Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.01.2022

Δίδυμε, ο φόβος μήπως «κλειδώσεις» τον άλλο απέναντι σου επειδή θα θέσεις τα όρια σου είναι παράλογος. Προχώρα και άσε τις ενοχές.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια καλλιτεχνική φωτογραφία ενός κοριτσιού που κρατάει μια ομπρέλα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.01.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλύτερες οι προοπτικές για να ασχοληθείς με επαγγελματικά και οικονομικά σήμερα, χωρίς τόσο ισοπεδωτικό άγχος που σου «κλέβει» ενέργεια.

Ταύρος
Κάποια στιγμή όλα τα «διαφημιστικά τρικ» εξαντλούνται και αποκαλύπτεις και την τρωτή σου πλευρά στη σχέση. Αρκεί βέβαια να έχεις φροντίσει για ένα ασφαλές πλαίσιο.

Δίδυμοι
Ο φόβος μήπως «κλειδώσεις» τον άλλο απέναντι σου επειδή θα θέσεις τα όρια σου είναι παράλογος. Προχώρα και άσε τις ενοχές.

Καρκίνος
Δεν είπες κανείς να μην προσέχεις με τον Covid, όμως να «ζεις» και λίγο ε; γιατί πλέον η έννοια του «get a life» έχει μάλλον πιάσει νέες «κορυφές».

Λέων
Συνεννοήσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και πρακτικά θέματα των επαγγελματικών «ρολάρουν» καλύτερα today, με την παραγωγικότητα σου να είναι αυξημένη. Keep up λοιπόν.

Παρθένος
Ξέρεις, οι αρχές του μάρκετινγκ έχουν άμεση ισχύ και στις προσωπικές σχέσεις. Εάν εσύ «πουλάς» τον εαυτό σου φτηνά, ο άλλος δεν θα σε εκτιμήσει. Got it?

Ζυγός
«Ανακάμπτεις» σταδιακά ενεργειακά, με τις λύσεις να έρχονται χωρίς μεγάλη αναστάτωση. Ίσως μάλιστα βρεις και λίγο χρόνο γι’ αυτά που σε γεμίζουν.

Σκορπιός
«Η διαφθορά, όταν τη συζητάμε, είναι σαν άνεμος. Φυσάει σκόνη στα μάτια των άλλων και περνάει» λέει ο Σαίξπηρ. Κι ας λέμε εμείς «τρία πουλάκια κάθονταν».

Τοξότης
Το να έχεις available «στοκ εμπιστοσύνης» a priori για τον άλλο, γιατί «δεν θα γίνω μιζέρος εγώ» σόρρυ, αλλά δεν είναι συμφέρον στην εποχή μας. Μάλλον αφελές.

Αιγόκερως
Σαφώς πιο αξιοποιήσιμη η Τετάρτη και για δημιουργικά σχέδια και για τα αισθηματικά σου, με δυνατότητες μεγαλύτερης φροντίδας μέσα στη σχέση σου.

Υδροχόος
Χωρίς να περνάς τα όρια, είσαι πιο αποτελεσματικός στα της δουλειάς, κατανοώντας καλύτερα την προσέγγιση και τις ανάγκες των συνεργατών σου.

Ιχθύες
Ο έρωτας προκύπτει τις περισσότερες φορές αβίαστα, η αγάπη όμως μέσα στη σχέση είναι και προϊόν «απόφασης». Απόφασης που πιστοποιεί ότι ο άλλος αξίζει και την εμπιστοσύνη σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ