρχει ένταση στη δουλειά, και μάλλον έχει να κάνει με το ότι οι άλλοι δεν συμφωνούν με κάποιες ιδέες που ρίχνεις στο τραπέζι. Γίνεσαι αρκετά πιεστικός και αυτό που σε νοιάζει είναι να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο σε αυτά που πρέπει να γίνουν, για να βεβαιωθείς πως δε θα πάει κάτι στραβά. Μέσα σε όλα, ένα καλό σήμερα είναι πως δίνεις βάση στην υγεία σου επιτέλους.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα περίεργη. Ενώ προσπαθείς να εφαρμόσεις μια διαφορετική φιλοσοφία σε διάφορα ζητήματα μέσα στη μέρα, αντιλαμβάνεσαι κάποιες δικές σου πρακτικές δυσκολίες για να το καταφέρεις στο 100%. Έτσι, σήμερα αποφασίζεις να περάσεις σε παλιές και δοκιμασμένες μεθόδους που για εσένα – και μάλλον μόνο για εσένα – λειτουργούν! Μπορεί να νιώθεις μια μεγαλύτερη άνεση και να εκφράζεις τις ιδέες που έχεις, στην πρακτική εφαρμογή τους όμως θα δεις πως κάπου χωλαίνει και σε πιάνει μια άρνηση να τα παρατήσεις. Επιμένεις και δείχνεις να μην καταλαβαίνεις πως καλύτερο είναι να το αφήσεις για σήμερα. Γενικά, επιμένεις σε πολλά σήμερα, σε σημείο που τρως κολλήματα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μια μέρα που δεν ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιον πρέπει να κρατήσεις σε απόσταση. Γύρω σου επικρατεί μια πολύ περίεργη κατάσταση και μέσα στο κεφάλι σου επικρατεί κάτι σαν άγχος από τη συνεχή ετοιμότητα που προσπαθείς να είσαι. Ευθύνες που υπάρχουν στη δουλειά, ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι και μια ένταση με τους γονείς και μια άρνηση να πεις αυτά που σε ενοχλούν με ήρεμο τρόπο συνθέτουν ένα αρκετά έντονο κλίμα σήμερα. Το καλό είναι πως αντιλαμβάνεσαι τη στάση των δικών σου και μπορείς να το πιάσεις κάπως πιο ψύχραιμα μέσα στη μέρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις κάποιες σωστές κινήσεις και να κατευνάσεις την όποια ένταση, αρκεί να το κάνεις ψύχραιμα.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα έχεις ένα ζόρι να συναναστραφείς με σημαντικά για εσένα άτομα. Δεν είναι τόσο οι συνεργάτες σου που αναφέρομαι, όσο το κομμάτι της σχέσης σου. Υπάρχει ένα μυστήριο κλίμα σε αυτό το κομμάτι σήμερα που σε προβληματίζει κι έρχεται να κλονίσει κάπως το κομμάτι της ασφάλειας. Κάτι που δεν είναι δύσκολο για εσένα έτσι κι αλλιώς. Το ότι κάτι έχεις πιάσει στον αέρα και σε βάζει σε σκέψεις είναι αρκετό για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο καχύποπτος. Θα μπεις αρχικά στη φάση να το συζητήσεις, αλλά όχι για πολύ. Θα έχεις αυτή τη στάση μέχρι να φέρεις εκεί που θέλεις τον άλλο και να ξεκινήσεις το ψάρεμα κανονικά. 

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα ασχολείσαι αρκετά με τα επαγγελματικά σου. Μέχρι το μεσημεράκι προσπαθείς να χωρέσεις μια φορτωμένη καθημερινότητα σε λίγες ώρες και να προλάβεις τα πάντα. Επομένως, καταλαβαίνεις πως τα νεύρα είναι κάτι που δε θα τα αποφύγεις… Έχεις και μια συναισθηματική παγωμάρα, σα να μην μπορείς να διαχειριστείς ούτε αυτά που νιώθεις, ούτε όμως και αυτά που σου εκφράζουν σήμερα οι άλλοι. Θέλεις το χώρο σου κάπως. Καλό είναι να μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα και να μην μπεις σε διάφορους πειρασμούς, γιατί δεν έχεις καθαρό κριτήριο σήμερα. Τέλος, ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια για να νιώσεις κάπως πιο σίγουρος.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, είναι μια μέρα που ενώ μπορεί να παίζουν πολλές ιδέες στο κεφάλι σου ή να σου έρχονται σκέψεις για να ξεκινήσεις ή ακόμα και να δρομολογήσεις ένα νέο πρότζεκτ, δεύτερες σκέψεις σε κρατάνε πίσω. Σε βάζουν σήμερα να το τσεκάρεις από όσες περισσότερες πλευρές μπορείς για να το σιγουρέψεις όσο καλύτερα γίνεται. Καλό είναι να μην λειτουργήσεις με βάση τον ενθουσιασμό, γιατί τα ρίσκα σήμερα είναι αρκετά επίφοβα και το ότι έχεις ανάγκη κάτι να σε ξεκουνήσει θα σε κάνει αρκετά παρορμητικό. Παρορμητικό, υπερβολικό και αρκετά έντονο στις αντιδράσεις σου!

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα κάπως φτάνεις πολύ πιο εύκολα στα όριά σου. Υπάρχει μια ένταση με την οικογένεια που δεν βγάζει κάπου, αλλά και δεν υπάρχει μια διάθεση για να λυθεί. Αν υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο, να ξέρεις πως σήμερα δημιουργείται μια παγωμάρα. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, δε μπορείς να διατηρήσεις το φιλικό κλίμα στη σχέση σου και αυτό σε ταράζει κι άλλο. Κάποια αδιέξοδα σε κάνουν νευρικό και δεν μπορείς να διατηρήσεις εύκολα την ψυχραιμία σου. Αν όμως δεις τα πράγματα κάπως πιο αποστασιοποιημένα, δε θα δυσκολευτείς να βελτιώσεις το κλίμα, έστω και για να ηρεμήσεις εσύ ο ίδιος.

Ιχθύες
Ιχθύ, δεν είναι και η καλύτερή σου μέρα σήμερα. Σίγουρα, έχεις μια ιδιαίτερα έντονη διαίσθηση, αλλά και μια δυσκολία να εκφράσεις αυτό που αντιλαμβάνεσαι. Σα να νιώθεις δε θα σε καταλάβουν οι άλλοι, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην μιλάς στους άλλους για αυτό. Είναι και λίγο περίεργα η μέρα στη δουλειά. Παρατηρείς πράγματα που σου δημιουργούν την ανάγκη να απομακρυνθείς από κάποια άτομα. Κάτι δε σου κολλάει. Και το ότι θα μιλήσεις με τους φίλους για αυτό το θέμα, θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς πιο ώριμα. Ίσως να είναι πιο ωμοί σε αυτά που θα σου πουν, αλλά με κάποιο τρόπο θα σε ταρακουνήσουν αρκετά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ