Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.11.2023

Σήμερα, Ταύρε, θα υπάρξουν διάφορα στη μέρα σου που θα αποτελέσουν μια περίεργη πηγή έμπνευσης για εσένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα θα χρειαστεί να δεις λίγο πιο ψύχραιμα το κομμάτι της δουλειάς σου! Ξαφνικές αλλαγές στο οικονομικό θα σε κάνουν να τροποποιήσεις λίγο το πρόγραμμα σου! Ξαφνικά έσοδα! Χρήματα που περίμενες να σου επιστραφούν εδώ και καιρό ίσως! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι η υπερβολή στο πώς αναλύεις τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου. Μια τάση υπερβολής φαίνεται να θολώνει την κρίση σου, κάτι που σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, άρα και σε λάθος προγραμματισμό κινήσεων! Σήμερα επίσης, μέσα από τα πλάνα σου και τη δουλειά σου θα δεις κάποια πράγματα να σε μεταμορφώνουν και να βγάζουν ξανά στην επιφάνεια κάποια θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, που είχες καιρό θαμμένα! Όπως ας πούμε βγάζεις μια πιο ρομαντική - συντροφική πλευρά σου προς το αμόρε…

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα υπάρξουν διάφορα στη μέρα σου που θα αποτελέσουν μια περίεργη πηγή έμπνευσης για εσένα… Ξαφνικές επαφές με άτομα που θα μοιραστούν προσωπικές τους στιγμές και μέσα από τα δικά τους ζητήματα θα βρεις λύσεις σε δικά σου προβλήματα. Πάνω σε αυτό, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποιον θα εμπιστευτείς… Προσοχή στα άτομα που φαίνονται αξία της εμπιστοσύνης σου, αλλά σε περιόδους έντασης και κρίσης προτιμούν να κρατήσουν αποστάσεις… Σε μια τέτοια μέρα λοιπόν, σήμερα θα βρεις τα άτομα αυτά και θα κρατήσεις αποστάσεις. Αν είσαι κανένας πιο κωλοπετσωμένος, θα περάσεις στη φάση της διαγραφής από τη ζωή σου!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, η μέρα έχει μια έντονη ενασχόληση με ζητήματα του σπιτιού. Σε πιάνει μια τρέλα θα έλεγα και θέλεις να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σήμερα, προκειμένου να καθαρίσεις το χώρο σου και να μπορέσεις να τον τακτοποιήσεις επιτέλους! Η αλήθεια είναι πως μέσα σε όλα αυτά που θα ξεκαθαρίσεις σήμερα, είναι πράγματα αλλά και ζητήματα από το παρελθόν, που σε κρατάνε πίσω συναισθηματικά. Αυτό ευθύνεται για το γεγονός που δε μπορείς να κάνεις κάποια βήματα εμπρός… Από την άλλη, χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου καλύτερα, καθώς κάτι δε σου κολλάει… Σαν κάτι να λειτουργεί τύπου παρασκηνιακά και νιώθεις πως κάτι περίεργο θα συμβεί… Κάτι που όμως δε μπορείς να προσδιορίσεις με βάση τα δεδομένα που έχεις από τα πράγματα γύρω σου. Σήμερα ‘άκου, κατάγραψε και μην μιλήσεις/απαντήσεις στο οτιδήποτε!

Καρκίνος
Καρκίνε η μέρα σου κρύβει ανάμεικτα πράγματα. Από τη μια, ξαφνικές γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κύκλο σου με άτομα που θα σε βοηθήσουν παρακάτω σε σημαντικό βαθμό, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν και γνωριμίες που θα γίνουν μεταμορφωτικές εμπειρίες για σένα! Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή σήμερα είναι η αφέλεια με την οποία θα υπερασπιστείς τα πιστεύω σου! Είναι σα να εθελοτυφλείς! Σα να μη μπορείς να δεις τη στάση που κρατάς απέναντι στα πράγματα… Ή μπορεί να ακούσεις πράγματα ψευδή. Οι άλλοι παίζει να μπουν στη διαδικασία να σου πουν αυτά που θέλεις να ακούσεις είτε για να κόψεις τη γκρίνια είτε για να σε πάρουν με το μέρος τους για να συνεχίσεις να τους υπερασπίζεσαι και να τους υποστηρίζεις! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από διάφορες σκέψεις, γιατί κάπου θα χαθείς…

Λέων
Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς με προσοχή στο οικονομικό σου παρακάτω, Λέοντα… Υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα σε συμφωνίες και συμβόλαια, που μέχρι χτες σου φαίνονταν ανούσια, όμως σήμερα θα σε φέρουν προ εκπλήξεων… Από τη μία, όντως βλέπεις τη δουλειά σου σήμερα να ανεβαίνει αρκετά εκεί που δε το περιμένεις, από την άλλη όμως, το κέρδος μοιράζεται διαφορετικά! Κάτι που δεν το περίμενες… Για αυτό, θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί για να διορθώσεις την κατάσταση! Το ίδιο ισχύει και τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις: αν δε μπορείς να περιμένεις, προσπάθησε να το εξετάσεις καλύτερα! Τέλος, όλη την ένταση της ημέρας θα την διοχετεύσεις στη δουλειά, κάτι που θα σου βγει σε καλό!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, το πράγμα από τη μία φαίνεται να κυλάει ομαλά, καθώς έχεις μία διάθεση να αλλάξεις τα πράγματα, ενώ από την άλλη φαίνεται πως έχεις κάπως… ουτοπικές απαιτήσεις από τους άλλους! Κι ενώ το αντιλαμβάνεσαι αυτό, καλό και χρήσιμο θα ήταν να το διοχετεύσεις σε πιο δημιουργικά πράγματα! Ακόμα κι αν αυτά που θεωρείς εσύ δημιουργικά το τελευταίο διάστημα θεωρούνται ταμπού ή παρατραβηγμένα από τους άλλους! Αυτό σήμερα φαίνεται να μη σε νοιάζει και τόσο! Τα οικονομικά σου φαίνεται να μπαίνουν σε μια ομαλή ροή από σήμερα, αν και το ενδεχόμενο να κάνεις έξοδα για καλλωπισμό είναι ένα δυνατό σενάριο! Παρασύρεσαι, αλλά θα το μαζέψεις. Δε σε φοβάμαι!

Ζυγός
Από εχθές δεν έχεις σταματήσει να κρατάς σημειώσεις, Ζυγέ, για όλους και για όλα! Παρατηρείς, καταγράφεις και ράβεις κοστούμια για όλους, που θα τους τα παραδώσεις την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα είσαι φαινομενικά παθητικός! Μια ξαφνική κινητικότητα στα οικονομικά ζητήματα θα φέρει μία θετική εξέλιξη ή θα πάρεις ένα ποσό που επιδίωκες εδώ και καιρό στα χέρια σου! Πέρα από αυτό, από σήμερα αποκτάς μία γλυκύτητα και μία ιδιαίτερη λάμψη! Χαρακτηριστικά που σε κάνουν ακαταμάχητο και ικανό να κατακτήσεις οτιδήποτε βάζεις στο μυαλό σου! Προσπάθησε να δεις όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς τα γεγονότα στη δουλειά, καθώς η κρίση σου εκεί θολώνει για κάποιο λόγο… Μάλλον τσιμπάς στα κοπλιμέντα τον άλλον και καταφέρνουν να σε αποπροσανατολίσουν…

Σκορπιός
Σκορπιέ, τα άτομα που επενδύεις είναι μετρημένα! Έτσι, σήμερα θα υπάρξει η ξαφνική επιθυμία να δεις ποιους μπορείς να εμπιστευτείς και αν τα άτομα που εμπιστεύεσαι μέχρι σήμερα, αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη σου! Αυτό μπορεί να βελτιωθεί μέσα από ξαφνικές γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα μέσω φίλων σου και τα άτομα που θα γνωρίσεις θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου σχετικά γρήγορα! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα άτομα με τα οποία θα φλερτάρεις σήμερα… Είναι πολύ πιθανό να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, εσύ να τσιμπήσεις και μετά να μην μπορέσεις να διαχειριστείς το «διαβάστηκε»… Για αυτό, καλό θα είναι να ακούσεις το ένστικτό σου πολύ προσεκτικά σήμερα! Σε όλα τα υπόλοιπα, και κυρίως σε αυτά που σε ενοχλούν οι νιώθεις να σε προκαλούν, προσπάθησε να μην απαντήσεις καθόλου από το να γίνεις ο γνωστός απολύτως Σκορπιός!

Τοξότης
Αυτό που θέλεις επιτέλους, Τοξότη, είναι να δεις ένα φως στην άκρη του επαγγελματικού σου τούνελ! Είτε είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά είτε σε φάση που ψάχνεις να βρεις κάτι καλύτερο επαγγελματικά! Φαίνεται πως σήμερα έχεις αρκετές απαιτήσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι, κάτι που θα κινήσει αρκετά τα πράγματα. Ξαφνικές κινήσεις θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και εσύ θα είσαι αρκετά ευχαριστημένος, καθώς θα πάρεις επιτέλους μία γεύση άπορους στόχους που έχεις θέσει εδώ και καιρό. Αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται για κάτι μόνιμο… Απλά θα αντιληφθείς πως υπάρχει μία κινητικότητα στο επαγγελματικό σου! Κάποια πράγματα στο σπίτι θα χρειαστούν προσοχή. Ειδικά αν έχεις ζητήματα με κληρονομικά, σήμερα έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Αιγόκερως
Και σήμερα μου, Αιγόκερε, θέλεις να βελτιώσεις σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο με προσεγγίζεις κάποια επαγγελματικά σου πλάνα! Στην ουσία, προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο για να μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα εξίσου θετικά, χωρίς να έχεις ένα ψυχολογικό κόστος… Καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την ψυχοσύνθεσή σου, καθώς είσαι μαθημένος στην σκληρή δουλειά! Απλά θέλεις να το δοκιμάσεις και να δεις αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αυτό που χρειάζεται λίγο προσοχή σήμερα είναι η συνεννόηση! Αλλά λες, αλλά καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αλλά σου λένε, αλλά αντιλαμβάνεσαι εσύ και δημιουργείται μπέρδεμα από το τίποτα! Τέλος, το γεγονός ότι θέλεις να βελτιώσεις όλα αυτά που αφορούν τη δουλειά σου, σε βοηθά να αλλάξεις και ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου! Να εξελιχθείς και να πετάξεις από πάνω σου παρωχημένες συνήθειες! Τουλάχιστον φαίνεται να κάνεις την αρχή…

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάπως πιο δυναμικά τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα σου, να προσπαθήσεις να τα αντιληφθείς σε μεγαλύτερο βαθμό και να καταλάβεις πως, με λίγη δουλειά, μπορούν να γίνουν σημαντικά προτερήματα σου! Η μέρα σε θέλει να σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά, εντελώς έξω από το κουτί σου – συνηθισμένο για τα δεδομένα σου – με έναν τρόπο αρκετά επινοητικό, ώστε να βρεις πιο εύκολα λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα! Προσπάθησε να μείνεις όσο πιο προσηλωμένος γίνεται στο οικονομικό σου πλάνο, καθώς μικρές παγίδες θα σε παρασύρουν σε εντελώς αχρείαστα έξοδα! Τέλος, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τον εσωτερικό σου κόσμο μπορεί να σου δημιουργήσει μία ένταση, την οποία μπορείς να διοχετεύσεις αρκετά εποικοδομητικά, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και ψύχραιμος!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, φαίνεται πως προσπαθείς να βελτιώσεις λίγο περισσότερο την κατάσταση που μπορεί να επικρατήσει στην σχέση σου. Επίσης, αυτό που φαίνεται να σε ενδιαφέρει εξίσου σημαντικά είναι και το κλίμα με τους συναδέλφους στη δουλειά ή με σημαντικούς ανθρώπους στον κύκλο σου! Οι όποιες φοβίες σε πιάνουν σχετικά με αυτά τα άτομα – τύπου, ότι μπορεί να μείνεις ξαφνικά μόνος σου, ότι δεν σε καταλαβαίνουν, επομένως προτιμώ να κρατήσουν κάποια απόσταση κι άλλα τέτοια – από σήμερα απαλύνονται… Ακόμα κι εσύ ο ίδιος είσαι σε θέση και διάθεση να τις προσεγγίσεις εντελώς διαφορετικά! Καλό θα είναι ωστόσο να έχεις σαν σημείο αναφοράς ένα ρεαλιστικό γεγονός, καθώς η υπερβολή και το ροζ της φούσκας σου σήμερα είναι αρκετά ισχυρό… Ξαφνικές μετακινήσεις θα σου φτιάξουν την διάθεση, ενώ επαφές με φίλους φαίνεται πως θα σε πάρουν ένα επίπεδο παρακάτω!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ