Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.07.2021

Υδροχόε, μην απορρίπτεις εύκολα τα πάντα εξ αρχής αν δεν έχεις τίποτα αξιόλογο να αντιπροτείνεις στη συνέχεια

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Daria Sannikova / Pexels

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Μην κολλάς στον άλλον όταν βλέπεις ότι ξεκάθαρα «δεν την παλεύει». Πραγματικά, δεν κερδίζεις κάτι και δημιουργείς «κλίμα» χωρίς λόγο.

Ταύρος
Ψυχολογικά κινείσαι στο demi, αφού μάλλον ψιλοβαριέσαι ή βασανίζεις τον εαυτό σου με χαζές αμφιβολίες περί των ερωτικών.

Δίδυμοι
Να ξέρεις πως στους ναρκισσιστές, παραδόξως, αρέσουν τα άτομα με υψηλή ενσυναίσθηση. Γιατί άραγε;

Καρκίνος
Χρειάζεται να δεις πού βρίσκεσαι σχετικά με τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου γενικότερα. Λίγος περισσότερος ποιοτικός ύπνος θα βοηθούσε σε κάθε περίπτωση.

Λέων
Το focus σου σήμερα πρέπει να είναι στην ερωτική σου ζωή, αφού οι συνθήκες ευνοούν στενές επαφές «κλασικού τύπου», αγκαλιά με τον σύντροφό σου.

Παρθένος
Επειδή κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει βραβείο αφέλειας, κόψε τα «εγώ δεν είχα ιδέα απ’ αυτά», «εμένα ούτε που θα μου περνούσε απ’ το μυαλό» κ.λπ. και ωρίμασε πάραυτα (για το καλό σου).

Ζυγός
Το πρόγραμμά σου σήμερα είναι αρκετά φορτωμένο και ίσως μάλιστα γίνουν και κάποια λάθη επικοινωνιακά, γι’ αυτό έχε το νου σου.

Σκορπιός
Είναι χρήσιμο να ακούς και καμία φορά τα παράπονα ακόμα και την γκρίνια που βγάζει ο σύντροφός σου, τσεκάροντας τον βαθμό του δικού σου «contribution » ως προς αυτά.

Τοξότης
Ενώ η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη και έχεις όρεξη για ταξίδια και διακοπές, παράλληλα φαίνεται πως κάτι «φαλτσάρει» προς οικογένεια μεριά.

Αιγόκερως
Δεν έχεις κέφια για άσκοπες φλυαρίες και αναλύσεις επί αναλύσεων προκειμένου να συνεννοηθείς για τα βασικά, ίσως όμως δεν μπορέσεις να το αποφύγεις σήμερα.

Υδροχόος
Μην απορρίπτεις εύκολα τα πάντα εξ αρχής, αν δεν έχεις τίποτα αξιόλογο να αντιπροτείνεις στη συνέχεια. Applicable στις σχέσεις και όχι μόνο.

Ιχθύες
Θα υπάρχει μια τάση για «μεγάλα λόγια» ή «λόγια του αέρα» σήμερα στα επαγγελματικά, οπότε κράτα συντηρητική στάση ως προς την λήψη σχετικών αποφάσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ