Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.04.2023

Υδροχόε, η σχέση σου θέλει το επόμενο βήμα… Κι εσύ πιέζεσαι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Θες να βγεις, να περάσεις καλά με φίλους και να φλερτάρεις, Κριέ! Όμως, δεν υπάρχει συνεννόηση και εκνευρίζεσαι! Η διάθεση δεν αργεί να αλλάξει και από εκεί που θες να βρεθείς μέσα σε παρέες και να περάσεις καλά κάνοντας γνωριμίες, σε βλέπω για χαλαρή μπιρίτσα μόνος σου, προκειμένου να αδειάσεις το μυαλό σου!

Ταύρος
Η μέρα, Ταύρε, έρχεται να δοκιμάσει την αντοχή σου, αλλά και την αποφασιστικότητά σου όταν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα. Σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που σχετίζεται με θέμα σπιτιού. Η μέρα είναι έντονη καθώς νιώθεις μια πίεση από το σπίτι και θα ψάξεις κάποια διαφυγή. Όμως όπως θα καταλάβεις το πράγμα δεν είναι τόσο απλό όσο πιστεύεις…

Δίδυμοι
Το μυαλό σου είναι χάος, Δίδυμε. Όσο θετικός και να θέλεις να παραμείνεις, προκειμένου να πάρεις μια ανάσα, οι σκέψεις γυρνούν σε πράγματα που σου έφεραν δυσκολίες. Κι έτσι τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς αυτά που σε ενοχλούν γίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ φανερός στους γύρω σου…

Καρκίνος
Τα οικονομικά σου δεν βοηθούν, Καρκίνε… Η ηρεμία που χρειάζεσαι δεν έρχεται (από εκεί τουλάχιστον) και νιώθεις μια πίεση… Μια ανασφάλεια! Ότι κάτι θα γίνει και θα βρεθείς εκτεθειμένος και αβοήθητος… Καταλαβαίνω όλο τον πανικό! Ίσως αν αλλάξεις κάποια πράγματα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα, νοητικά αλλά και πρακτικά, να βρεις μια άκρη σήμερα!

Λέων
Λέοντα υπάρχει ένα κλίμα πολύ πιεστικό στη δουλειά σου, καθώς νιώθεις ότι συνέχεια πρέπει να κάνεις πράγματα για να αποδεικνύεις την αξία σου και το ότι η προαγωγή είναι κάτι που δικαιούσαι! Η μέρα έχει πίεση αρκετή και η αλήθεια είναι πως έχεις μέσα σου ένα μεγάλο «ΟΥΦ» που δε θέλεις να βγει προς τα έξω, αλλά φαίνεται στο πρόσωπό σου!

Παρθένος
Σήμερα η φάση είναι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», Παρθένε! Έτοιμος να κάνεις χαμό και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί νιώθεις να σε πνίγει το άδικο… Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια περίεργη επικοινωνία – ίσως και να μην υπάρχει γενικά όμως – στο κομμάτι της δουλειάς, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνεις να έχεις την απόδοση που θες! Πάρε βαθιά ανάσα και θα περάσει και το σημερινό!

Ζυγός
Οι παρέες και οι συναναστροφές σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη λύση για την Παρασκευή σου, Ζυγέ… Υπάρχει ασυνεννοησία, αδυναμία κατανόησης και όλο αυτό σε φορτίζει πολύ συναισθηματικά. Από τη μία θέλεις να περάσεις καλά με φίλους και από την άλλη θέλεις να απομονωθείς κάπου (για λίγο, μη νομίζεις…) προκειμένου να αποφορτιστείς!

Σκορπιός
Η δουλειά, η σχέση και η ηρεμία που αποζητάς, αποδεικνύονται πολλά για σένα, Σκορπιέ, καθώς θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί ταυτόχρονα και μάλιστα πολύ καλά! Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ενδεχόμενο να καταλάβεις σήμερα πως όλα μαζί δε γίνονται… Θα σου στοιχίσει, αλλά θα το ξεπεράσεις κι αν νιώσεις, ίσως το πάρεις πιο χαλαρά για την υπόλοιπη μέρα!

Τοξότης
Προσπαθείς να διατηρήσεις το θετικό κλίμα γύρω σου, Τοξότη, από χτες αλλά τα πράγματα αλλάζουν, καθώς δεν υπάρχει η επικοινωνία με άτομα που έχεις γύρω σου. Αυτό αλλάζει την ψυχολογία σου και ή που θα κάνεις μια έκρηξη για να στανιάρεις ή που θα απομονωθείς για να μπορέσεις να χαλαρώσεις μακριά από αρνητικά vibes!

Αιγόκερως
Υπάρχει μια αστάθεια στον αέρα, Αιγόκερε, σήμερα και το γεγονός πως δε μπορείς να βγάλεις συνεννόηση, δεν σε βοηθά να ξέρεις πού βαδίζεις, αλλά και πώς να οργανώσεις τα επόμενά σου βήματα. Αυτή η ανασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις που δε θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Υδροχόος
Η σχέση σου θέλει το επόμενο βήμα… Κι εσύ πιέζεσαι και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς ήρεμα, χωρίς σπασμωδικά ξεσπάσματα και ταραχές. Η πίεση είναι αρκετά μεγάλη και οι εναλλαγές στη διάθεση θα σε δώσουν στεγνά στο αμόρε. Κι από εκεί έρχονται συζητήσεις που αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος, θα οδηγήσει σε μικροσυγκρούσεις…

Ιχθύς
Η πίεση που νιώθεις, Ιχθύ, είναι μεγάλη! Πέρα από το ότι δε θέλεις να έρθεις σε άμεση επαφή με την πραγματικότητα, εσύ, ο Ιχθύς εξαίρεση που τυγχάνει να μη μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, περνάς μια πίεση αρκετά μεγάλη, καθώς νιώθεις πως δεν υπάρχει επαφή με τους γύρω σου, άρα δε μπορείς να αποδώσεις στο τι ζητά η καθημερινότητα σου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ