Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14 - 20 Αυγούστου 2023

Λέοντα, θα καταλάβεις πως κάποια κεφάλαια πρέπει να κλείσουν οριστικά επιτέλους;

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14 - 20  Αυγούστου 2023

Κριός
Η εβδομάδα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και έντονη. Ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις στο σπίτι και βιώνεις την απόλυτη ανατροπή γιατί θα χρειαστεί, ίσως να το κάνεις εκ νέου αργότερα, θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν πιο χαρούμενο και δίνουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου. Την Τετάρτη θα είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα: Κάτι νέο θα σκάσει στη ζωή σου, είτε κάτι επιχειρηματικό ή που θα κάνεις μια γνωριμία στο εντελώς ξαφνικό. Το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι γεμάτο με θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, ενώ φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και θέματα συνεργασιών σε μεγάλο βαθμό.

Ταύρος
Η νέα βδομάδα σε βρίσκει με το μυαλό να είναι γεμάτο με θέματα που έχουν τελειώσει! Δεν είναι κάτι που θα κρατήσει, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα συνεχίσει… Θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού για να μπορέσεις να ξεχαστείς και είναι πιθανό να επικεντρωθείς περισσότερο στο κομμάτι της διακόσμησης! Αυτό θα βοηθήσει περισσότερο βέβαια και την ψυχολογία σου, καθώς μικρές επιθυμητές αλλαγές είναι πάντα κάτι που σε τονώνει, κι ας μην το παραδέχεσαι! Και φυσικά υπάρχει πάντα χώρος για λίγη διασκέδαση τις μέρες αυτές! Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στα λόγια σου, καθώς υπάρχει μια ευθύτητα που δεν είναι και πολύ παραγωγική…

Δίδυμοι
Με τα οικονομικά να είναι σε φάση τακτοποίησης ακόμα, αποφασίζεις να βάλεις κάτω νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βρεις μια καλύτερη διέξοδο, Δίδυμε! Δεν είναι δύσκολο, ούτε όμως και ιδιαίτερα εύκολο… Γίνεσαι όμως δημιουργικός και κάπως το μυαλό σου ξυπνά από τη μονοτονία της ρουτίνας! Έτσι θα κάνεις και το σπίτι σου πιο χαρούμενο, καθώς έχεις μπει σε μια διαδικασία να τελειώνεις με το ξεσκαρτάρισμα για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να τον κάνεις να αποπνέει μια ηρεμία! Αισθηματικά είσαι κάπως χαλαρά, γουστάρεις το φλερτ που βγάζεις στην επικοινωνία σου και δεν είναι κακό! Οικονομικά είσαι σταθερά, αλλά όχι ευχαριστημένος!

Καρκίνος
Με τη δυνατότητα να ασχοληθείς λίγο ακόμα με τον εαυτό σου ξεκινά η εβδομάδα, Καρκίνε! Για λίγο ακόμα θα υπερασπιστείς τη θέση σου, ενώ σταδιακά θα αρχίσεις να στρέφεις την προσοχή σου περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι! Παίζει να κάνεις κάποια νέα συμφωνία ή ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια σημαντική οικονομική ανάσα! Όμως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους όρους και στα ψιλά γράμματα, καθώς τα ξαφνικά είναι κάτι που δεν μπορείς να προβλέψεις… Και κάπως έτσι θα κλείσει η βδομάδα με σένα να σκέφτεσαι επόμενες κινήσεις για άμεσα αποτελέσματα και με συζητήσεις που μπορεί να σε κάνουν να φανείς πιο αιχμηρός από ό,τι το τελευταίο διάστημα!

Λέων
Με το να βγαίνουν κάποιες φοβίες στην επιφάνεια ή να έχεις τις κλειστές σου, δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να καταπιούν τα δικά τους θέματα και να ασχοληθούν με σένα… Απλά το λέω! Και με το που τελειώσει όλο αυτό, θα πάρεις την κατάσταση στα σοβαρά και θα αναλάβεις δράση! Θα καταλάβεις πως κάποια κεφάλαια πρέπει να κλείσουν οριστικά επιτέλους; Το ελπίζω, γιατί αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως… Με τα ξαφνικά να μη λείπουν και με τις εντάσεις να σε κρατάνε σε εγρήγορση, έχε το νου σου στα οικονομικά σου και προσοχή μη στα πάρουν χωρίς να το καταλάβεις… Κάτι ξαφνικό στο ερωτικό μπορεί να σε αποσπάσει χωρίς να το καταλάβεις, αλλά χαλάλι σου! Στα επαγγελματικά θα έχεις ξαφνικά νέα!

Παρθένος
Επαφές με φίλους και κλεισίματα καταστάσεων που δημιουργούσαν θέματα μεταξύ εσού κι εκείνων, με ομαλά και θετικά όμως αποτελέσματα! Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, σε βαθύτερο επίπεδο! Ημέρες απολογισμού και ανάλυσης των καταστάσεων για να μπορέσεις να δεις πού βρίσκεσαι! Νέα ενδιαφέροντα θα βρεις μέσα στη βδομάδα και σταδιακά θα δεις με ποιο τρόπο μπορείς να τα ξεκινήσεις! Καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει! Φτάνει να το τηρήσεις! Ε και το οικονομικό δεν θα περάσει στο ντούκου… Αλλά δεν θα ασχοληθείς και τόσο αυτή τη βδομάδα, ειδικά αν το έχεις φτιαγμένο!

Ζυγός
Τρέχεις να προλάβεις τα πλάνα σου για να μπορέσεις να φύγεις με το κεφάλι σου ήσυχο και μάλλον η δουλειά γίνεται… τσαπατσούλικα! Η παρέα και το κομμάτι των διακοπών φαίνεται να σε απασχολεί σε μεγαλύτερο βαθμό! Ναι, είσαι κουρασμένος αλλά εντάξει… Με τα γκομενικά ασχολείσαι περισσότερο και προσπαθείς να δείχνεις ότι δουλεύεις πολύ, μην τρελαίνεσαι! Κι εκεί –στα γκομενικά– τα πας καλά, στο δίνω! Θα δώσεις λίγο χρόνο για να δεις πού βρίσκεσαι και πόσο έχεις προχωρήσει, πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις και αν έχεις περιθώρια βελτίωσης (που έχεις!) και προετοιμάζεσαι σταδιακά για να αναλάβεις δράση!

Σκορπιός
Οι νέες εμπειρίες που χρειάζεσαι είναι κάτι που θα δώσει την έναρξη στην εβδομάδα σου! Το σκέφτεσαι, αλλά δεν είναι και σίγουρο πως θα το επιδιώξεις… Είναι κάτι παροδικό, καθώς η δουλειά και τα πλάνα σου θα απαιτήσουν την προσοχή σου! Έχεις καινούργια δεδομένα που θέλεις να τα αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου στη δουλειά και δείξεις πως είσαι αξιόπιστος και ικανός – το ξέρουμε βέβαια, αλλά πρέπει να το δουν και στη δουλειά σου! Ο χρόνος με τους φίλους θα είναι περιορισμένος αλλά ουσιαστικός και παραγωγικός, δίνοντάς σου τροφή για σκέψη! Τροφή που θα την αξιοποιήσεις για να κάνεις έναν απολογισμό των μέχρι τώρα δεδομένων που έχεις συγκεντρώσει!

Τοξότης
Κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούν ένα άγχος μπαίνουν στην άκρη για αυτή τη βδομάδα και νιώθεις την ανάγκη να ανακτήσεις για λίγο τη χαμένη σου αισιοδοξία, Τοξότη! Κάνεις μια νέα αρχή μέσα σου και οργανώνεις μια μικρή απόδραση που θα σου γεμίσει έστω και για λίγο τις μπαταρίες! Τα επαγγελματικά σου βέβαια παραμένουν μέσα στο κεφάλι σου και προσπαθείς να τα βολέψεις όσο καλύτερα μπορείς για να φύγεις με το κεφάλι σου ήσυχο! Κι επειδή είσαι καιρό στα κόκκινα, έχε λίγο το νου σου στον τρόπο που μιλάς! Οι αιχμηρές απαντήσεις δεν θα περάσουν απαρατήρητες, να το ξέρεις! Το καλό είναι πως θα βρεθείς με φίλους και θα φύγει αυτή η μαυρίλα!

Αιγόκερως
Με το να προσπαθείς να βρεις άκρη με τους συναδέλφους θα ξεκινήσει αυτή η βδομάδα για σένα, Αιγόκερε! Ευτυχώς ξέρεις πως υπάρχουν άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς – ναι, υπάρχουν! Τα οικονομικά είναι ένα κομμάτι που θα σε απασχολήσει αρκετά, καθώς θα πρέπει να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα! Φρόντισε να το κάνεις όσο πιο σύντομα μπορείς! Θα δεις πως θα έχεις και την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στο οικονομικό σου, αρκεί να μην το παρακάνεις! Από το πουθενά θα στα σκάσουν και κάποιες φοβίες που τις έχεις καιρό τώρα στην άκρη και κάνεις πως δεν υπάρχουν! Ήρθε η ώρα και η ευκαιρία να τις δεις περισσότερο και να τις λύσεις! Γιατί όχι;

Υδροχόος
Με ένα μουντ προγραμματισμού σε βρίσκει η νέα εβδομάδα, Υδροχόε! Αλλά βλέπεις μακριά και βιάζεσαι θα σου πω εγώ… Όμως το καλό είναι, για εσένα που είσαι σε σχέση, ότι σε πιάνει μια επιθυμία να σώσεις την κατάσταση και να μαζέψεις όλες τις υπερβολές! Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα συζητήσεις πιο εκτενώς τις φοβίες και τα άγχη σου! Θα δεις σκοτεινά σημεία και θα μπορέσεις να βοηθηθείς αλλά και να βοηθήσεις! Μια νέα αρχή σα να λέμε! Εσύ που είσαι μόνος σου, είσαι σε καλοκαιρινό μουντ και παίζεις χωρίς να υπάρχει αύριο! Έτσι απλά, γιατί μπορείς! Ξαφνικές αλλαγές σε συνεργασίες και σε επαγγελματικές συνθήκες θα δεις αυτή τη βδομάδα! 

Ιχθύες
Με το να δίνεις πόνο και να εκφράζεσαι πιο δημιουργικά νιώθεις πιο άνετα αυτή τη βδομάδα, Ιχθύ! Σταδιακά αυτό θα προσπαθήσεις να το περάσεις και στη δουλειά σου! Εκεί θα έχεις μια μεγάλη διαφορά, με πιθανότερη αυτή της αλλαγής δουλειάς! Ένα νέο επαγγελματικό πλαίσιο είναι πολύ έντονο και θα προσπαθήσεις να ενταχθείς στις νέες συνθήκες με τους νέους συναδέλφους! Μπορεί όμως να σου δώσουν και ευθύνες τύπου «εκπαίδευσε τον νέο συνάδελφο» και, όπως καταλαβαίνεις, πρόκοψαν! Θα φανείς όμως πολύ πρόθυμος να βοηθήσεις και να δώσεις το καλύτερο που μπορείς! Τα οικονομικά μπορεί να δουν μια καλύτερη μέρα, αλλά και το αισθηματικό σου δεν πάει πίσω… Αρκεί να μην γκρινιάζεις και να μην κλαψουρίζεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ