Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.08.2020

Αιγόκερε, στα ερωτικά σου αποφάσισε πού στέκεσαι.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ante-hamersmit-qg6mdccwbfm-unsplash.jpg

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Καλύτερα να ηρεμήσεις και να κρατηθείς παρά να κάνεις κάτι απλά και μόνο για να το κάνεις. Χρειάζεσαι λιγότερα από ό, τι φαντάζεσαι για να είσαι καλά.

Ταύρος
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι προσεγγίζεις τους δικούς σου και τα πράγματα διαφορετικά, όμως είναι όντως έτσι; Κρίνε από την ανταπόκρισή τους.

Δίδυμοι
Κάποια νωχέλεια ή αίσθηση πως κάτι σου διαφεύγει δεν αποφεύγεται. Ίσως να έκανες τα πράγματα λιγότερο βιαστικά.

Καρκίνος
Κανόνισε τις δουλειές και τις βόλτες σου σχετικά νωρίς και βρες χώρο και χρόνο για να ηρεμήσεις το βραδάκι.

Λέων
Να κυκλοφορήσεις, να δεις και να σε δούνε και να κάνεις αυτά που χρειάζεται. Το απογευματόβραδο καλύτερα να το περάσεις με φίλους όμως κι αυτά που θέλεις.

Παρθένος
Όσο μπορείς να κρατήσεις τα πάθη και το δράμα σε μικρές δόσεις, τόσο το καλύτερο. Μην πιέζεις εκεί που γνωρίζεις ότι δεν σε παίρνει.

Ζυγός
Δίκιο έχεις που δυσανασχετείς με τις φωνές και το να σε ζορίζουν όμως, αν δεν έχεις μια ξεκάθαρη άποψη, δεν δικαιολογείται να δυσανασχετείς.

Σκορπιός
Η μέρα είναι κάπως επικοινωνιακά, ειδικά αν θέλεις να φύγεις από τις τετριμμένες κουβέντες θεωρητικά αλλά πρακτικά δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου.

Τοξότης
Χρειάζονται και οι δουλίτσες, απλά καλύτερα να ασχοληθείς μαζί τους νωρίς νωρίς για να μπορέσεις να είσαι πιο ήσυχος κι άνετος το απόγευμα.

Αιγόκερος
Στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου χρειάζεται ν' αποφασίσεις πού στέκεσαι, επειδή διαφορετικά δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

Υδροχόος
Κατά τη διάρκεια της μέρας καλό είναι να έχεις τον νου σου στο πείσμα και την αίσθηση ότι τα ξέρεις όλα, ειδικά στο σπίτι. Μετά χαλαρώνουν τα πράγματα.

Ιχθύες
Τον νου σου στα απλά πράγματα που κάνεις με τους φίλους σου, μην περιμένεις θαύματα και να 'σαι ελαστικός. Κανόνισε πιο ήρεμα πράγματα για το βραδάκι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ