Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.12.2023

Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που και πάλι το κλίμα μπορεί να γίνει με ευκολία βαρύ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα είσαι κάπως περίεργα… Από τη μία έχεις μια χαρούμενη διάθεση και προσπαθείς να τη διατηρήσεις όλη τη μέρα! Δεν επιτρέπεις στα διάφορα να σε ρίξουν ψυχολογικά, και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός ότι δεν δίνεις περισσότερο χρόνο σε αυτά! Προσπαθείς να τα λύσεις άμεσα, αν και η βιασύνη σήμερα μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις υπερβολικά στις δυνατότητές σου… Κάτι που δε θα βγει σε καλό, αν επιτρέψεις να συμβεί! Οι λύσεις μάλλον είναι μπροστά σου και αν ακούσεις το ένστικτό σου θα μπορέσεις να τις βρεις πολύ πιο εύκολα αντί από το να αναλώνεσαι σε διαδικασίες και άλλα τέτοια που θα σε κουράσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα μέσα στην παρέα σου προσπαθείς να βρεις την ηρεμία σου και να κάνεις συζητήσεις για να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν, αλλά και να βρεις και λύσεις για τα συγκεκριμένα ζητήματα! Μπορεί όμως αυτές οι συζητήσεις να γίνουν και με συναδέλφους, με τους οποίους έχεις έρθει αρκετά κοντά και πλέον τους νιώθεις σαν φίλους σου! Όπως και να ‘χει, σήμερα καταλαβαίνεις πως μέσα από την ηρεμία θα μπορέσεις να καταφέρεις περισσότερα πράγματα! Υπάρχει μια ένταση που μπορεί να σε φέρει στα όριά σου και να πυροδοτήσει το άγχος σου! Η πίεση του χρόνου ευθύνεται, αλλά είσαι σε μια φάση που δε μπορείς να οργανωθείς πλήρως…

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα το κομμάτι της δουλειάς σου σε απασχολεί και πάλι, απλά αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ένταση… Κινείσαι κι εσύ με μια νευρικότητα και προσπαθείς να βρεις άκρη, αφενός για ποιο λόγο έχεις αυτή την ένταση, αλλά και γιατί οι γύρω σου πατάνε τα κουμπάκια σου και σε νευριάζουν! Αν το κάνουν επίτηδες ή τους βγαίνει έτσι! Σήμερα θα κάνεις κάποια σωστά βήματα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να ενισχύσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, και να κερδίσεις έτσι σε πολλά επίπεδα! Ξέρεις πώς να κινηθείς και αυτό βγαίνει αυθόρμητα! Προσοχή, μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες μόνο, γιατί εκεί θα το χάσεις!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις και να βρεις το θετικό νόημα σε κάποια πράγματα! Έχεις μια πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση – να σε πιάνει κάπου κάπου – και προσπαθείς να βρεις το νόημα, για να βρεις και την ηρεμία σου! Μπορεί να έχεις τη διάθεση να κάνεις πλάνα για το εξωτερικό; Παίζει! Αυτό που χρειάζεται μια προσοχή είναι στη δουλειά και την καθημερινότητά σου, καθώς εκεί αντιμετωπίζεις μια ένταση και μια βιασύνη να προλάβεις στόχους κυρίως! Όμως, με μια καλή διάθεση και μια φροντιστική συμπεριφορά που θα δείξεις, θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να αποσυμφορήσεις την κατάσταση! Προσοχή στο πώς βγάζεις τα νεύρα σου αλλά και στην τάση που θα υπάρξει να τα καταπιέσεις! Άλλωστε, κανείς δε μπορεί να σε πιάσει κάπου…

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που και πάλι το κλίμα μπορεί να γίνει με ευκολία βαρύ! Αυτό όμως εξαρτάται απόλυτα από εσένα τον ίδιο! Από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και από το πώς θα διαχειριστείς ό,τι προκύψει μέσα στη μέρα! Το γεγονός ότι κινείσαι κάπως ατσούμπαλα και βγάζεις προς τα έξω ένα άγχος και μια πίεση στους άλλους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις. Όμως, έχεις και μια έντονη διαίσθηση σήμερα, σα να ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει το παρακάτω και θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου για να προετοιμαστείς! Λίγη προσοχή σε υπερβολές όμως, γιατί δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν την ένταση του ψυχισμού σου, ιδίως όταν αυτός εκφράζεται ωμά!

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα ασχολείσαι και πάλι με το κομμάτι των άλλων και προσπαθείς με κάθε τρόπο να φανείς χρήσιμος και υποστηρικτικός! Κι επειδή προσπαθείς παραπάνω πάντα για αυτό, ενοχλείσαι που δεν σου το αναγνωρίζουν! Είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να ξεκόψεις από πρόσωπα αλλά και από καταστάσεις! Δεν το δείχνεις όμως, ή τουλάχιστον είσαι σε φάση που μπορείς να το διαχωρίσεις και να το εφαρμόσεις σε συγκεκριμένα άτομα! Μέσα από τη σχέση σου, σήμερα θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί όλο αυτό και θα εντοπίσεις κάποια πράγματα σε σένα τον ίδιο που μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά και να κάνεις έτσι πιο εύκολη τη ζωή σου!

Ζυγός
Το κλίμα στη δουλειά σήμερα, Ζυγέ, παραμένει στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω με χτες! Αυτό που θα χρειαστεί μια κάποια προσοχή σήμερα είναι το επικοινωνιακό σου, στο οποίο δίνεις ιδιαίτερη βάση το τελευταίο διάστημα! Κι εκεί θα παρατηρήσεις μια νευρικότητα και έναν εκνευρισμό πρώτα στους άλλους και μετά σε σένα… Το οικονομικό σου ενισχύεται από τη δουλειά – προφανώς συνεχίζονται κάποιες συζητήσεις που ξεκίνησαν για αύξηση; – και γενικότερα αντιλαμβάνεσαι μια αλλαγή στη στάση των ανωτέρων σου! Με τους συναδέλφους λίγη προσοχή μόνο… Και έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί σήμερα θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα!

Σκορπιός
Αντιλαμβάνομαι, Σκορπιέ, πως το μυαλό σου είναι στραμμένο στο οικονομικό σου αλλά και στα πράγματα που σου δημιουργούν μια ασφάλεια! Σήμερα όμως, ασχολείσαι με το κομμάτι της αυτοέκφρασης αλλά και του πόσο σημαντικό είναι ίσως να βάλεις κάποια δικά σου θέματα ως προτεραιότητα, με έναν πιο υγιή τρόπο! Ναι, σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες με το χρήμα και θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις! Δε ξέρω αν θα σου βγει όμως… Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις ένα κομμάτι της έκφρασής σου και αυτό να σου φέρει όμως μια δυσφορία, μια ενόχληση, ένα νεύρο ρε παιδί μου!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα, ναι, θέλεις απλά να αράξεις και να μην κάνεις κάτι άλλο από το να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου! Άλλωστε, η αίσθηση που έχεις πως κάποια πράγματα δεν προχωρούν και πως ό,τι και να κάνεις δε θα δώσει, έχει μια βάση σήμερα… Και παρά το γεγονός ότι αυτό σε ενοχλεί και σε βάζει σε σκέψεις πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις αυτό το αίσθημα, εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα τον ίδιο και όχι με τις καταστάσεις γύρω σου! Γιατί, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις κάποια πράγματα πολύ καλύτερα, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις να βρεις εξηγήσεις για αυτά! Σα να σε καθοδηγεί – που σε καθοδηγεί – η διαίσθησή σου προς αυτή την κατεύθυνση! 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, είναι πολύ εύκολο για εσένα να παρατηρήσεις και να εντοπίσεις για το νόημα πίσω από τα λεγόμενα των άλλων… Καθώς εστιάζεις περισσότερο στο πίσω κείμενο και δε μένεις τόσο κολλημένος στο προφανές, θα δεις πολλά πράγματα διαφορετικά! Αυτή η αδυναμία που νιώθεις, σα να μη μπορείς να δράσεις και να εφαρμόσεις κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει, ίσως είναι για καλό… Αρκεί να μην προσπαθήσεις να πας κόντρα στην κόντρα και λειτουργήσεις παρορμητικά και απερίσκεπτα! Αφού δε σου πάει, το ξέρεις… Άκου τι έχει να σου πει το μέσα σου και να ξέρεις πως σήμερα χρειάζεσαι λίγο περισσότερη ξεκούραση! Μην πιέζεσαι!

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα το οικονομικό σου κινείται λίγο περίεργα και ίσως να χρειαστεί να εξετάσεις κάπως καλύτερα τα δεδομένα που έχεις, πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση… Ένα περίεργο κλίμα έντασης θα παρατηρήσεις στην παρέα σου και ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις αποστάσεις… Το να αναλάβεις την ευθύνη και να ξεκινήσεις την οποιαδήποτε κουβέντα για να βοηθήσεις στην επίλυση των θεμάτων, δεν είναι και η καλύτερη λύση… Όμως, μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να διοχετεύσεις αυτή την επιθυμία σου στο επαγγελματικό σου, που εκεί το πράγμα είναι και σήμερα σε καλύτερη φάση!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, η μέρα διατηρεί κάποια θετικά στοιχεία με τη χτεσινή, απλά σήμερα αντιλαμβάνεσαι μια δυσκολία στο να κάνεις παραπάνω πράγματα για να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου! Ο φόρτος στη δουλειά σου παίζει να είναι μεγαλύτερος από τις προηγούμενες μέρες και αυτό σε ενοχλεί, σε κουράζει και σε κάνει να θέλεις να το αφήσεις στην άκρη όλο αυτό… Στα θετικά της ημέρας όμως, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ακούσεις τη διαίσθησή σου, που σήμερα είναι τέρμα, θα μπορέσεις να βρεις εύκολα και γρήγορα λύσεις! Όπως επίσης, θα μπορέσεις να διακρίνεις και το ποιος πάει να σε κοροϊδέψει, ή έστω και να το προσπαθήσει!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ