michael-paredes-466598-unsplash.jpg
© Michael Paredes on Unsplash
Cosmic Telegram

Το φθινόπωρο των ζωδίων

Τα μεγάλα αστρολογικά γεγονότα του επόμενου τριμήνου και πώς θα επηρεάσουν το κάθε ζώδιο

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μετά από ένα καλοκαίρι ανάποδων συμβάντων και νωχελικής δράσης λόγω του συνδυασμού της ανάδρομης κίνησης σχεδόν όλων των πλανητών που μπορούν να αναδρομήσουν και των εκλείψεων του Ιουλίου και του Αυγούστου, η αρχή Σεπτεμβρίου δίνει μία σχεδόν λυτρωτική ώθηση στα πράγματα. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία και η ταυτόχρονη είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 6 δημιουργούν κατάλληλο κλίμα και διάθεση που διευκολύνει την αναδιοργάνωση του φθινοπώρου. Ωστόσο, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό (9), του Άρη στον Υδροχόο (11), καθώς και η όψη τετραγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό (19) σημειώνουν ότι τα απρόοπτα και οι ανατροπές δεν θα λείπουν, ενώ συχνά τα θέλω και οι επιδιώξεις δεν θα συμβιβάζονυν με αυτό που είναι αναγκαίο και σωστό. Οι τόνοι πέφτουν στην επικοινωνία, τις σχέσεις και τις συνεργασίες και κάποιου είδους (έστω επιφανειακή και προσωρινή) τάξη αποκαθίσταται με έναν πιο ευχάριστο τρόπο με την είσοδο του Ερμή (22) και του Ηλίου (23) στον Ζυγό.

Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία μετά από μισό χρόνο την 1 Οκτωβρίου, ανοίγει την αυλαία του μήνα με αποφασιστικότητα και διάθεση που δεν χαρίζει κάστανα. Με την συνδρομή της ανάδρομης Αφροδίτης (5), καθώς και του Ερμή (10) και του Ηλίου (23) στον Σκορπιό, ξαναπιάνει το νήμα των απαραίτητων αλλαγών, τερματισμών και αναδιαρθρώσεων που μπήκαν στον πάγο λόγω δυσκολίας, δυσφορίας και φόβου, σε προσωπικές, επαγγελματικές κι επιχειρηματικές σχέσεις. Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό και του Ερμή στον Τοξότη (31) ταρακουνάει πάσης φύσεως συμφωνίες και συμπράξεις, από συνεργασίες μέχρι γάμους και ερωτικές σχέσεις, δημιουργώντας διάθεση φυγής από τη σύμβαση και κλίμα ανατροπής χρήσιμων ισορροπιών.

Τον Νοέμβριο η προαναφερθείσα δυσαρέσκεια κορυφώνεται καθώς ο ανάδρομος Ουρανός ξεκινά το τελευταίο του πέρασμα από το ζώδιο του Κριού (6) σχηματίζοντας όψη τριβής με τον Δία (8). Καταστάσεις που λειτούργησαν απροβλημάτιστα και θεωρήθηκαν τακτοποιημένες στο τέλος της άνοιξης και την αρχή και μέση του καλοκαιριού δείχνουν τώρα τις αδυναμίες τους και τα άτομα που τις στελεχώνουν δείχνουν τις ατέλειές τους. Από το πέρασμα του Δία στον Τοξότη (8), το εξάγωνο Άρη Ουρανού (15) και την επιστροφή της Αφροδίτης σε ευθεία πορεία (16) προκύπτει αισιοδοξία, διάθεση για το καινούριο, αποφασιστικότητα να κινηθεί κανείς σύμφωνα με τις αληθινές του ανάγκες και τη νέα του πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνεται. Ωστόσο, η αναδρομή του Ερμή (16), το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες (16) και το τετράγωνο Άρη Δία (20) υπογραμμίζουν ότι κάθε καινούρια αρχή είναι και δύσκολη, ειδικά όταν κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει, έστω κι αν το κάνει με ενθουσιασμό. Το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρό ή εμείς πιο περιπετειώδεις με τον Ήλιο στον Τοξότη (22). Καταστάσεις και άνθρωποι φαίνονται πιο ξεκάθαρα με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα (24), ενώ το εξάγωνο Άρη Κρόνου (27) μας οπλίζει με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αυτά που οραματιζόμαστε και να πάψουμε να μένουμε μόνο στη θεωρία.

Δες αναλυτικά τι θα συμβεί στο ζώδιό σου σε Έρωτα και σχέσεις, Επαγγελματικά και οικονομικά και Υγεία και ευεξία.

Δειτε περισσοτερα