Cosmic Telegram

Το φθινόπωρο του Αιγόκερου

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 669
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Έρωτας και σχέσεις

Ξαναβρίσκεις τον δρόμο για τον καλύτερο εαυτό σου στην αρχή του φθινοπώρου και αυτό δίνει χώρο στον σύντροφό σου, καθώς και σε παρέες και φίλους να αναπνεύσουν. Είσαι λιγότερο ελεγκτικός κι επικριτικός αν και ακόμη διστάζεις να αλλάξεις τη φόρμουλα των εξωεπαγγελματικών σου ασχολιών και των προσωπικών σου σχέσεων γιατί σου φαίνεται ότι λειτουργούν επαρκώς. Ακόμη κι η λίμπιντό σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, πράγμα που καλό θα ήταν να μην αφήσεις να υπονομεύσει την ποιότητα της σχέσης σου, κάνοντας αψυχολόγητες επιλογές. Ο Οκτώβριος έχει πολύ διαφορετικό ύφος καθώς τα πράγματα στον γάμο και τη σχέση σου δείχνουν τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους και βλέπεις στασιμότητα και οπισθοδρόμηση ως τις μόνες επιλογές, έστω κι αν το εκφράζεις αποκλειστικά ως απαισιοδοξία. Η εμμονή σου σε επιβλαβείς συναισθηματικές καταστάσεις  γιατί τις θεωρείς θεμελιώδεις για σένα, διαταράσσει την οικογενειακή σου γαλήνη τον Νοέμβριο. Από την μέση του μήνα και μετά ξαναβρίσκεις τα πατήματά σου και έναν τρόπο να εξομαλύνεις ή να επιλύσεις τα θέματα που προέκυψαν. Ωστόσο, η χρονιά που τώρα ξεκινάει έχει πολλές συνειδητοποιήσεις και αρκετούς τερματισμούς που για καλή σου τύχη θα κάνεις με πίστη στο μέλλον και ικανή βεβαιότητα ό,τι είναι για το καλό σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Γκαζωμένο σε βρίσκει το φθινόπωρο για να κάνεις καινούρια πράγματα και με τις ανάλογες προτάσεις και γνωριμίες. Είτε πρόκειται για την επιμόρφωσή σου, είτε για την καριέρα σου, κοιτάζεις αποφασιστικά και ρεαλιστικά μπροστά. Παράλληλα έχεις έξοδα για οικογένεια και σπίτι που ίσως σε αναγκάζουν να περιορίσεις τη διασκέδασή σου. Τον Οκτώβριο, ενώ η δουλειά συνεχίζεται, η καριέρα και οι στόχοι σου φαίνεται να μην προχωράνε ή να μην καταλήγουν εκεί που προγραμμάτιζες. Περιμένεις σοβαρές αλλαγές στο γραφείο και την κατάστασή σου τον Νοέμβριο, οι οποίες θα σημάνουν την αρχή του τέλους για κάποια σχέδια και στόχους σου. Το βασικό είναι να καταλάβεις ότι μπορείς να κινηθείς βάσει των πεποιθήσεών σου και δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι για να μην αλλάξεις δραστηριότητες.

Υγεία και ευεξία

Με διάθεση να ξεφορτώσεις από τους ώμους σου το βάρος του κόσμου σε βρίσκει το φθινόπωρο και ανοιχτό σε καινούρια αντικείμενα, είτε πρόκειται για την αυτογνωσία, είτε για τη διατροφή, την άσκησή σου και γενικά μία καλύτερη συμπεριφορά στον εαυτό σου. Δεν αποχωρίζεσαι βέβαια ακόμη την υπερβολή σου και την πίστη σου σε ό,τι πάντα έκανες, έστω κι αν το αποτέλεσμα είναι επιβλαβές για το σώμα σου. Το σώμα σου χρειάζεται τρυφερότητα και προδέρμ και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από τιμωρητική άσκηση και ακανόνιστα γεύματα. Ειδικά τον Νοέμβριο θα είσαι επιρρεπής σε αδιαθεσίες, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να αλλάξεις μία για πάντα την στάση σου απέναντι στη σωματική και ψυχική σου υγεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ