Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2023

Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα είσαι αποφασισμένος να κάνεις τη μία κουταμάρα πίσω από την άλλη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2023

Κριός
Κριέ, προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να είσαι πιο λογικός από την προηγούμενη. Μέχρι την Τετάρτη έχεις ένα περίεργο άγχος ότι κάτι δεν θα πάει καλά - έχει μια περίεργη όψη που σου δημιουργεί κάποιες ψευδαισθήσεις αλλά και αμφιβολίες. Αγαθά κόποις κτώνται. Από την Τετάρτη και μετά πρέπει να προσπαθήσεις και σου εγγυώμαι πως θα κατακτήσεις ό,τι ακριβώς θέλεις, έρχεται και μια δυνατή επαγγελματική πρόταση ή συνέχεια μιας ήδη υπάρχουσας. Θεωρητικά στο γκομενικό είσαι ευνοημένος, οι όψεις είναι μαζί σου! Τώρα αν εσύ έχεις κάποια ανασφάλεια ή είσαι γενικώς στραβόξυλο, το αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Αν είσαι σε ένα στάδιο που γνωρίζεις ακόμα κάποιον, μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Στα οικονομικά μην πω καλύτερα πώς τα έχεις κάνει! Προσπάθησε να είσαι εγκρατής στο τι δίνεις κυρίως για ανάγκες τρίτων. Overall είναι μια εβδομάδα ψιλοαδιάφορη.

Ταύρος
Ταύρε, ξεκινάς την εβδομάδα σου κάνοντας εικόνα την σχέση τον τέλειο σύντροφο και τη συναισθηματική φάση. Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει λέει η μαμά μου. Και ποτέ δεν έχει άδικο! Παρ’ όλα αυτά μια ανανέωση δεν θα ήταν κακό να την κάνεις ειδικά όσο έχουμε ακόμα την Αφροδίτη στον Λέοντα και θα σου πρότεινα να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου ή να προσθέσεις σημαντικό στην γκαρνταρόμπα σου. Προσπάθησε στο γκομενικό κομμάτι να μην είσαι καχύποπτος και να μην βγάζει σενάρια από το κεφάλι σου γιατί σου προκαλεί άγχος το οποίο διοχετεύεται και στη σχέση αλλά και στη δουλειά σου. Έχεις λίγο βαριά διάθεση αλλά δεν πειράζει γιατί προς το τέλος αλλάζει… Στο οικονομικό κομμάτι έχεις λίγο μπουκώσει από τα έξοδα και θα σε διευκόλυνε να είχες κάτι έξτρα σε εισόδημα το οποίο, αν απευθυνθείς στα σωστά άτομα, θα το έχεις. Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα σου θα είναι πάρα πολύ καλή.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, δεν θα έλεγε κανείς πως είσαι από τους ευνοημένους αυτή την εβδομάδα! Καθώς οι όψεις δεν είναι με το μέρος σου, προσπαθείς να βγάλεις άκρη με συγκυρίες του παρελθόντος, καταβάλλεις πάρα πολλή προσπάθεια για μεγάλα πράγματα ενώ δεν έχεις κλείσει ακόμα τα μικρά. Παρ’ όλα αυτά η εβδομάδα υπόσχεται πολλές επικοινωνίες και ίσως μία ευχάριστη μετακίνηση. Είσαι σε μία φάση στα ερωτικά που δεν θες και πολλά πολλά οπότε κάνεις τα στραβά μάτια σε πολλές καταστάσεις αν και γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι βλακεία και το μόνο που καταφέρνεις είναι να διογκώνεις τις καταστάσεις. Στο επαγγελματικό κομμάτι θεωρώ πως προς το τέλος εβδομάδας θα έχεις ένα ευχάριστο νέο. Στο οικονομικό καταφέρνεις και δεν επιβαρύνεις το κομπόδεμά σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να κάνεις υπερβολές. Μάζευε και ας είν’ και ρώγες.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα είσαι αποφασισμένος να κάνεις τη μία κουταμάρα πίσω από την άλλη, παρεξηγείς τα πάντα και τους πάντες! Δεν βγάζεις νόημα από τα λεγόμενα του περίγυρού σου κι αυτό σε συγχύζει πάρα πολύ. Βέβαια από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις τις οποίες καλό θα είναι να τις σκεφτείς λίγο καλύτερα - ίσως θα έχει να κάνει με άτομα από το περιβάλλον σου. Θα υπάρξουν πολλές οικονομικές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είσαι πιο χαλαρός, και στα γκομενικά υπάρχει μια ανάκαμψη ή της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή κάτι που γυροφέρνει σε αυτό το διάστημα. Στα επαγγελματικά πρόσεξε μην τσακωθείς με συναδέλφους γιατί το έχεις παρακάνει το τελευταίο διάστημα. Σε γενικές γραμμές εσένα η εβδομάδα σου θα είναι άστατη, με καλό πρόσημο όμως.

Λέων
Πω, πω, τα νεύρα σου! Είναι μήπως από την ανασφάλεια που νιώθεις; Είναι ίσως από τα κόμπλεξ που σε έχουν πιάσει δίχως λόγο; Και λέω δίχως λόγο, γιατί είσαι τέλειος και το ξέρουμε. Είσαι σε ένα mood  που νιώθεις πως δεν σε καλύπτει κανείς και τίποτα, σαν να έχεις βαρεθεί τη ζωή σου, ρε παιδί μου. Προς το τέλος της εβδομάδας έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση - να ‘ναι καλά η Σελήνη στον Τοξότη. Το ενδιαφέρον όμως μέσα στην εβδομάδα σου είναι το γκομενικό το οποίο είναι εξαιρετικό και πάει τρομερά. Έχεις πολλή εύνοια, προσπάθησε να μην καβαλήσεις όμως το καλάμι. Επίσης αν κάτι δεν σε ενδιαφέρει, μην το τραβάς παραπάνω γιατί δίνεις λάθος εντυπώσεις. Ιδανική εβδομάδα για τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά. Θα γίνει κάτι πάρα πολύ καλό στον επαγγελματικό τομέα που το περιμένεις πολύ καιρό.

Παρθένος
Έχεις έντονο ένστικτο, αν και ίσως λανθασμένο καθώς είσαι καχύποπτος με συνεργασίες και με εργασιακά ζητήματα το οποίο δεν σε βοηθάει να είσαι ήρεμος. Προς το τέλος της εβδομάδας σού έρχονται πολλές ευκαιρίες οι οποίες είναι σαν να λέμε δώρο Θεού, αυτό ακριβώς που ζητούσες. Στα γκομενικά είσαι σε μια φάση βαράτε βιολιτζήδες! Πάλι διαλέγεις το λάθος άτομο και πάλι βλέπεις ό,τι θέλεις να δεις! Αν είσαι σε μια φάση που παίζει το μάτι σου, σε πληροφορώ ότι αν κάνεις βλακεία, θα μαθευτεί, πάντα μαθεύεται! Αυτό είναι συμβουλή εκτός αστρολογίας. Στα θέματα επικοινωνίας, δουλειάς και οικονομικά βλέπεις μια εμφανέστατη βελτίωση και βγάζεις και συνεννόηση. Κατά κύριο λόγο θα είναι μια εβδομάδα λίγο ό,τι να ‘ναι!

Ζυγός
Αγαπημένο μου ζώδιο, ξεκινάει μια εβδομάδα λίγο περίεργη! Από τη μία θέλεις να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου από την άλλη διστάζεις και βαριέσαι. Προσπάθησε να μην εξάπτεσαι με το παραμικρό και κατάλαβε πως όταν μια κατάσταση έχει συνεχώς το ίδιο αποτέλεσμα πρέπει ή να λήξεις την κατάσταση ή να αλλάξεις τρόπο διαχείρισής της. Εσύ που είσαι αδέσμευτος προσπάθησε να κάνεις περισσότερες εξόδους γιατί έχεις μια κάποια εύνοια στο ερωτικό κομμάτι. Εσύ που είσαι σε σχέση νιώθεις πιο κοντά στο ταίρι σου από πότε. Τώρα στα θέματα δουλειάς είσαι λίγο αγχωμένος και κάνεις βλακείες. Στα οικονομικά, επειδή ακριβώς έχεις άγχος, τα πας λίγο καλύτερα γιατί προσπαθείς να εξοφλήσεις άτομα τα οποία τους χρωστάς.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σου ξεκινάει λίγο μουντά, έως και μελαγχολικά θα μπορούσε κάποιος να πει, γιατί θα έχεις κάποια αιφνίδια γεγονότα τα οποία δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια ή καλή διάθεση. Βέβαια μέσα σε όλη την κατάσταση ίσως προκύψει μια πληροφορία την οποία θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Τώρα στα οικονομικά είσαι σε πολύ καλύτερη φάση σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις σε παραπανίσια ταξίδια, ρούχα, αρώματα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Στα ερωτικά σου είσαι πολύ ευέξαπτος και δεν καταφέρνεις να κάνεις μια αρμονική συζήτηση όπως θα έπρεπε. Από την Πέμπτη και μετά μια επαγγελματική πρόταση σε λυτρώνει.

Τοξότης
Η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σ’ εσένα καθώς οι όψεις είναι πολύ καλύτερες από ό,τι στους υπόλοιπους. Σου το χρώσταγε η αστρολογία αυτό καθώς τα πράγματα δεν πηγαίνανε ιδανικά το τελευταίο διάστημα για εσένα, θέλεις κάτι αλλά δεν ξέρεις τι είναι. Πράγματα τα οποία σε αφορούν καλό είναι να τα σκέφτεσαι και να τα βάζεις σε εφαρμογή μόνος σου αυτή την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να πάρεις τη γνώμη κανενός. Ερωτικά τα πας πολύ καλύτερα αυτό το διάστημα αλλά πρέπει και εσύ λίγο να κουνηθείς. Κυριολεκτικά βγες από το σπίτι σου και πήγαινε σε άλλα μέρη που δεν έχεις ξαναπάει. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου ουσιαστικά χωρίς ειρωνείες και περιττά σχόλια. Στα επαγγελματικά μια επαγγελματική πρόταση που περίμενες για πολύ καιρό έρχεται να σου δώσει επιτέλους μια απάντηση. Σε ό,τι συζήτηση κάνεις προσπάθησε να απαντήσεις μετά την Πέμπτη.

Αιγόκερως
Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις, κυρίως θετικές, για εσένα αυτή την εβδομάδα. Αμήν και πότε θα πω εγώ! Αποφεύγεις την πολλή κούραση και ίσως βρεις την ευκαιρία να ψιλολουφάρεις. Είναι εβδομάδα που βάζεις σε τάξη ζητήματα τα οποία σε απασχολούν καιρό και μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με έναν παλιό σου σύντροφο είτε να λήξεις έναν καυγά ο οποίος δεν κατέληγε πουθενά με κάποιο άτομο στη δουλειά. Τα ερωτικά αυτή την εβδομάδα είναι σαν το μετρό στη Θεσσαλονίκη - ακόμα δεν υπάρχουν! Εσύ που είσαι σε σχέση θυμώνεις με το παραμικρό και τσιτώνεις χωρίς λόγο – ενημέρωσε το ταίρι σου ώστε να μην σου δίνει σημασία όταν το κάνεις αυτό. Στα επαγγελματικά είσαι πολύ καλύτερα εφόσον έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μην κάνεις έξοδα εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα έχει και κρύο έχει και ζέστη και βροχές, έχει και χιόνι και καύσωνα, άλλα αντ’ άλλα σαν να λέμε! Σίγουρα στο κομμάτι των σχέσεων είσαι πιο κατασταλαγμένος και πιο ευγενικός και πιο προσιτός. Προσπάθησε να υπερασπιστείς και να έχεις αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνεις, είτε αυτό είναι επαγγελματικό είτε γκομενικό είτε συμπεριφορά. Στα γκομενικά έχεις αναλαμπές από έναν παλιό έρωτα ο οποίος μόνο τοξικότητα σου έφερνε! Εσύ που είσαι σε σχέση έρχεστε σίγουρα πιο κοντά με το ταίρι σου και λύνετε κάποιες παρελθοντικές διαφορές σας. Στα οικονομικά λύνεις και δένεις καθώς έχεις εύνοια και τα τακτοποιείς όλα όπως πρέπει. Στο επαγγελματικό επικρατεί ανασφάλεια εφόσον δεν έχεις πάρει κάποια ενημέρωση για το άμεσο μέλλον για κάτι ενδο-επαγγελματικό.

Ιχθύες
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Σε έχει επηρεάσει μια συγκεκριμένη όψη και έχεις δεύτερες σκέψεις για πράγματα που είχες δεδομένα. Σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις άνεση και ασφάλεια και αυτό γιατί κάποια πράγματα στον περίγυρό σου δεν τα βλέπεις καλά ή δεν σου κολλάνε. Στα οικονομικά είσαι πολύ επιρρεπής σε χαζά έξοδα και σε χαζές επενδύσεις αλλά θα σου πρότεινα να τις τρενάρεις τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα. Στα αισθηματικά σου μπερδεύεις λίγο τα φιλικά με τα γκομενικά εσύ που είσαι ελεύθερος γιατί δεν έχεις τι να κάνεις. Εσύ που είσαι σε σχέση επειδή νιώθεις ανασφάλεια δείχνεις ένα πιο γλυκό και προσιτό πρόσωπο το οποίο μπορώ να πω ότι σου πηγαίνει και ο σύντροφός σου σίγουρα θα θέλει να το βλέπει πιο συχνά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ