Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2023

Καρκίνε, αν η εβδομάδα είχε ζώδιο πρωταγωνιστή, θα ήταν το δικό σου! Καλώς ήρθες στον κόσμο σου.

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2023

Κριός
Ξεκινάει μια εβδομάδα, ο Θεός να την κάνει, η οποία θα σου προσφέρει πάρα πολλά πράγματα, και όταν λέω πράγματα εννοώ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ! Στην αρχή της εβδομάδας θα βιώσεις την εμπειρία των καβγάδων, όχι πως δεν είσαι συνηθισμένος σε αυτό… Κάπου στα μέσα της εβδομάδας η φάση βελτιώνεται και προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές. Πάντως, μην παρασύρεσαι από μεγαλεπήβολα όνειρα που κάνεις και προτάσεις που λαμβάνεις γιατί μερικά από αυτά είναι φούσκες. Στα γκομενικά, δώσε λίγο χρόνο στις καταστάσεις είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μπακούρι. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα – ακατόρθωτο, αλλά λέμε τώρα!

Ταύρος
Τη Δευτέρα, δηλαδή σήμερα, την ξεχνάς σαν μέρα! Μιλάμε για τρομερό χάλι, με φοβερά νεύρα. Από την άλλη πλευρά, την Τρίτη όλα δείχνουν πιο φιλικά προς εσένα. Θα περάσει ο Ερμής στον Καρκίνο και θα είναι όλα πιο ευχάριστα, βέβαια μην πολυπιστεύεις ό,τι ακούς από γκομενικά γιατί ξεκινάει η περίοδος της παπάτζας… Και μια που είπαμε γκομενικά, όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ έμφαση δίνεις σε πράγματα τα οποία ίσως δεν έχουν και πολύ σημασία – κοινώς σταμάτα να το ψειρίζεις το θέμα! Οικονομικά δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια πρόταση για έξτρα εισόδημα. Στα επαγγελματικά υπάρχει μεν καλή διάθεση, αλλά δεν υπάρχει όρεξη!

Δίδυμος
Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στα πρώτα μισά της εβδομάδας, να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να μην έχεις το υφάκι του «το ’ξερα» – δεν μας νοιάζει. Μην μπλέκεσαι σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας. Και, προς Θεού, σταμάτα να παίρνεις προσωπικά οτιδήποτε θα ειπωθεί, πίστεψέ με θα ειπωθούν πολλά και αυτό πιάνει διάφορους τομείς. Αν είσαι ελεύθερος θα γίνει μία πολύ αξιόλογη γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, δώσε χρόνο και προσπάθησε να φιλτράρεις παραπάνω τις πληροφορίες που σου δίνονται. Στα οικονομικά, τα οποία ομολογουμένως πάνε κατά διαόλου, είναι πιθανή, στο τέλος εβδομάδας, μια καλή είδηση.

Καρκίνος
Αν η εβδομάδα είχε ζώδιο πρωταγωνιστή, θα ήταν το δικό σου! Καλώς ήρθες στον κόσμο σου. Η εβδομάδα θα τα έχει όλα… λίγα νευράκια, λίγο ή και πολύ φλερτ, αναποδιές, μα και ευκαιρίες. Ναι, όμως οι υπόλοιποι τι φταίμε; Προσπάθησε να κρατήσεις τη μοναδική σταγόνα λογικής που έχει απομείνει μέσα σου και μην παρερμηνεύεις συμπεριφορές. Αυτό μπορείς να το πάρεις και λίγο θετικά. Στα ερωτικά σου τώρα, ετοιμάσου για λίγο «Ακυβέρνητο καράβι η αγάπη μας». Αν είσαι σε σχέση θα γίνει λίγο χαμός, αλλά μη σκας θα τα βρείτε πολύ σύντομα, προς το Σαββατοκύριακο δηλαδή. Στα επαγγελματικά, προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν συζητήσεις για κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά στο ενδιάμεσο θα σου βγει λίγο η ψυχή – και πότε δεν σου βγαίνει; Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία ανάσα, πολύ σημαντική.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεσαι σωστή κατεύθυνση, και αυτή την κατεύθυνση θα στη δώσω εγώ! Θα πας σε ένα φαρμακείο και θα αγοράσεις πολλές βαλεριάνες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Οι καυγάδες δεν είναι στο πρόγραμμα, αλλά θα συμβούν. Όλο αυτό, μάλλον, θα έχει να κάνει με θέματα δουλειάς ή συναδέλφων. Αν φλερτάρεις με κάποιον και δεν είσαι σε σχέση, ίσως να μάθεις κάτι και να γίνει λίγο χαμός στο κεφάλι σου… Αν είσαι σε σχέση, δεν είναι απίθανο να γίνει και εκεί χαμός για κάποιον λόγο. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, πρώτα προσπαθούμε να ηρεμήσουμε και μετά βγάζουμε συμπεράσματα. Στα οικονομικά σου δεν πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα περίμενες – αλλά δεν μασάς, Λέων είσαι!

Παρθένος
Καλή εβδομάδα virgos μου! Ξεκινάμε με μια αλλόκοτη μέρα τίγκα στη θολούρα και στην πίεση. Φοβούνται όμως οι Παρθένοι; Φυσικά και φοβούνται… Πέρα από την πλάκα, η αρχή αυτής της εβδομάδας φαίνεται να είναι λιγάκι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή. Θα αντιμετωπίσεις ζητήματα τα οποία τα είχες στην άκρη ή κάτω από το χαλάκι για πολύ καιρό! Στα ερωτικά προς τα τέλη της εβδομάδας «γίνεται μια φασαρία για τα μάτια σου Μαρία». Εσύ που έχεις βρει το έτερόν σου ήμισυ προσπάθησε να ακούσεις τι έχει να σου πει – κομματάκι δύσκολο για σένα, αλλά λέμε τώρα. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως περίμενες κυρίως γιατί δεν έχεις υπολογίσει κάποια έξοδα τα οποία θα προκύψουν. Στα επαγγελματικά το Σαββατοκύριακο όλα βελτιώνονται.

Ζυγός
Αγαπημένα μου Ζυγάκια, καλή εβδομάδα με καλή ενέργεια εύχομαι! Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να κάνεις κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν τις είχες στο πρόγραμμα, και δεν έχεις χειρότερο από αυτό… Αλλαγές θα γίνουν, ευχάριστες όμως θα είναι; Σίγουρα προς το τέλος εβδομάδας θα καταλάβεις πως όλα για καλό γίνονται. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, κι εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να κλαφτείς… Είσαι πιο συναισθηματικός και τα παίρνεις όλα πιο σοβαρά από ό,τι είναι. Αυτό πιάνει και το γκομενικό κομμάτι. Από την Τετάρτη και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστο για σένα, ειδικά για σένα που είσαι μπακούρος. Βέβαια, θα προβληματιστείς με τη συμπεριφορά κάποιου κοντινού σου ατόμου. Οικονομικά και επαγγελματικά όλα μπαίνουν στον δρόμο τους από Πέμπτη και μετά.

Σκορπιός
Αγαπημένο μου ζωύφιο, αυτή την εβδομάδα έχεις να φας πολύ μουρμούρα, κάποια θέματα έρχονται και σε επηρεάζουν. Πρόσεχε τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις και που θα τα συζητήσεις γιατί κάπου εκεί ίσως χαθεί η μπάλα! Το ξεσκαρτάρισμα ατόμων δεν έχει σταματήσει, αλλά αυτή την εβδομάδα παίρνει λίγο φωτιά και άτομα τα οποία θεωρείς ψυχοφθόρα και περιττά στη ζωή σου, ε νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγουν! Συναισθηματικά υπάρχει πολλή βαβούρα –ειδικά για εσένα που είσαι ελεύθερος– γιατί συναναστρέφεσαι με αρκετά πρόσωπα και η επιλογή είναι δύσκολη… Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει βαβούρα και εκεί. Στα επαγγελματικά έχεις κουραστεί, πράγμα λογικό, και σου βγαίνει σε επιθετικότητα. Οικονομικά δεν υπάρχει κάποια άμεση αλλαγή.

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, Τοξότη μου. Την ατάκα «αλλού λαλούν κοκόρια, αλλού ξημερώνει» την ξέρεις; Την ξέρεις πολύ καλά! Έχεις στο νου σου ότι πρέπει να χωρέσεις όλες σου τις δουλειές και υποχρεώσεις, δεν σε κυνηγάει κανείς κι αν βιάζεσαι να τις κάνεις το πιθανότερο να τις κάνεις χάλια! Επίσης, αλλαγές στη ρουτίνα είναι αρκετά πιθανές – δεν σε χαλάει. Αν είσαι ελεύθερος και σ’ αρέσει κάποιο συγκεκριμένο άτομο τόλμησέ το, στείλε κάνα μήνυμα και δεν θα χάσεις! Αν είσαι σε σχέση, θα είναι αρκετά αδιάφορη βδομάδα καθώς δεν ασχολείσαι καθόλου με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά πιέζει αρκετά η φάση, όμως έρχονται ευκαιρίες οι οποίες θα σε ανακουφίσουν αρκετά σύντομα. Οικονομικά προσοχή και μη χαλάς χρήματα για να πάρεις χαζομάρες.

Αιγόκερως
Καλή εβδομάδα στο καλύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου! Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με πάμπολλες εντάσεις και αχρείαστους καυγάδες – έχεις γίνει πολύ ευαίσθητος τώρα τελευταία και δεν μου πολυαρέσει αυτό. Κοίτα να συνέλθεις! Προς το τέλος εβδομάδας θα είσαι σίγουρα πιο χαλαρός. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σιγά σιγά θα λυθούν. Εύχομαι να μη μας έχει βγει η ψυχή ως τότε. Αν είσαι ερωτευμένο πιτσουνάκι, σταμάτα να γκρινιάζεις στο ταίρι σου και αν θες να κάνεις κάποιο παράπονο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι και ψάχνεις ένα, το Σαββατοκύριακο δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες. Στα επαγγελματικά κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα λύνονται. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις με άτομα από το εργασιακό περιβάλλον.

Υδροχόος
Αγαπημένοι μου Υδροχόοι, έχετε δίκιο, αλλά δεν φταίω εγώ, δεν φτιάχνω εγώ τα φαινόμενα! Η αρχή της εβδομάδας θα είναι αδιανόητα ψυχοφθόρα καθώς θα πρέπει να συζητήσεις με πολλά άτομα και πολλές φορές θα χρειαστεί να πεις τα αναμενόμενα… Οι εντάσεις δεν αποκλείονται – βασικά προσπαθώ να είμαι ευγενική, οι εντάσεις είναι σίγουρες. Όλη αυτή η θολούρα όμως φέρνει ένα ένστικτο αυτοβελτίωσης. Και στο τέλος της ημέρας βάζεις τα πάντα στη θέση τους και φτιάχνεις πολύ καλό πρόγραμμα. Στα επαγγελματικά μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία που περίμενες καιρό δεν αποκλείεται να έρθει και να σε κάνει πολύ χαρούμενο. Στα ερωτικά παίρνεις μια ανάσα από τους καυγάδες προς το τέλος της εβδομάδας, κι εσύ που είσαι single θα έχεις πιο καθαρό μυαλό για να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Αγαπημένη μου τσίπουρα, η προηγούμενη εβδομάδα ίσως ήτανε χάλια για εσένα, όμως αυτή δεν τη λες και για πέταμα. Ναι μεν θα υπάρξουν στιγμές άγχους και πίεσης, αλλά εσένα δεν σε πιάνει τόσο όσο τους υπόλοιπους – άντε σου ’φέξε πάλι! Έχε στον νου σου ότι έρχεται μια πολύ γλυκιά περίοδος στη ζωή σου καθώς περνάει ο Ερμής στον Καρκίνο. Τα καλά νέα είναι ότι θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου, όπως ακριβώς θα ήθελες και τα σχεδίαζες. Στα ερωτικά έχεις την τάση να θες να περάσεις περισσότερο χρόνο με το γκομενάκι σου και να του εκδηλώσεις πιο πολλά συναισθήματα. Εσύ που δεν έχεις γκομενάκι, περίμενε το τέλος της εβδομάδας για μια πολύ αξιόλογη γνωριμία, εικάζω ότι θα σου έρθει μέσα από τον κύκλο φίλοι φίλων. Πες όχι στις επανασυνδέσεις αυτή την εβδομάδα. Οικονομικά έχεις αγχωθεί πολύ, αν όμως θες να μην αγχώνεσαι μην ξοδεύεις λεφτά σε βλακείες.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ