Cosmic Telegram

Το φθινόπωρο του Τοξότη

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 669
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Έρωτας και σχέσεις

Με το ξεκίνημα του φθινοπώρου γίνεσαι πιο απαιτητικός συναισθηματικά και δυσκολότερα ικανοποιείσαι, πράγμα που καθαρίζει το τοπίο από πρόσφατες και πρόσκαιρες τελικά γνωριμίες ερωτικής φύσεως χωρίς άλλες δυνατότητες. Το θέμα των σχέσεων σε προβληματίζει, καθώς αισθάνεσαι ότι σε ερωτικό και φιλικό επίπεδο οδεύεις προς τέλος εποχής. Πάντως προς το παρόν είσαι διατεθειμένος να δέχεσαι προσποίηση και μία έξτρα ταλαιπωρία σε πιο σοβαρές καταστάσεις προκειμένου να αναβάλλεις την αλλαγή. Επικοινωνιακά αυτό δημιουργεί εντάσεις και τελικά δυσκολεύει την καθημερινότητά σου. Το εφέ εντείνεται τον Οκτώβριο, με χειρισμούς, συναισθηματισμό και δράματα να μπαίνουν στην καθημερινή διάταξη και να σου δυσκολεύουν τη ζωή. Κατά τον Νοέμβριο ειδήσεις, επανεμφανίσεις και γενικώς κουβέντες δημιουργούν ανατροπές στην ερωτική σου ζωή και πιθανώς σηματοδοτούν τη λήξη πραγμάτων που έκανες ότι δήθεν σε κάλυπταν. Η επικοινωνία στη σχέση ή τον γάμο σου είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο από τη μέση του μήνα και μετά ανακτάς το πλήρες μέτρο της αισιοδοξίας, της πίστης και της ευδιαθεσίας σου, καθώς ο χρόνος αυτός ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για την προσωπική σου εξέλιξη και τις σχέσεις σου. Αν δε είσαι ελεύθερος, στο τέλος του δεν θα είσαι πια.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Ζεις τη μέρα της Μαρμότας επαγγελματικά αφού αυτό που φέρνει ο Σεπτέμβριος είναι ό,τι δεν έγινε τον καλοκαίρι και πρέπει να γίνει τώρα. Παράλληλα υιοθετείς πιο συνετή στάση απέναντι στο θέμα χρήμα για να συμμαζέψεις ό,τι άφησες λάσκα το καλοκαίρι. Υπάρχει πάντως και δημιουργικό κομμάτι που μάλιστα σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους και χώρους. Τον Οκτώβριο η φασίνα συνεχίζεται και μάλιστα πιο εντατικά, αλλά παράλληλα μπαίνουν στον λογαριασμό σου και κάποια χρήματα που περίμενες ή σου χρωστούσαν. Τον Νοέμβριο δυσκολεύεσαι αρκετά να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου και κάνεις έξτρα έξοδα για σπίτι και οικογένεια. Ωστόσο, αυτό το χρόνο καλό είναι να θυμάσαι να μην πιέζεις καταστάσεις γιατί ό,τι δεν προχωράει είναι γιατί έρχεται κάτι καλύτερο.

Υγεία και ευεξία

Καλείσαι να ξανασοβαρέψεις με το που μπαίνει το φθινόπωρο και να δεις πώς θα επιλύσεις πρακτικά τα ζητήματα που σου προξενούν άγχος, φόβο κι ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις μέτρο και λογική στο τι καταναλώνεις και βασικά να αλλάξεις τελείως τις διατροφικές σου συνήθειες, αν και το πολύ έξω και ο τρόπος που είναι φτιαγμένη η ρουτίνα σου, δεν βοηθάνε. Τον Οκτώβριο είσαι περισσότερο επιρρεπής σε αδιαθεσίες  σωματικής και ψυχολογικής φύσης λόγω υπερβολών σωματικών και συναισθηματικών. Κατανοείς όμως καλύτερα τι σε ενοχλεί και σε αποδυναμώνει, έτσι ώστε τον Νοέμβριο επανέρχεσαι δριμύτερος. Και ψυχολογικά και σωματικά είσαι στα πάνω σου και έχεις άφθονη ενέργεια και διάθεση για να κάνεις ό,τι πραγματικά θελήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην οδηγείσαι πάντοτε με μαθηματική ακρίβεια στην υπερβολή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ