Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 28.09-04.10.2020

Ζυγέ, από μόνος σου εντάξει, αλλά με πολύ σύνθετες κι απαιτητικές καταστάσεις γύρω

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Επανέρχονται δριμύτερα θέματα καριέρας και γάμου που έδειχναν βελτίωση
Με την επιστροφή του Κρόνου (29) και του Πλούτωνα (4) σε ευθεία πορεία, το κλίμα αναμένεται να αλλάξει δραστικά στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Η ελαστικότητα ή η δυνατότητα αναβολής υποχρεώσεων οδεύει προς το τέλος της. Έτσι θα χρειαστεί να ξανασχοληθείς σοβαρότερα με τις ευθύνες σου απέναντι στη δουλειά, όπως και την οικονομική σου ευθύνη σε συμφωνίες και ζητήματα κοινής διαχείρισης. Στα προσωπικά σου, αν και απασχολείσαι με ευχάριστο τρόπο και η προσοχή σου είναι στραμμένη στις ισορροπίες στις σχέσεις σου, τουλάχιστον επιφανειακά, αναδύονται εκ νέου προβληματισμοί σε θέματα συντροφικότητας και συναισθηματικά. Οι παραχωρήσεις που κάνεις δεν φαίνεται να αποδίδουν σε βάθος, παρότι τις κάνεις είναι η αλήθεια. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται και στο θέμα της υγείας σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) υποστηρίζει τη διαδικασία διαλογής στο κομμάτι της ρουτίνας σου. Είναι καλή στιγμή για να επανέρθουν υγιεινές συνήθειες που «ξέχασες», με έμφαση σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις σου και μπορείς να συντηρήσεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αποσαφήνιση πλαισίου για μαθήματα, νέα εγχειρήματα, για το μέλλον σχέσεων
Ο Κρόνος (29) και ο Πλούτωνας (4), ορθόδρομοι πλέον, προωθούν οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια αυτού του χρόνου προς νέους στόχους σε επίπεδο επιμόρφωσης και χειραφέτησης. Παράλληλα πυροδοτούν εξελίξεις σε ζητήματα που εμπλέκουν τη σχέση σου και τους συγγενείς σου, υπό την έννοια πως κάποιες προσπάθειες αποδεικνύονται οριστικά άκαρπες ή βρίσκεσαι αντιμέτωπος με παγιωμένες στάσεις που νόμιζες πως δεν ενοχλούσαν τόσο. Κάποια πράγματα κλείνουν, ενδεχομένως με τη μεσολάβηση του συντρόφου σου, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις. Όσον αφορά στα δικά σου εγχειρήματα για την ατομική κι επαγγελματική βελτίωση, συγκεκριμενοποιείται το πλαίσιο και οι συνεργάτες ή η ομάδα σου παίζουν καταλυτικό ρόλο σ’ αυτό. Η ψυχολογική και σωματική σου υγεία τελεί υπό πίεση εξαιτίας των αλλαγών. Βοηθά να μην αναβάλλεις εκκρεμότητες που εξαρτώνται από δική σου πρωτοβουλία. Επίσης ένα κανονικό πρόγραμμα άσκησης θα διευκολύνει τον ύπνο σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) φέρνει ευχάριστες καθημερινές περιστάσεις και δουλειές που τονώνουν τη δημιουργικότητα και την προσωπική σου ζωή εφόσον δεν αναλώνεσαι σε εξονυχιστική ανάλυση.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Οικονομικές και συναισθηματικές σχέσεις που μεταβάλλονται
Ο ορθόδρομος Κρόνος (29) και Πλούτωνας (4) φέρνουν στην επιφάνεια πιέσεις και υποχρεώσεις οικονομικού κυρίως τύπου, με αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Υποθέσεις κληρονομικών και υποχρεώσεις προς οργανισμούς ή τρίτους ζητούν άμεση διευθέτηση. Παράλληλα μεταβάλλονται τα χρήματα που μπαίνουν στο κοινό ταμείο, οικογενειακό ή επαγγελματικό, από τις καθημερινές ασχολίες. Με αυτές τις εξελίξεις, κάποια σχέδια, πρωτοβουλίες για τον ελεύθερο χρόνο και τις φιλίες σου φαίνονται να δυσκολεύουν. Η συναναστροφή με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, οι κουβέντες και οι επαφές παραμένουν ένα ευχάριστο δυναμικό και προσφέρουν ευκαιρίες να είσαι δημιουργικός. Παραμένουν όμως τα προαναφερθέντα σοβαρούτσικα ζητήματα, ενώ στη σχέση σου το κλίμα είναι εξαιρετικά σύνθετο. Σε επίπεδο συντροφικότητας και συναισθήματος, ενώ υπάρχει σταθερή ροή, η καθημερινότητα και οι δικοί σου περιορισμοί επιβάλλουν είτε βαθιές αλλαγές, είτε διαιωνίζουν την πίεση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) βοηθά να διαπραγματευτείς αυτά τα θέματα μέσα σου και στο σπίτι, επαναφέρει όμως και κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες σε σχέση με τα παιδιά ή τα δημιουργικά σου πρότζεκτ.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Εισπράττεις σκληρές στάσεις ακόμη και σε ευχάριστες καταστάσεις
Η ορθοδρόμηση του Κρόνου (29) και του Πλούτωνα (4) στον Αιγόκερο και τον ζωδιακό σου άξονα, αποσαφηνίζει τις καταστάσεις στη σχέση σου καθώς και σε συμφωνίες που αφορούν τα δημιουργικά σου πρότζεκτ. Σε προσωπικό επίπεδο, η στάση του συντρόφου σου φαίνεται να χάνει την ελαστικότητά της, ενώ ίσως κάποιο ζήτημα που αφορά τα παιδιά ή το ερωτικό κομμάτι υπαγορεύει άμεσες και δραστικές αλλαγές. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να βρεθείς ν' αντιμετωπίζεις μεγαλύτερες ευθύνες και δυσκολίες, έστω και σε δουλειές και συνεργασίες που είναι συνολικά θετικές. Σε κάποιες περιπτώσεις η δημιουργική σου προσέγγιση ή το κατά πόσο σου είναι ευχάριστο ένα πρότζεκτ μπορεί να οδηγήσει τη συνεργασία σε κρίση. Καλό είναι να θυμάσαι πως οι ανελαστικές στάσεις δεν βοηθούν καθόλου, ακόμη κι αν το κάνει πρώτος ο άλλος. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (2) υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίσεις καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνεις σε οικογένεια και σε ελεύθερες ασχολίες, καθώς βελτιώνεται η επικοινωνία με φίλους και συγγενείς.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πολλή προσοχή στην υγεία και αυστηρότερη διαλογή δραστηριοτήτων
Με τον Κρόνο (29) και τον Πλούτωνα (4) ορθόδρομους το καθημερινό σου πρόγραμμα έρχεται σε πλήρη δραστηριότητα και ο φόρτος του αυξάνεται σημαντικά, ακόμη κι αν αυτά που κάνεις επαγγελματικά και προσωπικά τα έχεις επιλέξει και είναι της αρεσκείας σου. Γι' αυτόν τον λόγο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στο κομμάτι της υγείας σου, σε σχέση με τα φορτία στα οποία μπορείς να ανταπεξέρθεις. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις μια πιο αυστηρή διαλογή για το τι κρατάς τελικά. Η οικογένειά σου και η κατάσταση στο σπίτι, το γραφείο και μέσα σου αποτελεί ένα δύσκολο κομμάτι επειδή υπαγορεύει δραστικές αλλαγές στον τρόπο που μεταχειρίζεσαι τον εαυτό σου και τον χρόνο σου. Είναι εξαιρετικά πιθανό πως ανακινούνται προβλήματα που ήταν σε ύφεση το προηγούμενο διάστημα, ειδικά με τους γονείς σου. Σε κάθε περίπτωση η πραγματικότητά σου φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά πρωτοβουλίες για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, εφόσον δεν αλλάξεις κάτι. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) δίνει κάτι έξτρα οικονομικά από τις επαφές της καριέρας σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Καθώς ο Κρόνος (2) και ο Πλούτωνας (4) ορθοδρομούν, τα περιθώρια στενεύουν στην προσωπική σου ζωή, ερωτική και σε σχέση με τα παιδιά σου, όπως και στα δημιουργικά σου πρότζεκτ. Οι δυναμικές που αντιμετωπίζεις και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τις σχετικές σου φιλοδοξίες γίνονται αρκετά απαιτητικές, ακόμη και όταν υπάρχει στήριξη από το σπίτι και το γραφείο για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οι καθημερινές σου συναναστροφές, επαφές και συζητήσεις αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και σε κάποιες περιπτώσεις υπαγορεύουν πολύ δραστικές αλλαγές, απέναντι στα παιδιά και τον σύντροφό σου ή σε σχέση με τις δημιουργικές σου ασχολίες. Αυτά έχουν το κόστος τους από τη μία στην ποιότητα της συντροφικότητας και στην ερωτική σου ζωή, όπου η ορμή κάποιων σχετικών πρωτοβουλιών είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Επαγγελματικά, αντίστοιχα δυσκολεύουν οι προσπάθειες να αυξήσεις τα κέρδη σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (2) είναι εύκολο να σου φορέσει παρωπίδες και να βρεθείς ν' ασχολείσαι αποκλειστικά με ό, τι σε ικανοποιεί ή σου προσφέρει.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Από μόνος σου εντάξει, αλλά με πολύ σύνθετες κι απαιτητικές καταστάσεις γύρω
Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου (29) και του Πλούτωνα (4) πυροδοτούνται εκ νέου καταστάσεις που σε ζορίζουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, μέσα σου και στο γραφείο. Είναι πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές σε επίπεδο εγκαταστάσεων και πλαισίου, παράλληλα όμως φαίνεται πως μεγαλύτερά σου άτομα, γίνονται μοχλός πίεσης και επακόλουθης ανασφάλειας για σένα. Δρομολογούνται επίσης δραστικές αλλαγές σε αυτά που μπορείς να συνεισφέρεις σε χρήμα και συναισθηματικούς πόρους στην οικογένεια σου ή ακόμη και για να στηρίξεις τον εαυτό σου. Πάντως οι καθημερινές σου συναναστροφές, επαφές και κουβέντες αποτελούν γερή βάση ακόμη κι αν σε πολλές περιπτώσεις κάνουν ακόμη πιο χτυπητή την αντίθεση με τις παραπάνω προκλήσεις. Στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις κάποιες πρωτοβουλίες ή ενάρξεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα έρχονται σε αντιδιαστολή με όλα τα παραπάνω και μάλλον συμμαζεύονται αισθητά. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στην Παρθένο (2) δημιουργεί ανάγκη και υποστηρίζει μια γερή «φασίνα» σε επίπεδο υγείας και ψυχολογίας, με κατεύθυνση αρχικά να κατανοήσεις, πριν απορρίψεις ή αλλάξεις οτιδήποτε.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Κάνεις τομές σε σχέσεις και το κλίμα αλλάζει επικοινωνιακά
Ο Κρόνος (29) και ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας (4), ορθόδρομοι στον Αιγόκερο μεταβάλλουν δραστικά το επικοινωνιακό κλίμα, ενώ δρομολογούν εξελίξεις σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και προτάσεις που ήδη υπάρχουν στο τραπέζι και ενδεχομένως φαινόταν σε παύση ή ήδη διευθετημένες. Είναι πιθανόν να γίνεις ο μοχλός για τη λήξη ή για δραστικές αλλαγές στις καθημερινές σου σχέσεις, ιδιαίτερα με τα αδέρφια και στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Σε κάθε περίπτωση ο τόνος σοβαρεύει αρκετά στις συναντήσεις και τις επαφές σου, καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, είτε με την έννοια του καθήκοντος, είτε με την έννοια της σύμβασης, είτε της αυστηρότητας. Έτσι, περιορίζεται σημαντικά το πεδίο ελεύθερης δράσης σου στη δουλειά και την καθημερινή σου ρουτίνα. Χρειάζεται αρκετή προσοχή και σε επίπεδο υγείας, ιδιαίτερα για ατυχείς μετακινήσεις και κινήσεις ή υπερβολές που μπορεί να σε τραυματίσουν. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) σε στρέφει σε σχέδια και προγραμματισμό με συνεργάτες ή φίλους για να ρυθμιστούν καλύτερα οποιαδήποτε υπάρχοντα παράπονα με κατανόηση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Αντιλαμβάνεσαι βελτιώσεις που χρειάζονται συναισθηματικά και οικονομικά
Ο Κρόνος (29) και ο Πλούτωνας (4) σε ευθεία πορεία αναδιατάσσουν τις οικονομικές και συναισθηματικές σου ισορροπίες. Από τη μία χρειάζεται να ξανασχοληθείς με τις συνήθειές σου και στα δύο επίπεδα, καθώς επανεμφανίζονται προβλήματα που πίστευες ότι είχες ξεπεράσει ή ότι είχαν λυθεί. Γίνεται αναγκαίο να δρομολογηθούν δραστικές αλλαγές, είτε καθώς διευθετούνται εκκρεμότητες που αλλάζουν τελείως το κλίμα, είτε επειδή έρχονται στο φως δεδομένα, παράπονα, λάθη και παραλείψεις που αγνοούσες. Σε κάθε περίπτωση, δεν παύεις να δημιουργείς αξία σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και να ορίζεις σε ικανό βαθμό τις εξελίξεις. Ενδεχομένως κάποιες ερωτικές και δημιουργικές πρωτοβουλίες να περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα προς το παρόν, όμως έτσι έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο προσεγμένα μαζί τους. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) αποφέρει την ανταμοιβή της καθημερινής σου εργασίας και των κόπων σου σε επίπεδο καριέρας και κοινωνικής ζωής. Ανοίγει όμως και πολλές μικροϋποθέσεις που αν δεν διατηρείς ανοιχτό μυαλό, μπορεί να μπερδέψουν και να κουράσουν δυσανάλογα.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ενδυναμωμένος και με ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά και με τα γνωστά σου θέματα
Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος (29), και ο Πλούτωνας (4) ορθοδρομούν στο ζώδιό σου, πράγμα που αποτελεί παραίνεση να είσαι προσεκτικός με την υγεία σου και τον εαυτό σου συνολικά, σε κάθε επίπεδο. Κάποια βάρη των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων που πίστευες ότι είχες αφήσει πίσω, ασκούν εκ νέου τις πιέσεις τους και καλείσαι να επιλέξεις σοφά με τι θα ασχοληθείς και με τι όχι, για να διαφυλάξεις, μεταξύ άλλων, τη σωματική σου υγεία. Παράλληλα οι φιλίες, οι ομαδικές σου ασχολίες και τα σχέδιά σου υπαγορεύουν δραστικές αλλαγές με τις οποίες καλό θα ’ναι να συμμορφωθείς. Ενδεχομένως να αισθανθείς ενδυναμωμένος, όμως αυτό καλό θα ’ναι να μη γίνει λόγος να επιμείνεις σε όσα χρειάζεται να αλλάξουν. Οι κόποι που έχεις καταβάλει και η εμπειρία σου συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλο σύμμαχο τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανανέωση σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία καλό θα ’ναι να μην περιοριστεί στην επιφάνεια.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Σωματική και ψυχολογική κούραση που περιορίζει την όρεξή σου
Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου (29) και του Πλούτωνα (4) αναζωπυρώνονται σωματικές και ψυχολογικές προκλήσεις που συνδέονται με το κλείσιμο πολυετών κύκλων σε επίπεδο στάσεων, πεποιθήσεων και αντιλήψεων, όπως και με πολύ απαιτητικές αλλαγές που επιβάλλονται μέσα από την καριέρα και τον γάμο σου. Για αυτούς τους λόγους καλό είναι να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να έχεις σαφή εικόνα της σωματικής και ψυχολογικής σου υγείας. Οι φιλίες, τα σχέδιά σου, οι ελεύθερες και ομαδικές σου δραστηριότητες, ενώ επίσης διέρχονται αλλαγές, βοηθούν να είσαι πιο δεκτικός και αισιόδοξος για την όλη διαδικασία. Αυτά περιορίζουν τον ενθουσιασμό ή σου για συναναστροφές, συναντήσεις και ιδέες όμως παράλληλα αυτό το «μάζεμα» περιορίζει τους άστοχους παρορμητισμούς, τις υπερβολές και σε αναγκάζει να στοχεύσεις ουσιαστικότερα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) φέρνει το κατιτίς ερωτικά και οικονομικά, όμως με μακριά ουρά εμπλεκόμενων πρακτικών διαδικασιών, αναλύσεων και αναγκαίων διευθετήσεων. Καλό θα ’ναι να μη χαθείς σε ένα κυκεώνα λεπτομερειών, χάνοντας την ευρύτερη εικόνα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Φιλίες και σχέδια στο μικροσκόπιο, καθώς αναγκάζεσαι να αλλάξεις γνώμη
Με τον Κρόνο (29) και τον Πλούτωνα (4) σε ευθεία πορεία αποσαφηνίζεται αρκετά το πλαίσιο και οι δυνατότητες στις φιλίες και τα σχέδιά σου, στις ελεύθερες και ομαδικές σου ασχολίες. Χρειάζεται να ασχοληθείς εκ νέου με υποχρεώσεις και ζητήματα που σε πιέζουν και τα οποία πίστευες ότι έχουν τελειώσει, όμως πηγαίνουν πακέτο με τις επιλογές σου. Οι συνειδητοποιήσεις σου, πράγματα που έμαθες, ενδεχομένως και το ευρύτερο συγγενικό σου πλαίσιο, γίνονται ο μοχλός για δραστικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το μέλλον. Χρειάζεται να επιδείξεις ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις με επιτυχία. Αυτό ίσως να ’ναι δύσκολο καθώς συναισθηματικά και οικονομικά είσαι κάπως περίεργα, με κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες να ξεφουσκώνουν ή και την επιθυμία σου να μην ικανοποιείται με τίποτα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2) και τον ζωδιακό σου άξονα σε βάζει σε ευχάριστη ενασχόληση με τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, χωρίς απαραίτητα την υπόσχεση κάτι νέου, αλλά σαφώς με τη δυνατότητα βελτίωσης του υπάρχοντος.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ