Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 1 - 7 Μαΐου 2023

Το βασικότερο πρόβλημα αυτή την εβδομάδα είναι η Πανσέληνος στα σταθερά ζώδια

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1 - 7 Μαΐου 2023

Κριός
Καλή εβδομάδα! Με όλη μου την καρδιά στο εύχομαι… Άλλη μία εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Παρ’ το σαν εκπαίδευση! Το βασικότερο πρόβλημα αυτή την εβδομάδα είναι η πανσέληνος 5/5 στα σταθερά ζώδια (δηλαδή στον Σκορπιό…). Η κύρια επιρροή έχει να κάνει με τα οικονομικά και με κάποιες καθυστερήσεις που έχουν προκύψει. Προσπάθησε να μη βγάλεις την ένταση στα κοντινά σου άτομα και πόσο μάλλον στο ταίρι σου. Χρειάζεται προσοχή το διαπροσωπικό γιατί είσαι στα όριά σου και το καταλαβαίνω. Σίγουρα θα υπάρξουν μέρες μέσα στην εβδομάδα που θα πάρεις κάποια καλά νέα σχετικά με πράγματα που είναι σε αναμονή. Υπενθυμίζω πως δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις γιατί έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή …το κέρατό μου μέσα.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα η πίεση θα είναι πολύ αισθητή. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν κυρίως γιατί θα τα αλλάξεις εσύ. Ξέρουμε πόσο συνηθισμένη είναι οι Ταύροι στις αλλαγές. Έχεις αναλαμπές από το παρελθόν ίσως για κάποιες μισοτελειωμένες υποθέσεις σίγουρα αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές. Τι να σου πω τώρα…. Έχεις πάνω σου ανάδρομο Ερμή, έκλειψη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί μπορεί να έρθουν αλλαγές τις οποίες δεν θα είσαι προετοιμασμένος. Θα τη βαφτίσω αυτή την εβδομάδα «εβδομάδα ξεκαθαρίσματος». Δεν αφήνεις κανέναν να επεμβαίνει στη ζωή σου, κλείνεις κύκλους και κάνεις γκομενικά ξεκαθαρίσματα. Η υπομονή είναι αρετή αλλά η μαλακί@ δεν είναι υγεία.

Δίδυμοι
Πολλά τα ψυχολογικά που θα βγουν στη φορά αυτή την εβδομάδα. Λόγω έκλειψης πανσελήνου θα σου πω να μην φοβάσαι γιατί είναι καλό να διοχετεύσεις όλη αυτή την νταρκίλα που έχεις μέσα σου πολύ καιρό τώρα. Προσοχή δεν υπογράφουμε τίποτα δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις και δεν καταλήγεις να μαλώνεις και να ξεμαλλιάζεσαι με τους φίλους σου. Καταλαβαίνω ότι οι ανατροπές είναι πολλές αλλά ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς, Δίδυμος είσαι! Οι μικρές αναποδιές στα γκομενικά και στα οικονομικά τελικά γυρνάνε προς όφελός σου. Μην αφήνεις μικρά άτομα στη ζωή σου να καθορίζουν τη διάθεσή σου.

Καρκίνος
Όλα αλλάζουνε και τίποτα δε μένει λέει μία παλιά τραγουδίστρια. Βασικά ένα παλιό τραγούδι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρα αναφέρομαι στα γκομενικά σου. Ως Καρκίνος αναζητάς συνεχώς τη σιγουριά, η σιγουριά όμως ποτέ δεν είναι δεδομένη. Εκεί που την εξασφαλίζεις κάνεις πάντα μαλακί@. Η πανσέληνος φωτίζει τις κρυμμένες αλήθειες… Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μαθευτεί και δεν έχει μαθευτεί ως τώρα στο ταίρι σου, καλό είναι να το προλάβεις! Η φωνή της λογικής βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά σου αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε η συναισθηματική φόρτιση να μην επηρεάσει τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου, γιατί για να πετύχεις αυτό που θες θα χρειαστεί πολύ διπλωματία. Αν είσαι ελεύθερος σταμάτα να βασανίζεις άτομα από το παρελθόν! Αφού δεν τα θες, απλά βαριέσαι.

Λέων
Are you ready? We almost done! Επικρατεί μία σύγχυση κυρίως στο οικογενειακό κομμάτι το οποίο σε βασανίζει από την αρχή της εβδομάδας. Κοίταξε να δεις, την οικογένεια δεν τη διαλέγουμε και είναι και νορμάλ πού και πού να τσακωνόμαστε μαζί τους. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και τόσο τοις μετρητοίς. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νομίζεις ότι σου κάνει πλάκα η ζωή αυτή την εβδομάδα. Σιγά-σιγά θα προσαρμοστείς και θα καταλάβεις ότι σου κρυφο-αρέσουν οι αλλαγές… Ανατροπή δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Αν χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου και τη συμπάθεια που εκπέμπεις προς τους άλλους σίγουρα τα πράγματα θα κινηθούν ευνοϊκά για σένα. Έχε πάντα plan B. Μία σχέση από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση της σου είναι αδιάφορη βέβαια αφού δεν είσαι σε mood να ασχοληθείς με τα γκομενικά. Αν είσαι σε σχέση και δεν είστε καλά τον τελευταίο καιρό, σίγουρα το να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα δεν βοηθάει.

Παρθένος
Ένα μόνιμο πρόβλημα βρίσκεις αυτή την εβδομάδα. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου Και την πληρώνουν άτομα από τον κύκλο σου, φίλοι, συγγενείς και η σχέση σου! Ναι, όμως επειδή κουράζεις και επειδή εσύ αποφάσισες τώρα ότι δεν έχεις όρεξη κανέναν, δεν σημαίνει πως σου φταίνε κιόλας. Η έκλειψη της σελήνης σε ταράζει σε συναισθηματικό κομμάτι, σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις συναντήσεις και επαφές που θα σε ταράξουν και το ξέρεις από πριν. Στα επαγγελματικά μην έχεις απαιτήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προσπάθησε να είσαι 100% σίγουρος ότι γίνεσαι κατανοητός.  Τα σενάρια που φτιάχνεις στο κεφάλι σου αν δεν τα έχεις εξακριβώσει, μην τα παραθέτεις σαν επιχειρήματα. Ήμαρτον πια!

Ζυγός
Τα χεις κάνει με τα οικονομικά, μην πω καλύτερα την λέξη …αλλά την ξέρεις! Με την έκλειψη της σελήνης να κινείται στα σταθερά ζώδια και πόσο μάλλον στον γείτονα σκορπιό Με την έκλειψη της σελήνης να κινείται στα σταθερά ζώδια και πόσο μάλλον στον γείτονα Σκορπιό δεν θα λείψει το overthinking αλλά και το overreacting! Έχεις το μυαλό σου ότι κάποια πλεκτάνη γίνεται πίσω από την πλάτη σου και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά και φυσικά και στα ερωτικά. Νιώθεις πως πιέζεσαι από το ταίρι σου και παίρνεις αποφάσεις τις οποίες μετά από 5 λεπτά τις μετανιώνεις! Δεν σου φταίει σε κάτι το ταίρι σου επειδή εσύ δεν είσαι καλά ψυχολογικά. Εσύ που είσαι ελεύθερος γι’ αλλού ξεκίνησες, αλλού θα καταλήξεις. «Don’t worry, everything is gonna be all right» λέει ένα αρχαίο ελληνικό τραγούδι. Δώσε χρόνο σε όλους τους τομείς στη ζωή σου χωρίς να σημαίνει αυτό πως θα απουσιάζεις.

Σκορπιός
Η φάση είναι «πηγαινέλα»… Στο γράφω και έτσι λαϊκά όπως θα το ‘λεγα εγώ προσωπικά! Τι σε πιάνει και τον ψάχνεις και τρελαίνεσαι; Καλά δεν τα έχεις φτιάξει όλα την προηγούμενη εβδομάδα, τι σε έπιασε τώρα και τρώγεσαι με το παρελθόν; Πέρα από την πλάκα νιώθεις πως δεν έχουν κλείσει οι κύκλοι του παρελθόντος και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς η ιδέα της μισάνοιχτης πόρτας… Δεν είναι κακό. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ανάγκη κάποια πράγματα να τα αναφέρουμε από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρα. Την ένταση που θα βιώσεις δεν είναι εύκολο να την απομονώσεις στον εκάστοτε τομέα που αφορά. Ίσως επηρεάσεις κι άλλους τομείς στη ζωή σου, έχε το νου σου στα επαγγελματικά γιατί δεν χρειάζεται κι άλλη ένταση.

Τοξότης
Την παροιμία «από τον Αλί στο Μπαμπαλή» την ξέρεις; Ε θα τη μάθεις αυτή την εβδομάδα. Η έκλειψη της σελήνης σε κάνει να σκέφτεσαι και να σε πιάνει ένα παράπονο για παρελθοντικά γεγονότα. Θα έρθεις σίγουρα αντιμέτωπος με σκηνικά από το παρελθόν, με το οποίο εγώ σου προτείνω να μην ασχοληθείς γιατί πάει τελείωσε τώρα αυτό, πόσο καιρό θα ασχολούμαστε με τα ίδια και τα ίδια; Τα γκομενικά πηγαίνουν από μόνα τους πολύ καλά, βέβαια χρειάζεται και η συμμετοχή σου. Σε έχει πιάσει μία πρεμούρα ότι τίποτα δεν πάει καλά δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Μην αφήνεις μικροχαζομάρες της καθημερινότητας να επηρεάζουν την απόδοσή σου στη δουλειά και να σε βάζουν να κάνεις περιττά μικροέξοδα για αποθεραπεία. Ένα άτομο από το παρελθόν θα επιστρέψει, καλό θα ήταν να μην το δεχτείς πίσω. Οι γνωριμίες οι ουσιαστικές δεν αργούν να έρθουν.

Αιγόκερως
Όλοι μιλάνε για ένα καρμικό γεγονός το οποίο θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω γιατί πολλάκις έχουμε ακούσει αυτό το γεγονός το οποίο τελικά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των αστρολόγων. Εκτός αν θεωρούμε καρμικό γεγονός το ότι θα υπάρχουν μέσα στην εβδομάδα πολλές ερωτικές στιγμές και ευχάριστες. Τότε, ναι, το δέχομαι. Και να σου πω να κάνεις υπομονή; Πλέον ντρέπομαι να τα λέω και στον ίδιο μου τον εαυτό! Αλλά κάνε υπομονή… Γιατί οι καλύτερες μέρες έρχονται και είναι πολύ κοντά σου και είναι κρίμα να σε βρουν σε κακή διάθεση! Προσπάθησε να γίνεις πιο κοινωνικός γιατί ευνοούνται πολύ γνωριμίες σε όλους τους τομείς. Όταν γεμίσει το φεγγάρι, 5/5, δώσε πολλή σημασία γιατί γνωριμίες ή καταστάσεις θα έρθουν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Υδροχόος
Ναι, ξέρω, ξέρω, έχεις κουραστεί! Θα είναι μία εβδομάδα η οποία υπόσχομαι ότι είναι η τελευταία των βασανιστηρίων σου! Θα υπάρξει ένταση, ναι, δεν σου λέω ψέματα. Θα υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας φυσικά! Αλλά θα πρέπει κι εσύ να είσαι πιο διαλλακτικός και όχι αρνητικά διακείμενος. Από απόσταση βλέπεις καλύτερα, πάρε μια καρέκλα, κάτσε μακριά και γίνε παρατηρητής των γεγονότων. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πιο αντικειμενικός κριτής. Μην παίρνεις άμεσες, αποφάσεις παρορμητικές. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι μια αμερικανική φράση που θέλει να μιλήσει για ένα πρόβλημα το οποίο όλοι το βλέπουμε αλλά κάνουμε πως δεν το βλέπουμε. Στα επαγγελματικά όσο δίκιο και αν έχεις … δεν θα το βρεις! Προσπάθησε να εξηγείς τα πάντα 2-3 φορές και ίσως γίνεις κατανοητός.

Ιχθύες
Σαν κλασικό ψάρι που είσαι πιάνεσαι στα δίχτυα του κάθε άχρηστου ψαρά… Βρε, δεν σου ‘χω πει ότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός; Βρε, δεν σου ‘χω πει, όπου έχει καπνό έχει και φωτιά; Γιατί πιστεύεις την κάθε βλακεία που ακούς; Εκτός αν έχεις συσσωρευμένη ένταση και ψάχνεις κάποιον να τσακωθείς, άλλο αυτό! Κοινώς αυτή την εβδομάδα έχεις ένα προαίσθημα το οποίο είναι χωρίς κατεύθυνση και διοχετεύεται σε όλους τους τομείς! Δεν φταίει το ταίρι σου αν το αφεντικό σου είναι ΓΤΠ. Και το αφεντικό σου δεν φταίει αν το ταίρι σου έχει παράλληλη σχέση! Μάθε να ξεχωρίζεις. Είναι το φεγγάρι, είναι ο Ερμής αλλά δεν είναι καλά τα νεύρα σου, φιλενάδα, σε παρακαλώ πάρα πολύ, ηρέμησε, γιατί έρχονται εξαιρετικές οι μέρες και σε θέλω απίκο σε αυτές. Τα ψώνια και τα περιττά έξοδα δεν αποτελούν αντικαταθλιπτικό.

@athensvoiceofficial

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #manousaki #μανουσακη #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

Ζωδιακές Εβδομαδιαίες προβλέψεις part2 απο @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #manousaki #μανουσακη

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ