Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.04.2023

Κριέ, ο κύκλος σου πρέπει να αλλάξει

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, ο κύκλος σου πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μετασχηματιστεί σε έναν νέο κύκλο που θα σου προσφέρει νέες ευκαιρίες, δράση και δεν θα σε κάνει να βαριέσαι. Αυτά σκέφτεσαι σήμερα και κάνεις λίγο μπάχαλο τους άλλους γύρω σου, γιατί θέλεις να γίνει αυτή η «μετουσίωση» και άμεσα – κλασσικά!

Ταύρος
Οικονομικά βλέπεις κάποιο φως, Ταύρε. Έρχεται μικρό «πακετάκι» που θα σε ξελασπώσει κάπως και θα πάρεις μια ανάσα. Προσοχή στο πώς θα εκφραστείς σήμερα. Μπορεί να φανείς νευρικός χωρίς να είσαι και να δημιουργηθούν έτσι εντάσεις από το πουθενά. Κατά άλλα, μια χαρά σε βρίσκω!

Δίδυμοι
Σήμερα σα να σου γεννιέται μια επιθυμία να δώσεις βάθος σε κάποια θέματα που σε απασχολούν, Δίδυμε. Θέματα φιλοσοφικού περιεχομένου, που θα σε πάνε ίσως ένα βήμα παρακάτω! Δεν παύει να υπάρχει η ανησυχία του οικονομικού. Υπάρχει όμως και η ενέργεια και φλερτ και περιπέτεια σήμερα. πρόσεξε μη μπερδευτείς…

Καρκίνος
Υποχρεώσεις σήμερα θα σε κρατήσουν μακριά από τον πολύ κόσμο, για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τι και πώς. Οικονομικές κυρίως οι υποχρεώσεις που θα τακτοποιήσεις, και επαγγελματικές που δεν θέλεις και πολύ να ασχοληθείς. Σφίξε τα δόντια γιατί πρέπει, Καρκίνε!

Λέων
Η σχέση σου, Λέοντα, παίρνει μια άλλη πορεία, καθώς επιθυμείς να επιστρέψει λίγο το φλερτ και να ξαναζήσεις με το αμόρε τον πρώτο καιρό! Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, θα φλερτάρεις κάπως ασύστολα και θα το ευχαριστηθείς, γιατί θα ξεφύγεις από την καθημερινότητα!

Παρθένος
Έχεις αυτή την τάση σήμερα, να θέλεις να κάνεις παράλληλα πράγματα που θα ωφελήσουν και το σπίτι σου, αλλά και τη δουλειά σου! Και κάπως έτσι επιστρέφεις στην μέχρι τώρα ρουτίνα σου, Παρθένε, χωρίς να σε απασχολεί και ιδιαίτερα… Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη μέσα στο κεφάλι σου και σε τάραξε, αλλά αφού θες να ξεχαστείς έτσι, go for it!

Ζυγός
Σήμερα σαν να είσαι λίγο εκρηκτικός, Ζυγέ. Άσε που λένε πως δεν είσαι τέτοιος… Σήμερα κάπως δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και πώς να ηρεμήσεις αυτή την ένταση που νιώθεις μέσα σου… Προσπάθησε να μην πας πολύ κόντρα στον κόσμο που θα συναντήσεις!

Σκορπιός
Σε πιάνει μια τάση απομόνωσης, Σκορπιέ! Δεν θέλεις και πολλά πολλά σήμερα. Αν μπορούσες να μη μιλήσεις σε άνθρωπο, η καλύτερή σου! Όμως η μέρα έχει μια ενέργεια που σου ταιριάζει και μπορεί τελικά, αν αποφασίσεις να γίνεις λίγο διαλλακτικός να είναι μια… καλή μέρα!

Τοξότης
Οι σκέψεις σου βαθαίνουν, Τοξότη. Σε απασχολούν θέματα που έχουν βάθος ή που μπορούν να δώσουν βάθος στη δική σου σκέψη. Σήμερα, είναι μια μέρα διανοητική για σένα, που μπορεί να αλλάξει κάπως τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα.

Αιγόκερως
Κι εκεί που πας να κάνεις εκείνο το βήμα πίσω που λέγαμε, αρχίζουν να σε απασχολούν θέματα οικονομικά. Συμφωνίες που περίμενες ίσως να έρθουν σήμερα ή να λάβεις ένα θετικό μήνυμα πως θα προχωρήσουν τα πλάνα σου. Μην παρασυρθείς (όχι ότι το συνηθίζεις), αλλά περίμενε να δεις πώς θα εξελιχθεί το παρακάτω.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα η διάθεση φτιάχνει κάπως. Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια διάθεση για φλερτ, για νέες γνωριμίες ή για μια τόνωση της σχέσης (αν είσαι δεσμευμένος). Επίσης, υπάρχουν ίσως νέα που θα σου φτιάξουν λίγο παραπάνω τη διάθεση – και ναι, μπορεί να είναι και οικονομικής φύσης.

Ιχθύς
Μια εσωστρέφεια –τα γνωστά τα δικά σου, Ιχθύ– σε πιάνει πάλι σήμερα και λες: όσο βγήκα, βγήκα! Τώρα θέλω λίγο να ηρεμήσω! Ωστόσο, έχεις ευκαιρίες φύσεως… Αφροδίτης που δεν θα σε αφήσουν και πολύ μέσα στο σπίτι, ή μόνο στο σπίτι! Καταλαβαίνεις…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ