Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.07.2021

Σκορπιέ, θέλεις ταξιδάκι, ουζάκι στην παραλία με το αμόρε και δεν συμμαζεύεται.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Rafael Cerqueira / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Αρχίζουν να σε πιάνουν έντονες τάσεις φυγής, καθώς λαχτάρας διακοπές εδώ και τώρα. Το υποσυνείδητό σου από την άλλη σού στέλνει μηνύματα και μέσω vivid ονείρων, τα οποία χρειάζεται να αποκωδικοποιήσεις.

Ταύρος
Ονειρεύεσαι άδεια και παιχνίδια με φίλους στην παραλία. Όσο μακριά (ή όχι) κι αν είσαι από αυτή την εικόνα, κανόνισε κάποια επίσκεψη σε μια κοντινή παραλία ή πισίνα τώρα και με τον καύσωνα, για να πάρεις μερικές απαραίτητες «ανάσες δροσιάς»

Δίδυμοι
Έχεις ταλέντο στη «μπλόφα» σήμερα και στο πεδίο των επαγγελματικών, απλά χρειάζεται να βρεις το μέτρο για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Καρκίνος
Σκέφτεσαι πλάνα για το μέλλον των σπουδών και των επαγγελματικών σου και καλό θα ήταν να το προχωρήσεις λίγο πρακτικά, μην αφήνοντας τις ιδέες σου στο standby. Βέβαια αν είσαι ακόμα στην πόλη και όχι σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό, «σου την βαράει άσχημα» σήμερα.

Λέων
Χρειάζεσαι ψυχοσυναισθηματικό rebooting μακριά από όλους και απ’ όλα για να βρεις και πάλι το κέντρο σου. Κάποιο προφητικό όνειρο μπορεί να σε αφυπνίσει τώρα.

Παρθένος
Είπαμε, να βγεις, να φλερτάρεις, να κάνεις κίνηση, απλά άσε την εξιδανίκευση επιτέλους, sticking to the reality για να βγάλεις συμπέρασμα.

Ζυγός
Μην παραφορτώσεις το πρόγραμμά σου, γιατί θα έχεις μια τάση για αφηρημάδα και ονειροπόληση. Λίγος περισσότερος ποιοτικός  χρόνος για σένα, θα σου έκανε πολύ καλό σήμερα

Σκορπιός
Θέλεις ταξιδάκι, ουζάκι στην παραλία με το αμόρε και δεν συμμαζεύεται. Βολέψου με κάποιο ρομαντικό dinner, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα «εναλλακτικά», με οδηγό την φαντασία  σου.

Τοξότης
Από τις μέρες που το πρόγραμμα ίσως δεν βγει όπως το 'χεις σχεδιάσει, όμως ψυχολογικά είσαι σε καλό mood και «δεν μασάς».

Αιγόκερως
Είσαι πιο attuned σήμερα στις ανάγκες των άλλων γύρω σου και ίσως μάλιστα χρειαστεί να εμψυχώσεις ή να στηρίξεις κάποιον συναισθηματικά.

Υδροχόος
Ποιος είπε ότι δεν έχεις και εσύ τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες; Σήμερα δε ίσως τις εκφράσεις κιόλας ενώ, αν δουλεύεις σε αυτόν τον τομέα, θα έχεις και περισσότερη έμπνευση.

Ιχθύες
Τέλεια μέρα για καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και για την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος όμως, προσπάθησε να αφήσεις την ωραιοποίηση και την υπερβολή στην προσέγγισή σου προς το άλλο άτομο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ