Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.06.2022

Αιγόκερε, τα συναισθήματα αναμοχλεύονται μέσα σε μια προσωπική/ ερωτική σχέση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Hesham Rabbani / Pexels

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αν το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζες συνεχώς προβλήματα σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση, ίσως τώρα πάρεις την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ή να απομακρυνθείς πλέον από αυτά τα άτομα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο «βαραίνει» κάπως την ατμόσφαιρα μέσα σε επαγγελματικές (ή και προσωπικές) σχέσεις, με την ένταση να οφείλεται ίσως στην υπερβολική κριτική που σου ασκείται (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς ότι κάποια άτομα «δοκιμάζουν» τις αντοχές σου στο συναισθηματικό κομμάτι και μάλλον όλο αυτό σε έχει πλέον κουράσει... (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ίσως πρέπει να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση.

Καρκίνος
Τα οικονομικά πιέζουν πολύ και δεν ξέρεις πια τι άλλες «αλχημείες» να κάνεις για να ανταπεξέλθεις, ενώ ίσως δημιουργηθεί και ένταση εξαιτίας τους μέσα σε μια προσωπική/ φιλική σχέση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Περιορισμούς και ζόρια στα επαγγελματικά που «αντανακλώνται» ενδεχομένως και στις προσωπικές σου σχέσεις φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Κράτα ψύχραιμη στάση, αποφεύγοντας το «blame game».

Παρθένος
Επειδή και ο δικός σου ψυχισμός έχει ανάγκες, αλλά και πεπερασμένες αντοχές, φρόντισε να βάλεις όρια στους «συναισθηματικούς ζήτουλες», περιφρουρώντας το δικό σου sanity (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Χρειάζεται να δείξεις «εγκράτεια» σχετικά με οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις, προστατεύοντας τον εαυτό σου από αχρείαστη ταλαιπωρία (3ο δεκαήμερο κυρίως). Κοινώς θέσε τα όρια σου προς πάσα κατεύθυνση.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου «στρεσάρει» το κλίμα σε αισθηματικές, οικογενειακές ή και επαγγελματικές σχέσεις, με το «παιχνίδι» να έγκειται (ως συνήθως) στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης του κάθε μέλους (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης
Ίσως νιώθεις ότι έχουν «πέσει» όλα πάνω σου (στα επαγγελματικά και όχι μόνο) και «βαρυγκωμάς» από το φόρτο των υποχρεώσεων στην καθημερινότητα σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Καιρός να βάλεις όρια και προτεραιότητες για να ησυχάσει το μυαλό σου.

Αιγόκερως
Τα συναισθήματα αναμοχλεύονται μέσα σε μια προσωπική/ ερωτική σχέση, ίσως λόγω ανασφαλειών ή και εξαιτίας μιας ασυνείδητης τάσης για επιβολή προς την άλλη πλευρά (3ο δεκαήμερο κυρίως). Απόφυγε ωστόσο την κλιμάκωση.

Υδροχόος
Εσωτερική ένταση φέρνει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εστίες σύγκρουσης ή και αποστασιοποίησης μέσα σε προσωπικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ίσως πάλι αντιμετωπίζεις θέματα με την οικογένεια, το σπίτι, ένα ακίνητο.

Ιχθύες
Όχι και το πιο «ανέμελο» Σαββατάκι, καθώς μπορεί να σε απασχολούν θέματα με φίλους, αδέρφια, συνεργάτες ή κάποιο άλλο κοντινό σου πρόσωπο, ενώ χρειάζεται να είσαι και πιο προσεκτικός σε μετακινήσεις (3ο δεκαήμερο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ