Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21 - 27 Φεβρουαρίου 2022

Ιχθύ, αρκετά άνετη η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου για σένα, με την έννοια ότι θα σου δώσει «αβάντες» για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 816
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ixthyes.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21 - 27 Φεβρουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η έμφαση στην αρχή της εβδομάδας είναι περισσότερο στον οικονομικό τομέα, ο οποίος σε απασχολεί έντονα καθώς προσπαθείς να βρεις λύσεις για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά απέναντι στις υποχρεώσεις σου μέχρι το τέλος του μήνα, εξετάζοντας ίσως και κάποιους διακανονισμούς, ρυθμίσεις οφειλών από το παρελθόν αλλά και θέματα ακινήτων που βαίνουν προς ολοκλήρωση. Συναισθηματικά είσαι μάλλον λίγο στις «κλειστές» σου Δευτέρα-Τρίτη, με το κλίμα να αλλάζει από την Τετάρτη, καθώς «ψάχνεσαι» περισσότερο με κοινωνικές επαφές, αλλά και προοπτικές για να εκφράσεις το δυναμικό σου σε σπουδές και επαγγελματικά μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα εξάγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα σε καλούν να σκεφτείς τι πραγματικά επιθυμείς για το προσεχές μέλλον, οργανώνοντάς το με μια πιο out of the box προσέγγιση που θα αξιοποιεί τη δημιουργικότητά σου, αλλά και την ανάγκη σου για εξέλιξη, ύστερα από την «καθίζηση» των ετών της πανδημίας, δίνοντάς σου την ώθηση να οργανώσεις και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, παίρνοντας «νέο αέρα». Η Τσικνοπέμπτη προβλέπεται αρκετά ευχάριστη και διασκεδαστική, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού όμως την Παρασκευή μπορεί να βγάλει ευερεθιστότητα σε συνεργασίες και φιλικές σχέσεις, δημιουργώντας ίσως και προβλήματα με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, τα social media, το ίντερνετ κ.λπ. (αρχές 2ου).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να δείξεις αρκετό resilience, καθώς καθημερινότητα, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις ζορίζουν κάπως περισσότερο με τις απαιτήσεις τους και εσύ μπορεί να αντιδράς πιο εύθικτα, μπαίνοντας στη διαδικασία να εξηγήσεις το «άδικο» του πράγματος. Καλύτερα πάντως να μη δώσεις πολλή βάση, αφού όλο αυτό είναι παροδικό, αλλά να εστιάσεις στο να εκμεταλλευτείς την ενέργεια των εξαγώνων που σχηματίζει ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα, καλώντας σε να χρησιμοποιήσεις κάτι που έχεις «ξεχάσει» λίγο τελευταία: τη φαντασία σου. Οι προσωπικοί στόχοι και οι επιθυμίες που έχεις κατά νου για την καριέρα σου χρειάζονται περισσότερο «δουλειά» στο κομμάτι του οραματισμού και της πίστης ότι μπορεί όντως να αποτελέσουν πραγματικότητα για σένα, πριν προχωρήσεις στα logistics της πρακτικής εφαρμογής τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέφεις αυταπάτες, κάθε άλλο. Απλά δεν πρέπει και να επιτρέπεις στην απαισιοδοξία να κάνει κουμάντο, «ψαλιδίζοντας» early on τα όνειρά σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να ονειρευτεί και να αγκαλιάσει τα θέλω του και… come what may. That being said, μπορεί ωστόσο να υπάρξουν κάποιες αλλαγές με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου την Παρασκευή σχετικά με τα επαγγελματικά, που σε αναγκάζουν ίσως να ξεβολευτείς λιγάκι (αρχές 2ου), ενώ το Σ/Κ προβλέπεται πολύ πιο ξέγνοιαστο.


Δίδυμοι (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Οι πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας έχουν αρκετά πρακτικό προσανατολισμό, ενώ επίσης προσφέρονται αρκετά για να κάνεις μια νέα αρχή στον τρόπο που φροντίζεις το σώμα και την υγεία σου εν γένει, ερχόμενες να ανατρέψουν το μάταιο της ρήσης «κι από Δευτέρα δίαιτα». Μια καινούργια, πιο συνεπής προσέγγιση στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής θα σου δώσει και περισσότερη ενέργεια μέσα στην καθημερινότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα στερηθείς τις «χαρές» του καλοφαγά –βλέπε Τσικνοπέμπτη που έρχεται με φόρα– απλά θα υπάρχει ένα κάποιο όριο, που ταιριάζει καλύτερα στον οργανισμό και τη σιλουέτα σου. Τα εξάγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορούν να φέρουν μια εύνοια στα οικονομικά και τα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Το ένστικτό σου λειτουργεί καλύτερα σχετικά με αποφάσεις για διακανονισμούς, συμφωνίες, χρηματικές δοσοληψίες, διευθέτηση δανείων, διατροφών κ.λπ., ενώ μερικοί μπορούν να αναζωπυρώσουν και την ερωτική φλόγα μέσα σχέση τους, χωρίς να αποκλείονται και τα φλερτ στη δουλειά για τους αδέσμευτους. Αντίθετα, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό την Παρασκευή προκαλεί νευρικότητα και αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αλλά και πιθανές αλλαγές στον προγραμματισμό της καθημερινότητας, καθιστώντας τη μέρα ακατάλληλη για σημαντικές συνομιλίες και αποφάσεις (αρχές 2ου ιδιαίτερα).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα κάπως με μια διάθεση «αχού και δε με νοιάζει» για τα δύσκολα, τις υποχρεώσεις, τα γεγονότα στις ειδήσεις –έλεος κάπου με τη μαυρίλα– και πάει λέγοντας, με το μυαλό σου να αναζητά διεξόδους μέσα στην καθημερινότητα, κάνοντας σκέψεις και σχέδια για ταξίδια μακρινά, που τόσο λαχταράς. Και μολονότι στη συνέχεια θα αναγκαστείς να βρεις το «νήμα» των πρέπει, φαίνεται πως στο κομμάτι των ερωτικών θα έχεις και τα «τυχερά» σου. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει Τετάρτη και Πέμπτη ο Άρης και η Αφροδίτη απέναντί σου με τον Ποσειδώνα, συμβάλλουν στη δημιουργία ρομαντικής ατμόσφαιρας, βοηθώντας στην ομαλοποίηση του συναισθήματος μέσα σε «πονεμένες» σχέσεις, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καλλιεργούν ίσως περισσότερες προσδοκίες απ’ όσες τελικά μπορούν να εκπληρώσουν, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα, αρκεί να αποφύγουν και αυτοί με τη σειρά τους την παγίδα της εξιδανίκευσης, ενώ οι καλλιτέχνες θα έχουν μπόλικη έμπνευση για δημιουργία. Την Τσικνοπέμπτη προβλέπεται κραιπάλη «μέχρι τελικής πτώσεως», αν και και η συμβουλή είναι να συγκρατηθείς, ενώ την Παρασκευή με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, εκτός του ότι συσκευές, ίντερνετ, social media και τα σχετικά μπορεί να βγουν νοκ άουτ, ενδέχεται να υπάρξουν κάποια ξεσπάσματα σε προσωπικές ή φιλικές σχέσεις (αρχές 2ου κυρίως).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Μολονότι η βδομάδα στο ξεκίνημά της μπορεί να σε κουράσει παραπάνω σχετικά με ζητήματα σπιτικού, οικογένειας και επαγγελματικών, χωρίς να συμβαίνει κάτι το «φοβερό», απλά μην αφήνοντάς σου και πολύ χρόνο για χαλάρωση, στη συνέχεια βρίσκεις την «περπατησιά» σου, με το κλίμα να είναι πιο φιλικό για κοινωνικές συναναστροφές, εξόδους και διασκέδαση με φίλους, παιδιά, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Η Τσικνοπέμπτη είναι σαφώς πιο άνετη και «χορταστική» τόσο γευστικά όσο και συναισθηματικά, θυμίζοντάς σου τη σημασία που έχει για σένα η χαρά και η απόλαυση μέσα στην καθημερινότητα. Αυτό φυσικά οφείλεται και στα εξάγωνα που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη και την Αφροδίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, βοηθώντας σε να ηρεμήσεις ψυχολογικά, αλλά και να σκεφτείς να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που σου κερδίζουν πολύτιμο χρόνο μέσα στη μέρα, να ψαχτείς με εναλλακτικές θεραπείες και μεθόδους χαλάρωσης για να περιορίσεις το άγχος, δίνοντας παράλληλα και ώθηση σε μερικούς για επαφές και οικονομικές προτάσεις στα εργασιακά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Για κάποιους δεν αποκλείονται και τα φλερτ μέσα στον χώρο της δουλειάς. Η Παρασκευή έχει άλλη δυναμική, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει εκνευρισμό και τάση για σπασμωδικές αντιδράσεις σε σχέσεις και επαγγελματικά, με τα απρόοπτα να είναι μέσα στο πρόγραμμα, ιδιαίτερα για τις αρχές του 2ου δεκαημέρου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι περισσότερο «ήρεμη» για το ζώδιό σου, έχοντας μάλιστα και πλούσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το ξεκίνημα δεν θα έχει αυξημένο φόρτο στη δουλειά και την καθημερινότητα, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά that is life anyway και με λίγη πειθαρχία παραπάνω δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Τα εξάγωνα όμως που σχηματίζει ο Ποσειδώνας απέναντί σου με τον Άρη και την Αφροδίτη –Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα– φτιάχνουν «ατμόσφαιρα», ενισχύοντας τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό, φέρνοντας και πιο αυθόρμητες εκδηλώσεις στο φλερτ, ευνοώντας τους αδέσμευτους, ιδιαίτερα δε τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Μην ξεχνάς ότι το «δίδυμο» Αφροδίτη-Άρη θα βρίσκεται ως τις 6/3 στον τομέα των ερώτων σου, οπότε θα πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία και να δραστηριοποιηθείς «έμπρακτα», αν σε ενδιαφέρει το να σε βρει η άνοιξη με ένα ταίρι, αποφεύγοντας ωστόσο τις τάσεις εξιδανίκευσης στα πρώτα ραντεβού. Για τα ήδη υπάρχοντα ζευγάρια αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να διασκεδάσετε, αλλά και να τσικνίσετε παραδοσιακά, αφού «ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι»! Η Παρασκευή είναι λίγο πιο «νευρική» με το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό, που μπορεί να φέρει «τούμπα» το πρόγραμμα σε δουλειά και καθημερινότητα (αρχές 2ου ιδιαίτερα), με το Σ/Κ όμως να προβλέπεται θετικό και ευχάριστο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σε απασχολούν περισσότερο διαδικαστικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών, προσπαθώντας να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις, όπως π.χ. έναν διακανονισμό για τον φουσκωμένο λογαριασμό του ρεύματος, ένα πιο σφιχτό χειρισμό στα έξοδα για να μη ζοριστείς «τρελά» στο τέλος του μήνα κ.λπ. Η αλήθεια πάντως είναι πως «έχεις γκώσει» τελευταία από τα πρακτικά της ζωής και υπάρχει ανάγκη να αναζητήσεις διεξόδους μέσα από καινούργιες δημιουργικές ασχολίες, «φλερτάροντας» ίσως με ιδέες που στο παρελθόν μπορεί να σνόμπαρες εντελώς, όπως η παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου αυτοβελτίωσης, η ερασιτεχνική ενασχόληση με την κατασκευή κοσμημάτων μέσω YouTube, η εγγραφή σε μια σχολή χορού κ.λπ., αφού η ψυχή σου «διψά» για δημιουργικές διεξόδους. Η Τσικνοπέμπτη πάντως μπορεί να σε βρει με διάθεση οικοδεσπότη, θέλοντας να φροντίσεις για τους αγαπημένους σου, χωρίς να αποκλείονται βέβαια και προσκλήσεις απο φίλους. Τα εξάγωνα Άρη και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, μπορεί να φέρουν μια βοήθεια σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, π.χ. σχετικά με μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, ενώ το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την Παρασκευή θέλει προσεκτικό χειρισμό στην επικοινωνία μέσα σε προσωπικές σχέσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις (αρχές 2ου κυρίως).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Φουλ παραγωγική αλλά και πιεστική στο ξεκίνημά της η εβδομάδα, αφού οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα είναι αυξημένες, ενώ παράλληλα έχεις να φροντίσεις και προσωπικά ζητήματα, θέλοντας να πάρεις και επιβεβαίωση στο κομμάτι των σχέσεων. Στον συγκεκριμένο τομέα μπορείς να τα πας καλύτερα Τετάρτη και Πέμπτη, με τα εξάγωνα που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με Άρη και Αφροδίτη αντίστοιχα να χαλαρώνουν τη διάθεση, κάνοντας σε πρωτόγνωρα ανοιχτό στο κομμάτι της επικοινωνίας, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Εκτός από την ευφράδεια και την πειθώ που σου «χαρίζουν» σε σχέση με επικοινωνίες και εμπορικές δοσοληψίες στα επαγγελματικά, θα είσαι πιο άνετος σε συζητήσεις και κοινωνικές επαφές, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου αν είσαι μόνος, βοηθώντας σε να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να αναζητήσεις νέες ερωτικές προσεγγίσεις μέσω του φλερτ, κυκλοφορώντας περισσότερο. Έτσι η Τσικνοπέμπτη παραδόξως μπορεί να επιτελέσει και «χρέη» Αγίου Βαλεντίνου για μερικούς, όντας κατάλληλη για πρώτα ραντεβού, σε πιο ασυνήθιστα ίσως μέρη, όπως το ταπεινό σουβλατζίδικο. Αν πάλι έχεις ήδη το ταίρι, μπορείς επίσης να βρεις «ρομαντισμό» στο πιτόγυρο, κάνοντας ταυτόχρονα φουλ χαβαλέ με την παρέα. Η Παρασκευή όμως μπορεί να βγάλει κάποια «παραφωνία» με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, που φέρνει υπερένταση και τάση για νεύρα σε σχέσεις και οικογενειακά (αρχές 2ου κυρίως).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Κάπως λίγο σαν να βαριέσαι στο ξεκίνημα της εβδομάδας ή να νιώθεις μια παραπάνω κούραση, που σε αποθαρρύνει από το να κάνεις full engage με τα πρακτικά δουλειάς και καθημερινότητας. Πάντως αν μπορέσεις να διαχειριστείς την όλη φάση, και παραγωγικότητα θα έχεις να επιδείξεις και πιο καλά θα αισθανθείς ως συνέπεια με τον εαυτό σου. Δευτέρα και Τρίτη είναι επίσης καλές μέρες για να κάνεις ένα restart σχετικά με τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση, φροντίζοντας περισσότερο την υγεία σου. Δεν χρειάζεται «να κόψεις τα πάντα», ξεκίνα απλά περιορίζοντας όσα ξέρεις ότι σου κάνουν κακό, αυξάνοντας την κίνηση, προγραμματίζοντας ίσως και κάποιο τσεκ απ με έναν ειδικό. Η διάθεση ανεβαίνει στη συνέχεια με τα εξάγωνα που σχηματίζει Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σου το «πράσινο φως» για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με σύντροφο, φίλους, οικογένεια, τσικνίζοντας παραδοσιακά, εκτιμώντας την αξία τέτοιων μικρών, αλλά σημαντικών joys of life, ύστερα και από τη δοκιμασία της πανδημίας. Με αυτές τις όψεις δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ευκαιρία στα οικονομικά, ίσως ακόμα και μια οικονομική στήριξη από κάποιον συγγενή, ή μια εύνοια σε ζητήματα ακινήτων, όπως μεταβιβάσεις, αγοραπωλησίες, μετακομίσεις, ανακαινίσεις κ.λπ., ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Περισσότερο απρόβλεπτη η Παρασκευή με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, που μπορεί να φέρει ανατροπές στον σχεδιασμό, αλλά και εκνευρισμό με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες ή κοντινά πρόσωπα (αρχές 2ου κυρίως).


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Τα πλάνα των επαγγελματικών και οι συνεργασίες στον χώρο της δουλειάς σε απασχολούν περισσότερο στο ξεκίνημα της βδομάδας, με τις μέρες ωστόσο να είναι κατάλληλες για να «ξεμπερδεύεις» με πολλά, επικοινωνώντας παράλληλα τις ιδέες και τις απόψεις σου, ίσως όχι πάντα με απόλυτη «επιτυχία». Τα εξάγωνα που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα Τετάρτη και Πέμπτη επιτείνουν ωστόσο την ανάγκη για επικοινωνία και «μοίρασμα» συναισθημάτων, με καλύτερες τώρα προοπτικές, που χρήζουν αξιοποίησης σε επαγγελματικές επαφές και δοσοληψίες, αλλά φυσικά και σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Οι «αιώνιοι εραστές» θα μείνουν ως τις 6/3 στο ζώδιό σου και πραγματικά χρειάζεται να κινητοποιηθείς ουσιαστικά στο κομμάτι του φλερτ αυτές τις μέρες αν είσαι μόνος, λέγοντας «ναι» σε εξόδους και προσκλήσεις, κάνοντας «άνοιγμα» στην άλλη πλευρά, αν υπάρχει ήδη το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κανονίζοντας ένα πρώτο ραντεβού. Ο ρομαντισμός βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου αν είσαι σε σχέση, έχοντας μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από το συνηθισμένο σου, πράγμα που «αποκωδικοποιεί» και συμπεριφορές του συντρόφου σου που πιθανώς δεν μπορούσες να κατανοήσεις προηγουμένως. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την Παρασκευή μπορεί να φέρει αλλαγές σε δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια, ενώ θέλει προσοχή και σε αλόγιστα έξοδα (αρχές 2ου κυρίως).


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά και στο σπίτι πιέζουν αρκετά στις αρχές της εβδομάδας και μολονότι έχεις την αποφασιστικότητα να τα καταφέρεις, αυτό δεν θα γίνει χωρίς κούραση. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι σαφώς πιο άνετες μέρες, που σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις συντροφιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, προτιμώντας μάλλον τις εξόδους από τα διάφορα καλέσματα σε σπίτια, παρά τη φασαρία και την πολυκοσμία, αφού έχεις χορτάσει τα «εσωτερικά ανταμώματα» εδώ και δύο χρόνια. Ουσιαστικά, ως κλασικός Υδροχόος, θέλεις να γιορτάσεις τη χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας, βγαίνοντας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρέα αυτή την Τσικνοπέμπτη, αν και καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Τα εξάγωνα του Άρη (23/2) και της Αφροδίτης (24/2) με τον Ποσειδώνα μπορούν να φέρουν κάποια βοήθεια σχετικά με οικονομικά ζητήματα της δουλειάς, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Παράλληλα θα αναζωπυρώσουν ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος για μερικούς, δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιες σχέσεις, αν και για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου η αλήθεια είναι πως επικρατεί μια «ξεραΐλα» στον συγκεκριμένο τομέα το τελευταίο –αρκετό– διάστημα, με τον Μάρτη όμως να έχει να δώσει σίγουρα περισσότερα. Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ουρανό κάνει απαιτητική την Παρασκευή, φέρνοντας νοητική υπερδιέγερση και απρόβλεπτα ίσως γεγονότα σε επαφές και μετακινήσεις, κυρίως για τις αρχές του 2ου δεκαημέρου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Αρκετά άνετη η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου για σένα, Ιχθύ μου, με την έννοια ότι θα σου δώσει «αβάντες» για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και το τρέξιμο στη δουλειά φυσικά δεν θα λείψει, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Περισσότερο δε σε νοητικό επίπεδο θα σε απασχολήσει η πορεία της δουλειάς σου και το κατά πόσον αυτή ανταποκρίνεται στα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχεις για τον εαυτό σου, σκεφτόμενος πιθανώς και εναλλακτικές μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού μην ξεχνάς πως έχεις και τον Δία αρωγό σου. Τα εξάγωνα που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου με τον Άρη και την Αφροδίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, μπορούν πάντως να φέρουν μια βοήθεια σε συλλογικά πρότζεκτς και ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Παράλληλα αυξάνουν την κοινωνικότητα και την όρεξη να κανονίσεις κάτι για να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη και τα γενέθλιά σου, έχοντας μάλιστα και ερωτικό ενδιαφέρον, αφού ο ρομαντισμός λειτουργεί αβίαστα τόσο «διά ζώσης», όσο και εξ αποστάσεως, βοηθώντας και σε διαδικτυακά φλερτ. Η Παρασκευή όμως με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να βγάλει θέματα στην επικοινωνία, το ίντερνετ, τα social media, τις συσκευές τεχνολογίας και τα μεταφορικά μέσα, οπότε be more cautious, κυρίως αν ανήκεις στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ