Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για τη ζωή σου, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023

Κριός
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου τόπικ, τους φίλους σου! Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις οι οποίες θα σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. Πράγματα θα μαθευτούν τα οποία ενδεχομένως να μη σου πολυαρέσουν. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ αυτή την εβδομάδα είναι να προσέξεις την παρορμητική σου συμπεριφορά, δεν έχεις πάντα δίκιο και πολλά από αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια σχετίζονται και με δικά σου λάθη, λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου έχεις χαλάσει αρκετά για τους άλλους και αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος. Εκτός αν έχεις φυτέψει κάποιο δέντρο το οποίο βγάζει λεφτά. Στα ερωτικά σου πέραν από κάποιους πρώην που γυρνάνε και σε ενοχλούν θα επικρατεί μια αξιοσημείωτη ηρεμία. Προσπάθησε να σιγουρεύεις αυτά που θα ακούσεις αυτή την εβδομάδα, γιατί έχει μια όψη που παρερμηνεύονται πράγματα.

Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για τη ζωή σου. Προσπάθησε να είσαι προσγειωμένος και να μην έχεις αυταπάτες ούτε πολύ υψηλά στάνταρ. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν πολλές στιγμές φλερτ, προσπάθησε να μιλάς λίγο πιο ανθρώπινα σε παρακαλώ. Εσύ που είσαι σε σχέση δεν χρειάζεται να μειώνεις το ταίρι σου. Τώρα στα επαγγελματικά, Σε κυνηγάει κανείς; Γιατί βιάζεσαι; Γιατί κάνεις χαζομάρες; Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να σκεφτεί. Ωστόσο νέες γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα ευνοούνται. Και μετά τα πρώτα μισά της εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποιες πλάνες και παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και το άτομο που θα σε εκνευρίσει για να μην γίνει χαμός. Οικονομικά σκέψου το μέλλον, μη χαλάς χρήματα σε εφήμερες απολαύσεις. Γενικώς απόφυγε τις υπερβολές.

Δίδυμος
Μία πάρα πολύ έντονα κοινωνική εβδομάδα ξεκινάει για σένα. Είναι πάρα πολύ καλή εβδομάδα για να τα βρεις με κάποιο άτομο με το οποίο είχατε σπαστεί. Πολύ πιθανό να αφήσεις ξανά κάποιο άτομο από το παρελθόν -συγγενικό ή φιλικό- να ξαναμπεί στη ζωή σου. Σίγουρα η διάθεση, η οποία θα είναι αρκετά ανεβασμένη, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, αυτό φυσικά οφείλεται και στην έντονη ερωτική διάθεση που έχεις, αλλά φυσικά και από την επιβεβαίωση που παίρνεις από τους γύρω σου! Στα επαγγελματικά δεν θα έλεγα πως είσαι συγκεντρωμένος καθώς το μυαλό σου βρίσκεται τελείως αλλού, ενδεχομένως και το σώμα σου να βρίσκεται αλλού από κει που θα πρεπε. Κοπάνες μου μυρίζουν! Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν κάνεις φρόντισε να μην καθυστερείς με τις υποχρεώσεις σου γιατί ενδέχεται να εκτεθείς. Θέματα σπιτιού και διακόσμησης απασχολούν το κεφάλι σου πολύ έντονα.

Καρκίνος
Money makes the world go round. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ατάκα της εβδομάδας για εσένα. Σε απασχολούν πολύ έντονα θέματα οικονομικά … Τι μπαίνει, τι βγαίνει…που θες να «επενδύσεις», και γενικώς σκέφτεσαι το μέλλον βάσει οικονομικών. Σου εφιστώ την προσοχή σχετικά με εκδρομές, ταξίδια ή μακρινές αποστάσεις! Τσέκαρε δυο και τρεις φορές ό,τι έχει να κάνει σε οργάνωση γιατί προβλέπεται κάποια μικροαναποδιά. Στα ερωτικά τώρα… μη  μαλώνεις με το ταίρι για τα χρήματα. Αν είσαι ελεύθερος δεν έχεις σίγουρα το μυαλό σου στο γκομενιλίκι, ωστόσο μία υπόθεση του παρελθόντος έρχεται στο μυαλό σου και σου κολλάει σαν τσίχλα! Στα επαγγελματικά έχεις πολύ υψηλά στάνταρ και ίσως δεν τα καταφέρεις όπως το έχεις στο μυαλό σου ακριβώς, δεν πειράζει όμως, όλα καλά θα πάνε! Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν.

Λέων
Λιονταράκι μου… τι να πω! Λάμπεις αυτή την εβδομάδα… έχεις πολλή προσοχή πάνω σου. Και όλως περιέργως έχεις πολλή άνεση στην επικοινωνία αλλά και εύνοια! Εσύ που είσαι σε σχέση θα πάρεις στα σοβαρά τις ανάγκες του άλλου, και επιτέλους θα γίνει μία πιο ουσιαστική συζήτηση. Εσύ που είσαι ελεύθερος θα έχεις αρκετή ζήτηση και θα γίνεται συζήτηση. Και νέες προσθήκες, και παλιές όμως. Κάποια άλλα γεγονότα ίσως σε κάνουν να έχεις όχι και τόσο καλή συμπεριφορά στο γκομενάκι σου…. Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στο τι συμφωνείς, γιατί πολλές φορές πολλές προτάσεις είναι απλά φούσκες που επρόκειτο να σκάσουμε πολύ σύντομα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να είσαι αναλυτικός και ειλικρινής. Στα οικονομικά σου θες να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά δεν είναι ευνοϊκή περίοδος και λόγω ανάδρομης Αφροδίτης αλλά και λόγω πανσελήνου.

Παρθένος
Δεν θα έλεγε κανείς πως η εβδομάδα αυτή είναι η καλύτερη της ζωής σου καθώς πολλά είναι τα άγχη που έχεις το κεφάλι σου. Υπερεκτίμησες τις δυνατότητές σου και έχεις κλατάρει, είσαι οριακά! Η τάση σου να κλειστείς στο καβούκι σου είναι φανερή αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις, ε τώρα τι να σου πω, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς! Στα γκομενικά ήσουν λίγο αδέξιος το προηγούμενο διάστημα, και κάνεις πολλά παράλληλα πράγματα τα οποία ενδέχεται τώρα να αποκαλυφθούν. Πάρε λίγο απόσταση από τα γεγονότα για να είσαι ήσυχος. Εσύ που έχεις σχέση προσπάθησε να μην κριτικάρεις το ταίρι σου γιατί έχει κουραστεί να σ’ ακούει. Στα επαγγελματικά προσπάθησε να κινείσαι λογικά και να μην κάνεις υπερβολικές δηλώσεις, στις οποίες δεν μπορείς να μείνεις συνεπής. Τέλος μην τάζεις υποσχέσεις για εκδρομές, εξοχές, τις οποίες δεν μπορείς να τηρήσεις… γιατί οι φίλοι σου θα γίνουν έξαλλοι.

Ζυγός
Αγαπημένο μου ζώδιο, ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό, αλλά αυτή την εβδομάδα θα λάβεις πολλή υποστήριξη από τον κύκλο σου για πράγματα τα οποία σε αγχώνουν πολύ αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και κάποια πρόταση επαγγελματική την οποία περίμενες πολύ καιρό. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να φιλτράρεις πολύ την όποια πρόταση δεχτείς και να είσαι αρκετά σχολαστικός και όχι παρορμητικός. Στα αισθηματικά σου είσαι λίγο από συντονισμένος, και νιώθεις μία ανεξήγητη ένταση η οποία προέρχεται από άλλους λόγους, όπως και να ‘χει το ταίρι θα τα ακούσει πάλι. Εσύ που είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από την ιδέα της σχέσης και να μην υπερβάλλεις. Η νέα θέση του Ερμή είναι πιο φιλική σε σένα και σε κάνει να θέλεις να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Στα οικονομικά προκύπτουν έξοδα τα οποία σε αγχώνουν αρκετά. Γενικώς σε έχει κουράσει αυτό το καλοκαίρι. Couldn’t relate more.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα την περάσεις πιο χαλαρά από τις προηγούμενες, καθώς και έχεις πολύ ωραίες ιδέες και σίγουρα πιο χαλαρό πρόγραμμα για να υλοποιήσεις αυτές τις ιδέες! Στον αισθηματικό τομέα είσαι λίγο ευέξαπτος και νιώθεις συνεχώς αδικημένος χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Πρόσεξε μην μπλέξεις τα επαγγελματικά σου με τα γκομενικά σου, ποτέ δεν καταλήγει καλά, trust me. Αυτή την εβδομάδα η τρέλα σου για τη δουλειά θα χτυπήσει κόκκινο ανεξάρτητα από το αν θα είσαι διακοπές ή όχι κάνεις σκέψεις και πλάνο στο κεφάλι σου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιήσεις αυτό που σκέφτεσαι, απλά να έχεις ρεαλιστικά πλάνα. Έχεις το νου σου ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός αυτό το διάστημα γιατί θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να σε βοηθήσουν στο μέλλον.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, καλές επαφές και πολλή διασκέδαση. Στα επαγγελματικά η ατμόσφαιρα είναι λίγο τεταμένη κι εσύ δεν είσαι για πολλά πολλά, προσπάθησε σε συζητήσεις που γίνονται και είναι φανερά παράλογες να λες ένα «ναι». Πολλά τα λόγια επίσης αυτή την εβδομάδα που επηρεάζουν την κρίση σου και σε δουλειά και σε γκομενικά. Μην αφήσεις τα κουτσομπολιά να επηρεάσουν τη γνώμη σου για κάποιο άτομο ακόμα κι αν αυτό είναι το άτομο που είσαι ήδη σε σχέση. Γενικώς δείξε ψυχραιμία στις συναντήσεις σου. Παρόλα αυτά υπάρχει η τάση να γίνει πολύ καλή η εβδομάδα σου σε κοινωνικό επίπεδο.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το χρήμα. Ποτέ δεν είναι αρκετό! Εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου και ψάχνεις τρόπους να βγάλεις περισσότερα. Θα τα καταφέρεις άραγε; Ή πάλι θα πάθεις πανικό χωρίς κανένα λόγο; Το Σαββατοκύριακο δεν προσφέρεται για να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις σε δουλειά καθώς δεν είσαι σε τέτοιο μουντ. Αν είσαι σε σχέση υποπτεύεσαι το ταίρι σου γιατί πολύ απλά τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Αν δεν είσαι σε σχέση σε καμία περίπτωση δεν είσαι σε φάση να γνωρίζεις κάποιο άτομο. Το ένστικτο είναι ένας αλάνθαστος σύμβουλος γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ίσως παρατηρήσεις κάτι, το παραμικρό το οποίο θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις σε διάφορα θέματα, κυρίως επαγγελματικά!

Υδροχόος
Μία εβδομάδα με πολλές αντιθέσεις, από τη μία νιώθεις περιζήτητος, από την άλλη είσαι αρκετά καχύποπτος για διάφορα ζητήματα. Στα επαγγελματικά σου αν γίνει κάποια πρόταση για κάτι καινούργιο ή για αλλαγή περιβάλλοντος ή για αλλαγή πλεύσης, σκέψου το πολύ καλά και εξέτασε την πρόταση από όποια πιθανή γωνία υπάρχει. Ωστόσο κάνε αρκετές συζητήσεις γύρω από θέματα επαγγελματικών γιατί σου εγγυώνται πράγματα για το μέλλον θετικά. Στα γκομενικά σου έχεις πολύ άγχος με το ταίρι γιατί αισθάνεσαι πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, αυτό είναι τα κατάλοιπα από την προηγούμενη περίοδο, δεν είναι μία ρεαλιστική εικόνα. Αν είσαι ελεύθερος ίσως γίνει μία γνωριμία στην εβδομάδα για την οποία κράτα μικρό καλάθι. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα σε χαζομάρες τις οποίες δεν χρειάζεσαι.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την επανάστασή τους, θα πουν αυτά που θέλουν να πουν χωρίς ντροπή, θα κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να ρωτήσουν! Είναι λάθος; Εξαρτάται πάντα! Έχετε μπουκώσει από τα θέλω των άλλων και αυτή την εβδομάδα σίγουρα ξεσπάτε! Είστε κι εσείς οι ιχθύες που μαζεύετε, μαζεύετε και κάπου κάνετε μπαμ… Δεν είναι απίθανο να θέλετε να αλλάξετε τελείως δουλειά, γκόμενο -γκόμενα, σπίτι μη σου πω και πλανήτη. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό καθότι έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτή βέβαια είναι μία τάση, προτείνω να μη γίνουν σπασμωδικές κινήσεις και βαρυσήμαντες δηλώσεις γιατί ίσως κλονιστούν και διάφορες σχέσεις οι οποίες είναι άσχετες με τα θέλω σας. Δεν μπορεί ο άλλος να ξέρει τι σε ενοχλεί αν δεν του το πεις! Ούτε οι υπόλοιποι μπορούν υποθέσουν τι έχεις στο κεφάλι σου αν δεν το επικοινωνήσεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ