Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του 2022: Οι ετήσιες προβλέψεις της χρονιάς

Πώς θα είναι η χρονιά για κάθε ζώδιο

zarastro.jpg
Zarastro
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
new_project_47.jpg

Cosmic Telegram - Τα Ζώδια του 2022: Ο Zarastro κάνει τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το 2022, μολονότι κάνει μια πιο «περίεργη» είσοδο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις αρκετά στη συνέχεια. Έτσι, με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ξεκίνημα της χρονιάς και στη συνέχεια «παρεούλα» με τον Άρη και τον Πλούτωνα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, τα επαγγελματικά και η κοινωνική σου εικόνα, το πώς «στέκεσαι» δηλαδή στον κόσμο, θα σε προβληματίσουν/ πιέσουν αρκετά. Παράλληλα ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 11/5 σε βάζει σε μια πιο εσωτερική διαδικασία, καθώς έχει έρθει η ώρα του ξεκαθαρίσματος τραυμάτων, πληγών και λοιπών υπολειμμάτων του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου. Αυτογνωσία λοιπόν, με άλλα λόγια, καιρός να κάνεις «δουλίτσα» με το μέσα σου, ακόμα καλύτερα με την βοήθεια ενός ειδικού που θα σε βοηθήσει να σε αγαπήσεις πραγματικά και όχι «πλασματικά». Όλα αυτά θα σου φανούν σούπερ χρήσιμα για να είσαι έτοιμος να δεχτείς την εύνοια του Δία που περνά για μια «δοκιμαστική» περίοδο στο ζώδιό σου από 11/5 μέχρι 28/10 (θα επηρεάσει κυρίως το 1ο δεκαήμερο) για να επιστρέψει πλέον for good στον Κριό στο τέλος της χρονιάς (20/10). Εδώ ξεκινούν τα ωραία, αφού η αισιοδοξία, οι ευκαιρίες και η τύχη θα είναι με το μέρος σου μέσα στο καλοκαίρι, τουλάχιστον σε έναν βασικό τομέα της ζωής σου: σχέσεις, επαγγελματικά, σπουδές κ.λπ., με τα ταξίδια να αποτελούν «το κερασάκι στην τούρτα». Σημαντική προσοχή πρέπει να δοθεί στην υγεία σου μέχρι τις 10/5, μολονότι ο Δίας μπορεί να φέρει και μια λύση σε ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε, αλλά και από τις 30/10 μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού ο κυβερνήτης σου Άρης θα είναι ανάδρομος στρεσάροντας το νευρικό σου σύστημα. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν τα οικονομικά σου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές, επομένως η σωστή διαχείριση είναι must this year.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
«Ουρανέ, όχι δεν θα πω το ναι, ουρανέ φίλε μακρινέ» και φυσικά θα χρειαστεί να πεις το «ναι» αφού σου κάνει «παρεούλα» και το 2022, συνεχίζοντας τη μακρά διέλευσή του από το ζώδιό σου, φέρνοντας αναπόφευκτες αλλαγές στη ζωή σου, με στόχο την ουσιαστική ανεξαρτησία σου, προσωπική και επαγγελματική (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο). Change is the name of the game σε σχέσεις και συνεργασίες και με τις τέσσερις Εκλείψεις στον άξονά σου, στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11. Ό,τι είναι σαθρό και δεν σε εξυπηρετεί πλέον, θα δώσει μοιραία τη θέση του στο καινούργιο, σε μια ανάγκη προσωπικής ολοκλήρωσης. Και από κοντά (αν και θα αποφύγουμε τα τετράγωνα ακρίβειας πια) ο Κρόνος από τον τομέα της καριέρας σου που «τεστάρει» τις αντοχές σου και αυτή τη χρονιά, επιβραβεύοντας ή «μαλώνοντάς» σε, φέρνοντας με τη σειρά του αλλαγές κατευθύνσεων, αλλά και φιλοδοξία για να προχωρήσεις, απαιτώντας ωριμότητα πάνω απ’ όλα (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο και 3ο δεκαήμερο). Μερικοί θα επηρεαστούν με αλλαγές και στα οικογενειακά, όχι απαραίτητα αρνητικές, παίρνοντας π.χ. την απόφαση για να δημιουργήσουν το δικό τους σπιτικό. Ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι 10/5 και από 29/10 μέχρι 20/12 θα φέρει εύνοια στη συλλογική δουλειά, βοηθώντας στο να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και τα άτομα που μπορούν να πιστέψουν σε’ σένα και τις ιδέες σου, καλώντας σε επίσης να επενδύσεις στην τεχνολογία και τις δυνατότητες που μπορεί να σου προσφέρει για να προωθήσεις τον εαυτό και τη δουλειά σου, ενώ οι φίλοι θα αποδειχτούν το σημαντικότερο στήριγμά σου. Με τον Άρη στους Διδύμους τα οικονομικά θέλουν καλό προγραμματισμό από το τέλος Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς, η λίμπιντό σου όμως θα είναι πολύ «δυνατή» βοηθώντας σε να ισορροπήσεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο Δίας στους Ιχθείς (από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τις 10/5 και από 29/10 μέχρι 20/12) αποτελεί μια εξαιρετική επιρροή για τα επαγγελματικά σου, δίνοντάς σου βοήθειες για να ξεχωρίσεις, να εξελιχθείς και να καταφέρεις να εδραιωθείς στον τομέα σου. Κάτι αλλάζει στον τρόπο που πλασάρεις τον εαυτό σου, αφού αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι, οι οποίοι είναι πιο «πρόθυμοι» να πιστέψουν σ’ εσένα και να επενδύσουν στις δυνατότητές σου, με τη φιλοδοξία να σε βοηθά να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις τους. Μια προαγωγή, κάποιο μπόνους, ακόμα και μια νέα δουλειά είναι μέσα στο παιχνίδι, οπότε αν είσαι στο ψάξιμο αξίζει να κινηθείς στοχευμένα. Απλά «μην το πάρεις πάνω σου» και αρχίσεις «να πουλάς μούρη», γιατί ο Δίας δεν γουστάρει και τιμωρεί τους αλαζόνες. Το διάστημα που θα περάσει στον Κριό (από 11/5 μέχρι 28/10) μέσα στο καλοκαίρι, θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο ευχάριστα και ανέμελα, φλερτάροντας περισσότερο. Στο τέλος του Αυγούστου (20/8) ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, «εξαντλώντας» το 2022 (παραμένοντας βασικά μέχρι τις 24/3 του 2023!), γεγονός που σε ενεργοποιεί και σε κινητοποιεί να τρέξεις με φόρα τα σχέδιά σου, αν και θα γυρίσει ανάδρομος το τελευταίο δίμηνο, πιέζοντάς σε αρκετά, οπότε θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σου. Ο τομέας της υγείας θέλει ούτως ή άλλως προσοχή throughout the year, λόγω των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που μπορούν επίσης να φέρουν και αλλαγές στη δουλειά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Το 2022 ξεκινά με μια αναδρομή Αφροδίτη απέναντί σου, το οποίο σημαίνει ότι τα θέματα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών θα σε απασχολήσουν έντονα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, καθώς χρειάζεται να βρεις ένα πιο υγιές μοντέλο συνύπαρξης για το «εγώ και οι άλλοι». Παράγοντας στήριξης και ελπίδας όμως φέτος δεν είναι άλλος από τον Δία στους Ιχθείς, που μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10-20/12, θα δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτικές επέκτασης σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών ή ό,τι άλλων πλάνων έχεις κατά νου, βοηθώντας σε να πραγματοποιήσεις και ένα άνοιγμα στο εξωτερικό ή να ταξιδέψεις περισσότερο, κάτι που πλέον λαχταράς όσο τίποτα άλλο, ιδιαίτερα τον Απρίλιο που θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Το διάστημα που θα περάσει στον Κριό (11/5-28/10) θα φέρει εύνοια στον τομέα της καριέρας (κυρίως για το 1ο δεκαήμερο), βοηθώντας και «πρακτικά» τη σταδιοδρομία σου μέσα από νέες προτάσεις, μια αύξηση, μια προαγωγή κ.λπ. Από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και το τέλος της χρονιάς, ο Άρης στους Διδύμους θα δημιουργήσει ένα πιο ευαίσθητο ψυχολογικό πλαίσιο, φέρνοντας στρες στη δουλειά, βγάζοντας όμως και μια επιβράδυνση της δράσης σου, οπότε, ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο του 2022 που θα γυρίσει ανάδρομος, η υγεία σου θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Οι απαιτήσεις και οι ριζικές αλλαγές συνεχίζονται και το 2022, καθώς ο μεν Κρόνος απέναντί σου «τεστάρει» προσωπικές σχέσεις, γάμους και συνεργασίες, κρατώντας μόνο ό,τι στηρίζεται σε υγιή και σταθερά θεμέλια, βάζοντας «δύσκολα» σε επιφανειακές ή δυσλειτουργικές καταστάσεις (επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο και το 3ο δεκαήμερο) με τον Ουρανό από δίπλα να «σιγοντάρει», φέρνοντας αναστάτωση και απρόοπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά, που ωθούν σε αλλαγές κατεύθυνσης και κοινωνικού στάτους (επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο). Για αλλαγές φυσικά μιλούν και οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11, επηρεάζοντάς σε άμεσα στο δίπολο καριέρας-οικογένειας, φέρνοντας πίεση και κρίσεις που στόχο έχουν να σε ελευθερώσουν από παλιά μοτίβα ύπαρξης, ώστε να μπορέσεις να οικοδομήσεις με νέους όρους το καινούργιο στη ζωή σου. Αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη, φυσικά, η παρουσία όμως του Δία στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10-20/12, εκτός του ότι σου δίνει κάποιες «ανάσες» στα οικονομικά, σε βοηθά να θεραπεύσεις το ψυχολογικό κομμάτι, αποτελώντας την ιδανική στιγμή για να «δουλέψεις» το μέσα σου με έναν ειδικό. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, που θα περάσει δοκιμαστικά στον Κριό, είναι το πιο αισιόδοξο διάστημα της χρονιάς που θα σου δώσει δύναμη και τύχη να πιστέψεις στα όνειρά σου, πραγματοποιώντας και κάποια από αυτά, ευνοώντας ιδιαίτερα τις σπουδές (hello Πανελλήνιες, hello πτυχίο), τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά πλάνα, τα σχέδια για το εξωτερικό και τα ταξίδια.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Τα μεγάλο νέο για το 2022 είναι η παρουσία του Δία, του πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, απέναντί σου στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και στη συνέχεια για ένα ακόμα δίμηνο από 29/10 μέχρι 20/12, γεγονός που θα ευνοήσει τον τομέα των σημαντικών άλλων στη ζωή σου (περισσότερο από everybody else). Έτσι, κάτω από αυτή την επιρροή κάποιοι θα γνωρίσουν ένα άτομο που μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα διαρκείας (με τον Απρίλιο να αποτελεί υπέροχο διάστημα με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα), κάποιοι άλλοι θα ανανεώσουν/ καλυτερέψουν τη σχέση τους, κάποιοι θα προχωρήσουν σε μια συγκατοίκηση, δέσμευση, ακόμα και γάμο, ενώ όσοι έψαχναν τρόπο να λήξουν ήρεμα μια ήδη τελειωμένη κατάσταση θα το κάνουν χωρίς μεγάλα «δράματα». Και οι επαγγελματικές συνεργασίες σου όμως θα επηρεαστούν θετικά, με τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες να ευνοούνται, βρίσκοντας common ground με άτομα που έχεις κοινά συμφέροντα. Οικονομικές βοήθειες, κυρίως σε θέματα κληρονομικών, περιουσιακών, φορολογικών και συνεταιρισμών θα σου δώσει ο Δίας στο διάστημα που θα περάσει στον Κριό από 11/5 έως 28/10. Η ασυνήθιστα μεγάλη παραμονή του Άρη στους Διδύμους, από τις 20 Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς, στον τομέα της καριέρας σου, θα σε ζορίσει αρκετά, δίνοντάς σου φιλοδοξία και κίνητρο να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει όμως να είσαι πιο προσεκτικός το τελευταίο δίμηνο γιατί θα γυρίσει ανάδρομος, βγάζοντας πολύ τρέξιμο αλλά και ανταγωνισμό στα επαγγελματικά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
«Don’t t judge a book by its cover» και don’t judge το 2022 απ' το ξεκίνημά του, καθώς αυτό γίνεται με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, ενώ και η όλη παρουσία των πλανητών στον Αιγόκερω μπορεί να δίνει μια πιο «βαριά» αίσθηση στο πρώτο δίμηνο που πιθανώς θα φέρει και ξεκαθαρίσματα στον χώρο του σπιτιού, στα οικογενειακά ή στην σχέση με τον άνθρωπό σου. Η παρουσία όμως του Δία στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10 έως 20/12 δίνει εύνοια στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου. Από αυτή τη θέση θα βοηθήσει στην εύρεση μιας δουλειάς για όσους είναι στο ψάξιμο, που μάλιστα μπορεί να είναι και dream job για μερικούς, θα βελτιώσει τις συνθήκες καθημερινότητας με συναδέλφους, συνεργάτες κ.λπ. καλυτερεύοντας το κλίμα στο γραφείο ή τις συνεννοήσεις αν βρίσκεσαι σε τηλεργασία, φέρνοντας πιθανώς και κάποιο οικονομικό μπόνους ή μια άλλη αναγνώριση των προσπαθειών σου, χωρίς όλα αυτά βέβαια να σημαίνουν πως θα κάθεσαι «χαλαρουίτα». Not at all μάλιστα. Στο κομμάτι της υγείας, θα σε βάλει στη διαδικασία να φροντίσεις περισσότερο τον οργανισμό και τη φυσική σου κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και μια λύση/ θεραπεία/ τον κατάλληλο ειδικό για ένα θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί. Το πιο ελπιδοφόρο και τυχερό διάστημα της χρονιάς όμως είναι από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 που θα περάσει απέναντί σου στον Κριό (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο) ευνοώντας τον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών σου, βοηθώντας στην επισφράγιση μιας καλής σχέσης με μια συγκατοίκηση, μια δέσμευση, ακόμη και έναν γάμο, βγάζοντας μια άλλη δυναμική για νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, μέσα μάλιστα στους καλοκαιρινούς μήνες, φέρνοντας και ευκαιρίες συνεργασίας. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών αλλά και των στενών συναισθηματικών σου σχέσεων.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Αλλαγών συνέχεια και το 2022, αφού ο Ουρανός που έχει «στρογγυλοκαθήσει» απέναντί σου στον Ταύρο προκαλεί ξαφνικά γεγονότα και αντιδραστικές διαθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, οδηγώντας σε, μέσα από γερά «ταρακουνήματα», σε έναν πιο αυθεντικό και ανεξάρτητο τρόπο συνύπαρξης με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, κόβοντας ό,τι δεν «περπατάει» πια (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο). Από κοντά και ο Κρόνος στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού που βγάζει δυσκολίες και αλλαγές, not only bad όπως μια μετακίνηση, «δοκιμάζοντας» συναισθηματικές αντοχές, ωθώντας σε εσωτερικό «ψάξιμο» για να αντιμετωπίσεις παρελθοντικά τραύματα που συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο και 3ο δεκαήμερο). Ο σημαντικότερος βέβαια δείκτης αλλαγών στη ζωή σου δεν είναι άλλος από τις τέσσερις Εκλείψεις στον άξονά σου, στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11, που φέρνουν αναπόφευκτες εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά, θετικά και αρνητικά. Σανίδια «σωτηρίας» και τύχης για φέτος αποτελεί αναμφισβήτητα ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10 έως 20/10, μια διέλευση που φέρνει χαρά και εννοεί πολύ τα ερωτικά (είσαι από τους πλέον ευνοημένους) τα θέματα παιδιών και τα δημιουργικά σου σχέδια, με τον Απρίλιο να φιλοξενεί και μια εξαιρετική σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, οπότε «όσοι αδέσμευτοι προσέλθετε»! Το διάστημα που θα περάσει στον Κριό (από 11/5 ως 28/10) θα σε βοηθήσει στα εργασιακά, με τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται, φέρνοντας ίσως και μια νέα δουλειά που σε ικανοποιεί περισσότερο (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η παραμονή του κυβερνήτη σου Δία στους Ιχθείς από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10 ως 20/12 είναι μια επιρροή που, μολονότι «δεν φωνάζει», σε βοηθά να ξανασταθείς στα «πόδια» σου ψυχολογικά και να ηρεμήσεις άγχη και ανασφάλειες του παρελθόντος, αφήνοντας πίσω δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς στο οικογενειακό περιβάλλον, «πλησιάζοντας» μέλη με τα οποία είχες αποξενωθεί, δίνοντας εύνοια και σε ζητήματα ακινήτων, όπως μετακομίσεις, κληρονομιές, αγοραπωλησίες κ.λπ. Η μεγάλη όμως «bonanza» του 2022 θα είναι το διάστημα που θα περάσει στον φιλικό Κριό, από 11/5 ως 28/10, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή, μέσα μάλιστα και στην περίοδο του καλοκαιριού (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Νέοι έρωτες, ανανέωση στην σχέση με τον σύντροφό σου, βοήθειες για την απόκτηση ενός παιδιού, προβολή των δημιουργικών σου ταλέντων, αύξηση δημοφιλίας και μια αίσθηση μεγαλύτερης ικανοποίησης, χαράς και ανεμελιάς είναι κάποια από τα «δώρα» του. Από τα τέλη Αυγούστου ο Άρης θα «κατσικωθεί» κατά παρέκκλιση για μεγάλο διάστημα απέναντί σου στους Διδύμους, ως το τέλος του χρόνου (βασικά θα μείνει μέχρι 24/3 του 2023!) ενεργοποιώντας δυναμικά τον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντας φυσικά ευκαιρίες για φλερτ, βγάζοντας όμως τρέξιμο αλλά και εντάσεις, ιδιαίτερα όταν θα γυρίσει ανάδρομος το τελευταίο δίμηνο. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, εφιστούν την προσοχή σου σε θέματα υγείας, πιέζοντας για αλλαγές τρόπου ζωής, φέρνοντας πιθανώς εξελίξεις και στα εργασιακά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με αναθεωρήσεις σε σχέσεις και προσωπικά πλάνα ξεκινά το 2022, με μια Αφροδίτη αναδρομή στο ζώδιο σου μέχρι 28/1 «παρεάκι» με τον Πλούτωνα να σε βάζει «στα βαθιά». Δεν το λες και το ευκολότερο ξεκίνημα (για κανέναν σχεδόν δεν θα είναι το πρώτο δίμηνο τουλάχιστον, πίστεψέ με) αφού θα πρέπει να αξιολογήσεις την «ωμή» πραγματικότητα των αισθηματικών σου, καταλήγοντας σε συμπεράσματα για το ποια άτομα αξίζει να κρατήσεις και σε ποιες περιπτώσεις η μη κάλυψη των αναγκών σου πρέπει να σε οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, μιλάνε επίσης για αλλαγές σε ερωτικές αλλά και φιλικές σχέσεις. Τα καλά νέα είναι η παρουσία του Δία στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και στη συνέχεια το τελευταίο δίμηνο του χρόνου, που θα δώσει εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, επαγγελματικών επαφών, διαφήμισης της δουλειάς σου, δίνοντας σου θάρρος και τόλμη να διαπραγματευτείς και να κλείσεις συμφωνίες και νέες συνεργασίες, ευνοώντας ακόμη τις σπουδές για όσους βρίσκονται σε αυτή την ηλικία, αλλά και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, για όσους δεν σταματούν ποτέ να εξελίσσονται. Αν σκεφτόσουν επίσης να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, φέτος μπορείς να τα καταφέρεις. Το διάστημα που θα περάσει στον Κριό (11/5 - 28/10) θα δώσει βοήθειες σε θέματα ακινήτων, κληρονομικών, αγοραπωλησιών, ανακαινίσεων, μετακομίσεων, συγκατοίκησης κ.λπ. καλυτερεύοντας σχέσεις με μέλη της οικογένειας (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς χρειάζεται παραπάνω φροντίδα σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς η μακρά παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα σε κουράσει αρκετά σε δουλειά και καθημερινότητα, ιδιαίτερα δε από τις 30/10 που θα γυρίσει ανάδρομος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου και το 2022 «υπόσχεται» συνέχεια απαιτήσεων και δοκιμασιών που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με υπομονή, σκληρή δουλειά και ωριμότητα, χωρίς να ξεχνάς ότι ο μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού είναι μεν αυστηρός, αλλά και δίκαιος, απονέμοντας στον καθένα αυτό που του αξίζει (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο και το 3ο δεκαήμερο). Παράλληλα με την επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο (μολονότι δεν θα σχηματίσουν πλέον όψη ακριβείας) θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα στο δίπολο οικογένειας-καριέρας που σε ξεβολεύουν και σε ωθούν σε αλλαγές, όχι όμως απαραίτητα αρνητικές, όπως μια επιβεβλημένη αλλαγή περιβάλλοντος, σπιτιού, ατόμων που συγκατοικείς κ.λπ. με τις κρίσεις με συγγενείς και τον σύντροφό σου να είναι φυσικά μέσα στο παιχνίδι (επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο). Οι αλλαγές στους συγκεκριμένους τομείς είναι «η μόνη σταθερά» και λόγω των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11, που δημιουργούν με τη σειρά τους εξελίξεις, μέσα και από προσωπικές αποκαλύψεις/ συνειδητοποιήσεις. Υπάρχει όμως και ένας Δίας στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από 29/10 - 20/12 που φέρνει βοήθειες στο πορτοφόλι σου, δίνοντας δυνατότητες να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω αγοραπωλησιών, επενδύσεων, μιας προαγωγής στη δουλειά κ.λπ. έχοντας βέβαια πάντα υπόψη σου την περιοριστική επιρροή του Κρόνου. Το διάστημα όμως που θα περάσει στον φιλικό Κριό (11/5-28/10) θα δώσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και εύνοια στο φλερτ, στην επικοινωνία, τις σπουδές, τις διαπραγματεύσεις και το εμπόριο (επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο). Εξαιρετική για την ερωτική σου ζωή (αλλά και για την απόκτηση ενός παιδιού) θα είναι και η «par excellence» πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους από το τέλος Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν και το τελευταίο δίμηνο που θα γυρίσει ανάδρομος μπορεί να βγάλει και κάποιες εντάσεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Είσαι για φέτος «το ευνοούμενο παιδί» του Δία και πιο συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα Μαΐου και στη συνέχεια από 29/10 - 20/12 που είναι οι περίοδοι που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, φέρνοντας ξανά την αισιοδοξία, την ελπίδα αλλά και την τύχη στη ζωή σου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο δώδεκα ετών. Το positive resonance αυτής της διέλευσης είναι applicable δυνητικά σε οποιονδήποτε τομέα, όμως όπως και να ‘χει, η «υπόσχεση» είναι ότι τουλάχιστον ένας θα σου «χαμογελάσει». Νέοι έρωτες, επισημοποιήσεις σχέσεων, γάμοι, εγκυμοσύνες, σχέδια για το μέλλον, επαγγελματικές εξελίξεις, πρόοδος στις σπουδές (αν δεν πάρεις πτυχίο και φέτος, ε τότε πότε;), ταξίδια, αλλαγές στην εμφάνιση and you name it basically. Είπαμε, τουλάχιστον ένας θα σου «κάτσει», όμως έχε υπόψη σου ότι αυτό δε σημαίνει πως θα σου πέσει «το μάννα εξ ουρανού» αφού το μήνυμα είναι «συν Αθηνά» και συν ενεργοποίηση και προσπάθεια δηλαδή, αλλά με added lucky strikes. Λίγη προσοχή μόνο στη διατροφή, γιατί τα κιλά έρχονται εύκολα (πολύ). Το διάστημα που θα περάσει στον Κριό (11/5 - 28/10) θα σου κλείσει το «ματάκι» στα οικονομικά, δίνοντας ανάσες μέσα από κάποια έσοδα π.χ. αγοραπωλησιών, κέρδη στη δουλειά κ.λπ. Το γεγονός ότι ο Άρης από το τέλος Αυγούστου μέχρι το τέλος του χρόνου «θα ρίξει άγκυρα» στους Διδύμους, κάτι που δε συμβαίνει συχνά, θα φέρει αρκετή νευρικότητα, ένταση και ενδεχομένως αλλαγές στο κομμάτι του σπιτιού και της οικογένειας, π.χ. μια μετακόμιση, οπότε θα πρέπει να αποφύγεις να εμπλακείς σε συγκρούσεις, κρατώντας τις αποστάσεις σου από τοξικές καταστάσεις, ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο του 2022 που θα γυρίσει ανάδρομος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ