Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.12.2021

Αιγόκερε, τα γενέθλια σου ξεκινούν, το ίδιο και τα όνειρα, τα σχέδια και οι νέοι στόχοι που έχεις κατά νου.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενα κορίτσι απολαμβάνει το χιόνι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Περίμενες πιο «μαζεμένες» καταστάσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και λόγω ημερών, έλα όμως που όλο και κάποια ανάγκη βγαίνει για να σε «τρέξει».

Ταύρος
Χειμερινό Ηλιοστάσιο today και ο χειμώνας αρχίζει και officially, αν και’ σένα αυτό που σε νοιάζει είναι να καταφέρεις να συνεννοηθείς για τα αυτονόητα με φίλους, συνεργάτες, δημοσίους υπαλλήλους και δε συμμαζεύεται.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά βγάζουν άγχος, γιατί ενώ προσπαθείς να τελειώσεις με εκκρεμότητες, όλο και κάτι καινούργιο «σκάει», π.χ. χρειάζεται διόρθωση στον ΕΝΦΙΑ για να βγει το πιστοποιητικό για μια γονική παροχή κ.λπ.

Καρκίνος
Αν μπορείς να αποφύγεις τετ - α - τετ συζητήσεις και συνενοήσεις με συνεργάτες, πελάτες, δικηγόρους, σύντροφο ή όποιον άλλο σε «πρήζει» και να το κάνεις μέσω της τεχνολογίας κάντο, για να μην «αρρωστήσεις».

Λέων
Ότι η καθημερινότητα και η δουλειά θέλουν να σε ζορίσουν today το νιώθεις, αλλά δεν είσαι σίγουρος αν θα τους κάνεις τελικά την «χάρη». Μην τους την κάνεις. Εν ανάγκη «κλεψ’ το» λίγο.

Παρθένος
Καλύτερα να παίξεις τον Όλιβερ Τουίστ στα ερωτικά σου, που κάνει και πιο «θετράλε» λόγω ημερών, παρά να μπεις σε mode απαιτήσεων, γιατί...δεν «σε παίρνει».

Ζυγός
Τα επαγγελματικά δεν σ’ αφήνουν να χαλαρώσεις κι από κοντά έχεις την γκρίνια και τον έλεγχο από οικογένεια μεριά, ασχέτως αν επιμένουν να τα βαφτίζουν «φροντίδα». (Γέλια)

Σκορπιός
Εν κινήσει «νοητικά» και πρακτικά για να προλάβεις διάφορα μέσα στην καθημερινότητα, αν και αναρωτιέσαι που έχει χαθεί η λογική τώρα τελευταία...

Τοξότης
Ε, όχι δεν είναι σπατάλη να παραγγείλεις φρέσκο γκι, ενώ έχεις ήδη στολίσει, για να κάνει «πιο σικ» στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Μαζέψου με τα έξοδα λέμε, γιατί θα πεις το brioche ψωμάκι οσονούπω!

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά! Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο σου και τα γενέθλια σου ξεκινούν, το ίδιο και τα όνειρα, τα σχέδια και οι νέοι στόχοι που έχεις κατά νου. Με λίγη παραπάνω πίεση στις σχέσεις, αλλά ok.

Υδροχόος
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου σήμερα, αλλά εσένα το πρόβλημα σου είναι ότι μάλλον δεν σου φτάνει η μέρα για καλύψεις καθήκοντα στην δουλειά και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Ααχ.

Ιχθύες
Είναι στιγμές που αναρωτιέσαι, μήπως θα ήσουν καλύτερα με έναν «Μπάμπη» και έναν «Τσοπάνογλου» παρά με τους «συνήθεις υπόπτους» στα προσωπικά σου. Όντως;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ