Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.12.2023

Σήμερα ξυπνάει και πάλι η ανάγκη σου για πληροφορίες και νέες πηγές γνώσης, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, η δράση της ημέρας συγκεντρώνεται στο κομμάτι της κοινωνικοποίησης και της επαφής με φίλους. Αλλά και στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου! Οικονομικές ανακατατάξεις και ξαφνικές αλλαγές και έξοδα, θα φέρουν μια αστάθεια σήμερα και θα σε κάνουν νευρικό κι απότομο! Επαγγελματικά βήματα που κάνεις φαίνεται να στοιχίζουν αρκετά. Επομένως, σήμερα καλό είναι μα σκεφτείς πριν κάνεις το επόμενο βήμα! Συζητήσεις και επαφές με φίλους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να βρεις κάπως τα πατήματα σου, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κινηθείς οργανωμένα! Σε πιάνει και λίγο η γκρίνια επειδή νιώθεις πιεσμένος και δε θέλεις να έχεις πολλά πολλά με άσχετους! Αυτό που χρειάζεσαι είναι εποικοδομητικός χρόνος!

Ταύρος
Θέλεις το χρόνο σου, Ταύρε, και αυτό είναι γνωστό! Σήμερα όμως, εσύ κινείσαι με βιασύνη και ξαφνικές διακυμάνσεις στη διάθεσή σου, καθώς στη δουλειά θέλεις να πας παρακάτω και να εξελιχθείς! Έτσι, ευκαιρίες που μέσα στο μυαλό σου, έρχονται σε περίεργο timing, σε βάζουν σε σκέψεις για το αν πρέπει να τις αρπάξεις τώρα, αλλά και για τον τρόπο που είναι καλύτερα να κινηθείς… Εξελίξεις στα επαγγελματικά σου έρχονται να ταράξουν τα νερά και να σε προσανατολίσουν προς τα μπροστά! Όχι όμως με ηρεμία! Οι φίλοι σου είναι αρωγοί σε αυτά που γίνονται γύρω σου και σε υποστηρίζουν, αλλά και συμβουλεύουν σοβαρά και ώριμα για να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση! ‘Άλλωστε, η ασφάλεια που χρειάζεσαι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και μέσα από την παρέα σου θα νιώσεις ικανός να προχωρήσεις!

Δίδυμοι
Σήμερα ξυπνάει και πάλι η ανάγκη σου για πληροφορίες και νέες πηγές γνώσης, Δίδυμε! Ψάχνεις να βρεις νέα ενδιαφέροντα και ζητήματα που θα ξυπνήσουν το μυαλό σου και θα ξεκούτη Θειος να φύγεις λίγο από αυτή τη ρουτίνα και τη μούχλα της καθημερινότητας και από αυτά τα μαζεμένα πρέπει που σε έχουν μπουχτίσει τόσο καιρό! Ηρεμία είναι κάτι που το έχεις χάσει και σήμερα η κούραση παίρνει τη μορφή υπερέντασης. Η κούραση είναι εμφανής, αλλά ο ύπνος είναι αρκετά δύσκολος… Οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι αρκετές, αλλά σήμερα φαίνεται πως οργανώνεται πιο εύκολα και ακολουθείς τους ρυθμούς της! Γκρινιάζεις που αναγκάζεσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και προσαρμόζεσαι στα δεδομένα αυτά, αλλά από την άλλη γίνεσαι παραγωγικός και αυτό θα αναγνωριστεί από τους συναδέλφους σου αλλά και από τους προϊσταμένους σου!

Καρκίνος
Το κομμάτι της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα για εσένα, Καρκίνε! Σήμερα λοιπόν, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα κλίμα στην ατμόσφαιρα, το οποίο είναι αρκετά ικανό να κλονίσει αυτό το αίσθημα ασφάλειας που έχεις και να σε οδηγήσει σε αρκετά περίεργες και παρορμητικές συμπεριφορές! Ενώ το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως σήμερα είναι αρκετά καλό κι εσύ έχεις τη δυνατότητα να συγκεντρωθείς περισσότερο στο να κατακτήσεις τους στόχους σου και να φανείς όσο πιο βοηθητικός και εξυπηρετικός γίνεται, οι παρέες σου μέσα από το χώρο της δουλειάς σε βάζουν σε συζητήσεις που θα ενεργοποιήσουν αυτό το θέμα της ασφάλειας σήμερα! Προσπάθησε να κρατήσεις όσο πιο τυπική στάση γίνεται και να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίον θα εκφράσεις την άποψη σου. Αυτή η εσωτερική οργάνωση που νιώθεις είναι αυτή που θα σε σώσει από τα χειρότερα σήμερα…!

Λέων
Το σημαντικότερο κομμάτι για εσένα, Λέοντα, είναι να ξέρεις πως με τους συνεργάτες σου μπορείς να είσαι απολύτως ο εαυτός σου και να έχεις την ελευθερία κινήσεων! Κάτι που θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω την προσωπικότητά σου σε όλο της το βεληνεκές! Σήμερα λοιπόν, έχεις την τάση να λειτουργήσεις αρκετά αυτόνομα, χωρίς να ζητήσεις κάποια συμβουλή ή, στην περίπτωση που είσαι υπάλληλος σε μία δουλειά, να ζητήσεις κάποια άδεια από ανώτερο! Σε πιάνει λίγο το απόλυτο, και έτσι πιστεύεις πως ο καλύτερος τρόπος να χειριστείτε κάποιες υποθέσεις μέσα στη δουλειά είναι ο δικός σου! Όλο αυτό σήμερα, μπορείς να το εκφράσεις μέσα από μία οργάνωση, την οποία φυσικά θα συνεννοηθείς με συναδέλφους, ώστε να μπεις κι εσύ σε μία πιο ομαδική διεργασία.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά, όσο πιο ψύχραιμα μπορείς, τα ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία άφησες στη μέση εχθές. Και σήμερα όμως φαίνεται πως ασχολείσαι μαζί τους με μισή καρδιά! Αυτό το «πρέπει» που έχεις κατά νου και το έχεις κάνει πλαδαρό σήμερα στις συνεργασίες σου αλλά και στο ευρύτερο κρίμα τις σχέσεις σου, δε σε αφήνει να ησυχάσεις, ούτε σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις έναν εναλλακτικό τρόπο για να τα διαχειριστείς πιο εύκολα! Πράγμα που σε κάνει αρκετά πιο γκρινιάρη… Αν λοιπόν, σήμερα καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δε σε πιάσουν τα γνωστά γκρινιάρικα σου, θα μπορέσεις να καταφέρεις αρκετά! Με βασικότερο, να ενταχθείς πλήρως στον εργασιακό σου χώρο και να μειωθούν σημαντικά οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα η φάση είναι πως από τα συναισθήματα σου θα βρεις πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας! Έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από νόρμες και στερεότυπα και να λειτουργήσεις αυτόνομα και με μεγάλη - αν όχι πλήρη - ελευθερία! Στενά σκάει σήμερα και σκέφτεσαι πολύ τρόπους που θα μπορέσεις να δείξεις στους άλλους πως κι εσύ μπορείς να κινείσαι με ελευθερία, χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσεις από κάποιον! Άσχετα που εσύ λειτουργείς φουλ υποχωρητικά! Στη δουλειά σήμερα είσαι φουλ τακτικός και λειτουργείς με πρόγραμμα, για να αποφύγεις λάθη αλλά και τη λούφα! Και θα δεις ότι σε βοηθάει αυτή η τακτική! Τέλος, σήμερα καλό είναι να κρατήσεις μια όμορφη επικοινωνιακή στάση, που θα αφήσουν την ένταση στην άκρη - ή τουλάχιστον να τη δουλέψεις εποικοδομητικά!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, αντιλαμβάνεσαι, ή καλύτερα υποπτεύεσαι πως υπάρχει μια αστάθεια στη σχέση σου, πράγμα που σε ταράζει και σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου! Υποψίες περνούν από το κεφάλι σου και ψυχολογικά έχεις έναν κόμπο, αρκετά έντονο! Μπορεί με μέρα συζήτηση να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και να λύσεις αυτά που σε απασχολούν, βελτιώνοντας και το δικό σου κομμάτι! Είναι πολύ σημαντικό, στην περίπτωση που θέλεις να λειτουργήσεις δημιουργικά,  να το κάνεις μεθοδικά και οργανωμένα, χωρίς να κρατάς κακίες και να περιμένεις το στραβοπάτημα του άλλου προκειμένου να περάσεις στην αντεπίθεση… Είναι και το οικονομικό που θα σε απασχολήσει, αλλά με μια θετική έκβαση! Θα έχεις θετικά νέα, που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις για σήμερα!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, ακούς διάφορα και νιώθεις σα να σε χτυπάει ρεύμα… Η ένταση που βγάζεις είναι αρκετή και φαίνεται μέσα από τον τρόπο που αποζητάς την ανεξαρτησία σου! Γίνεσαι ξαφνικά απότομος και αυτό δε το καταλαβαίνεις, παρά μόνο βλέπεις στο πρόσωπο των άλλων την έκπληξη και το σοκ… Ουσιαστικά όμως, σήμερα θέλεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, να διαχωρίσεις τη δίκη σου θέση από των άλλων και να κάνεις μια προσπαθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που αναλογούν σε σένα! Αυτό θα σε κάνει αρκετά γκρινιάρη, καθώς όμως θα βλέπεις τα πράγματα να στρώνουν, θα νιώσεις πιο δυνατός και είναι πολύ πιθανό να διατηρήσεις αυτό το μοτίβο και την υπόλοιπη μέρα! Σκοπός σου σήμερα είναι να νιώσεις μια θετική ενέργεια, που θα συνάδει με το συναίσθημά σου!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα ασχολείσαι και πάλι με το οικονομικό σου, με τη διάφορα ότι προσπαθείς να βάλεις μια σειρά στα πράγματα και να δεις πώς θα έχει μέχρι στιγμής η κατάσταση. Τα στοιχεία μπορεί να μην είναι όπως τα είχες υπολογίσει, επομένως θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή και χωρίς γκρίνια! Αν και αυτό το «γκρίνια» σήμερα είναι πολύ έντονο… Σε πιάνουν όμως και διάφορα ενοχικά, πράγμα που δε θα σε αφήσει να εκφραστείς με μεγάλη ευκολία και θα κολλήσεις στα «πρέπει» που θα διατηρήσουν την καθωσπρέπει εικόνα σου. Εστιάζεις όμως αρκετά στο τι πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις αυτή την εικόνα και μπλοκάρεις έτσι τη δημιουργικότητα και ασκείς έντονη κριτική στις ξαφνικές ιδέες που σου κατεβαίνουν!

Υδροχόος
Σήμερα η μέρα, Υδροχόε, φαίνεται να έχει καλύτερη ενέργεια, αν εξαιρέσεις τα νεύρα  που έχεις χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο λόγο και η εσωτερική ανάγκη σου να νιώσεις μια ελευθερία κινήσεων, να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό! Μια αρκετά επαναστατική διάθεση. Θα υπάρξουν στιγμές όμως που θα βγάλεις προς τα έξω την υπευθυνότητά σου και αυτός θα είναι και ο λόγος που γκρινιάζεις στους δικούς σου ανθρώπους… Στρέφεσαι και σήμερα στους φίλους σου για να βρεις μια παρηγοριά ίσως, και πράγματι θα σε υποστηρίξουν σημαντικά! Θα μπορέσεις εύκολα να βρεις έτσι τη δύναμη και να τηρήσεις τα όρια σήμερα. Προσοχή σε μικροατυχήματα μονάχα!

Ιχθύες
Μια νευρικότητα διάχυτη σήμερα, Ιχθύ… Τελείς υπό σύγχυση και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς! Είναι μια μέρα που, ενώ πρέπει να οργανωθείς για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που πρέπει να κάνεις, σε πιάνει η γκρίνια, η μίρλα και το παράπονο και δύσκολα μπορείς να σταθείς σε παρέα… Κι εσύ γίνεσαι απότομος και στην προσπάθειά σου να βρεις τα πατήματα σου, κάμεις σπασμωδικές κινήσεις και δε μπορείς να συνεννοηθείς με τους άλλους! Παρόλα αυτά, αν μπορέσεις μα καθαρίσεις το μυαλό σου και να έχεις το συναίσθημα κάπως υπό έλεγχο, θα εστιάσεις πολύ στο επαγγελματικό σου και θα δεις πως θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη! Εντάσσεσαι αρκετά σε αυτό το κομμάτι και παρά την άρνηση, θα το πας καλά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ