Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 Νοεμβρίου - 12 Νοεμβρίου 2023

Αιγόκερε, τι λένε τα άστρα αυτή την εβδομάδα;

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 Νοεμβρίου - 12 Νοεμβρίου 2023

Κριός
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Κριέ! Είσαι σε μια φάση που θες να κλειστείς στον εαυτό σου και να μη σε ενοχλεί κανένας! Φυσικά αυτό είναι δύσκολο εγχείρημα καθώς οι περισσότεροι στον κύκλο σου εξαρτώνται από σένα. Εσύ φταις, τα έχουμε ξαναπεί! Αυτή την εβδομάδα θα έχεις κάποιες αποκαλύψεις σε θέμα καριέρας, ή κάποια απότομη προσγείωση. Την Τετάρτη, όμως, που περνάει η Αφροδίτη στον Ζυγό –δόξα τω Θεώ–, και την έχεις απέναντί σου, θα μπορείς επιτέλους να βγάλεις συνεννόηση με συνεργάτες, ίσως και να περάσει το δικό σου. Τα γκομενικά σου βρίσκονται σε περίεργη καμπή, από τη μία ρίχνεις πολύ τα στάνταρ σου, και από την άλλη έχεις πολλές απαιτήσεις από άτομα που δεν πρόκειται να ανταποκριθούν σε αυτές. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται επεισοδιακό καθώς θα «αρπαχτείς» με τους φίλους σου οι οποίοι πολύ σε ανέχονται το τελευταίο διάστημα, και ξεσπάνε.

Ταύρος
Αγαπημένα μου Ταύρε, αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να ασχολείσαι μόνο με γκομενικά – τι θα κάνει, πού είναι κ.λπ. Πού θα πάει αυτή κατάσταση; Δεν περιστρέφεται όλη η ζωή σου γύρω από ένα άτομο, αυτή τη βλακεία κάνεις πάντα και μετά ψάχνεσαι πού είναι οι φίλοι σου. Αυτή η εβδομάδα όμως θα είναι έξτρα ερωτική, οπότε είσαι σε καλό δρόμο. Στα επαγγελματικά, τα έχεις πάρει στο κρανίο με όλους στον εργασιακό σου κύκλο και αυτό φαίνεται. Πάρει λίγο χαμπάρι ότι ούτε εσύ είσαι και το πρότυπο εργαζομένου. Στα οικονομικά λίγη προσοχή γιατί χαλάς πολλά χρήματα για τρίτους. Προς το τέλος εβδομάδας εικάζω πως θα υπάρξει τρικούβερτος καυγάς επειδή βγάζεις πολύ ανασφάλεια και έχεις κολλήσει τόσο στο ταίρι σου που δεν το αφήνεις να ανασάνει. Εσύ που είσαι ελεύθερος την καλύτερη δουλειά κάνεις, θα είσαι πιο χαλαρός αυτή την εβδομάδα.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ασχολούμαστε αυστηρά και μόνο με γκομενικά! Εσύ όμως κάνεις τη διαφορά και ασχολείσαι και με το οικονομικό προσπαθώντας να καλύψεις οφειλές που έχεις αφήσει. Το θέμα σου, λοιπόν, εσένα είναι τα λεφτά, τα οποία θεωρείς μονίμως ότι δεν σου φτάνουν. Εσύ που έχεις σχέση, από Τετάρτη και μετά είσαι λίγο πιο κατανοητικός με το ταίρι σου, γιατί με την ανάκριση τον έχει φτάσει στα όριά του. Σε γενικά πλαίσια η εβδομάδα είναι λίγο απρόβλεπτη, σαν ρόλερ κόστερ! Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει ένα άτομο το οποίο μόνιμα σε διαβάλλει ή το διαβάλλεις, και όλο αυτό διαλύει την υπομονή σου. Κάπου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβεις δυσάρεστα νέα, ίσως κάποιο μαντάτο για το γκομενάκι, κάποιο κουτσομπολιό που θα σε ταράξει. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως εσύ αγαπάς το δράμα και το τελευταίο διάστημα είχες σκυλοβαρεθεί με την τόση ησυχία.

Καρκίνος
Αγαπημένα μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα επιτέλους αποχαιρετάς το άγχος και το περιττό στρες, καθώς θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά! Από την Τετάρτη και μετά η είσοδος του ζωδίου του Ζυγού στην Αφροδίτη σου φέρνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάπου μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσεις να έρθει λίγο πιο κοντά με την οικογένειά σου, την οποία έχεις παραμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα – αν έχεις παιδιά αφιέρωσε λίγο περισσότερο από τον χρόνο σου, το έχουν ανάγκη! Εσύ που είσαι σε σχέση αναζωπυρώνεται ο παλιός σου έρωτας για το ταίρι σου. Για τους ελεύθερους, θα υπάρξει κάποια επιστροφή πρώην συντρόφου ή θα λάβουν ενδιαφέρον από κάποιο άτομο του κύκλου το οποίο επιτέλους θα εκδηλωθεί. Το Σαββατοκύριακο θα μοιάζει με επεισόδιο της λάμψης, ό,τι κατάλαβες!

Λέων
Αγαπημένε μου Λέοντα, είσαι σε φάση που απλά περιμένεις μια ελπίδα να φωτίσει! Κοίταξε να δεις, ήταν πολλά τα φαινόμενα, πολλές οι εκλείψεις, μέχρι να φύγει εντελώς η επίδρασή τους… έχουμε ακόμα. Αυτή την εβδομάδα δεν μπορείς να πεις πως είναι άσχημα τα πράγματα, πέραν κάποιον αποκαλύψεων, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Θέλω να προσέξεις πολύ τις συναλλαγές σου, καθώς είναι πιθανές οικονομικές εξαπατήσεις. Κάπου την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε πιάνει μια τρέλα και θέλεις να ζευγαρώσεις, ας το θέσω έτσι. Εσύ που είσαι σε σχέση κοίτα να ζευγαρώσεις με το ταίρι σου και να αφήσεις αυτά που ξέρεις. Τώρα όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, σε θέλω ψύχραιμο γιατί θα είναι ένα μάλλον εκρηκτικό και επεισοδιακό διήμερο. Να θυμάσαι, λέμε όχι στη βία! Τα νεύρα θα ξεκινήσουν από το περιβάλλον του σπιτιού και θα συνεχιστούν σε διάφορους τομείς. Άντε, βρε, καλή εβδομάδα.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, θέλω αυτή την εβδομάδα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για νέες γνωριμίες. Είναι κάπως «καρμική» εβδομάδα καθώς τα άτομα που συναναστρέφεσαι και γνωρίζεις είναι άτομα κλειδιά για μελλοντικές συνεργασίες ή και έρωτες! Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό είσαι αρκετά ευνοημένος στο ψυχολογικό κομμάτι, μακάρι να συμφωνούσε βέβαια και ο Κρόνος απέναντί σου... Είσαι μια έτσι μια γιουβέτσι, σαν να λέμε. Εσύ που ασχολείσαι με θέματα εκπαίδευσης ή είσαι φοιτητής θα δημιουργηθεί μια συνθήκη που θα σε κάνει σούπερ έξαλλο – μάλλον κάπου Παρασκευή προς Σάββατο, υπολογίζω. Ωστόσο, οι όψεις του Ερμή με τον Κρόνο δείχνουν πως πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι ή οδηγείς, ακόμα και σε αυτά που λες, να είναι φουλ μετρημένος και να εκφράζεσαι προσεκτικά. Σε γενικές γραμμές θα είναι πολύ καλή η διάθεσή σου και καλό είναι να την αξιοποιήσεις.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αστρολόγοι, και δεν με νοιάζει κιόλας, εγώ θα έλεγα πως αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για εσένα. Ίσως πρόκειται για έναν καινούργιο κύκλος ζωής που ανοίγει. Περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που είναι και κυβερνήτης της. Μιλάμε για την απόλυτη  εύνοια! Κοίτα όμως μην την ψάχνεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου γιατί κάπου εκεί το χάνεις πάντα. Είσαι λίγο άπληστος και λίγο ανικανοποίητος –εώς και πολύ κάποιες φορές! Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και στον οικονομικό την Τετάρτη και την Τρίτη μπορεί και τη Δευτέρα (σήμερα), γι’ αυτό έχε τον νου σου! Από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή κάνεις πολύ σκοτεινές σκέψεις και είσαι κάπως απαισιόδοξος – αυτό σε πιάνει κάθε φορά που συμβαίνει κάτι καλό, φοβάσαι μη γίνει κάτι και στο χαλάσει. Ωστόσο, επειδή το ΣΚ γύρω σου θα γίνεται πανικός και θα υπάρξουν διαμάχες που θα ξεσπάσουν στον περίγυρο, καλό θα ήταν εσύ να επιλέξεις την απομόνωση.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, κοίταξε να δεις, η εβδομάδα φαίνεται ότι θα εξελιχθεί κάπως περίεργα – ξεκινάει περίεργα, κορυφώνεται περίεργα και τελειώνει περίεργα. Θα κυριαρχήσουν η καχυποψία, η ίντριγκα, χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια για μια θετική εξέλιξη στην εβδομάδα σου. Εσύ που είσαι από τους Σκορπιούς που σε πιάνει μανία καταδίωξης ανά διαστήματα, θέλω να σου πω ότι είναι από τις λίγες φορές που έχεις δίκιο. Κάποιος σε υποψιάζεται για κάτι και σε έχει στον νου του! Εσύ που έχεις πολύ βαριά μυστικά τα οποία αν αποκαλυφθούν θα σου χαλάσουν για πολύ καιρό την ζαχαρένια, θα σου πρότεινα να προχωρήσεις σε αποκαλύψεις – ίσως εκτιμηθεί περισσότερο μια τέτοια στάση και γλυτώσεις την κατσάδα! Από την Πέμπτη και μετά το πεδίο είναι σε λίγο εμπόλεμη κατάσταση, αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κατά τ’ άλλα θα έχεις καλές εξελίξεις στα οικονομικά, βρε!

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, είσαι σε φάση που έχεις βαρεθεί τη ζωή σου και το είναι σου ολόκληρο φωνάζει «φύγε»! Κλασικός τοξότης με τις τάσεις φυγής σου. Όμως αυτή η εβδομάδα προβλέπεται λίγο «καρμική», ειδικά στον τομέα εργασίας τον οποίο δεν θα έλεγε κανείς πως έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, επειδή ο εργασιακός τομέας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσένα, όπως και για όλους μας, το σύμπαν θα σου φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη. Από την Πέμπτη και μετά είσαι λίγο ανήσυχος και το άγχος σε κυριεύει, είσαι σε μια μόνιμη φάση «τι θα κάνω; Πώς θα το κάνω; Ποτέ θα το κάνω;» Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί η ασφάλειά σου δεν καλύπτει το ΔΑΦΝΙ ο΄θτε πήγαινε έλα στη Λέρο! Εσύ που έχεις την κρίση πανικού στο τσεπάκι σου, προετοιμάσου λίγο για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και φέρνει ταραχές. Στα γκομενικά καμία εξέλιξη εφόσον είσαι κι εσύ ο ίδιος πολύ στραβόξυλο το τελευταίο διάστημα. Ξαφνικές αλλαγές ή πληροφορίες για διάφορους τομείς θα έρθουνε, αλλά αυτό για σένα είναι το βούτυρο στο ψωμί σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, τι λένε τα άστρα αυτή την εβδομάδα; Θα ηρεμήσουμε καθόλου ή «θα πάρουμε μια ψαρόβαρκα, το μωρό μου» και θα βγούμε εκτός Πάρου; Θα σου πω εγώ, μέχρι την Τετάρτη υπάρχουν θετικές εξελίξεις, ειδικά στα επαγγελματικά, καθώς επιτέλους βγάζεις πιο εύκολη συνεννόηση και είσαι πιο κατανοητός και πιο άμεσος. Τα προβλήματα επικεντρώνονται στον ερωτικό τομέα, όπου εσύ που είσαι ελεύθερος κάνεις αμάν να βρεις σύντροφο, κι εσύ που έχεις σχέση αντιμετωπίζεις θέματα με την αυτοπεποίθησή σου και τη ζήλια σου. Την Τετάρτη το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό σε ευνοεί πολύ σε θέματα καριέρας και οικογένειας – αυτό το λέω κυρίως για εσένα που σκοτώνεσαι με τους γονείς σου το τελευταίο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο σε βλέπω να γίνεσαι κ*λος με τους φίλους σου ή με την παρέα γενικότερα… Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί τον καβγά δεν τον «κερδίζει» αυτός που θα φωνάξει περισσότερο.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, αυτό το διάστημα δεν σε πηγαίνει καλά, για να το θέσω ευγενικά! Αλλά αυτή είναι η εβδομάδα της δικαίωσης –επιτέλους ήρθε– αφού λαμβάνεις αποδοχή και στον εργασιακό και στον ερωτικό τομέα. Αυτά μέχρι την Παρασκευή, έτσι; Θα πρότεινα μεγάλη προσοχή στον οικονομικό τομέα, ευάλωτος τομέας γενικότερα, και να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα με το πρώτο απρόβλεπτο έσοδο! Το Σαββατοκύριακο θα είναι επεισοδιακό αλλά αυτή η αλήθεια αφορά όλα τα ζώδια, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Πάρε απόσταση από όλους και άραξε σπίτι σου, δες καμιά ταινία… το Σαββατοκύριακο είναι περίεργο, όλοι θα έχουν τα νεύρα τους και δυστυχώς εσένα δεν σε παίρνει καθόλου μα καθόλου να ξεσπάσει κανένας πάνω σου, οπότε φύλαγε τα ρούχα σου να ’χεις τα μισά.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, ορθοδρόμησε ο Κρόνος, κάτι που ίσως κατάλαβες τις προηγούμενες ημέρες, αν όμως όχι θα το καταλάβεις τις επόμενες σίγουρα! Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης δάσκαλος, έρχεται για να μας μάθει. Μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις αλλά τα ξεσκαρταρίσματα που γίνονται είναι μόνο για καλό, μένουν μόνο τα ουσιώδη. Ίσως χάσεις άτομα, ίσως κλείσουν κύκλοι, ίσως υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές στον εργασιακό τομέα και άλλα περίεργα τέτοια. Αλλά είσαι Ιχθύς και δεν σε φοβίζουν οι αλλαγές. Θα σου πρότεινα, ειδικά εσένα που σε απασχολεί αρκετά το εργασιακό, να ξεκινήσεις να κοιτάς για κάτι άλλο ειδικά από την Πέμπτη και μετά. Τώρα όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, δεν θα ειδικεύσω τον τομέα στον οποίο θα υπάρξουν αναπάντεχες εξελίξεις, αλλά να τις περιμένεις. Θεωρώ πως θα έχεις κάποια κακά νέα (ίσως σχετίζονται με κάποιο ταξίδι που κανονίζεις ή με κάποιο ζήτημα εκπαίδευσης) τα οποία θα σε φέρουν στο αμήν και θα τα κάνεις όλα πουτ*να! Όσο για τα γκομενικά, δεν σου μένει μυαλό να ασχοληθείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ