Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.01.2024

Καρκίνε, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα έχεις έντονη επιθυμία να εκφραστείς, να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις, ακριβώς όπως τα νιώθεις. Αυτό δεν είναι κάτι αρεστό στους άλλους όμως, γιατί έχεις κι εσύ την απαίτηση από εκείνους να δεχτούν αυτή την ένταση έτσι, ωμή και έντονη. Η αλήθεια είναι πως κι εσύ σήμερα δεν ξέρεις για ποιον λόγο έχεις αυτή τη συμπεριφορά. Απλά επιτρέπεις να βγει προς τα έξω, θεωρώντας πως έτσι θα ξεσπάσεις και ηρεμήσεις κάπως. Πρόσεξέ το όμως αυτό, γιατί θα επηρεάσει τη δουλειά σου και θα σου δημιουργήσει θέματα εκεί που βλέπεις πως όλα ρολάρουν κανονικά.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, εξακολουθείς να έχεις αυτόν τον ερωτισμό, απλά γίνεσαι και κάπως πιο κτητικός. Ιδίως εσύ που είσαι σε σχέση, βγάζεις μια περίεργη και έντονη επικοινωνία. Ένας αυθορμητισμός που, μέσα στο μυστήριο που θέλεις να βγάλεις, μπλέκεις κάπως τα πράγματα και μπορεί να δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Θέλεις να λειτουργήσεις κάπως πιο αυτόνομα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα. Ειδικά από άτομα με τα οποία είσαι σε μια κόντρα το τελευταίο διάστημα. Απλά γίνεσαι απόλυτος και κρύος προς αυτά τα άτομα, οπότε να ξέρεις πως και για τις δυο πλευρές θα κάνεις πιο εύκολο το κομμάτι της απόστασης. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα και πάλι καταγίνεσαι με τη σχέση σου, απλά σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά και πως έχει έρθει η σειρά σου να μοιραστείς αυτά που νιώθεις. Υπάρχει μια ένταση στον λόγο σου και το αφιλτράριστο της υπόθεσης κάνει πιο βαρύ το κλίμα. Και αυτό γιατί μπλέκεις και ζητήματα της δουλειάς και προσπαθείς να δώσεις στον άλλο να καταλάβει –στην ουσία όμως προσπαθείς να δικαιολογήσεις– τον λόγο που βγάζεις τόση ένταση! Δίνεις βάθος σε πράγματα που είναι απλά και μπορεί να ξεκόψεις για κάτι που είναι κάτι πολύ απλούστερο από ό,τι θεωρείς. Λίγο κάλμα λοιπόν και σκέψου πριν ξεστομίσεις οτιδήποτε. 

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά! Συγκεντρώνεσαι σε αυτό το κομμάτι και προσπαθείς να ξεχαστείς για κάποιο λόγο. Μπορεί μέσα στη μέρα να προκύψουν διάφορα που να σου δημιουργήσουν ένταση και ένα βασικό κομμάτι είναι κάποια διένεξη με ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο. Καλό είναι να βάλεις ένα φίλτρο σε αυτά που λες, γιατί στον τρόπο που επικοινωνείς αποτυπώνεται η κυκλοθυμία σου. Και στις συζητήσεις που κάνεις έχεις μια καχύποπτη στάση, αφού προσπαθείς να καταλάβεις αν αυτά που ακούς έχουν βάση ή αν είναι φούμαρα… Αλλά κι εσύ δεν έχεις μια ξεκάθαρη στάση. Προσπαθείς να μπαλώσεις διάφορα μέσα από μικρά ψεματάκια…

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι πολύ σημαντικό για σένα να δεις τις ιδέες σου να πραγματώνονται! Είναι η πρωταρχική σου ανάγκη για να εκφράσεις και να εκτονώσεις την ένταση και το άγχος σου μέσα από μια παραγωγική διαδικασία! Έτσι, προσπαθείς να συγκεντρώσεις το φως πάνω σου και να δείξεις πόσο δημιουργικός μπορείς να γίνεις! Ίσως σήμερα να είσαι σε φάση που σκέφτεσαι διακοπή κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας ή να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που δουλεύεις πάνω σε κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Βιαστικές και γρήγορες κινήσεις για να προλάβεις χρονικά και να μην πραγματοποιηθούν όλα αυτά που σκέφτεσαι και που σε τρομοκρατούν. Άσχετα άμα δε τα λες…

Παρθένος
Παρθένε μου, στο σπίτι σα να επικρατεί ένα χάος σήμερα… Έβγαλες σχεδόν τα πάντα και προσπαθείς να βάλεις μια άκρη στο χαμό που προέκυψε. Τώρα, όποιος μπλεχτεί στα πόδια σου την «έκατσε»… Πιθανότατα, θέλεις να βάλεις και το μυαλό σου σε μια σειρά. Είσαι φορτισμένος συναισθηματικά σήμερα και η τακτοποίηση αυτή είναι μια αποσυμπίεση. Διενέξεις και λογομαχίες έχει επίσης η μέρα και είσαι αρκετά πρόθυμος να κόψεις επαφές με άτομα που σου δείχνουν πως δε μπορούν να υιοθετήσουν τις δικές σου απόψεις. Κάπως απόλυτο αυτό, ε; Ναι, είναι, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις σήμερα. Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα τα δεδομένα σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο να επικοινωνήσεις τα δικά σου συναισθήματα και τις δικές σου σκέψεις στους άλλους. Χτες ήσουν ένας καλός ακροατής, σήμερα όμως νιώθεις πως ήρθε η σειρά σου! Ίσως βγάλεις παράπονα προς τα έξω. Έχεις ένα αίσθημα αδικίας και μάλλον φταίει η πίεση που τρως το τελευταίο διάστημα για αυτό. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά και πάνω στην ένταση, γιατί δεν είσαι σίγουρος για τις διακοπές επαφών που σχεδιάζεις… Δυσκολεύεσαι σήμερα να συγχρονίσεις μυαλό και συναίσθημα και αυτό σε οδηγεί σε αντιδράσεις με θολωμένο μυαλό. Ίσως και το κλίμα στη δουλειά να είναι που σε φτάνει λίγο στο όριο…

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, εστιάζεις στο κομμάτι της ασφάλειας. Το μυαλό σου κατευθύνεται στο τι σου δημιουργεί ασφάλεια και εστιάζεις στην επικοινωνία σου. Προσπαθείς και εντοπίσεις τα άτομα με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα και επενδύεις περισσότερο εκεί. Μπορεί να μην γίνουν αντιληπτές ή να μην ακουστούν οι ιδέες που έχεις και αυτό να σε κάνει να φερθείς περίεργα και κάπως υπερβολικά. Ίσως χρειαστεί να δώσεις χώρο και χρόνο. Προσπάθησε να αποφύγεις τα παιχνίδια ελέγχου και να μην πατρονάρεις επικοινωνιακά τους άλλους, για να έρθουν στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα γίνεσαι έντονος! Ο λόγος σου είναι άμεσος και μπορεί να εκφραστείς εντελώς αφιλτράριστα! Όπως έχεις τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου, έτσι και θα τα πεις! Αυτό σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στη δουλειά σου, όμως φαίνεται πως μέσα από αυτό ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο! Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιον όχι. Σε κάποιες φάσεις δε μπορείς να διακρίνεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα, γιατί το συναίσθημά σου σήμερα είναι αρκετά έντονο και θολώνει κάπως την κρίση σου. Λειτουργείς περισσότερο με το θυμικό και αυτό θα φέρει μια ταραχή αρχικά και μετά μια αλλαγή.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα κάπως γυρίζει το πράγμα... Εσύ επιλέγεις να βυθιστείς λίγο ακόμα σε σκέψεις και να παρατηρήσεις τι είναι αυτό που νιώθεις. Έχεις μια εσωτερική ένταση και οι σκέψεις που κάνεις την ενισχύουν ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρεις αν θέλεις να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν, γιατί δεν είσαι σίγουρος αν θα σε καταλάβουν αν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Τώρα στο φλερτ που μπορεί να υπάρχει, επιλέγεις να αφεθείς για λίγο στο μυστήριο και να δεις αν θα βγάλει κάπου. Σε κάνει να νιώθεις όμορφα και σήμερα, απλά και μόνο γιατί σε βοηθά να ξεχαστείς και για λίγο.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα μήπως έχεις να πεις πολλά στους φίλους σου; Μήπως έχεις κάποια παράπονα που δεν έχεις μοιραστεί και θέλεις επιτέλους να τα πεις; Σήμερα λοιπόν, έχεις την ανάγκη να μιλήσεις και να ακουστείς. Αλλά να μιλήσεις ωμά, αφιλτράριστα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη αιτία! Έχεις ένα σφίξιμο μέσα σου και το ότι δε μπορείς να βρεις μια ασφάλεια που να σε καλύψει στο 100% είναι ένας βασικός παράγοντας που ενισχύει την προσωπική σου ένταση. Είναι πολύ βασικό το κομμάτι πως σήμερα μεγαλώνει η απόσταση με την οικογένεια και πάλι, χωρίς να θέλεις να εξηγήσεις τον λόγο. Νεύρα, ένταση και απρόσμενες αντιδράσεις. 

Ιχθύες
Ιχθύ, μήπως τελικά δεν είσαι σίγουρος για αυτά που θέλεις; Ενώ προσπαθείς να εδραιώσεις μια δυναμική εικόνα, φαίνεται πως αμφιταλαντεύεσαι για το αν έχεις κατασταλάξει στο τι θες να κάνεις. Είναι περίεργο ρε συ. Έχεις δεύτερες σκέψεις και αντιλαμβάνεσαι πως δε σε γεμίζει συναισθηματικά όλο αυτό που κυνηγάς τόσο καιρό. Να ξέρεις – πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση σήμερα – πως όλο αυτό είναι μια φάση της ημέρας και πως δεν έχει και τόση βάση… Μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που σου λένε, κυρίως άτομα από τη δουλειά που έχουν αλλάξει στάση απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει κι ο αθέμιτος ανταγωνισμός και σήμερα δεν σκέφτεσαι καθαρά…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ