Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21-27.09.2020

Παρθένε, φτάνουν τα οφέλη των προσπαθειών σου, όμως εντείνουν την «πείνα» σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 754
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
parthenos.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Σεπτεμβρίου 2020

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καλοπροαίρετη κι ευχάριστη εξωστρέφεια που ανοίγει πιο σοβαρά ζητήματα
Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό (22) και τον ζωδιακό σου άξονα δημιουργώντας τις συνθήκες για πολυασχολία και έντονη κοινωνικότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, με ευχάριστες για σένα αφορμές, από τα παιδιά και την ερωτική σου ζωή, ως τη διασκέδαση ή κάποιο δημιουργικό σου πρότζεκτ. Είναι εύκολο να απορροφηθείς τελείως στην ποσότητα όσων συμβαίνουν και να είσαι κάπως παρών-απών, γι' αυτό θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα να επιλέγεις αυτά που όντως σου δίνουν χαρά και ειλικρινά γουστάρεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις με επιτυχία και να μη βρεθείς στη θέση να δώσεις πόρτα σε ωραίους ανθρώπους και πράγματα επειδή δεν έχεις χώρο. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό (27) στο τέλος της εβδομάδας ανοίγοντας κουβέντες και συναλλαγές που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες ή πρακτικές συνεννοήσεις, με οικονομικό ή συναισθηματικό έρεισμα, με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Σε αυτά, χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς το κεφάλι σου, επειδή η συναισθηματική ένταση θα υπάρξει και θα σε κατευθύνει σε ακραίες λύσεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ξεχνάς να λες όχι και μετά μπλέκεσαι σε καταστάσεις που αισθάνεσαι θύμα
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (22) γίνεται δύσκολο να πεις όχι σε δουλειές και αγγαρείες, μάλλον επειδή είτε έχεις εμπλακεί οικειοθελώς, είτε αφορούν σπίτι και οικογένεια οπότε θεωρείς ότι δεν γίνεται να πεις όχι. Θα σε βοηθήσει να μην φορτώνεσαι πράγματα στον αυτόματο πιλότο και να είσαι λίγο πιο συνειδητός στο τι αφήνεις να εισχωρήσει στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Πολλά θα είναι πάλι, αλλά θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα συνδυάσεις με επιτυχία και χωρίς να βαρυγκωμάς για το τι πήγες και έκανες πάλι. Στο ίδιο πνεύμα καλό θα' ναι να κινηθείς και στις προσωπικές κουβέντες, προσπαθώντας να αποφύγεις αυτά που μετά γίνονται «τι είπα πάλι». Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) και τον ζωδιακό σου άξονα δίνει συναισθηματικότερο τόνο στην επικοινωνία στις σχέσεις σου, κι όχι μόνο τις προσωπικές, αφού εμπλέκεται κι οτιδήποτε αφορά χρήματα ή δημιουργικά πρότζεκτ. Επειδή εντείνει την ευθιξία και την πολύ προσωπική θεώρηση των πραγμάτων, χρειάζεται να προσπαθείς να κατανοείς για να αποφεύγεις τις συγκρούσεις.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ευχάριστο κλίμα που σε παρασύρει και εύκολα γίνεσαι υπερόπτης και απόλυτος
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (22) σχεδόν κάθε κουβέντα, ιδέα και συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι όμορφο, σε ερωτικό επίπεδο, στη σχέση με τα παιδιά σου, στις δημιουργικές σου ασχολίες, σε επίπεδο διασκέδασης. Επειδή υπάρχει αρκετή προσφορά, είναι εύκολο να γίνεσαι απορριπτικός και να επιλέγεις το επιφανειακά ευχάριστο. Θα είναι όμως εξαιρετικά ωφέλιμο σε δεύτερο χρόνο αν βάζεις και λίγη κοινή λογική στο μείγμα και αποφασίσεις ότι δεν έχουν όλα την ίδια αξία, ασχέτως ενθουσιασμού. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) καταφτάνει με μαντάτα και συζητήσεις που φορτίζουν την ρουτίνα σου, επειδή σχετίζονται με την οικογένεια σου ή πράγματα που επιθυμείς για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο, ενδεχομένως και για τον εσωτερικό σου «χώρο». Οι επικοινωνιακές δυναμικές σε επίπεδο εργασίας και ζητημάτων ρουτίνας γίνονται αρκετά απαιτητικές και συγκρουσιακές, καθώς αισθάνεσαι εκ προοιμίου πως έχεις δίκιο κι έτσι γίνεται δύσκολο ή βαρετό το ν' ακούσεις τον άλλο ή έστω να προσπαθήσεις να αντιληφθείς γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει. Χρειάζεται μεγαλύτερη ενσυναίσθηση.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Βιάζεσαι να μπεις σε γνωστά μοτίβα και παραβλέπεις το διαφορετικό που χρειάζεσαι
Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό (22) ετοιμάζεσαι να χάσεις το κυρίως θέμα στο σπίτι, στο γραφείο, στο οικογενειακό περιβάλλον, ακόμη και μέσα σου. Ενδεχομένως ξοδεύεις για δουλειές και εξωραϊσμούς ή ξοδεύεσαι σε προσπάθεια για να κάνεις τις σωστές επιλογές και να εξισορροπήσεις πάρα πολλούς παράγοντες. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει πραγματική επιτυχία σε αυτή την διαδικασία. Ό,τι καταφέρεις θα το έχεις πληρώσει χρυσό, ενώ θα το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για την αποτυχία να ασχοληθείς με βασικά θέματα, όπως το να βρεθούν νέα μοτίβα και ισορροπίες, εξαιτίας ενός σωρού περιφερειακών και φαινομενικά επειγόντων ασχολιών. Θα το αντιληφθείς καθώς, ακόμη κι αν όλα πάνε καλά, θα αισθάνεσαι βαρύς. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) υποστηρίζει επαφές, γνωριμίες και προτάσεις στην προσωπική  σου ζωή και τις δημιουργικές σου ασχολίες, αν και δύσκολα κάτι πραγματικά καινούργιο, ίσως μια ενασχόληση εκ νέου με κάτι που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται δε να κάνεις κάθε προσπάθεια να αποφύγεις τον συναισθηματικό χειρισμό.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πολλές κοινωνικότητες με ένα ευχάριστο άρωμα που δύσκολα αφήνουν κάτι πίσω
Με τον κυβερνήτη σου, Ήλιο, στον Ζυγό (22) η διάκρισή σου για το πού πας, τι λες, γιατί και με ποιον, ετοιμάζεται να πετάξει από το παράθυρο. Μπαίνεις σε μια έντονα κοινωνική περίοδο που κυριολεκτικά ψάχνεσαι για κάθε είδους επαφή, κουβέντα, διαπραγματεύεσαι τα πάντα και θεωρείς ότι όσο περισσότερα υπάρχουν τόσο καλύτερες και οι επιλογές σου. Αυτό δεν ισχύει επειδή με την κοσμοσυρροή, ιδεο-συρροή και προτασο-συρροή, αναγκαστικά βρίσκεσαι σε θέση να παίρνεις ένα σωρό αποφάσεις, να λες ένα σωρό πράγματα, χωρίς να έχεις χρόνο να εξετάσεις κατά πόσο συμβαδίζουν με σένα, μπορούν όντως να λειτουργήσουν με όσα ήδη υπάρχουν στη ζωή σου και τέλος, με ποιο κίνητρο γίνονται όλα αυτά. Είναι ένα «πολύ» που χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό για να αφήσει «κάτι». Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) σε υποψιάζει για το γεγονός, καθώς στο οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι, το γραφείο σου συζητιέται η μελλοντική πορεία συναισθηματικών και οικονομικών υποθέσεων και σχεδίων. Φρόντισε να διαφύγεις την ακραία υποκειμενικότητα, την επιθετικότητα, την εγωκεντρικότητα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Φτάνουν τα οφέλη των προσπαθειών σου, όμως εντείνουν την «πείνα» σου
Ο Ήλιος στον Ζυγό (22) έρχεται φέρνοντας δώρα με την μορφή υλικών ή συναισθηματικών κερδών, τα οποία κατά κάποιο τρόπο ήταν χρωστούμενα ή είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανες/κάνεις να διευθετήσεις δύσκολα και δυσάρεστα για σένα πράγματα. Καθώς υπάρχουν αρκετά αποτελέσματα, η φυσιολογική τάση θα είναι ο εφησυχασμός, το βόλεμα ή να θεωρήσεις ότι εφόσον κάποια πράγματα λειτούργησαν, έστω κι αναδρομικά κι αφού σου βγήκε το λάδι, αξίζει να συνεχίσουν. Καλό είναι όμως, όσο έχεις περισσότερους πόρους, υλικούς και άυλους, να διαθέσεις κι αισθάνεσαι πιο σίγουρος, να κάνεις ένα σοβαρό ξεδιάλεγμα με γνώμονα τι σου δίνει χαρά και είναι αληθινό και ειλικρινές, για να μην βρεθείς σε δεύτερο χρόνο σε επιφανειακά ευχάριστες συνθήκες, κενές νοήματος όμως. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) ανεβάζει τις εντάσεις και την επιθυμία σου να ασχοληθείς με επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους. Φέρνει γενικά επαφές, συναναστροφές, μετακινήσεις. Σ’ αυτές αξίζει να κινηθείς με γενναιοδωρία και κατανόηση κι όχι με αποκλειστικό μέτρο τι έχεις να κερδίσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Σωματική και ψυχολογική ανανέωση με σκοπό καλύτερη ιεράρχηση αξιών
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (22) ανανεώνει τα αποθέματά σου σε ζωτικότητα και τις ψυχολογικές αντοχές και βοηθά να βγεις από απογοητεύσεις και πράγματα που τελείωσαν ή για τα οποία δεν γίνεται τίποτα. Ξαναβλέπεις ευκολότερα την ευρύτερη εικόνα της προσωπικής κι επαγγελματικής σου ζωής, πράγμα που μάλλον σε φέρνει σε επαφή με πολυάριθμους διαφορετικούς παράγοντες και δημιουργεί την αίσθηση πως χρειάζονται οπωσδήποτε επιλογές βάσει σχεδίου. Εδώ, δεν χρειάζονται ούτε όλα, ούτε όμως να «κόψεις» άτομα, ασχολίες ή σχέδια που ειλικρινά αγαπάς και στα οποία βγαίνει ο καλύτερος σου εαυτός. Αυτά γίνεται να συνδυαστούν όλα, εφόσον αποφασίσεις να απεμπλακείς από τα «άσχετα» όσο κι αν φαίνονται κοινωνικά ή συμβατικά «σχετικά». Ακόνισε την όρασή σου για να δεις τη διαφορά. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) έρχεται με την υπόσχεση συναισθηματικού ή οικονομικού οφέλους που πάει πακέτο με δυσάρεστες και χιλιοειπωμένες κουβέντες καθώς και την αναγκαιότητα ενός άλλου σκεπτικού. Βρίσκεται έξω από τη συνηθισμένη σου κατανόηση, το άγχος του συμφέροντος και της βολής.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Μπαίνοντας στο τέλος του ετήσιου κύκλου με όλα τα παρεπόμενά του
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (22) ανοίγει η ανακεφαλαιωτική περίοδος του έτους που προηγείται του μήνα του ζωδίου σου. Είναι αναμενόμενη η σωματική και ψυχολογική κούραση από το βουητό κοινωνικών κι επαγγελματικών στόχων, ιδιαίτερα αυτών που δεν φαίνεται να προχωρούν ή απαιτούν από σένα να γίνεις φιόγκος ώστε να βρεις έναν τρόπο να συμβαδίσεις με τις απαιτήσεις. Είτε επιλέξεις να «κόψεις» πράγματα κι άτομα, είτε πιο συμβιβαστικές λύσεις, η διαδικασία είναι αρκετά βαριά σωματικά και συναισθηματικά. Θα σε βοηθήσει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τα κίνητρά σου και να γνωρίζεις ότι μπορείς να κρατήσεις μόνο πράγματα, άτομα κι ασχολίες για τα οποία είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα, με διάρκεια, παρά την κούραση ή την απογοήτευσή σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (27) και τα μαντάτα του επιβεβαιώνουν τα οικονομικά και συναισθηματικά σου σχέδια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην γίνει ένας μοχλός για να εκφράζεις νεύρα, θυμό και επιθετικότητα, όποτε θεωρείς ότι έχεις το πάνω χέρι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Νέες ασχολίες, προοπτικές και σχέδια που όμως δημιουργούν μπέρδεμα
Ο Ήλιος στον Ζυγό (22) έρχεται να διευρύνει την οπτική σου για τη νέα σεζόν, προσθέτοντας στις υποχρεώσεις και τους στόχους σου ομαδικές δραστηριότητες, χρόνο με φίλους, ελεύθερες ασχολίες και γενικότερα αφθονία ευχάριστων κοινωνικών περιστάσεων. Η τάση είναι σαφώς να μπεις με τα μπούνια σε όλα αυτά κι ενδεχομένως να αφήσεις τον γάμο και να πας για πουρνάρια. Όπου γάμος η προσπάθεια να εξελιχθείς σε προσωπικό, επαγγελματικό, επιμορφωτικό και επίπεδο εμπειρίας, σαν ανάγκη της καθημερινότητάς και των σχεδίων σου. Όπου πουρνάρια οι επιλογές που ματαιώνουν τα προηγούμενα και η άρνηση να βρεις έναν λειτουργικό συνδυασμό. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) επενδύει όποιες δυσκολίες συνεννόησης, επικοινωνίας, κατανόησης και κατάληξης στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις με συναισθηματισμό, απαισιόδοξη σεναριολογία και σκέψεις και δράσεις στο πνεύμα «να πάρω το αίμα μου πίσω» ή «θα σας δείξω εγώ». Θα ’ναι πολύ πιο χρήσιμο να πεις ό,τι έγινε, έγινε, γνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι μπροστά, όχι πίσω και πως τώρα είσαι λίγο σοφότερος.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πολλές ευκαιρίες, πολλές προσδοκίες από σένα και η τάση απλά να συμμορφωθείς
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (22) η καριέρα και ο γάμος σου γίνονται βασικές εστίες προσοχής καθώς μέσα από τον σύντροφό σου, την ερωτική σου ζωή, τους συνεργάτες ή τις οικονομικές σου συμφωνίες, επιβάλλονται πολυάριθμοι στόχοι και διανοίγονται ποικίλες προοπτικές. Αυτές αισθάνεσαι ότι σε απορροφούν, επιφανειακά οικειοθελώς, ουσιαστικά μάλλον για τα οφέλη που προσπαθείς να αντλήσεις παρά γιατί συμβαδίζουν απαραίτητα με τα δικά σου ζητούμενα. Θα είναι χρήσιμο να προσπαθήσεις να διακρίνεις ανάμεσα σε αυτά που αναμένονται από σένα και σ’ αυτά που πηγάζουν από ειλικρινή αμοιβαιότητα στη σχέση, δηλαδή αυτά για τα οποία όντως χαίρεσαι να κοπιάσεις και να συμβιβαστείς και στα οποία μπορείς να συμβάλεις δημιουργικά. Τα δεύτερα είναι σημαντικότερα. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) διανθίζει τις ημέρες με πολλή κουβέντα κι επαφές για τα σχέδιά σου και για ό,τι περιμένεις από το μέλλον σου. Όσο πιο ανθρώπινα τα κάνεις και όσο λιγότερο μπεις στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις ως «εργαλεία», τόσο το καλύτερο για σένα. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πόρτες που ανοίγουν και δυσκολία επιλογής «συνοδοιπόρων»
Ο Ήλιος στον Ζυγό (22) σε βγάζει σε «φωτεινότερες» και περισσότερα υποσχόμενες προοπτικές στην προσωπική σου σχέση και τις επαγγελματικές σου συμφωνίες και συνεργασίες. Αισθάνεσαι ότι διαπραγματεύσεις, αλισβερίσι και γενικά όποια τριβή και πάλη άνοιξαν όντως δρόμο. Αυτό διανθίζεται με ευκαιρίες για γνώση, γνωριμίες, είσοδο σε νέα περιβάλλοντα και αντικείμενα, νέα μέρη και σκεπτικά. Επειδή θα παίξουν σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα άτομα στον φιλικό και συγγενικό σου κύκλο, όπως και πάνω σε υπάρχουσες πεποιθήσεις και γνώσεις, ίσως δημιουργηθεί ένας «συνωστισμός». Καλό θα ’ναι η αισιοδοξία του νέου δυναμικού και των δυσκολιών που έμειναν πίσω να μη σε παρασύρει να ασχοληθείς με όποιον, κι ό,τι σου παρουσιάζεται από τους απέναντι. Βεβαιώσου ότι προχωράς με ό,τι κι όποιον ειλικρινά σχετίζεσαι. Με τον Ερμή στον Σκορπιό (27) το κλίμα σκληραίνει επικοινωνιακά, ειδικά σε επίπεδο καριέρας και κοινωνικών επαφών. Είναι εύκολο να υπερτιμήσεις την αξία σου, όπως και την αξία των συνεργασιών σου αν το δεις συναισθηματικά κι αυστηρά οικονομικά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Με άγχος να διατηρήσεις τα κεκτημένα και τα οφέλη σου κι αγωνία να πείσεις
Η οικονομική και συναισθηματική αξία των καθημερινών σου προσπαθειών σε επίπεδο δουλειάς και προσωπικής ρουτίνας αρχίζει να γίνεται αισθητή με τον Ήλιο στον Ζυγό (22). Αυτό, ικανοποιητικό επειδή φέρνει κάποιου είδους αφθονία, δημιουργεί άγχος, προβληματισμό κι ένταση, επειδή άλλο να καταφέρεις κάτι κι άλλο να μπορέσεις να το διατηρήσεις ή να το αναπτύξεις. Έτσι άγεσαι και φέρεσαι συναισθηματικά από ένα σωρό πρακτικές πτυχές και το άγχος των σωστών επιλογών. Ο καλύτερος οδηγός είναι να θυμάσαι πως εφόσον εμπλέκονται κι άλλοι οι μόνες ορθές επιλογές είναι αυτές που είναι καλύτερες για όλους. Από εκεί και πέρα, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να μην κάνεις χίλια περιφερειακά πράγματα ως αποζημίωση για το ένα που δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις. Ο Ερμής στον Σκορπιό (27) δίνει νέα οπτική και ενδεχομένως πεποιθήσεις σε κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση και την οικογένεια ή το σπίτι σου. Καινούργιο θα είναι να ακούσεις για να καταλάβεις, όχι να μαλώσεις για να πείσεις.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ