Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.01.2024

Καρκίνε μου, σήμερα σκοπεύεις να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία, χωρίς να υπολογίσεις κάτι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η ένταση παραμένει και το βάθος με το οποίο παρατηρείς και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα μεγαλώνει κάπως… Αποκτάς μια πιο διερευνητική διάθεση, γιατί σα να αρχίζει να βρωμάει το πράμα από πολλές μεριές… Είσαι ιδιαιτέρως καχύποπτος και αυτό σε οδηγεί στο να αναλύσεις υπερβολικά τα πράγματα και να εμπλέξεις προσωπικά συναισθήματα σου μέσα σε αυτό! Καταλαβαίνεις πως το αποτέλεσμα δε θα είναι ξεκάθαρο… Μόνο στη δουλειά σου δε το κάνεις αυτό, αφού εκεί έχεις μια ροή και λειτουργείς χωρίς ιδιαίτερο συναίσθημα! Εκεί μπορείς να βγάλεις όλη την έντασή σου και μάλιστα εποικοδομητικά!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις την αίσθηση πως κάποια άτομα είναι απέναντί σου αντί να είναι δίπλα σου! Έτσι, θέλεις να τους εντοπίσεις ξεκάθαρα και να οργανωθείς για να προστατευτείς. Μπορεί να είναι συνάδελφοι που απλά σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Οπότε σήμερα επικεντρώνεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. δουλεύεις αυτόνομα και κρατάς αποστάσεις για να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου να ενισχύσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι! Λίγο προσοχή σε καταχρήσεις σήμερα. Όπως επίσης και στο πόσο δίνεις βάση στα λόγια φίλων σου. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γιατί και στην παρέα υπάρχουν άτομα που σε βλέπουν με στραβό μάτι…

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα κάπως αλλάζει το σκηνικό. Σήμερα έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και η κυκλοθυμία ταράζει την απόδοσή σου στη δουλειά. Μπορεί να πάρεις αποστάσεις μέσα στη μέρα, προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανταποκριθείς στα πρέπει. Αν αυτό παρεξηγηθεί από τους άλλους, καλό είναι να το λύσεις άμεσα, για να μην τραβήξει σαν κατάσταση παρακάτω. Το καλό είναι πως αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το τι συμβαίνει μέσα σου και εντοπίζεις πολύ εύκολα τόσο τα συναισθήματα, όσο και την πηγή που στα προκαλούν. Αυτό σου δίνει ένα ατού σήμερα να προλάβεις την όποια έντονη έκβαση των καταστάσεων.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα σκοπεύεις να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία, χωρίς να υπολογίσεις κάτι. Αυτό το αίσθημα καταπίεσης που σε πιάνει κατά διαστήματα, σήμερα δε θα σε πτοήσει! Βγαίνεις μπροστά, μιλάς ανοιχτά και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτό μπορεί να βγει και σε καλό βέβαια, αφού θα καθαρίσει και ο κύκλος σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολή που θα σε πιάσει, αλλά και το πόσο αληθή είναι τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσεις! Μην υιοθετήσεις απόψεις άλλων πχ και την πατήσεις… Επίσης, σήμερα θα φανείς πιο συνεργάσιμος με τους άλλους και θα κάνεις τη δουλειά σου πιο ευχάριστα κι εύκολα, δεχόμενος βοήθεια και υποστήριξη από συναδέλφους!

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, ασχολείσαι και πάλι με καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου! Κάποια θέματα τρέχουν κι εσύ θέλεις τα να προλάβεις και να κερδίσεις χρόνο, για να προετοιμαστείς και καλύτερα. Σήμερα θα προσπαθήσεις να τελειώσεις και κάποια πράγματα που τρέχουν στη δουλειά σου και αυτό θα σε αγχώσει για το χρόνο! Έτσι, θα πάρεις πολλά πράγματα πάνω σου και θα δουλέψεις ατομικά, για να βεβαιωθείς κιόλας πως θα γίνουν με το δικό σου τρόπο. Μην αναλωθείς σε περίεργες και πιο νταρκ σκέψεις που θα κάνεις, γιατί δε θα πάει καλά αυτό σήμερα…  Μια μικρής προσοχή στον τρόπο σου, γιατί φαίνεσαι κάπως έντονος προς τα έξω.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα, παρά το ότι είσαι ιδιαιτέρως επικοινωνιακός, επιλέγεις να κρατήσεις θέση παρατηρητή και να κόψεις κινήσεις και αντιδράσεις! Σημασία για σένα έχει να συγκεντρώσεις πληροφορίες – και πάλι – και να κρατηθείς μακριά από εντάσεις και καυγάδες, αν και τρώγεσαι να συμμετάσχεις… Έχεις πολλά, που αν τα πεις θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός, και αυτό σήμερα σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε θέση ισχύος. Ένα θετικό στοιχείο σήμερα, είναι πως έχεις έμπνευση και μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις σε προβλήματα φίλων που θα σου ζητήσουν συμβουλές! Μάτια ανοιχτά σε συναδέλφους σήμερα, αλλά και σε συμπεριφορές στη σχέση σου που σε προβληματίζουν!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα να ξέρεις πως η μέρα σου είναι κάπως πιο περίπλοκη από τη χτεσινή. Οι ανασφάλειές σου παραμένουν στην επιφάνεια και προσπαθείς να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μη χάσεις την ισορροπία σου. Το καλό είναι πως έχεις την υποστήριξη της οικογένειας. Αυτό που θέλει σήμερα προσοχή είναι το πόσο βαθιά φτάνεις τα πράγματα και τα συναισθήματά σου. Όσο πιο βαθιά τα πας, τόσο περισσότερο θα ζοριστείς. Και έτσι θα βγάλεις νεύρα προς τα έξω, και ίσως να υπάρχουν λογομαχίες στη δουλειά. Λογομαχίες που οφείλονται σε παρεξηγήσεις με συναδέλφους.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι μια πίεση γύρω σου… Μέσα από συζητήσεις που κάνεις μπορείς να αντιληφθείς εύκολα τα ζόρια που τραβάνε οι άλλοι, κι έτσι εξηγείς πολλά. Κι εσύ όμως, μοιράζεσαι κάπως πιο εύκολα αυτά που σε ζορίζουν και θα βρεις την άκρη. Αυτή η ένταση θα βγάλει στην επιφάνεια και σπασμωδικές αντιδράσεις. Έχεις την αίσθηση πως προσπαθούν να σε καπελώσουν συνάδελφοι στη δουλειά και για αυτό ή που θα κάνεις μπαμ και πάρεις αποστάσεις ή που απλά θα ξεχωρίσεις τις αρμοδιότητές σου από των υπολοίπων και θα συνεχίσεις τη μέρα σου αυτόνομα! Απλά να θυμάσαι πως στη σχέση δε λειτουργεί έτσι, ναι;

Τοξότης
Τοξότη μου, δεν ξέρεις τι θέλεις! Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια που κι εσύ χρειάζεσαι και επενδύεις περισσότερο σε αυτό σήμερα! έτσι, σήμερα θα βάλεις κάποια πράγματα σε σειρά στο κεφάλι σου σήμερα και θα πάρεις ίσως αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σου, επαγγελματικά, πιθανότατα προσωπικά κλπ. Τα νεύρα σου σήμερα είναι κάπως τεταμένα και δεν μπορείς να βρεις ηρεμία όσο έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, για αυτό και παίρνεις αποστάσεις… Ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου θα σε αγχώσουν. Όπως επίσης και κάποια πράγματα που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα σε φέρουν στα όριά σου…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάτι πιο άνετο, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις για λίγο! Είναι μια μέρα που έχει αρκετή ένταση και χρειάζεσαι αποσυμπίεση! Παρέα με φίλους και έξοδοι! Δε θα λείψουν οι εντάσεις και τα μικροκαυγαδάκια. Σήμερα ή που θα ακούσεις πολλές μπαρούφες ή που θα πεις κι εσύ ψεματάκια για να γλιτώσεις κάποιες αντιπαραθέσεις. Αν το κάνεις, με μέτρο! Επίσης, αν διακρίνεις πως υπάρχουν κάποιες περίεργες συμπεριφορές από την παρέα προς εσένα, μίλα, λύστο και μην το αφήσεις να λιμνάσει! Το να πάρεις αποστάσεις δεν είναι ουσιαστική λύση σήμερα… Μην λειτουργείς σπασμωδικά και απρόβλεπτα, απλά για να δημιουργήσεις εντυπώσεις!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα το επαγγελματικό σου περισσότερο σε ταλαιπωρεί παρά σε αφήνει να νιώσεις δημιουργικός. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που πρέπει να διεκπεραιώσεις και αγχώνεσαι περισσότερο. Ο χρόνος σου πρέπει να μοιραστεί εξίσου σε δουλειά-καριέρα και σπίτι και αυτό είναι κάπως επιβαρυντικό τόσο για το πρόγραμμά σου όσο και για το άγχος σου. Σημαντικό σήμερα να ενισχύσεις την υγεία σου! Ήδη επενδύεις σε μια ψυχολογική ηρεμία, αλλά και μια σωματική ξεκούραση είναι εξίσου σημαντική! Σήμερα, αν υπάρξουν διάφορα που σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας, προσπάθησε να το δεις ξεκάθαρα και να μην βασιστείς στη γνώμη τρίτων δικών σου ανθρώπων!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, προσπαθείς να δεις τι σου γίνεται. Ψάχνεις τα πατήματά σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις να καταφέρεις! Έτσι, μπλέκεσαι σε συζητήσεις που έχουν μια περίεργη έκβαση και φέρνουν ένταση στο προσκήνιο. Διαστρεβλωμένες απόψεις τρίτων που θα αναφερθούν, θα σε αποπροσανατολίσουν προς το παρόν και θα μπερδευτείς. Έχεις όμως τη διάθεση να το ρίξεις και λίγο έξω, να κάνεις γνωριμίες και να ενταχθείς σε νέες ομάδες που δε θα σε κάνουν να γίνεις καχύποπτος και προσεκτικός απέναντι στους άλλους. Γιατί αυτό σε ζορίζει σήμερα και νιώθεις να καταπιέζεσαι! Ίσως αυτή να είναι και η διαφυγή σου σήμερα.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ