Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.11.2020

Ταύρε, όσο περιμένεις να κινηθεί ο κόσμος γύρω σου για να σε βολέψει, μάλλον θα απογοητεύεσαι

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Alex Iby / Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Στη διαδρομή από κάτι άκακο που σκέφτηκες κι έκανες μέχρι το πώς το ερμήνευσε ο άλλος και τι ειπώθηκε σχετικά έχει πολλές λακούβες. Εξήγησε, ήρεμα.

Ταύρος
Όσο περιμένεις να κινηθεί ο κόσμος γύρω σου για να σε βολέψει, μάλλον θα απογοητεύεσαι, επειδή πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο.

Δίδυμοι
Μην κολλάς. Αυτά που σκέφτεσαι δεν βοηθάνε ιδιαίτερα αυτά που χρειάζεται να γίνουν για να βελτιώσεις υγεία, καθημερινότητα, την δουλειά σου.

Καρκίνος
Κουμπώνεις τόσο στο «τι θα γίνει μετά» που τα κάνεις μαντάρα στο τι γίνεται τώρα. Το «μετά» θα προκύψει από το «τώρα», οπότε συγκεντρώσου.

Λέων
Σαφώς κι είναι καλό να είσαι σταθερός στους στόχους σου, όμως όχι τόσο σταθερός που χάνεις επαφή με το τι συμβαίνει γύρω σου.

Παρθένος
Αν δεν καταλαβαίνει κανένας τι σκέφτεσαι/κάνεις και εσύ πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσεις, πώς θα συνεννοηθείς; Με υπονοούμενα; Καλή τύχη.

Ζυγός
Αφού ξέρεις τι σου προξενεί αναστάτωση, αν πηγαίνεις και χώνεσαι με τα μπούνια μέσα, λογικό είναι να ταράζεσαι. Το λες και επιβλαβή συνήθεια.

Σκορπιός
Καλή είναι η αφοσίωση, όμως αν μαζί με την αφοσίωση προσπαθείς να φέρεις τον άλλο στα μέτρα σου, μάλλον χάνεται το ευγενές και μένει ο χειρισμός.

Τοξότης
Ασχέτως τι πιστεύεις ή αισθάνεσαι, όσον αφορά την υγεία και τη δουλειά σου, άσε τα πείσματα και λειτούργησε βάσει λογικής.

Αιγόκερος
Στα πολύ προσωπικά σου, καλό είναι να καταλάβεις ότι χρειάζονται κι αυτά δουλειά για να λειτουργήσουν η οποία μπορεί να'ναι ευχάριστη.

Υδροχόος
Όταν γκρινιάζεις για πράγματα που μετά κάνεις κι εσύ ο ίδιος στο σπίτι, μην περιμένεις και μεγάλη κατανόηση.

Ιχθύες
Μάλλον άκου περισσότερο και ασχολήσου λιγότερο με το τι σκέφτεσαι και τι θα απαντήσεις. Ίσως δεις ότι είσαι πιο κοντά με τον απέναντι από ό,τι πιστεύεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ