Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Σεπτεμβρίου 2022

Παρθένε, η αναδρομή του κυβερνήτη σου δημιουργεί συνθέτες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρθένος

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12-18 Σεπτεμβρίου 2022

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά έχει μια συνθήκη μεγαλύτερου στρες μέσα στην καθημερινότητά σου, που ακούει στο όνομα ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι φυσικά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς μπερδέματα μπορεί να δημιουργηθούν σε κάθε πτυχή της μεταξύ σας «συνύπαρξης». Από την άλλη, αυτή η θέση σε βοηθά να προχωρήσεις σε αναγκαίες αναθεωρήσεις για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας, βλέποντας την όλη κατάσταση ιδανικά ως εξωτερικός παρατηρητής, αποφεύγοντας να εμπλέξεις το συναίσθημα στην όλη υπόθεση, με την αναποφασιστικότητα ως αναφορά την κρίση σου να βγάζει ωστόσο εκνευρισμό. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει κούραση και «σπασμένα νεύρα» στη δουλειά, αναφορικά και με σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες κ.λπ. Το Σ/Κ με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει επίσης πιο «νωθρό» ενεργειακά, ενώ δυσχεραίνει τη λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων, καθώς η αλήθεια και το ψέμα «συγχέονται» επικίνδυνα (3ο δεκαήμερο κυρίως). Απόφυγε τα εύκολα συμπεράσματα στα επαγγελματικά, ανάβαλε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, τσέκαρε έγκαιρα την όποια σωματική ενόχληση και κυρίως αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για ουσιαστική ξεκούραση.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη με φουλ ανάδρομο Ερμή σε θέλει στις «επάλξεις» της δουλειάς και της καθημερινότητας, αυξάνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις στο πρακτικό κομμάτι, αλλά και σε σχέση με την επικοινωνιακή διαχείριση των καταστάσεων. Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις ομαλά στο όλο σκηνικό που διαμορφώνεται θα πρέπει να κάνεις καλό σχεδιασμό προγράμματος και διαθέσιμου χρόνου, αποφεύγοντας παράλληλα το να παίρνεις τα πάντα προσωπικά στις επαφές με συνεργάτες, πελάτες, υπαλλήλους, συναδέλφους, προϊσταμένους κ.λπ., καθώς και εκείνοι θα βρίσκονται στη «δίνη» του ανάδρομου, έχοντας τις δικές τους σκοτούρες, τις οποίες και προβάλλουν ασυναίσθητα στο περιβάλλον τους. Σημαντικό επίσης να προσέχεις με τη χρήση προϊόντων τεχνολογίας, κάνοντας κι ένα back up στον υπολογιστή σου καλού κακού. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, είναι «διπλής ανάγνωσης» αναφορικά με την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί από τη μία να ενισχύσει το πάθος και τη διάθεση για συναισθηματική εμπλοκή, από την άλλη όμως μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια αίσθηση ανικανοποίητου. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το Σ/Κ μιλάει στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της καρδιάς σου, θέλοντας να κάνεις μια παύση από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, επικεντρώνοντας την ενέργειά σου στον έρωτα και στις χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο, η κατάσταση που διαμορφώνεται αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά περίπλοκη, απαιτώντας πρωτίστως ψυχραιμία και δευτερευόντως διάκριση, αν και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εκατό τοις εκατό. Βλέπεις, εκτός από τα actual γεγονότα που μπορεί να φέρει αυτή η διέλευση, όπως δυσκολία στις επικοινωνίες σου, «παρεξηγήσιμες» συμπεριφορές με τον σύντροφό σου, ένα παιδί, έναν φίλο, έναν συνεργάτη ή κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο, chances are ότι και συ ο ίδιος με έναν τρόπο θα προκαλείς αυτές τις αντιδράσεις ή ακόμα χειρότερα θα «φτιάχνεις» την όλη κατάσταση στο μυαλό σου, τραβώντας το οτιδήποτε από τα «μαλλιά». Προφανώς δεν είναι η στιγμή για να ξεκινήσεις την «πολεμική», χρεώνοντας αναδρομικά στον καθένα παραλείψεις και αστοχίες. Θυμήσου το αυτό όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή, όπου σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιό σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, αφού κυριολεκτικά θα μοιάζει σαν να «ξύνεις τα νύχια σου» για καβγά. Και επειδή και οι υπόλοιποι δεν είναι και στα καλύτερά τους, μπορεί να «πυροδοτηθούν» άσχημες καταστάσεις στα προσωπικά και τα οικογενειακά. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το Σ/Κ φέρνει μεγαλύτερη σύγχυση αλλά και σωματική και ψυχική κούραση, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για αποφόρτιση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η συνθήκη του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο σίγουρα δεν είναι μια χαλαρή υπόθεση και αυτό θα φανεί πιο έντονα αυτή την εβδομάδα. Η όλη κατάσταση στο σπίτι και τα επαγγελματικά θα είναι αρκετά ρευστή και κατά περίπτωση κάπως «αλλοπρόσαλλη», τόσο σε πρακτικό όσο και σε σχεσιακό επίπεδο. Μπορεί για παράδειγμα να προκύψει μια βλάβη στα ηλεκτρικά, τα υδραυλικά, σε κάποια συσκευή π.χ. πλυντήριο πιάτων κ.λπ. και να πρέπει να προχωρήσεις άμεσα σε μια επισκευή ή, φευ αλίμονο, σε κάποια δαπανηρή αγορά, βγαίνοντας έξω από τον προϋπολογισμό σου. Από την άλλη δεν αποκλείεται να βγει κάποιο θέμα με τα άτομα που συμβιώνεις, έναν συγγενή ή κάποιον γονέα και έτσι να είσαι όλη μέρα στο τρέξιμο και τα τηλέφωνα για να βγάλεις άκρη. Ίσως πάλι το βιώσεις πιο «εσωτερικά», σαν να υπάρχει μια διάσταση μεταξύ της τρέχουσας πραγματικότητας και της ψυχολογικής σου ομοιόστασης. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, θέλει «χειρουργικές κινήσεις» στην επικοινωνία για να μην προκύψουν «παρατράγουδα» και καβγάδες χωρίς λόγο, με «ειδική μνεία» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Σ/Κ με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα η κούραση και η αίσθηση «ομίχλης» στο κεφάλι σου είναι ένα γεγονός και καλά θα κάνεις να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, οριοθετώντας τον χρόνο που αφιερώνεις στους άλλους (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η καθημερινότητά σου θυμίζει όχι τις «Νύχτες της Καμπίρια» αλλά τις «Μέρες του Ανάδρομου» αυτή την εβδομάδα, που μπορεί να σε πιέσει περισσότερο στο κομμάτι της επικοινωνίας και σε αυτό των μετακινήσεων, ιδίως στο δεύτερο μισό της. Η αίσθηση ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κανέναν, be it σύντροφο, φίλο, αδερφό, συνεργάτη, γείτονα, πωλητή, ακόμα και για τα αυτονόητα, θα είναι έντονη, ωστόσο σαν έξυπνο παιδί θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία, αποφεύγοντας τα νεύρα και τις αντιδραστικές συμπεριφορές, θυμίζοντας στον εαυτό σου ότι και οι άλλοι είναι λίγο «σαλταρισμένοι». Είναι σημαντικό επομένως να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και διεκδικείς τα θέλω σου (ή το δίκιο σου) δίνοντας «τόπο στην οργή» αν βλέπεις ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει. Ακόμα, make sure ότι έχεις κάνει back up στα αρχεία σου, προσέχοντας και περισσότερο με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και με το τιμόνι. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, καλύτερα να αποφύγεις οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μέσα σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και προσωπικές σχέσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το Σ/Κ θέλει επίσης προσοχή με οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών (καλύτερα να πάρουν αναβολή), τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για συναισθηματική πληρότητα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή δημιουργεί συνθέτες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, τόσο στον τρόπο που επικοινωνείς και δέχεσαι τα ερεθίσματα από το περιβάλλον σου, όσο και σε οτιδήποτε αφορά τον τομέα των οικονομικών σου, που επηρεάζεται άμεσα. Είναι καλό να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε σημαντικές και ακριβές αγορές, ιδίως σχετικά με ηλεκτρονικές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, μεταφορικά μέσα (αν όμως πρόκειται για μεταχειρισμένα είναι ok), αλλά φυσικά ούτε και σε επενδύσεις των χρημάτων σου. Αντίθετα μπορείς να «ψαχτείς» σχετικά με δικαιολογητικά για ένα επίδομα, για διακανονισμούς παλαιών χρεών, για επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονται κ.λπ. Αν πάλι χρησιμοποιείς το ίντερνετ για τις συναλλαγές σου, τις πληρωμές λογαριασμών κ.λπ. οφείλεις να είσαι προσεκτικός με τις λεπτομέρειες και την ασφάλεια των κωδικών σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, βγάζει ένταση και νεύρα στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά, οπότε χρειάζεται διαχειριστική ωριμότητα, ούτως ώστε να αποφύγεις ξεσπάσματα και πληγωμένα συναισθήματα. Το Σ/Κ με την αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σου, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου δυσχεραίνει την ορθή κρίση και τη ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων, οδηγώντας πιθανώς σε μπερδεμένες καταστάσεις και αποφάσεις στα προσωπικά (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η πρώτη whole week με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου είναι εδώ και το σημαντικό είναι να διατηρήσεις... το μυαλό αλλά και την υπομονή σου, προκειμένου να περάσεις αυτή τη διέλευση όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα». Αυτό βέβαια θέλει προσπάθεια, γιατί η τάση για «αλαλούμ» στην καθημερινότητα στα πλαίσια της επικοινωνίας με τους γύρω σου θα είναι δεδομένη και η φάση είναι ότι δεν θα οφείλεται μόνο στις αντιδράσεις της απέναντι πλευράς, αλλά και σε δικά σου «μπλοκαρίσματα» ή αδυναμία να εκφράσεις αυθόρμητα ή με σαφήνεια το μήνυμά σου στους άλλους. Και κάπου εκεί δημιουργείται το «μπάχαλο», όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις, αφού μια παραπάνω ή λάθος διατυπωμένη κουβέντα μπορεί να εκληφθεί ως κριτική ή ακόμα χειρότερα ως over stepping και δεν συμμαζεύεται. Έχε το αυτό στο νου σου come Παρασκευούλα, όπου σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, αφού ίσως σου είναι πιο δύσκολο να κάνεις «τουμπεκί» κάποια λεγόμενα και σχόλια  στη δουλειά κατά κύριο λόγο. Αν πάλι είσαι εσύ εκείνος που πρέπει να κάνει μια τέτοια «προσέγγιση» σε κάποιον συνεργάτη, δες αν μπορείς να το μεταθέσεις τουλάχιστον για μετά τις 23/9. Η αντίθεση Ηλίου-Ποσειδώνα το Σ/Κ βγάζει αρκετή κούραση σε σωματικό επίπεδο, επομένως φρόντισε να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκουραστείς παραπάνω.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με τον Ερμή στον Ζυγό να διελαύνει ανάδρομος από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου αυτή την βδομάδα, θα υπάρχει μια αίσθηση «pace non trovo» σε νοητικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, σαν να θες απ’ τη μια να συναναστραφείς με τους γύρω σου, έχοντας όμως απ’ την άλλη και μια ανάγκη για «απόσυρση» στις σκέψεις και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Γεγονός βέβαια είναι πως και να ήθελες να συνεχίσεις το  μοτίβο «business as usual» στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου δεν μπορείς, αφού η έλλειψη συγκέντρωσης και η «αργοπορία» στα εγκεφαλικά αντανακλαστικά σου σε «καθηλώνουν» σε μια διαφορετική ανταπόκριση απέναντι στην πραγματικότητα. Το κομμάτι της φαντασίας και του υποσυνείδητου πάντως δουλεύει στο φουλ, επομένως αξίζει να ασχοληθείς πιο «πρακτικά» μαζί τους, σημειώνοντας ιδέες και κρατώντας διαπιστώσεις που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή φορά (2/10). Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις που μπορούν κάλλιστα να βρουν «πεδίο εκτόνωσης» στο κομμάτι των ερωτικών ή επαγγελματικών σου σχέσεων. Το Σ/Κ, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, ενισχύει την τάση για παρεξηγήσεις με τους άλλους, αποτελώντας ωστόσο εξαιρετική επιρροή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες ή για όσους αισθάνονται καλλιτέχνες...

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Αρκετά πολύπλοκη στη διαχείριση της η εβδομάδα που ξεκινά, Τοξότη μου, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της, με τον Ερμή «ακάθεκτο» σε ανάδρομη φορά στον Ζυγό να παίζει με τα νεύρα σου (και τις αντοχές σου). Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι... «να κάνεις την πάπια» όπου βλέπεις ότι  υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα, είτε αυτό αφορά τις επαγγελματικές σου σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, προμηθευτές, είτε και τις προσωπικές σου, με φίλους, σύντροφο, παιδιά κ.λπ. Αν πάλι κάτι τέτοιο σου φαίνεται κομματάκι δύσκολο, προτίμησε τουλάχιστον την οδό του συμβιβασμού, «στρογγυλεύοντας» κάπως τον τρόπο που λες τα πράγματα, αν είναι να πληγώσεις (ή και δαιμονίσεις) τους άλλους, αποφεύγοντας όσο γίνεται τώρα την κριτική αλλά και τις αόριστες συζητήσεις για μη φλέγοντα θέματα, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν άμεσα, μπορούν όμως εύκολα να «εκτροχιάσουν» τα πράγματα. Αυτό ειδικά κοντά στην Παρασκευή, όπου σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη απέναντί σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, καθώς μπορεί να κάνει απότομο escalate συναισθημάτων και «χρεώσεων» στη δουλειά, στον γάμο, στη σχέση με τον σύντροφό σου κ.λπ. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το Σ/Κ αυξάνει τις υποχρεώσεις αλλά και την αίσθηση ασάφειας σχετικά με θέματα επαγγελματικών και οικογένειας, βγάζοντας ίσως και μια σωματική ατονία (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό σε «full blow mode» πορεύεται αυτή η βδομάδα, απαιτώντας ψυχραιμία και ενσυναίσθηση, ειδικά στο κομμάτι των επαγγελματικών δοσοληψιών σου. Ψυχραιμία γιατί το «χαλασμένο τηλέφωνο» με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, προϊσταμένους, υπαλλήλους κ.λπ. είναι μέσα στο παιχνίδι, μαζί φυσικά με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια αναφορικά με νέα σχέδια, βραχυπρόθεσμα πλάνα, δημιουργικά πρότζεκτς κ.λπ. Ενσυναίσθηση γιατί θα έχεις μεν το δίκιο σου αν βλέπεις ότι παρόλο που εσύ είσαι σούπερ ξεκάθαρος με τα λεγόμενα και τα θέλω σου (είσαι συνήθως, να τα λέμε κι αυτά) παρόλα αυτά οι απέναντί σου κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή «ξύνονται» κατά το λαϊκότερον, ίσως όμως ξεχνάς πως και γι’ αυτούς «ισχύει» η ταλαιπωρία του ανάδρομου, οπότε οι αντιδράσεις τους δεν είναι πιθανόν οι συνηθισμένες. Πρόσεξέ το λιγάκι αυτό με το τετράγωνο  Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, αφού μπορεί να βγάλει άσκοπες κόντρες και εντάσεις, είτε στη δουλειά είτε και στα προσωπικά σου. Το Σ/Κ τώρα με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα η σύγχυση, σε νοητικό αλλά και επικοινωνιακό επίπεδο, θα περισσεύει, άρα αφενός απόφυγε να προχωρήσεις με συζητήσεις, κλεισίματα και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, αφετέρου διαφύλαξε καλύτερα και τα (όποια) μυστικά σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι το κυρίαρχο μοτίβο της εβδομάδας, που «κορυφώνει» σε ζόρι αλλά και ερωτική έξαρση όσο πλησιάζουμε στο δεύτερο μισό της. Η καθημερινότητά σου είναι το δίχως άλλο... ενδιαφέρουσα, αφού μάλλον δεν θα προλάβεις να βάλεις κ@\& κάτω με τις χίλιες δυο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, όντας σε constant επαφή με συνεργάτες, σύντροφο, αδέλφια, φίλους ή αλλά άτομα που απαρτίζουν το daily routine σου. Και μιας και το κινητό και το μέιλ «θ’ αναστενάξουν» είναι καλό να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τη χρήση τους, αφού και μπορεί να προκύψουν προβλήματα και βλάβες με το ίντερνετ, τα προϊόντα τεχνολογίας in general, τις ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ. και η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για να προχωρήσεις σε μια αντικατάσταση/ μια αγορά αντίστοιχων προϊόντων. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταφορικά μέσα, εκτός αν είναι μεταχειρισμένα. Παράλληλα ίσως μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις ορισμένους στόχους στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, βάζει «φωτιά» όχι στα μπατζάκια, αλλά στα σεντόνια σου, και καλά θα κάνεις να «ασχοληθείς» επί του θέματος, αφού αλλιώς θα είσαι μέσα στα νεύρα, ψάχνοντας τον καβγά. Make love not war σε κάθε περίπτωση. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το Σ/Κ θέλει προσοχή σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καθώς ο Ερμής περιδιαβαίνει ανάδρομος τον Ζυγό και τον σκοτεινό 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου αυτή την βδομάδα, μοιάζει σαν να σε ’χουν πιάσει «τα διαόλια» σου ένα πράγμα σε συναισθηματικό επίπεδο. Η ένταση όσων νιώθεις στα προσωπικά σου μπορεί ώρες ώρες να σε κατακλύζει, δυσχεραίνοντας την επαφή αλλά και το θεραπευτικό «άφημα» ακόμα και με τα πιο κοντινά σου άτομα. Ένα άλλο κομμάτι που χρειάζεται «ειδική μνεία» είναι αυτό των οικονομικών σου. Καλείσαι τώρα να αναθεωρήσεις παρωχημένες αντιλήψεις για το πόσο «αξίζεις» στον χώρο εργασίας σου και κατά συνέπεια πόσο αυτό κοστολογείται, βρίσκοντας ακόμα τρόπους για να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή σου. Θέματα που αφορούν φορολογικά, κληρονομικά, δάνεια, τράπεζες, διατροφές, ασφάλειες, διακανονισμούς χρεών κ.λπ. πρέπει να περνάνε από χίλια «φίλτρα» πριν πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου, αποφεύγοντας παράλληλα τα αυξημένα έξοδα για λόγους διασκέδασης. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, «δυναμιτίζει» το κλίμα στα οικογενειακά, ειδικά αν υπήρχαν άλυτα παρελθοντικά θέματα, αλλά ενδεχομένως και στην προσωπική σου ζωή, οπότε θα ήταν καλύτερα να αφήσεις στην άκρη τον τσαμπουκά και τον εκνευρισμό. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα απέναντί σου στο Σ/Κ βγάζει κούραση και εξιδανικεύσεις σχετικά με τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σου που οφείλεις να «τιθασεύσεις» (3ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ