Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 30 Οκτωβρίου - 4 Νοεμβρίου 2023

Ζητήματα στη δουλειά θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα δοκιμάζοντας την υπομονή σου, Τοξότη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Οκτωβρίου - 4 Νοεμβρίου 2023

Κριός
Η εβδομάδα αυτή, Κριέ, ξεκινά με τα οικονομικά να είναι το επίκεντρο της προσοχής σου! Ζητήματα και οικονομικές υποχρεώσεις θα σε φέρουν σε ένα μικρό ζόρι, καθώς θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσεις σχεδόν αμέσως, για να μη βρεθείς προ απροόπτων… Το γεγονός επίσης πως δε μπορείς να το βάλεις σε ένα όριο σε ζορίζει εξίσου! Δε μπορείς να υπολογίσεις έξοδα για να προετοιμαστείς αναλόγως! Μην μπεις σε διαδικασίες γρήγορων λύσεων… Να ξέρεις πως θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα… Θα σε πιάσει μια τάση να ξεφύγεις για λίγο από την ρουτίνα και να το συνδυάσεις με ένα επαγγελματικό ταξίδι, στο οποίο θα ήταν πολύ καλό να είσαι αρκετά προσεκτικός! Εκεί την Πέμπτη θα δεις το πράγμα να βελτιώνεται κάπως, καθώς πλέον κι εσύ θα έχεις μια διάθεση αρκετά διαφορετική και θα βγεις πιο ελεύθερα για «κυνήγι»… Πέρα από αυτό, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις πιο εύκολα οικονομικά ζητήματα για το σπίτι και να πάρεις μια πρώτη ανάσα! Ωστόσο, θέλεις να χαλαρώσεις λίγο και να απαλλαγείς από όλα αυτά που σε βαραίνουν και δε σε αφήνουν ελεύθερο! Θα υπάρξουν στιγμές που αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ακούσεις το ένστικτό σου, αλλά και να απολαύσεις μερικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα το ΣουΚου, προκειμένου να αποσυμπιεστείς και να μειώσεις την έντασή σου! Άσε που θα σου έρθουν και καλές ιδέες για διάφορα πρότζεκτ που έχεις κατά νου…!

Ταύρος
Ταύρε αυτή η βδομάδα ξεκινά κάπως ζόρικα, με σένα να προσπαθείς να θέσεις κάποια όρια, να καταπιεστείς εσύ ο ίδιος, πράγμα δύσκολο όμως, να το ξέρεις! Ωστόσο, θα το παλέψεις μπας και σου βγει… Θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσεις να κάνεις πράγματα και θα νιώσεις πως δεν έχεις και τόση δύναμη για να το καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Μπορεί όμως να το δεις και πολύ θαρραλέος και να πάρεις ρίσκα έτσι στα ξεκούδουνα, που θα σε αγχώσουν και θα σου φέρουν ένα μικρό πανικό… Μέχρι και την Τετάρτη το πράγμα θα πάει στριμωχτά, καθώς δε θα μπορείς να κινείσαι με την ελευθερία που πίστευες! Είναι κι ένα μπλοκάρισμα συναισθηματικό που θα σου δημιουργήσει μια περίεργη κατάσταση εσωτερικά… Θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείς από άτομα του κύκλου σου είναι πολύ πιθανό! Ή να την πατήσεις και να εμπιστευτείς άτομα που γνώρισες πρόσφατα… Το καλό είναι πως δραστηριοποιείσαι στο κομμάτι των συνεργασιών σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τον ανταγωνισμό των άλλων… Κάτι που δε σου αρέσει…! Πρόσεξε πώς θα χειριστείς διλήμματα που θα υπάρξουν από την οικογένεια… Μάλλον κάποια πράγματα θα χρειαστεί να τα ξεκαθαρίσεις εκ νέου, μήπως και τα καταλάβουν καλύτερα! Και εκεί θα χρειαστεί να εστιάσεις περισσότερο, στην οικογένεια και στο σπίτι, καθώς θα προκύψουν δυσκολίες και εντάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια, άλυτα ζητήματα…

Δίδυμοι
Στην αρχή της εβδομάδας, Δίδυμε, αυτό που θέλεις περισσότερο είναι η ησυχία σου, χώρο και χρόνο για να μπορέσεις να βρεις ισορροπίες και να γεμίσεις κατά κάποιο τρόπο μπαταρίες! Κάτι που δε θα είναι και τόσο εφικτό, αφού θα υπάρξουν υποχρεώσεις στη δουλειά που θα απαιτήσουν την προσοχή σου αλλά και την ενεργή συμμετοχή σου! Το καλό είναι πως θα βρεις εύκολα το πού θα ξεσπάσεις την έντασή σου αλλά και το ότι θα προσαρμοστείς εύκολα! Μέσα στην όλη φάση, μπορεί να πάρεις αποφάσεις για επαγγελματικά ραντεβού ή να κλείσεις πολλές δουλειές στην ίδια ώρα, χωρίς να ελέγξεις ατζέντα… Κακό και πάνω στη βιασύνη σου δε θα το πάρεις πρέφα… Επειδή όμως σε ενδιαφέρει και η επαγγελματική σου εξέλιξη, κοίτα να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα και να μην μπεις σε διαδικασία να ασχοληθείς με παρασκηνιακές συζητήσεις που είτε σε αφορούν είτε θα σε παρασύρουν σε άσχημες συμπεριφορές προς άλλους συναδέλφους! Πέμπτη όλο αυτό παίρνει μια πιο ήπια τάση και εσύ είσαι σε θέση να δεις λίγο πιο εμπεριστατωμένα το οικονομικό σου! Νέες επαφές για συνεργασίες! Λιγότερη ξεκούραση, αλλά για καλό! Άκου το ένστικτό σου και μην απορρίπτεις ό,τι δε μπορείς να καταλάβεις! Τέλος, προσπάθησε να ξεκουραστείς το ΣουΚου και μην αγνοείς το σώμα σου που σου λέει «ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ»! Και το κυριότερο, ό,τι προκύψει σε συναισθηματικό επίπεδο, λύστο αν είσαι σε σχέση ή δώστου χώρο να εξελιχθεί με ηρεμία αν είσαι μόνος!

Καρκίνος
Παρέες και φίλοι δίνουν ένα θετικό πρόσημο στη βδομάδα σου, Καρκίνε! Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεσαι σε πρώτο επίπεδο εσύ! Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που να σε κάνουν να βάλεις εσύ κάποια όρια, όμως είναι ένα κομμάτι που θα πάει τη μεταξύ σας σχέση παρακάτω! Θα την εξελίξει! Ίσως να έχεις την ανάγκη να περιχαρακώσεις καλύτερα τον προσωπικό σου χώρο, να μην αφήνεις ανθρώπους που σε πληγώνουν με τις απόψεις τους να έχουν άποψη για τον τρόπο που εσύ σκέφτεσαι και παίρνεις αποφάσεις! Μέσα σε αυτή την ένταση, ο τρόπος που θα εκφραστείς μπορεί να είναι αρκετά υπερβολικός, άμεσος και επιθετικός! Ή τουλάχιστον αυτό θα σου πουν όσοι έρθουν αντιμέτωποι μαζί σου! Η αλήθεια είναι πως βγάζεις μια σκληρότητα στην επικοινωνία σου χωρίς να το καταλαβαίνεις… Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς, καθώς όσο θα εξηγείς τους λόγους αυτής σου της σκληρότητας στους άλλους, είναι πιθανό να πεις ψεματάκια… Αντ’ αυτού, πάρε το χρόνο σου και ηρέμησε, χωρίς να μπαίνεις σε περιττές διαδικασίες, όπως να είναι να αιτιολογήσεις-καλύψεις παράλογες συμπεριφορές με ψέματα… Κι επειδή θα τις βρεις τις ισορροπίες σου, θα δεις πως θα ξεκολλήσει και το μυαλό σου και θα μπορέσεις να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα από το να μπλέκεις σε ίντριγκες – που μεταξύ μας, το λατρεύεις! Τέλος, λύσε τις όποιες διαφορές, είτε με το αμόρε είτε με συναδέλφους, με ηρεμία και ξεκάθαρες κουβέντες! Μην κρατάς μουτράκια και κακίες, γιατί δε θα ασχοληθούν και πολύ με τις παιδιάστικες συμπεριφορές σου… Και δικαίως!

Λέων
Κάποια θέματα στη δουλειά σου θα σε κάνουν να καθυστερήσεις και δε θα μπορέσεις να δουλέψεις εντατικά και όπως θέλεις πάνω στους στόχους σου, Λέοντα! Θέματα της τελευταίας στιγμής θα απαιτήσουν την προσοχή σου! Ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσεις αυτά που θέλεις να καταφέρεις… Να δεις λίγο πιο μπροστά και να σκεφτείς σε βάθος χρόνου… Και όχι με βάση το τι θα σε κάνει να φανείς πιο ικανός! Προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτή τη διορατικότητα που έχεις στις αρχές τις εβδομάδας και άκου το ένστικτό σου, καθώς θα σου πει-θα σε προειδοποιήσει για διάφορα που εσύ δεν έχει πάρει πρέφα! Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ! Θα υπάρξουν κάποια πράγματα στο σπίτι που θα απαιτήσουν την προσοχή σου! θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον περάσεις με την οικογένεια! Να διορθώσεις και να λύσεις  κάποιες παρεξηγήσεις! Απλά επειδή κι εσύ είσαι στα κόκκινα, δεν είναι δύσκολο να χάσεις τον έλεγχο… Πάμε πάλι στο επαγγελματικό, στο οποίο να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα! Οικονομικά θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε συμφωνίες που από την αρχή δε σου γεμίζουν το μάτι… Θα υπάρξουν στιγμές που θα σε νευριάσει το γεγονός ότι θα χρειαστεί να μοιράσεις εξίσου το χρόνο σου ανάμεσα σε σπίτι και δουλειά. Και με την όλη κούραση που έχεις μαζέψει, δεν είναι και σίγουρο ότι θα μπορέσεις να παραμείνεις ψύχραιμος… Θα τα βρεις όμως τα πατήματά σου και θα το στρώσεις, έστω και την τελευταία στιγμή! Απλά κράτα χαμηλούς τόνους και πες αυτά που σε ενοχλούν εκείνη τη στιγμή! Η βδομάδα αυτή έχει ένταση διάσπαρτη που πρέπει να εκτονώνεται τη στιγμή που δημιουργείται, και όχι να λιμνάζει!

Παρθένος
Αντιλαμβάνεσαι αυτή τη βδομάδα, Παρθένε, πως κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα δεις λίγο πιο χαλαρά και να μην πιέζεις καταστάσεις, ως συνήθως! Η φάση είναι αρκετά πιεστική από μόνη της, επομένως και η δική σου πίεση κακό σε εσένα τον ίδιο θα κάνει! Κάπως έτσι θα το λειτουργήσεις και στη δουλειά σου, καθώς θα δεις πως διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν, θα απαιτήσουν οργανωμένη αντιμετώπιση! Αυτό βέβαια, θα εγείρει και δικές σου απαιτήσεις από συναδέλφους! Κάτι που θα φέρει εντάσεις αν δε το μαζέψεις έγκαιρα… Γενικά, στις αρχές της εβδομάδας ούτε εσύ δεν ξέρεις τι σε βρίσκει! Υπάρχει μια βιασύνη, μια ένταση στην επικοινωνία και μια ωμότητα σε αυτά που λες και δεν θα αργήσεις να αντιληφθείς την απόσταση που θα κρατήσουν οι άλλοι από εσένα! Θα το μαζέψεις όμως και θα εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες για να βελτιώσεις την κατάσταση και να μπορέσεις να συνεργαστείς ή να διορθώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου! Εκεί θα χρειαστεί να δώσεις λίγο περισσότερο την προσοχή σου άλλωστε, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κάτι συμβαίνει, αλλά δε μπορείς να πεις με σιγουριά τι είναι αυτό! Μέσα από συζητήσεις με φίλους όμως, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα στο κεφάλι σου και θα πεις αυτά που θέλεις με έναν αρκετά πιο ήπιο τρόπο! Όταν θα θελήσεις όμως να διεκδικήσεις το χρόνο και το χώρο σου, προσπάθησε να μην το κάνεις επιθετικά… Που έτσι θα το κάνεις, αλλά δοκίμασε να το πεις, χωρίς να το δείξεις ρε παιδί μου!

Ζυγός
Αυτή τη βδομάδα θέλεις να κοιτάξεις κατάματα κάποια πράγματα που λειτουργούν ως εμπόδια για σένα, Ζυγέ! Φόβοι και κάποια σκοτεινά σημεία της προσωπικότητάς σου έρχονται πιο εύκολα στην επιφάνεια, χωρίς εσύ να μπορείς να τα μαζέψεις… Και κάπως έτσι, δημιουργούνται θέματα από δικές σου συμπεριφορές! Λειτουργείς σα να μην τρέχει τίποτα, ενώ προσπαθείς παράλληλα να μαζέψεις διάφορα! Πέρα από αυτό όμως, σε πιάνουν ανασφάλειες που σχετίζονται με το αν αρέσεις στους άλλους και αρχίζεις να δοκιμάζεις διάφορες τεχνικές για να δεις αν είσαι αρεστός… Χειριστικά και συναισθηματικά κόλπα, που να το ξέρεις, γίνονται εύκολα αντιληπτά! Κι εκεί που θα θελήσεις να το πάρεις πιο χαλαρά και να δεις πιο θετικά κάποια πράγματα, θέματα από τη δουλειά και παρατηρήσεις από τους ανωτέρους σου μπορεί να σου ρίξουν και πάλι το ηθικό! Όμως θα οργανωθείς γρήγορα κι θα προλάβεις να το διορθώσεις πριν πάρει έκταση! Γιατί είναι και το επαγγελματικό που σε καίει, και δε θέλεις να πάει κάτι στραβά στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα! Καλά νέα για το οικονομικό αυτή τη βδομάδα, καθώς μέσα από κινήσεις που κάνεις θα δεις ένα μικρό πακετάκι να έρχεται ή μια καινούργια μικροδουλειά να καθιερώνεται, τύπου σαν εξτραδάκι! Ξαφνικές φρίκες, ως συνήθως είναι στο πρόγραμμά σου! Τέλος, αυτά που σου λένε οι ανώτεροι είναι συμβουλές και όχι κριτική! Μην προσπαθήσεις να πας κόντρα, γιατί θα ανοίξεις μέτωπο εκεί που δεν υπάρχει!

Σκορπιός
Κάποιες σκέψεις που κάνεις για το τι μπορεί να συμβαίνει στη σχέση σου, σηματοδοτούν την αρχή της εβδομάδας σου, Σκορπιέ! Μπορεί να έχει να κάνει και με το κομμάτι των συνεργασιών σου! Κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις και το καταλαβαίνεις κι εσύ! Ωστόσο, η ανάγκη σου αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις που δε θα έχουν και τόσο καλό αποτέλεσμα… Ρίσκα που θα πάρεις απερίσκεπτα θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα επικοινωνιακά που θα φτάσει τα πράγματα στα άκρα… Δώσε λίγο χρόνο στα πράγματα και δείξε τη γνωστή σου υπομονή! Ακόμα και τώρα που δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάποιες καταστάσεις, θα δεις πως με το που χαλαρώσεις λίγο, όλα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους κι εσύ δε θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα σε γεμίσουν με άγχος! Η ανάγκη σου για να βάλεις το προσωπικό σου στοιχείο στη δουλειά ή να καταλάβουν ανώτεροι πως έκανες κάτι καλά, θα συζητηθεί και θα το πάρεις πρέφα! Ένα παρασκήνιο φτάνει στις κεραίες σου και δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στο να το ξεμπροστιάσεις! Η παρόρμηση που σου είπα και πιο πάνω; Ε, αυτό! Δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά όμως, γιατί, θα λυθεί σχεδόν από μόνο του. Κάποια πλάνα για ένα ταξιδάκι θα βρουν πρόσφορο έδαφος προς τα τέλη της εβδομάδας. Όλα φαίνεται πως οργανώνονται πολύ πιο εύκολα εκείνες τις μέρες κι εσύ παίρνεις τα πάνω σου! Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα συζητήσεις τις ιδέες σου, καθώς πιθανές διαφωνίες με ανωτέρους μπορεί να φέρει ρήξεις ή και παιχνίδια ελέγχου… Και δε θα έχεις εσύ το πάνω χέρι!

Τοξότης
Ζητήματα στη δουλειά θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα δοκιμάζοντας την υπομονή σου, Τοξότη! Ή τουλάχιστον όση από αυτή απέμεινε… Η αλήθεια είναι πως κι εσύ είσαι στο ψάξιμο, στο τι μπορείς να κάνεις και τι χρειάζεται να γίνει άμεσα, προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου σε κάποιο σημείο! Το γεγονός όμως ότι πρέπει να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις σε ζορίζει πολύ ψυχολογικά και σε αγχώνει σε σημαντικό βαθμό… Σε σημείο που φτάνεις πολύ κοντά στο να τα παρατήσεις όλα και να χαθείς για λίγο από όλους και από όλα… Παρορμητικές κινήσεις, ειδικά σε θέματα σχέσης και συνεργασίας, θα κάνουν χειρότερη την κατάσταση… Και το μετά θα είναι πολύ εύθραυστο… Δεν είσαι όμως και σε θέση να κάνεις ήρεμες συζητήσεις! Μόλις όμως ηρεμήσεις κάπως, εκεί κατά την Πέμπτη, θα θελήσεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου, θα στα σκάσει και μπορεί να αρχίσεις να μιλάς! Αν το καταφέρεις και τα πεις με ήπιο τρόπο, να το κάνεις! Αν όμως δεις πως δε σου βγαίνει το πολιτισμένο – που δε θα σου βγει, κακά τα ψέματα – άστο να πάει! Ρίξτο στη δουλειά να ξεσπάσεις! Κάποια πράγματα θα μπουν πιο εύκολα σε σειρά στο σπίτι. Όπως επίσης θα μπορέσεις να ρυθμίσεις και θέματα με την οικογένεια. Κάτι που σε αγχώνει κι ας μην το παραδέχεσαι ανοιχτά! Σου μαυρίζει όμως την αύρα σου! Σταδιακά η ψυχολογία σου φτιάχνει! Μην υπερεκτιμήσεις όμως τις δυνατότητές σου. Κράτα χαμηλά την μπάλα και κάνει προσεκτικά βήματα σε όλους τους τομείς!

Αιγόκερως
Μια ελευθερία κινήσεων τη ζητάει το μέσα σου, Αιγόκερε! Η εβδομάδα ξεκινά με σένα να ψάχνεις να βρεις κάτι νέο να ασχοληθείς. Κάτι που θα σου πυροδοτήσει τη δημιουργική διαδικασία και θα σε βγάλει από μια ρουτίνα που ναι μεν ακολουθείς πιστά, αλλά νιώθεις πως πλέον σε κουράζει! Τουλάχιστον αν δεν υπάρχει εναλλαγή…! Η δουλειά σου θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και θα πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, προκειμένου να χωρέσεις κι άλλα πράγματα! Γιατί ένα μόνο του δεν είναι ποτέ αρκετό για σένα… Δώσε προσοχή σε συνεργασίες με φίλους! Το να λειτουργήσεις απερίσκεπτα δεν είναι μέσα στις εργοστασιακές σου προδιαγραφές… Γιατί να το κάνεις τώρα; Και το ρίσκο που θα πάρεις θα είναι μεγάλο, καθώς δε θα εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα, ούτε θα έχεις έτοιμο ένα plan B, ως συνήθως… Δώσε βάση σε ό,τι πέφτει στην αντίληψή σου και μην αγνοείς πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου! Ένα παρασκήνιο που ίσως υποπτεύεσαι καιρό παίζει να επιβεβαιωθεί και έτσι θα ξεθολώσει και για σένα το τοπίο! Γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά είναι μέσα στο πλαίσιο της εβδομάδας! Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στους στόχους που θέτεις, αλλά και στον τρόπο που τους δουλεύεις και τους κυνηγάς! Βγάζεις ανταγωνισμό και μια επιθετικότητα στην επικοινωνία σου, χωρίς όμως να το θέλεις! Επίσης, έλεγξε εκ νέου τη θέση σου και μην προκαλέσεις άτομα που μπορεί να σου κάνουν ζημιά! Μη δοκιμάζεις την εξουσία των άλλων… Ειδικά αν δεν έχεις πλάτες!

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινά με σένα, Υδροχόε, να τακτοποιείς ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου! Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια μπορεί να μη σου είναι και τόσο ευχάριστες! Πρέπει να γίνουν όμως, και αυτό το καταλαβαίνεις κι εσύ, καθώς σου ξεκαθαρίζουν το τοπίο και μπορείς να καταλάβεις μέχρι πού σε παίρνει! Άσχετα που εσύ το παίζεις τρελίτσα… Εκεί όμως, θα μπορέσεις να ξεσπάσεις με το να το ρίξεις έξω, να βγεις και να διασκεδάσεις! Και να φλερτάρεις φυσικά! Καλό θα ήταν να είσαι αρκετά προσεκτικός με τις πρωτοβουλίες που θα σκεφτείς να πάρεις στη δουλειά σου, και κυρίως χωρίς την έγκριση ανωτέρων σου… Ναι, στη δίνει αυτό, αλλά θα σου κοστίσει… Και δε θα το καταλάβεις από πού θα σου έρθει, για να μπορέσεις να προετοιμαστείς! Επίσης, κάνε ένα καλό πλάνο για το οικονομικό σου και μην ανοίξεις δουλειές που δε θα μπορέσεις να υποστηρίξεις παρακάτω… Προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή σε κουβέντες που θα κάνεις. Κάποιος μπορεί να σου ρίξει το δόλωμα, κι εσύ να το τσιμπήσεις έτσι σίγουρος που είσαι για τον εαυτό σου! Φτιάξε προσεκτικά το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις σωστά ιδέες και δυνατότητες που θα υπάρξουν προς τα τέλη της εβδομάδας! Όλα φαίνεται να ρεγουλάρονται πιο εύκολα, αφού κι εσύ θα βρεις τρόπο να διοχετεύσεις πιο δημιουργικά και συνειδητοποιημένα την έντασή σου! Τέλος, μην τεστάρεις τα όρια των άλλων… Ειδικά όσων δε σε προκαλούν!

Ιχθύες
Η εβδομάδα σου, Ιχθύ, ξεκινά με διάφορες επικοινωνίες! Επικοινωνίες που θέλεις και τις παρακινείς εσύ – μεταξύ μας τώρα, παραδέξου το – αλλά κι επικοινωνίες που μπορεί να σε ταράξουν και να σε κάνουν να αλλάξεις τα πλάνα σου την τελευταία στιγμή… Μικρά ζητήματα με την οικογένεια μπορεί να σε συγχύσουν και να σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα πολύ πιο καθαρά… Πράγματα που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως μερικές καταστάσεις δεν είναι όπως πίστευες… Και η διαφορά που θα δεις δεν είναι κάτι που θα σου αρέσει… Ίσως βγεις για λίγο από τη φούσκα σου και έρθεις πιο κοντά σε μας… Αυτή η απότομη δόση ωριμότητας όμως, θα σου δώσει και μια οργανωτική διάθεση για να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά πιο εύκολα – κι εμένα με παραξενεύει, αλλά θα το κάνεις – και θα δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεφύγει μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία! Έτσι θα μπορέσεις να διαχειριστείς πολύ πιο εύκολα και μικροεντάσεις στη δουλειά, που ναι μεν θα σε κάνουν έξαλλο, αλλά δε θα κρατήσει και πολύ αυτό! Ίσα - ίσα να σε ταράξει ρε παιδί μου! Προσπάθησε να μη δοκιμάσεις ανθρώπους με εξουσία, γιατί δε θα πάει καλά αυτό… Δοκίμασε να οργανώσεις κάτι για το ΣουΚου! Αλλά αφού τακτοποιήσεις τα της δουλειάς σου ε!

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ