Cosmic Telegram

Το φθινόπωρο του Κριού

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 669
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krios.jpg

Έρωτας και σχέσεις

Το φθινόπωρο γίνεσαι λίγο τρελούτσικος στις ερωτικές σου σχέσεις, αφού αμφιταλαντεύεσαι διαρκώς ανάμεσα στην κρεβατοκάμαρα και τα πάθη της που σε κυνηγάνε, και τον χρόνο με τους φίλους και τα χόμπι σου που θέλεις να κυνηγήσεις εσύ. Είναι εύκολο να τα κάνεις μαντάρα δημιουργώντας σοβαρές ρήξεις ή τουλάχιστον καυγάδες και κόντρες. Στο τέλος Σεπτεμβρίου η προσέγγισή σου εκπολιτίζεται κάπως, καθώς αρχίζεις και δίνεις σημασία και στον απέναντι και τις ανάγκες της σχέσης εν γένει. Αυτό σε κάνει ελκυστικότερο και ως υποψήφιο σύντροφο. Το διάλειμμα δεν κρατάει πολύ και ο Οκτώβριος σε βρίσκει να σου φταίνε σχεδόν τα πάντα, να θέλεις να γυρίσεις σε πρώην και σε κακές σου συνήθειες για να καθησυχάσεις ανασφάλειες. Το πρόσταγμα για καλυτέρευση σε πιέζει, χωρίς αυτήν όμως τείνεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Περίοδος τζιζ η αρχή του Νοεμβρίου, οπότε δυσκολεύεσαι να δεις μέλλον στις σχέσεις σου ως έχουν. Από τη μέση του μήνα και μετά όμως σταματάς να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, ό,τι είναι να τελειώσει, τελειώνει και η ανανέωση και το καινούριο γίνονται ο κανόνας.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Ο Σεπτέμβριος ξεκολλάει σαφώς τα επαγγελματικά σου. Φέρνει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις καθώς και μεγαλύτερο κύρος και σοβαρότατες νέες οικονομικές προοπτικές. Καλό είναι να μη βιάζεσαι γιατί τα πράγματα δεν καταλήγουν άμεσα και αν πιέσεις σχέδια και πρότζεκτ παραπάνω, οδηγείσαι σε οικονομικές απώλειες και ρήξεις. Τον Οκτώβριο πάντως τα επιχειρηματικά σου ένστικτα είναι οξυμμένα, αν και συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες φαίνεται να μην πηγαίνουν όπως θέλεις. Η εξομάλυνση έρχεται μετά τη μέση Νοέμβρη, με καλύτερη ροή εσόδων και συνεννόηση, ειδικά αν έχεις καταφέρει να παραδεχτείς τις ευθύνες σου και να μπεις σε διαδικασία αποκατάστασης των λαθών σου.

Υγεία και ευεξία

Ιδιαίτερη προσοχή στα παιχνίδια που σου παίζει το μυαλό σου και η φαντασία σου χρειάζεται στην αρχή του φθινοπώρου και ακόμη περισσότερη στο τι βάζεις στο στομαχάκι σου, καθώς εκεί βγαίνει το στρες σου. Επιπλέον καλό θα ήταν να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός στις σεξουαλικές σου επαφές. Η εκκαθάριση που γίνεται σε επίπεδο υποχρεώσεων και γενικώς «πρέπει» είναι σίγουρα ευεργετική όμως το σοκ δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις. Τον Νοέμβριο η επιρρέπειά σου σε τραυματισμούς ανεβαίνει κατακόρυφα, συνεπώς δείξε έξτρα προσοχή στις κινήσεις σου. Πρόσεξε επίσης την έξτρα επιρρέπειά σου σε κραιπάλη, αλκοόλ, φαγητό, ξενύχτι, ακόμη κι αν φαίνεται ότι αντέχεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ