Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.03.2023

Σε ζώνουν φίδια, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 27.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το μυαλό δεν λέει να ηρεμήσει, Κριέ, και να ξέρεις πως άμα το συνεχίσεις έτσι, η ημικρανία είναι σίγουρη! Πολλές σκέψεις, σε σημείο υπερβολής, οι οποίες δεν είναι καθαρές. Και η δράση που χρειάζεσαι δεν είναι δυνατή, με αποτέλεσμα να μην κάνεις κάτι και να νιώθεις μουδιασμένος!

Ταύρος
Πρόσεξε καλά τα έξοδα σήμερα, Ταύρε! Πάει αυτό… Σε άλλα νέα, σήμερα έχεις έναν περίεργο μαγνητισμό! Και αυτό φαίνεται στον δρόμο και στους γύρω σου και σαν να τραβάς μια καλή γνωριμία, η οποία μπορεί να φανεί καλή και σε οικονομικό επίπεδο. Λαμπρά!

Δίδυμοι
Σαν να σε ζώνουν φίδια, Δίδυμε. Ξυπνούν άγχη, φοβίες και σκέψεις που δεν τις λες και καλές… Αυτό που θέλεις να κάνεις και να αλλάξεις σε αγχώνει ίσως περισσότερο από όσο πρέπει. Σήμερα όμως, σαν να νιώθεις αδύναμος για να το κοντρολάρεις ή για να το βγάλεις από το μυαλό σου…

Καρκίνος
Μυστικά μαθαίνεις και φοβάσαι μη μαθευτούν τα δικά σου, Καρκίνε, και δεν ξέρεις κατά πού να κρυφτείς! Νιώθεις κι ένα άγχος μην επηρεάσει τη δουλειά σου και γίνεσαι υπερβολικός! Σου κάνουν και κάτι νερά εκεί οι φίλοι και απογίνεται το κακό! Αν τα βάλεις όμως σε μια σειρά, θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις όλα!

Λέων
Οι φίλοι σου θέλουν τα φώτα σου! Σήμερα θα σου ζητήσουν συμβουλές κι εσύ θα τρέξεις να το παίξεις σοφός. Όμως, επειδή θα παίξεις μπάλα σε θέματα που δεν θα ξέρεις 100%, μη βιαστείς να πεις κουβέντες γιατί θα εκτεθείς…

Παρθένος
Τα πράγματα σαν να θολώνουν λίγο στο κομμάτι της καριέρας, Παρθένε. Σήμερα κράτα κατά νου τις συζητήσεις που θα κάνεις με τους προϊσταμένους σου γιατί, αν ακούσεις μεγάλα λόγια, κάπου το πράγμα… βρωμάει! Μην κρατηθείς από υποσχέσεις που θα πάρεις γιατί θα απογοητευτείς!

Ζυγός
Έχεις αυτή την έμφυτη ανάγκη για αρμονία και δικαιοσύνη, Ζυγέ, και προς τα εκεί θέλεις να προσανατολιστείς και φιλοσοφικά σήμερα. Όμως, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε ουτοπικά σενάρια και πλάνα και απομονωθείς από τους γύρω σου σαν τον περίεργο της παρέας!

Σκορπιός
Έχεις ένα ένστικτο πως η μέρα θα κυλήσει ομαλά και όντως έχει αυτές τις προδιαγραφές, Σκορπιέ! Σήμερα ψυχανεμίζεσαι πως υπάρχει μια διάθεση θετική στην ατμόσφαιρα σε θέματα συνεργασίας. Όπως επίσης και στο ερωτικό κομμάτι βγάζεις έναν μαγνητισμό! Σήμερα θα πάει καλά!

Τοξότης
Οι σχέσεις σου σε μετουσιώνουν, Τοξότη, και τώρα σαν να το παίρνεις κάπως πρέφα! Απλά νιώθεις πως αυτή η αλλαγή έρχεται για να κάνει κάτι στην καθημερινότητά σου. Κι όπως συμβαίνει κάθε τι που δεν μπορείς να ελέγξεις ή να αγνοήσεις, στρεσάρεσαι! Ενώ το μόνο που ίσως να χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάξεις σκοπιά!

Αιγόκερως
Σαν να θολώνει λίγο η κρίση σου σήμερα, Αιγόκερε. Δεν νιώθεις πως είσαι και πολύ ο εαυτός σου και αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου. Η ρουτίνα σαν να σε κουράζει σήμερα και νιώθεις πως κάτι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις! Ίσως κάποια ξαφνική πρόταση για έξοδο μετά τη δουλειά να σου δώσει αυτή την (προσωρινή έστω) ηρεμία που ζητάς!

Υδροχόος
Σκέφτεσαι πολλά και το θέμα είναι πως τα πράγματα δεν κάθονται καλά… Το οικονομικό σου φαίνεται να είναι κάπως ζορισμένο, Υδροχόε, και σου τη δίνει που δεν μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σου κατεβαίνουν στο κεφάλι! Επομένως, σου τη δίνει το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεδώσεις και ξεφύγεις για λίγο…

Ιχθύς
Θέλεις να ηρεμήσεις από τη μία και από την άλλη τρώγεσαι με τα ρούχα σου, Ιχθύ! Από τη μία θέλεις χαλάρωση και «μη μου τους κύκλους τάραττε» και από την άλλη ψάχνεις τρόπους για να μπορέσεις να κάνεις τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σου! Ε κάπου ώπα σήμερα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ