Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.10.2022

Τοξότη, θέλεις να βάλεις μια «τάξη» σε θέματα συναισθηματικών ξεσπασμάτων και αυτοβελτίωσης

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό και την αυτοκαταστροφικότητα δεν είναι ακριβώς ισορροπία, αλλά μάλλον «το τρενάκι του τρόμου». Και δεν τρομάζεις κι εύκολα...

Ταύρος
«Και τι ζητάω, τι ζητάω, μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω» και φαίνεται πως η ευκαιρία σου δε θα ’ρθει σήμερα, αφού πολύ πίεση και συναισθηματικό ανικανοποίητο βρε παιδί μου.

Δίδυμοι
Το να «σκίζεσαι» να καταφέρεις πράγματα για τα οποία δεν κατέχεις ούτε τα βασικά εκτός από ανούσιο είναι και επικίνδυνο. Κι αν σου βγει στο «έτσι» και νομίζεις ότι το «κατέχεις»; (Στα ερωτικά πούχου)

Καρκίνος
Τα πρακτικά των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, μπορούν να πάνε καλύτερα στο πρώτο μισό της ημέρας, ενώ στο δεύτερο μπορεί και να σε «βρυκολακιάσουν»  ένα πράγμα.

Λέων
Οι συντροφικές σχέσεις είναι ένα πεδίο εμπειρίας που πρέπει να υπάρχει όσο να’ ναι προσαρμοστικότητα, αλλιώς το παράλογο μπορεί εύκολα να υπερισχύσει. Yep.

Παρθένος
Άλλο που δεν θέλεις θα μου πεις, πάντως η μέρα ενδείκνυται για να κανονίσεις έναν έλεγχο υγείας, να επισκεφτείς κάποιον γιατρό για μια ενόχληση που σε ταλαιπωρεί τελευταία κ.λπ. «Κόντρα ρόλος» λέμε.

Ζυγός
Καταλυτική η «συμβολή» της κοινωνικότητας στην ψυχική σου διάθεση σήμερα, της αγάπης του συντρόφου σου, των παιδιών σου, των φίλων σου... Να, τέτοια ωραία μωρέ θες για να ’σαι καλά.

Σκορπιός
«Η συναίσθηση της ανωτερότητας μας είμαι πιο ευχάριστη όταν παραμένει κλειδωμένη στην καρδιά μας, παρά όταν την αναγνωρίζουν οι γύρω μας» γράφει ο Charles Robert Maturin. Ok, αλλά εσύ το «αντέχεις»;

Τοξότης
Θέλεις να βάλεις μια «τάξη» σε θέματα συναισθηματικών ξεσπασμάτων και αυτοβελτίωσης, έτσι μ’ αυτή τη σειρά, γιατί σου πάει και «γουστάρεις» κιόλας. #τισεχειβρειμουλες

Αιγόκερως
Αν είσαι «εντάξει» και δεν διστάζεις να εμπλακείς συναισθηματικά από φόβο, έχεις μόνο να κερδίσεις στα προσωπικά σου. Αλλιώς, μείνε με τα «αποφάγια».

Υδροχόος
Η μέρα βγάζει αυξανόμενη πίεση για θέματα σπιτιού και επαγγελματικών, άρα ειδικά τις βραδινές ώρες, απόφυγε «όπως ο διάολος το λιβάνι», να ενδώσεις στο αρνητικό chatterbox.

Ιχθύες
Η προσοχή σου στρέφεται στις διάφορες έγνοιες και λεπτομέρειες που αφορούν τα οικονομικά σου. Ίσως το πράγμα δεν «πάει» όπως θα ’θελες, δεν βοηθάς όμως κι εσύ με το «πάρε και πάρε» σε όποιον σου «βήχει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ